Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......kız benim matematik= mantık nasılda doğru çıktı gördün mü????...hayırlı uğurlu olsun...2 sinden vazgeçmen gerekebilir şimdiden hazırlıklı ol....inşallah 4 ü de sağlıkla gelişir ve dördünü birden kucağına almak nasip eder allah.....kız 4 ü aynı anda viyaklayacak hazırlıklı ol anacım:)))) ne süpriz olmuştur size ama.....kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür..allahım inşallah sonunu görmeyi nasip etsin...çok çokk çokkk sevindim canım..meraktan dokuz doğurdum burda...

Hey maşallah valla 3 embriyo birde fazladan eşantiyon verdi desene :)) o iki tane tek yumurta ikizi oluyo ozaman birbirlerine benziycekler yani

çokkk güzel, keşke hepsi doğurulup bakılabilse ne güzel olur ama zor yaaa, çoğu zaman fazla olanlar kendiliğinden sonlanıyo ama seninkiler çok azimli görünüyo maşallah baksana, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

maaşallah..seybay valla dondum kaldım...hiç duymamıştım...Rabbimin mucizesi işte...Allah nazardan saklasın...neden olmasın..hepsi doğabilir sağlıklı...haberleri izledik...Rabbim isterse neler olmaz...Gözün aydın arkadaşım...tüp bebek olup ikisi birbirine benzeyecek...Şenizçok tatlı yaaaa.

anaaaaaaa hadi hayırlı olsun canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin.4 ünü birden istiyon mu doktor ne dedi bu konuda merak ettim çok.

maşallah subhanallah çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı ugurlu olsun inşallah allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin sen istedin bi göz allah verdi 4 gözsırnaşık şey

süper....böyle mucize bu bebekler işte..insanın hayatına bir anda giriyolar..

ama birde gerçekçi olmak lazım ... 4 tane ye bakmak ta...allllaaahhhh...yardım etsin..hem maddi hem manevi ççoookk zoorrrr...sağlıklı olsunlarda ......

allah tamamına erdirsin

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwww kız sen beni bile katladın hadi bakalım biz istedik 1 rabbim verdi 4 . kız 4 tane abowwwwwwww
lütfen dinlen kendini yorma abowwwwwwwwwwww

seybay gözün aydın bebişlerinin kalp atışlarını duydun sonunda allah devamınıda getirsin darısı biz isteyenlerede olsun (AMİNNN)

TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900...üçüz.....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300 ......tek....

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5 ....ikiz.....

Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229.....dördüz......

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195----19.gün..3567

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede

Saykal---1 Haziran....13 Haziran....dinlenmede

Pelly1---2 Haziran----14 Haziran.....dinlenmede

Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede

İremecem---7 Haziran---19 Haziran......hamileeeee....
Test:12.gün...260

Alaren---12 Haziran---22 Haziran

Kedersiz--11 Haziran----23 Haziran

Hulya35--14 Haziran---27 Haziran

seybay vallahi çoook şaşırdım canım,çooook çoook tebrik ediyorum,hayırlı uğurlu vede sağlıklı olsunlar inşallah,tez zamanda kavuş canım yavrularına ,benim içinde dua et canım 4 bebiş taşıyan annenin duaları kabul olur..

seybayyyyy süper yaa ...maaşallahhhh maşallahhhh.Hayırlı olsun canım....

sudeli çok sevindim senin değer de bayağı iyi .senin de mi dördüz olacak ne??? kafamçokkarıştı

kızlar ben de lucrine başladım.beni de listeye ekleyin bakalım.hadi hayırlısı.adet olmayı bekliyorum....

slm arkadaşlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sudeli canımm a.s. tebrikler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... :teytey:

seybaycım canım gözün aydın, görmüşsün bebişlerini... SÜPRİZZZZZZZ....:1shok: dördüz tam bir süpriz doğrusu... Allah herşeyin hayırlısını versin canımmm... İnşallah zor bir karar sürecine gelmessin...gelişimleride sağlıklı olur ve annelerini üzmezler... Canım Allah yardımcın olsun...:asigim:

canım benim yaa gözün aydın seybaycım
maşallah maşallah 4 tane birden inşallah sorunsuz olarak devam edr hamileliğin hiçbir sıorun yaşamazsın

sağolun arkadaşalr hepinize çok teşkr ederimmmmmmmmmmmm inşll kucağımaza almayı nasip eder allah hayırlısıyla bende temmuz 11 de gidicem kalp atışı için benim transfer 11 haziran test günüm 23 haziran dı biz o güzel haberi aldık darısı bekleyenlerin başına inşll

Yaa arkadaşlar benim de yarın test günüm bir bana yardım etsin. Dün bütün gün belim ağrıdı, bazen de karnımda garip bir ağrı hissediyorum sanki çekiliyormuş gibi....

Yaa arkadaşlar benim de yarın test günüm bir bana yardım etsin. Dün bütün gün belim ağrıdı, bazen de karnımda garip bir ağrı hissediyorum sanki çekiliyormuş gibi....

madem öyle yarını bekleme...bugün yaptır...varsa zaten bugünde çıkacaktır...hemde bize mutlu haberler verirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…