Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

ilk önce sen giriyorsun , dr gerekli leri yaptıktan sonra eşini çağırabiliyor.eşini sonra sende isteyebilirsin sanırım izin veririler.Yumurta takipteki gibi bir vajinal utrason yapılıyor.Biraz daha tedaylı diger görünmeyen tarafta geişen yada gelişimi durmuş bir embriyo var mı diye.En azından bana öyle yapıldı.Vajinal den daha detaylı görebiliyorsun.Zaten sesini duy diye açıyorlar ve açık kapanan hızla bir bölge göreceksin embriyonun üstünde işte o kalp .Canım ya göreceğin en güzel görüntülerden biri bu.aşkın bir can bulmuş ve kalbi var.
eşler aptallaşıyor pek anlamıyorlar aslında şaşkın oluyo.

haklısın hayatım onlar zaten çocuk doğana kadar şaşkın şaşkın gezecekler...ne kim ben mi baba mı derken vericez ellerine kundağı inşallah.....

kızlar benim ağrılarım sıklaştı dr umu aradım hemen yarın gel muayne edelim dedi inşallah bir sorun çıkmaz dr um yarın kanda gebelik varmı yokmu onada bakarız dedi dr um çok olumlu konuştu hatta bana senin ikizin olacak dedi ya bakalım artık yarın benim için büyük gün bana dua edin kızlar

Öteki sayfaya yazdım burayada yazayım dedim kedersizcimm İnşallah doktorunun dediği gibi olur Allah yardımcın olsun canım benim

kızlar bu arada banada vajinal baktılar ilk muayenede, karından bakınca net görünmüyomuş ilk zamanlar, kalp atışı falan vajinal olunca görünüyomuş, rahatsız falanda etmiyo merak etmeyin, pazartesi ikinci kontrolüm var çok merak ediyorum

ben şu çatlatma iğnesini unutmuşum arkadaşlar
herkese cevaplar için çok teşekkürler...
az da olsa rahatlattı beni...
iyi ki varsınız kızlaaaarrrr......... :))
nestliş bu arada seni de özellikle tebrik ederim, bu hophop zıpzıp neşeli anne varkeeeeennnnn, vay o bebeğin haline diyordum ama görüyorum ki o da annesine çekmiş.
Annesi ne kadar çok hoplasa zıplasa bebeği o kadar çok kendine tutunuyor..
Biz de mi öyle yapsak ne yapsak :)))

NESTLE canım benim eşimde yanımdaydı biz zaten bir heyacanlandık bebek nerde kalp nerde dr bizden heyacalı en çok heyecan var yani insanın kalbi neyle karşılaşacağını bilmediğinden gümbür gümbür atıyor heyecandan güzel yani

KEDERSİZ canım inşallah yarın senin iyi haberini de duyarız hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah sende güzel haberini yazarsın yarın bize

şu çilgin Türkleri Biri Durdursun Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))bugün Düşmedi Ya Benimkiler Daha Düşmez Kizlar..........

KEDERSİİİİİZZ nerdesin hadii güzel haberlerini bekliyooooorruuuuzzzzzz.....:dance:

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900 sonuç...üçüz.....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300 ......tek....

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5 ...sonuç...ikiz

Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195----19.gün..3567

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede

Saykal---1 Haziran....13 Haziran....dinlenmede

Pelly1---2 Haziran----14 Haziran.....dinlenmede

Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede

İremecem---7 Haziran---19 Haziran......hamileeeee....
Test:12.gün...260

Alaren---12 Haziran---22 Haziran

Kedersiz--11 Haziran----23 Haziran

Hulya35--14 Haziran---27 Haziran

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…