Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Yaa arkadaşlar benim de yarın test günüm bir bana yardım etsin. Dün bütün gün belim ağrıdı, bazen de karnımda garip bir ağrı hissediyorum sanki çekiliyormuş gibi....

slm canım,büyük gün yaklaştı diye sakın daha fazla panik yapma,ağrı olması normal tabii,inşallah tutunmuşlardır bebişler,yarın bize müjdeyi verirsin,senin için dua edicem,heyecan yapma diycem ama ben bile çok heyecanlandım şimdi yaa..a.s.

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için ama adet olucam diye de çok korkuyorum inşallah olmam. En azından testte göreyim sonucu öncesinde adet olursam çok yıkılırım.:a015:

madem öyle yarını bekleme...bugün yaptır...varsa zaten bugünde çıkacaktır...hemde bize mutlu haberler verirsin....

Saol canım benim de içim gidiyor ama eşim bugün işe gitti yarın berarber gideceğiz teste. Şimdi sonuç negatif çıkarsa tek başıma dayanamam..:roflol:

İşte Budur! Allaaaaaaaaaaaahhhhh... Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallah... Çoğul gebelik zordur canım benim, kendine çok dikkat et bundan sonra. Bizler için de dua et, senin duaların kabul olur canım benim.
İnşallah burdan diğer hayırlı haberlerini de duyarız. Tebrikler, bitanesi... a.s.

hoceee sakın ağrım var diye panik yapma bendede ağrı oldu regl ağrısı gibi leke de geldi ama korkulacak bişey değil ve hala ağrım var olurmuş normalmiş yani inşll sende güzel haberi alırsın

Sudeli teşekkürler canım, inşallah valla çok heyecanlıyım. Bende hiç lekelenme olmadı. Kaçıncı gün leke geldi sende??

nestle günaydın neler yapıyorsun iyimisin canım??

iyiyim hayatım...sıcaklardan buhar oldum atmosfere yükseliyorum...dün klima taktırdık.. bu sefer de korkuttular beni..aman sen hamilesin yok klima çarpar çurpar bilmem ne....klimamız var allahımıza bin şükür ama sıcakta oturuyoz anlayacağın...bi de şu trioid işiyle uğraşıyorum...bakalım yarın doktora bir görüneceğim...

dikkat edrsen bişey olmaz canım ya,terli oturma çok soğuk derecede tutma ne bilim bilirsin sen işte çocuk değilsin ki..sıcaklarda pişmek te çok kötücanım serin serin çok iyi oluyor klima olunca..yarın dr a git gelince bize yaz bende çok merak ediyorum ne diycek diye ,bende hastalanmayı bekliyorum çok az bi lekelenme geldi bugün 1. gün yarın hormon tahlillerimi yaptırıp öbür gün dr agidicem, herşey normalse inşallah başlarız bakalım şu bekleme çook sıkıcı valla..K.İ.B..:1hug:

Selamlar ;

Ben yeni üye oldum.Paylasmak istedigim su,mikro enjeksiyon yöntemi uygulandi bana.Haziran in 10 unda transferim yapildi,gectigimiz cumartesi yani ayin 21 inde adet olmadigim icin kan testi ve ultrason icin tedavi gördügüm klinige gittik.Bu arada ben almanya da yasiyorum ve burda oldu tedavim.Kusura bakmayin konuyu bile toparlayamaiyorum cünkü moralim cok bozuk...herneyse cumartesi idrar,kan tahlili ve ultrasona girdim.Idrar da iki cizgi vardi fakat biri cok net degildi,kan sonucumda hcg 26,7 idi ve vajinal ultrasonda dr. rahimde kese gibi bisey gördü ve ayrica hamile kadinlarin yumurtaliklari daha büyük olur sizinki de normalden büyük görünüyor ya hamilesiniz ya da hamileydiniz dedi ve dünden icin tekrar kan testi yaptirmami söyledi.Bu arada ben yasadigim sehirde degil baska bi sehirde görüyordum bu tedaviyi arada 90 km. kadar mesafe var,dünkü testi de yasadigim sehirdeki jinekologuma gidip kan verdim ve dün aksam üstü sonuc icin aradigimda hcg degerinin 5,9 oldugunu söyledi.Dünden beri cok moralim bozuk kafam allak bullak isin garip yani henüz adet de görmedim,bu benim 4. denemem yani biraz tecrübeliyim bu konuda ve daha önceki denemelrimde hic tahlil asamasina bile gelemeden adet görmüstüm.Ama yarin tedavi gördügüm klinikte randevum var eger yarina kadar hasta olmazsam gidip sonucu positif veya negatif artik herneyse ögrenirim umarim.Ama hamile degilsem neden hala adet görmedim kafam buna cok takiliyor,lütfen bilgisi olan varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi ? cumartesin beri ruhen cok yoruldum ve dünden sonra iyce kafam karisti sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum ayrica maalesef gurbetteyim inanin artik delirmek üzereyim lütfen bi cevap (((

canım yaa inşallah sonucun pozitiftir bir bebek canlanmıştır içinde hala ilaçlara devam ediyormusun ilaçlar adetin sökülmesini engelliyo bana öyle oluyodu yani ilaçları bıraktıktan 1 gün sonra hastalanıyodum

Arzu herşeyin hayırlısı canım. Kendini üzme, En doğru cevabı doktorun verecektir sana hiç kafanı yorma. Her işte bir hayır vardır. Dış gebelik gibi bir durum yok değil mi? Keseyi rahimde mi gördü doktor? ya da hamileymişsin ne demekmiş sordun mu? Hem kanda bhcg yüksek çıkıyor hem kese var valla anlamadım ben de mutlaka başka bir doktora da git derim.

