Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

arzu canım allahım hayırlısını verir inşll bütün dualarımız sizler için allah sizlerede tattırsın bu güzel duyguyu kendini ne kadarda üzme desek biliyorum ki üzülüceksin ama pes etme türkiyede dene bence arkadaşın dediği gibi burda tedavi daha başarılı oluyor allah bütün isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin inşll

merhaba..hayırlısı olsun..bende 2 mikro denemem de 1 hafta geç oldu adettim..1.sinde tahlil yapmaya gitmeden evde olmuştum....üzüldüm..ama ilk tahlil sonucuna göre gebelik varmış bence..bakalım dr..un ne diyecek...

Canım çok üzüldüm.Ne demek kötü insan mıyım?sadece zamanı gelmemiş.Ayrıca kendimiz için neyin iyi,neyin kötü olduğunu maalesef anlayamıyoruz zamanı gelmeden.Ancak Allah biliyor bunu.

kedersiz canım inan seni o kadar iyi anlıyorumki..ama inan elden bişey gelmiyo üzülmekten ve stres yapmaktan başka...ammmmaaa içindeki umudu ne olur yok etme...bir gün mutlaka sende bizde hepimiz yaşayacağız...sadece zamanı geldiğinde...eşine destek ol,birbirinize destek olur..inan kimse anlamaz başına gelmeyince..birbirinize sarılarak kuvvet toplayın ve tekrar deneyin..inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur...

kedersiz canim Allaha tevekkul et
herseyde bi hayir vardir
belki sen yeteri kadar hazir deyildin
belki bebegin saglikli olmucakti
Allah herseyi bizden iyi bilir
iyi dusunmye calis umudunu kaybetme canim benim
seni tanimiyorum ama kalbim seninle

diamond, kaktüs ve fato83 çok saolun kızlar, şuanda daha iyiyim sizinde dediğiniz gibi herşeyde bir hayır ve zaman vardır ...allah bizlere daha büyük dertler vermesin.... biz eşimle hiç çocuk konusunu açmamaya karar verdik bir dahaki denemeye kadar.... psikolojimizi iyice bozduk bu bebek özlemiyle herşeyde çocuk değilki arkadaşlar biraz eşimle kafamızı dinliyelim.... dayımın yazlığı var kuşadasında kiracılar bir çıksa hemen gidecez... bence güzel bir tatili hakettik artık değilmi yaniii:))))))))))))

kedersiz iyi olmana sevindim bende sonuçtan sonra tatile çıkmıştım inan çok iyi geliyor keyfinize bakın inşallah sanada iyi gelir eşinle başbaşa aşk tazeleyinŞeniz

slm arkadaşlar bayadır sayfaya bakmıyordum ama güzel haberlerinizi görünce cok ama cok sevindim

hele hele seybay sana acaip sevindim canım sen ne yaptın öyle kedi yavrusu gibi 4 tane maşallah allah nazarlardan korusun seni sağlıcakla sıpalarına kucağına alırsın inşallah

ha bu arada hayatındaki değişikliklere hazırmısın örneğin bu bebişler doğduktan sonra kimsenin evine gidemessin :roflol: dışarı cıkamassın kimse sana gelemez (4 cocuk sesine kimse dayanamaz sırnaşık şey ) allahım ya vallahi ben panik yaptım

saka bi yana tüm iyi dilekler,m sizinle artık her gün nete girip yiyenlerimin gelişim haberlerini alırım sizden :teytey:

süngercim senne ler yapıyorsun tedaviye ne zaman başlıyorsun??

ben en son 2 hafta önce dr gittim folik asitle aspirine başladım eşimde ilaçlarını kullanıyo bide vitamin verdi eylülde rahim filmim çekilecek daha önce çektirmemiştim kasımdada tedaviye başlamayı düşünüyoruz inşallah

slm kizlar kacinci adet gununde transfer yapiliyor ortalama
bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

slm kizlar kacinci adet gununde transfer yapiliyor ortalama
bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

canım senin tumurtalarının toplandığı günde 3 ya da 5 gün sonra transfer yapılıyor...tabi birde rahimin uygun kalınlığa ulaşmış olası lazım...ortalam adetin 13. ile 18. günleri arası olabilir....sorduğunun tam bi cevabı yok ...herşey senin yumurtalarının büyüme hızına ve rahim kalınlığına bağlı...

kızlar gözüm aydın mide bulantılarım başladı...sabah beri bir mide bulantısıdır sormayın....bütün dengemi şaşırttı valla....hele şu sıcak yaz günlerinde hakikaten çok zorluyor...bakalım ne kadar sürecek...

iyi ihtimalle bi hafta falan...yoksaaaaaaaaaaaa 3. ayın bitene kadar devam edebilir......kokular falanda tutarsa mutfak eşe teslim edilir, rahat edilir...

mide bulantıları,baş ağrıları yorgunluk ( ben iştahsızım) artı sıcaklar klima var biraz rahattım.Birde gelen misafirler bana genelde yatılı fazla oluyor bu aralar ne yapacağım bilmiyom.
seninde mide bulantıların başlamış yemek için zorlama kendini suyu fazla iç.Zaten ilk 3 ay yediklerinden beslenmiyor bebek.depolartı tüketiyormuş .Bu yüzden vucüdundan tüm enerji çekiliyor.Yorgun oluyorsun.Sanırm 12 haftaya kadar dayanacağız.ne yapalım sağlık olsun.

valla yiyorum sürekli bir açlık hissi de mevcut çünkü..kokuyla filan hiç derdim yok şükür...kusma boyutuna gelen bulantı da değil..sadece midede rahatsızlık veren bir his işte...aman razıyım ben bunlara...bunca zaman bekledikten sonra..midem dışarda da yaşarım sorun değil...seninde işin zor valla misafir filan...yorma kendini bari...

iyi ihtimalle bi hafta falan...yoksaaaaaaaaaaaa 3. ayın bitene kadar devam edebilir......kokular falanda tutarsa mutfak eşe teslim edilir, rahat edilir...

kız eşim ekmek kesemez benim....garibim embriyo cenin olamadan vitaminsizlikten düşer gider valla:) allahtan annem geliyo pazartesi...koku derdim filan yok..keyifle pişiriyom valla..az önce soğan kavurdum, üstüne patates rendeledim..ikisini bir kavurup üzerine 2 yumurta kırıp mideye gönderdim....sefamm oolsunnnnnnnnnn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…