kızlar ben cuma günü bir dolu test yaptırmıştım ya TSH yüksek çıkmış...hipotrioid var bende hergün ilaç kullanıyorum..buna rağmen tsh 5 çıkmış..panik yaptım..sizce bebeğe zararı olmuş mudur? endokronolojiden en erken perşembeye randevu alabildim..bu arada kendim 1 içtiğim ilacı 1.5 a çıkardım...belki bir faydası olur diye...sizce bu erken dönemde bebek zarar görmüş olabilir??????
slm Nestle , Bu Tıroıt Sorunu Bende Bir Ara çıktı 1-2 Sene Bana Dr Ilaç Kullandırdı Tefordu Sanırım, Yarım Tablete Indirdi Bir Süre Yarım Içtim Sonra Tamam Normale Dönmüş Artık Bırak Dedi Bende Bıraktım 2 Sene Oluyor Acaba şimdi Nasıldır Merak Ediyorum. Tekrar Tahlil Yaptırıp Gösterim Bari. Sen Dr Sormadan 1.5 A çıkarma Derim Ben Bebek Zarar Görmemiştir Canım Sıkma Canını,panik Yapma. Bebeğin I üzme.
nestle Ilaçı Normal Dozda Al, Yada Dr Sor Baş Yapayım Derken Taş çıkartma .bu Durum Bebeğe Zarar Vermez Bildiğim Kadar Ama Düşük Riski Yüksek Bu Yüzden Hemen Dr Aramanı Perşembeye Kadar Ilaç Dozu Hakkında Bilği Al.bol Su Iç Lütfen.
nestle anneyizbiz.de bu konuyu buldum .Az olmasından bahsediliyor tam okuyamadım.İstersen bak.Google tata gebelikte troid yüksekliği diye .Büyük ihtimalle bakmışndır.Erken dönemde bir şey olacağını zannetmiyorum ama istersen bak.
nestle bi sakin ol canım ya..ne kadar olasılık varsa yazmışsın...ilacı arttırma derim ben ama bilemiyoruz ki....gebelik bölümüne bi başlık aç vardır mutlaka bi cevabı olan...Rabbim şifanı versin inşaallah.
slm arkadaşlar benimde yarım test günüm çok heyecanlıyız eşimle birlikte nolursunuz dua edin sonuç pozitif çıksın bide 3-4 gündür regl ağrılarım var olmadımı acaba ama içim çok rahat oldu diyede hayırlısı olsun negetif çıksa bile üzülmeyeceğim diyorum ama kendi kendime ama inşll sevinçten ağlarım sonuç pozitif olurda
slm arkadaşlar benimde yarım test günüm çok heyecanlıyız eşimle birlikte nolursunuz dua edin sonuç pozitif çıksın bide 3-4 gündür regl ağrılarım var olmadımı acaba ama içim çok rahat oldu diyede hayırlısı olsun negetif çıksa bile üzülmeyeceğim diyorum ama kendi kendime ama inşll sevinçten ağlarım sonuç pozitif olurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?