Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

seybay cım 4 gözle kaçız olduğunu öğrenmek için bekliyorum........bugün doktora gidecektin....burayı ihmal etme sakın..meraktan ölcem....2 den aşağı değil tahminim 3 üz ama seninki...inşallah kalp seslerini de duyarsın..ne güzel ilk fotoğrafı olacak bugün elinde...iyi haberler bekliyoruzzzzz

nestle sana katılıyorum, nerde bu kız yaaa.. çok merak ettim.şimdi kapatıyorum valla aklım burda kalıcak,hadi hayırlısı seybay cım..

seybayyyyyyyyyyyyyyy allah tependen baksın emi senin arkadaşım..kız meraktan dokuz doğurcam şimdi....günah değil mi ekspres doğurtucan beni..daha 5 haftalık.....bi haber ver artık..bekliyoruz....

SUDELi bu senin kaçıncı gün değerin....eğer 12. gün ise maaşallah...bi üçüz annesi daha geliyor sanırım

bugün 13 . günüm allah hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı düzgün olsun tek olsun bu güzel günü yaşamak çok güzel bişeymiş allah herkeside böyle sevindirsin inşll

sudeli kaçıncı gün transferi kız bunlar maşallah.Hadi bakalım bundan sonrasıda güzel olur inşallah

canlarım nestle aktüel amazon ayşenur sece nur tüm arkadadaşlarım inşallah hepinizin ve hepimizin hakkında hayırlısı olur..

arkadaşlar bugün ilk ulturasonuma girdim.5 hafta 5 günlük hamileyim...Eveeeet bebişlerimi ve kalp atışlarını gördüm..inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur..evet dördüzzz....

3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ 4 .PİYONGODAN ÇIKTI.iÇERİDE BİR HÜCRE DAHA BÖLÜNMÜŞ 4.YÜ OLUŞTURMUŞ..hepsinin gelişimi ve sağlıkları iyiymiş..Hepsinin kalp atışlarını gördüm..3 hafta sonra gidicem durumlarına bakılacakmış..Çoğul gebelik her zaman risk taşır biliyorsunuz..sağlıkla gelişebilir ama bu her zaman bir risk...Göreceğiz bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…