Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlar yardım istiyorum cuna günü 3.aiılamamı yaptırdım.aşılamanın onuncu günü izne çıkıyorum tatile çıkabilirmiyim acaba çok bunaldım ama tedirginim de bir akıl verin ltf

Kedersiz,
üzülmekte haklısın senin yerinde biz de olsak üzülürdük ama şunu unutma ki her işte bir hayır vardır, bebeşin bu ay sana gelmediyse demekki zamanı var belkide şu an doğru zaman değil arkadaşım üzme kendini umudunu yitirme bak ben 31 yaşındayım 10 senelik evliyim nedeni bilinmeyen infertilite yüzünden senelerdir çocuk sahibi olamıyordum bak bu ay ilk tüp bebek denememde hamile kaldım demekki nasip kısmet bu zamanaymış
hepimiz çok zorluklar geçirdik yaşadık daha kimbilir nelerle karşılaşıcaz rabbim herşeyin hayırlısını versin hem rabbim ne eylerse güzel eyler
bak şimdi yaz biraz yazın tadını çıkarın eşinle kafanı biraz boşalt yine denersiniz belki kendiliğinden olur üzme canını beterin beteri var allah dermansız dert vermesin
kendine dikkat et sevgilerrrr

sibel bursa dr sormanda yarar var.Gebelik oluşmuşsa nasıl sakınca olabilir diye, sonuçta oluşmamışsa adet kanaman olacak denizi unut .
Ama benim tavsiyem dr sorup erken bir kan testi yaptırman .Böylece tam sağlıklı bir bilgi vrebilinç le harakat eder sin.

arkadaşlar ..sakın vazgeçmeyin..bende çok çok koşturdum..iki gözüm iki ceşme 2. mikro denememin sonucu aldığım gün negatifti zaten ben hep test yaptırmadan regl li olmuşumdur....arkadaşım bebek gezdirmeye getirmişti bana haberi yoktu tedavi olduğum da ..benim içim kan ağlıyo...evde küçük 40 günlük bir bebek..ağladım durdum ...
ama çok şükür....her şeyin zamanı var demekki...ne bileyim..bir sperm bir yumurta olsun yeter olarada sahip olamayan lar var..en azından umut tekrar tekrar denenir....ya onlarda olmasa hiç bir şans olmasa ....

Kedersiz,
Canımmmm benim. Umudunu kırma, yola devam....
Yolun sonunda bizleri bir sürpriz bekliyor, sakın unutma bunu...

kızlar ben cuma günü bir dolu test yaptırmıştım ya TSH yüksek çıkmış...hipotrioid var bende hergün ilaç kullanıyorum..buna rağmen tsh 5 çıkmış..panik yaptım..sizce bebeğe zararı olmuş mudur? endokronolojiden en erken perşembeye randevu alabildim..bu arada kendim 1 içtiğim ilacı 1.5 a çıkardım...belki bir faydası olur diye...sizce bu erken dönemde bebek zarar görmüş olabilir??????

slm nestle , bu tıroıt sorunu bende bir ara çıktı 1-2 sene bana dr ilaç kullandırdı tefordu sanırım, yarım tablete indirdi bir süre yarım içtim sonra tamam normale dönmüş artık bırak dedi bende bıraktım 2 sene oluyor acaba şimdi nasıldır merak ediyorum. tekrar tahlil yaptırıp gösterim bari. sen dr sormadan 1.5 a çıkarma derim ben bebek zarar görmemiştir canım sıkma canını,panik yapma. bebeğin i üzme.

Valla Hayatim Bu ölene Kadar Süren Bir Rahatsizlik..düzelme şansi Yok Yani....senin Doktorun Niye Biraktirdi Acaba Sana Ilacini...çünkü O Ilaç ölene Kadar Içilmesi Gereken Bir Ilaç..bence Sende Ihmal Etme Baktir Derim...minnacik Bir Hormon Bezi Ama Vücudu Alt üst Ediyor Anacim..perşembeye Doktora Gidicem...gidene Kadar Panik Yaparim Artik...

nestle ilaçı normal dozda al, yada dr sor baş yapayım derken taş çıkartma .bu durum bebeğe zarar vermez bildiğim kadar ama düşük riski yüksek bu yüzden hemen dr aramanı perşembeye kadar ilaç dozu hakkında bilği al.Bol su iç lütfen.

