Yaa arkadaşlar benim de yarın test günüm bir bana yardım etsin. Dün bütün gün belim ağrıdı, bazen de karnımda garip bir ağrı hissediyorum sanki çekiliyormuş gibi....
madem öyle yarını bekleme...bugün yaptır...varsa zaten bugünde çıkacaktır...hemde bize mutlu haberler verirsin....
allah herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşll
canlarım nestle aktüel amazon ayşenur sece nur tüm arkadadaşlarım inşallah hepinizin ve hepimizin hakkında hayırlısı olur..
arkadaşlar bugün ilk ulturasonuma girdim.5 hafta 5 günlük hamileyim...Eveeeet bebişlerimi ve kalp atışlarını gördüm..inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur..evet dördüzzz....
3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ 4 .PİYONGODAN ÇIKTI.iÇERİDE BİR HÜCRE DAHA BÖLÜNMÜŞ 4.YÜ OLUŞTURMUŞ..hepsinin gelişimi ve sağlıkları iyiymiş..Hepsinin kalp atışlarını gördüm..3 hafta sonra gidicem durumlarına bakılacakmış..Çoğul gebelik her zaman risk taşır biliyorsunuz..sağlıkla gelişebilir ama bu her zaman bir risk...Göreceğiz bakalım hayırlısı..
nestle günaydın neler yapıyorsun iyimisin canım??
iyiyim hayatım...sıcaklardan buhar oldum atmosfere yükseliyorum...dün klima taktırdık.. bu sefer de korkuttular beni..aman sen hamilesin yok klima çarpar çurpar bilmem ne....klimamız var allahımıza bin şükür ama sıcakta oturuyoz anlayacağın...bi de şu trioid işiyle uğraşıyorum...bakalım yarın doktora bir görüneceğim...
Selamlar ;
Ben yeni üye oldum.Paylasmak istedigim su,mikro enjeksiyon yöntemi uygulandi bana.Haziran in 10 unda transferim yapildi,gectigimiz cumartesi yani ayin 21 inde adet olmadigim icin kan testi ve ultrason icin tedavi gördügüm klinige gittik.Bu arada ben almanya da yasiyorum ve burda oldu tedavim.Kusura bakmayin konuyu bile toparlayamaiyorum cünkü moralim cok bozuk...herneyse cumartesi idrar,kan tahlili ve ultrasona girdim.Idrar da iki cizgi vardi fakat biri cok net degildi,kan sonucumda hcg 26,7 idi ve vajinal ultrasonda dr. rahimde kese gibi bisey gördü ve ayrica hamile kadinlarin yumurtaliklari daha büyük olur sizinki de normalden büyük görünüyor ya hamilesiniz ya da hamileydiniz dedi ve dünden icin tekrar kan testi yaptirmami söyledi.Bu arada ben yasadigim sehirde degil baska bi sehirde görüyordum bu tedaviyi arada 90 km. kadar mesafe var,dünkü testi de yasadigim sehirdeki jinekologuma gidip kan verdim ve dün aksam üstü sonuc icin aradigimda hcg degerinin 5,9 oldugunu söyledi.Dünden beri cok moralim bozuk kafam allak bullak isin garip yani henüz adet de görmedim,bu benim 4. denemem yani biraz tecrübeliyim bu konuda ve daha önceki denemelrimde hic tahlil asamasina bile gelemeden adet görmüstüm.Ama yarin tedavi gördügüm klinikte randevum var eger yarina kadar hasta olmazsam gidip sonucu positif veya negatif artik herneyse ögrenirim umarim.Ama hamile degilsem neden hala adet görmedim kafam buna cok takiliyor,lütfen bilgisi olan varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi ? cumartesin beri ruhen cok yoruldum ve dünden sonra iyce kafam karisti sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum ayrica maalesef gurbetteyim inanin artik delirmek üzereyim lütfen bi cevap(((
canım yaa inşallah sonucun pozitiftir bir bebek canlanmıştır içinde hala ilaçlara devam ediyormusun ilaçlar adetin sökülmesini engelliyo bana öyle oluyodu yani ilaçları bıraktıktan 1 gün sonra hastalanıyodum
Valla inanin ben de anlamadim,buradaki doktorlar cok garip maalesef.Beni aydinlatacagi yerde iyce bunalima soktu.Ilac olarak vajinal kullanilan tabletlerden aliyordum ama iki gün önce telefonlastigimizda artik ona gerek kalmadigini söylediler bir de pazartesi günü pregesteron ignesi oldum,onun haricinde su an kullandigim bir ilac yok.Ama daha önceki denemelerimde ilac kullanmama ragmen 12. gün dolmadan adet olmustum.Bu sefer cok umutlanmistim ama su an cok kötüyüm yani ya var ya yok kesin ögrensem bu kadar üzülmüycem off Allah kimseye yasatmasin cok zor bi durum.Bu arada iginize cok tesekkür ederim,cok sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?