Selamlar ;
Ben yeni üye oldum.Paylasmak istedigim su,mikro enjeksiyon yöntemi uygulandi bana.Haziran in 10 unda transferim yapildi,gectigimiz cumartesi yani ayin 21 inde adet olmadigim icin kan testi ve ultrason icin tedavi gördügüm klinige gittik.Bu arada ben almanya da yasiyorum ve burda oldu tedavim.Kusura bakmayin konuyu bile toparlayamaiyorum cünkü moralim cok bozuk...herneyse cumartesi idrar,kan tahlili ve ultrasona girdim.Idrar da iki cizgi vardi fakat biri cok net degildi,kan sonucumda hcg 26,7 idi ve vajinal ultrasonda dr. rahimde kese gibi bisey gördü ve ayrica hamile kadinlarin yumurtaliklari daha büyük olur sizinki de normalden büyük görünüyor ya hamilesiniz ya da hamileydiniz dedi ve dünden icin tekrar kan testi yaptirmami söyledi.Bu arada ben yasadigim sehirde degil baska bi sehirde görüyordum bu tedaviyi arada 90 km. kadar mesafe var,dünkü testi de yasadigim sehirdeki jinekologuma gidip kan verdim ve dün aksam üstü sonuc icin aradigimda hcg degerinin 5,9 oldugunu söyledi.Dünden beri cok moralim bozuk kafam allak bullak isin garip yani henüz adet de görmedim,bu benim 4. denemem yani biraz tecrübeliyim bu konuda ve daha önceki denemelrimde hic tahlil asamasina bile gelemeden adet görmüstüm.Ama yarin tedavi gördügüm klinikte randevum var eger yarina kadar hasta olmazsam gidip sonucu positif veya negatif artik herneyse ögrenirim umarim.Ama hamile degilsem neden hala adet görmedim kafam buna cok takiliyor,lütfen bilgisi olan varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi ? cumartesin beri ruhen cok yoruldum ve dünden sonra iyce kafam karisti sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum ayrica maalesef gurbetteyim inanin artik delirmek üzereyim lütfen bi cevap(((
aktuel,pınk rose,el-mualim,kuzi,sünger, canımoğlum,hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni bir tek anlıyan sizsiniz saolun kızlar.... dün eşimle negatif sonucu aldığımızda ikimizde olduğumuz yerde donup kaldık ikimizde gözyaşlarına boğulduk, halen daha o yıkılmışlığı o hayal kırıklığını atamadık üzerimizden......ne olurdu allahım ne olurdu sanki dün pozitif sonucu alsaydım:çok üzgünüm: neden allahım yoksa ben eltimin dediği gibi kötü bir insan olduğum için beni cezalandırıyormusun ,allahım affet beni sen sabırlı kullarını seversin ama benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı affet beni allahımsenağlamasenağlama
süngercim senne ler yapıyorsun tedaviye ne zaman başlıyorsun??
slm kizlar kacinci adet gununde transfer yapiliyor ortalama
bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
kızlar gözüm aydın mide bulantılarım başladı...sabah beri bir mide bulantısıdır sormayın....bütün dengemi şaşırttı valla....hele şu sıcak yaz günlerinde hakikaten çok zorluyor...bakalım ne kadar sürecek...
kızlar gözüm aydın mide bulantılarım başladı...sabah beri bir mide bulantısıdır sormayın....bütün dengemi şaşırttı valla....hele şu sıcak yaz günlerinde hakikaten çok zorluyor...bakalım ne kadar sürecek...
nestlee burdamısın birşey soracağım
mide bulantıları,baş ağrıları yorgunluk ( ben iştahsızım) artı sıcaklar klima var biraz rahattım.Birde gelen misafirler bana genelde yatılı fazla oluyor bu aralar ne yapacağım bilmiyom.
seninde mide bulantıların başlamış yemek için zorlama kendini suyu fazla iç.Zaten ilk 3 ay yediklerinden beslenmiyor bebek.depolartı tüketiyormuş .Bu yüzden vucüdundan tüm enerji çekiliyor.Yorgun oluyorsun.Sanırm 12 haftaya kadar dayanacağız.ne yapalım sağlık olsun.
iyi ihtimalle bi hafta falan...yoksaaaaaaaaaaaa 3. ayın bitene kadar devam edebilir......kokular falanda tutarsa mutfak eşe teslim edilir, rahat edilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?