Valla inanin ben de anlamadim,buradaki doktorlar cok garip maalesef.Beni aydinlatacagi yerde iyce bunalima soktu.Ilac olarak vajinal kullanilan tabletlerden aliyordum ama iki gün önce telefonlastigimizda artik ona gerek kalmadigini söylediler bir de pazartesi günü pregesteron ignesi oldum,onun haricinde su an kullandigim bir ilac yok.Ama daha önceki denemelerimde ilac kullanmama ragmen 12. gün dolmadan adet olmustum.Bu sefer cok umutlanmistim ama su an cok kötüyüm yani ya var ya yok kesin ögrensem bu kadar üzülmüycem off Allah kimseye yasatmasin cok zor bi durum.Bu arada iginize cok tesekkür ederim,cok sagolun.

canım kendini strese sokma zordur beklemek bilirim ama yarın inşallah iyi haberler alırsın ve bizimle sevindcini paylaşırsın

dış gebelik ya da boş gebelik denen sorunu yaşıyorsun zannediyorum...kese görmese kimyasal gebelik de olabilir diycem ama....gerçi şu dönemde kese görmek içinde biraz erken..acaba kese diye başka birşey görmüş olabilir...kimyasal gebelik gibi duruyor sanki...değer yaklaşık 20 lerden düşerek sıfırlanıyor...canım en iyi doktorun yardımcı olacak sana.. kendini hırpalamadan her türlü sonuca hazırlıklı ol...iyi haberlerini bekliyoruz...

Evet maalesef beklemekten baska carem yok,artik kendimi kötü sona hazirladim iyi bi sonuc olursa da ki artik pek ümidim kalmadi ama yine de Allah bilir büyük sürpriz olur :)) herseyin hayirlisi Allah cümle isteyenlere verir Insallah ama artik bu benim son denememdi manen ve madden cok yiprandik.Maddiyat neyse bi sekilde yerine geliyorda manevi yönden alinan hasarlar biraz zor tamir oluyor.Artik bundan sonra olmayanlar icin dua ederim bende napiyim :)) Bu siteyi bulduguma cok sevindim,cünkü bu derdi sadece yasayanlar anliyor cevremde arkadaslarim olsun ailem olsun herkes beni teselli etmeye calisiyor,takma kafani üzülme vs. vs. biliyorum hepsi iyiligimi düsünüyor ama bazen onlar canim dese bana küfür gibi geliyor.Dünden beri burda cok yazi okudum ve her yazida sanki kendimi gördüm ve bu sabah hemen üye oldum.Kimseyi tanimadigim halde sanki cok iyi taniyormusum gibi geldi.Bu arada bi sürü güzel haber okudum hamile olanlara Allah tamamina erdirsin,tedavi asamasinda olanlara da Insallah sonuc positif olur diyeyim :)) Ilginize cok tesekkürler tekrar,yarin sonucu olumlu veya olumsuz mutlaka bildiricem.Hoscakalin...

tatlım seninki kimyasal gebeliğe benziyor nestlenin yazdığı gibi.
İlk aşamada gebelik oluşmuş fakat sonra kendini iptal etmiş , aşaga kaymış ve rahim yavaş yavaş adette döner ve yaklaşık adet gününden 1-2 hafta sonra adet oluşur.
Çok zor aşamalar bunlar ama üzülme 4- 5 deneyişler şansın en yüksek olduğu dönemlerdir.Sabırlı olmaktan başka şansın yok.Eğer devam etmek istemeezsen almanyada şansını türkiyede denemeni tavsiye ederim.Çünkü türkiye tüp bebek konusun da açık ara alamanyadan önde buradaki metod israil metodları biliyorsun genetik ve çocuk konusunda israil dünyada birinci.
rabbim yardımcın olsun.

Evet artik ben de kimyasal gebelik oldugunu düsünüyorum neyse kimyasal da olsa bi gebelik yasadim diye kendimi teselli ederim artik :)) Bu arada o kese dedigi seyde kese mi yoksa baska birsey mi bende cok merak ediyorum dogrusu cünkü bende gördüm ultrasonda ve leke gibi birsey görünüyordu yani biraz koyuca yuvarlak bisiydi artik her ne ise yarin anyaya konyayi görücez.sizlerle konusmak beni baya rahatlatti hepimizin hakkinda hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…