Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

hayır silmeyin lütfen bu sefer olmaya bilir. ama sonunda olacak o bizim için kedersiz anne anne olmayı birçok insana göre kedersiz hak ediyor.Lütfen silmeyin .Olacak eninde sonunda.

beni listeden silin olmadı

kedersiz canım bu ne şimdi yaa..kaç çıktı değerin yazmamışsın.negatif de olsa sakın pes etmek yok biraz kendini toplayıp sakinleşince yaz bize burdan uzun bir süre ayrı kalma lütfen tamammı canım.hayatta sevinmekte var üzülmekte, ağlamak la gülmek kardeş derler unutma,bu sefer olmadı diye harap etme kendini,ben 1 aşılama ve 3 micro yani 4 defa negatif sonuç aldım hayatım bilirim ne yıkıcı olduğunu amasakın kendini uzun süre koyverme,en kısa zamanda görüşmek üzere...:teselli:

slm canım,hadi bakalım ALLAH hayırlı ve sağlıklı şekilde pozitif sonuçlar almayı sana ve bizlere hepimize nasip etsin İNŞALLAH.a.s.

hepinize hayırlı ve huzurlu hamilelik dönemi diliyorum inş sıkıntısız geçirirsiniz moralinizi yüksek tutun ve hep pozitif olun

kedersiz canım asla yılma herşeyin elbet bi zamanı evet zor ama zorluklar aşılmak içindir güçlü olmak lazım bol bol dua ile pozitif ol gör bak başaracaksın

beni listeden silin olmadı

şimdi ne desem boş sana tabi 2 kere mikro sonuçum negatifti.. dünya sanki başıma yıkılmıştı..içim içime sığamaz olmuştu..ne yapacağım diye düşünmekten..insanın elinden gelen bişey yok..işte...hatta 2.den sonra birdaha tedavi olmayacağım demiştim eşime bebek felan istemiyorum..
ama öyledeğil 6 ay geçti topladım kendi canım yine başladım tüp bebek yaptıralım diye..umut dünyası işte ..umut..başka şansımız yoksa biz bu yolda devam edeceğiz..savaşmayı bırakmayı..5. denemesinde hamile kalan arkaşım var...ve bebeği oldu..çok zor bir yol tabi..ama kucağınıza aldığınızda herşey bitecek ve değdi diyeceksiniz..
savaşa devam......allah yardım etsin.çok şükür oğlum 19 aylık.....ben kavuştum.darısı başınıza

Son düzenleme:
aktuel,pınk rose,el-mualim,kuzi,sünger, canımoğlum,hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni bir tek anlıyan sizsiniz saolun kızlar.... dün eşimle negatif sonucu aldığımızda ikimizde olduğumuz yerde donup kaldık ikimizde gözyaşlarına boğulduk, halen daha o yıkılmışlığı o hayal kırıklığını atamadık üzerimizden......ne olurdu allahım ne olurdu sanki dün pozitif sonucu alsaydım:çok üzgünüm: neden allahım yoksa ben eltimin dediği gibi kötü bir insan olduğum için beni cezalandırıyormusun ,allahım affet beni sen sabırlı kullarını seversin ama benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı affet beni allahımsenağlamasenağlama

canım benim sakın böyle şeyler düşünme ne demek kötü insansın falan eltin boş boş konuşuyor hayırlı sandığımız şeylerde şer, şer sandığımız şeylerdede bir hayır vardır ne olur üzülme seni o kadar iyi anlıyorum ki ama kendini bırakma herşey allahtan ona sıgın ve dua et elbet birgün bizimde bebgimizi içimizde hissedeceğimiz günler gelecek

kedersiz kendini suçlayarak hiç birşey elde edemezsin.Eltin Allahtan büyük mükine sana kötü diye seni sıfatlandıra biliyor.Ve sen onu Allahtan büyük mü görüyorsun ki onun dediğini takıyorsun.Hayır bu sadece bir zaman meselesi , olacak sonunda ama vermem ve akıtman gereken göz yaşın var.bu sözleri bende eltilerimden kaç kere duydum,imale ne sözler söylendi .Duyunca yapmaçıktan sevinecekler ben kendimin ne olduğunu biliyorum.Ve tek sığındığım rabbim oldu ve annemim kolları. Kafamın içinde bunlar çok dolaştı hatta zaman içersinde eşim bile anlamsız ifadeler kullandı.Kaç kere kaçmak istedim eşimden.Ama bırakmadı.Ne kadar zaman içersinde kırıcıda olsa , devam ettik tatlısı ve acısıyla.
Çocuk bir gücün semboli yada iyi -kötü ayrımı sağlayan bir nesne değil ve rabbimin hayırlı zamanda vereceği bir tatlı meyve.Önemli olan şu anda sensin.

