beni listeden silin olmadı
--------------------------------------------------------------------------------
Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz
aktuel,pınk rose,el-mualim,kuzi,sünger, canımoğlum,hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni bir tek anlıyan sizsiniz saolun kızlar.... dün eşimle negatif sonucu aldığımızda ikimizde olduğumuz yerde donup kaldık ikimizde gözyaşlarına boğulduk, halen daha o yıkılmışlığı o hayal kırıklığını atamadık üzerimizden......ne olurdu allahım ne olurdu sanki dün pozitif sonucu alsaydım:çok üzgünüm: neden allahım yoksa ben eltimin dediği gibi kötü bir insan olduğum için beni cezalandırıyormusun ,allahım affet beni sen sabırlı kullarını seversin ama benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı affet beni allahımsenağlamasenağlama
aktuel,pınk rose,el-mualim,kuzi,sünger, canımoğlum,hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni bir tek anlıyan sizsiniz saolun kızlar.... dün eşimle negatif sonucu aldığımızda ikimizde olduğumuz yerde donup kaldık ikimizde gözyaşlarına boğulduk, halen daha o yıkılmışlığı o hayal kırıklığını atamadık üzerimizden......ne olurdu allahım ne olurdu sanki dün pozitif sonucu alsaydım:çok üzgünüm: neden allahım yoksa ben eltimin dediği gibi kötü bir insan olduğum için beni cezalandırıyormusun ,allahım affet beni sen sabırlı kullarını seversin ama benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı affet beni allahımsenağlamasenağlama
PİNK ROSE mükemmel bir anlatım...ağzına sağlık...maaşallah...kendimle ilgili iç hesaplaşmalarımın olduğu anda bana ışık tuttun....içimi ve yolumu aydınlattın...Allah razı olsun....
o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki arkadaşlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, hele pınk rose senin yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, birden silkelenip kendime geldim allahım sana binlerce şükür , bizim bu yaşadıklarımız başkalarının derdinin yanında çok ufak kalır allah daha büyük dertler vermesin allah bize eşimize ve sevdiklerimize sağlık huzur uzun ömür versin ...şuanda sizin sayenizde daha sağlıklı düşünebiliyorum ,iyiki varsınız kızlar hepinizden allah razı olsun...BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?