ilk önce sen giriyorsun , dr gerekli leri yaptıktan sonra eşini çağırabiliyor.eşini sonra sende isteyebilirsin sanırım izin veririler.Yumurta takipteki gibi bir vajinal utrason yapılıyor.Biraz daha tedaylı diger görünmeyen tarafta geişen yada gelişimi durmuş bir embriyo var mı diye.En azından bana öyle yapıldı.Vajinal den daha detaylı görebiliyorsun.Zaten sesini duy diye açıyorlar ve açık kapanan hızla bir bölge göreceksin embriyonun üstünde işte o kalp .Canım ya göreceğin en güzel görüntülerden biri bu.aşkın bir can bulmuş ve kalbi var.
eşler aptallaşıyor pek anlamıyorlar aslında şaşkın oluyo.
kızlar benim ağrılarım sıklaştı dr umu aradım hemen yarın gel muayne edelim dedi inşallah bir sorun çıkmaz dr um yarın kanda gebelik varmı yokmu onada bakarız dedi dr um çok olumlu konuştu hatta bana senin ikizin olacak dedi ya bakalım artık yarın benim için büyük gün bana dua edin kızlar
kuzicim inaşallah canım inşallah yarın güzel haberlerle dönerimÖteki sayfaya yazdım burayada yazayım dedim kedersizcimm İnşallah doktorunun dediği gibi olur Allah yardımcın olsun canım benim
kızlar benim ağrılarım sıklaştı dr umu aradım hemen yarın gel muayne edelim dedi inşallah bir sorun çıkmaz dr um yarın kanda gebelik varmı yokmu onada bakarız dedi dr um çok olumlu konuştu hatta bana senin ikizin olacak dedi ya bakalım artık yarın benim için büyük gün bana dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?