slm kızlar slm kedersiz
insan stres yüzünden hasta olursa ,Allah o insana bunun hesabını bile sorar.Stres halkın bildiği ve kullandığı anlamıyla sıkıntıları kafaya takmak demektir.Sıkıntılar insanı mutsuz ,mutsuzluk insanı hasta ediyor.Kimimiz hastalıklarla mücadele etmekten yoruluyoruz, kimimiz ailelerle maddi sıkıntılar,çevremizdekilerin anlayıisızlıkları... Kimimiz bir sevdiğini toprağa verince hayata küsüyor vs...
Stresle iman arasında bir bağlantı var mıdır dersiniz?Sıkıntılarla dolu bir hayat deyince aklıma Peygamberler geliyor.Allah bize onların hayatlarını niçin aktarıyor dersiniz?Okuyup ibret almamız için değilmi?Hz Eyyüb ü hastalıkla imtihan eden Allah,bizide aynı imtihana tabi tutma hakkına sahip değilmi?Hastalığı kafaya takıp bunalıma giren insan Allahım beni niçin hastalıkla imtihan ediyorsun demiş olmuyormu?Hz Nuh u oğluyla Hz İbrahimi babasıyla Hz Lut u eşiyle Hz Yusuf u kardeşiyle.... Bizim hayatımızdada sıkıntıların olması hayatın bir parçası.Enbüyük acı evlat acısıdır,yaşayanlar Allah kimseye yaşatmasın derler.Bu acıyı 5 defa yaşamış bir peygamberin ümmetiyiz.Onlar pegamber biz insanız demiyelim.onlarda bizim gibi insandılar.Bize düşen hayatı doğru anlamaktır.Unutmayalım peygamberlerine torpil yapmayan Allah,bizede torpil yapmaz.Duyduğum bir söz var..Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa,Rabbine dönüp -benim büyük bir derdim var-deme,derdine dönüp-Benim büyük bir RABBİM var- de......

canım benim sakın böle düşünme senin geçtiğin yollardan bizde geçtik. aynı senin gibiydim.hayatım boyunca akıtmadığım gözyaşını akıttım bende. bende çok aşamalardan geçtim çok negatifler gördüm. isyan raddesine geldim. benim olanlardan ne eksiğim var dedim. ama çok yanlış yapmışım. bizler bu zamanda sabretmeyi öğreniyoruz. inan hiç beklemediğin bir anda alıcaksın o güzel haberi dua et ki sende de eşindede büyük bir sorun yok ya sana doktorlar mümkün değil tedaviye bile gerek yok deselerdi. unutma bunu yaşayanlarda var. haline şükret bebeğini sende alıcaksın kucağına ve dönüp arkana baktığında bu sıkıntıları hiç yaşamamış gibi hissedeceksin.:teselli:

Kedersiz ne diyeceğimi bilemiyorum
demek ki hala zamanı var
Allahım izni ile kucağına alacaksın birgün bebişlerini
sabırla beklemelisin ve dua etmelisin
dularımız seninle unutma

PİNK ROSE mükemmel bir anlatım...ağzına sağlık...maaşallah...kendimle ilgili iç hesaplaşmalarımın olduğu anda bana ışık tuttun....içimi ve yolumu aydınlattın...Allah razı olsun....

KEDERSİZ canım beniiim, sabır arkadaşım....sabır...Rabbim senin gönlüne ferahlık versin...Rahmetini eksik etmesin bizlerden...

o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki arkadaşlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, hele pınk rose senin yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu, birden silkelenip kendime geldim allahım sana binlerce şükür , bizim bu yaşadıklarımız başkalarının derdinin yanında çok ufak kalır allah daha büyük dertler vermesin allah bize eşimize ve sevdiklerimize sağlık huzur uzun ömür versin ...şuanda sizin sayenizde daha sağlıklı düşünebiliyorum ,iyiki varsınız kızlar hepinizden allah razı olsun...BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR

Son düzenleyen: Moderatör:
PİNK ROSE mükemmel bir anlatım...ağzına sağlık...maaşallah...kendimle ilgili iç hesaplaşmalarımın olduğu anda bana ışık tuttun....içimi ve yolumu aydınlattın...Allah razı olsun....

slm canım ,evet anlatım çok güzel bana gelen bir iletiden aklımda kalanlardan yazdım,sanırım ünlü bir eğitimci yazarın yazdıklarından ismini şu an hatırlamıyorum paylaşmak istedim yazının hepsi bende yok maalesef, ama bu kadarı bile insanın şükretmesine yetebiliyor,yazarın aklına eline sağlık,kederliye üzülürken aklıma geldi,yaşadığımız herşey hayatın bir parçası gerçekten.ALLAH herpimizden razı olsun arkadaşlar hepinizi çooook seviyorum..:1hug:

canım 2 gündür yoktum şimdi gördüm yazdıklarını ve sonucunu....ne dedik ama yıkılmak - yılmak-bezmek yok....ümitsizlik yok...hayatı zindan etmek yok...bak ne güzel toplamışsın kendini biraz...helal olsun sana..şu elti meselesini de lütfen beynindeki mezara göm bir daha da sakın ola çıkarma...valla çok kızarım...ne demekmiş kötü insan olmak??? doğurup doğurup sokağa atanlar ne o zaman??? onlar bu kadar kötü de nasıl doğuruyor...hiç doğurmayıp başkasının doğurduklarına sahip çıkanlar nolcak peki???? bunun iyilik-kötülükle alakası yok..bu takdiri ilahi...allahın yazgısı...allahın bildiği...biz ona karışamayız...sen şimdi kendini bi güzel topla...ölüm yok ucunda....allah sağlık ve imkan versin..her zaman umut burnumuzun tam ucunda..seni seviyoruz..bizler burdayız...bir sonraki denemede çifter çifter vereceksin mutluluk haberlerini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…