Habire Su Içiyom Zaten Bu Sicaklarda...kadin Doğumcum Kongrede...endokronoloğum Perşembeye Kadar Dolu...dolayisiyla Mecbur Dozu Arttiracağim...zaten Doktora Gidince De Aynisi Olacak Büyük Ihtimal Günlük 2 Ye çikar... Ama Ben şu 2 Gün Boyunca 1.5 Alayim...ya Inşallah Bişi Olmamiştir...bu Kadar Erken Dönemde Etkiliyo Mu Onu Bilmiyorum Işte...şu Sitede De Online Doktor Yok Ki Soralim öğrenelim...valla Ben Düşüğe Raziyim Aktuel...kalici Bir Hasar Olacağini Düşük Olsun...tabi Bi De şunu Merak Ediyorum...ilk 3 Aydaki Anomalilerde Vücut Kendi Kendine Sonlandiriyorya Gebeliği Ama Biz Düşük Yapmayalim Diye Bir Yandan şu Fitillerden Kullaniyoruz...acaba O Fitiller Sorunlu Bir Gebeliğin Düşükle Sonuçlanmasina Da Mani Oluyor Mu? Vücudu Doğal Düzeninde Biraksak Belki Düşükle Riskli Bir Gebelikden Kurtulacağiz Ama Düşürmeyelim Diye De Elimizden Geleni Yapiyoruz..ay Ne Bilim Anacim..perşembe Ola Hayrola...

nestle anneyizbiz.de bu konuyu buldum .Az olmasından bahsediliyor tam okuyamadım.İstersen bak.Google tata gebelikte troid yüksekliği diye .Büyük ihtimalle bakmışndır.Erken dönemde bir şey olacağını zannetmiyorum ama istersen bak.

nestle bi sakin ol canım ya..ne kadar olasılık varsa yazmışsın...ilacı arttırma derim ben ama bilemiyoruz ki....gebelik bölümüne bi başlık aç vardır mutlaka bi cevabı olan...Rabbim şifanı versin inşaallah.

sağol canım okuyorum...2. 3 aylık dönemde beyin gelişimi olduğundan o aylar daha önemlidir diyor..ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...hamilelikte ideal değer 2 civarı diyo..baksana benimki 5...2 gün 1,5 içeyim ilacı...perşembe günü doktor gereğini söyler artıkın...herhalde günde 2 ye çıkarır...sonrada aylık kontrol yapılması gerekiyor...

hayatım çaresi ilacın dozunu yükseltmek...1 içiyodum demekki az geliyor...dengeleyemiyor..ama keşke şu transfer sonrası hemen baktırsaydım...23 gün oldu transfer yapılalı...inşallah erken dönemde sorunlara sebep olmuyordur...internette 2. 3 aylık dönem önemli diyor ama pimpiriğim ya ben biraz..perşembeye kadar yapacak bişi yok...2 günde bişi olmaz zaten...perşembe de artık doktor bir program uygular...

slm arkadaşlar benimde yarım test günüm çok heyecanlıyız eşimle birlikte nolursunuz dua edin sonuç pozitif çıksın bide 3-4 gündür regl ağrılarım var olmadımı acaba ama içim çok rahat oldu diyede hayırlısı olsun negetif çıksa bile üzülmeyeceğim diyorum ama kendi kendime ama inşll sevinçten ağlarım sonuç pozitif olurda

hadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç alırsın,dualarımız seninle..

canım inşallah bebişine kavuşmuşsundur allah hakkınızda hayırlısını versin

inşll hepinize çok teşkr ederim allah razı olsun hepinizden yarın size yazarım sonucu inşll pozitiftir
allah herkese nasip eder inşll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…