sen tedavini acıbademde mi yaptırdın memnunmusun canım
kızzlaaaar nasılsınız..Ben dördüzden sonra halen şaşkınım..Artık tüm aile bireylerinin ve akrabaların haberi var...Herkes şokta...Kayınvalide geldi ulturason günü..dr gidelim dedik havalardanmıdır nedir halsizim belki ilaç verir diye oyaladık..Geldiğimizde eve müjdeli haberi verdik...Valla kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
kızzlaaaar nasılsınız..Ben dördüzden sonra halen şaşkınım..Artık tüm aile bireylerinin ve akrabaların haberi var...Herkes şokta...Kayınvalide geldi ulturason günü..dr gidelim dedik havalardanmıdır nedir halsizim belki ilaç verir diye oyaladık..Geldiğimizde eve müjdeli haberi verdik...Valla kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
kız deli neyi napcan....herşey yolunda işte...zaten büyük ihtimal 2 sini feda etmek zorunda kalacaksın...sağlığın ve bebişlerin sağlığının riske girmemesi açısından...ikiz annesi olarak gör kendini..herşeyi çift çift yapıcan artık...masraf biraz aratacak ama bir avazda 2 çocuğunu da büyütmüş olacaksın....rahat edeceksin...yalnız sen şu aralar hep dinlen...madem 4 tane...riske sokma kendini...işi gücü bırak kaynanan yapsın...fitillere devam mı??* başka ek ilaç verdi mi??? tatile filan gidecek misiniz???
bebekler tüm enerjini alıyor, biliyorsundur vucüdun deposundan besleniyorlar.Bu yüzden fazlası ile yorgunsun.
Biliyorsun benimde 3 tane , dr eğer 15 gün içersinde biri kendisini iptal etmezse ben ederim demişti ama ben yine kararınıza karışmamayım düşünün demişti.Fakat 3 tane bizim için çok fazla tek başımayım her iki taraftanda destek yok.Ayrıca risk çok yüksek , 15-20 hafta arası çok zorlar bebeklerden biri giderse diğerininde gitmesı var.İkili olursa yinede o risk az.Biri giderse , birinin kalma şansı çok yüksek.Ultroson kağıtına bile bakmıyorum.Düşünmüyorum.Fakat aklıma takıldığında hangisinden vazgeçemek çok zor geliyor, rabbimin yücüne gider mi diyorum.Valla uykularım kaçıyor ama vazgeçmesemde hem hayatta kalmaları ,hem de hayatta olurlarsa gelecek maddi ,manevi rahatsızlıklar diye düşünüyorsun.
Hergün altıma bakıp lekelnme varmı diye bakıyorum.Düşündükçe canım yanıyor ama, rabbim afeder beni diyorum.Rabbime ağlıyorum.Ama vazgeçtik bile birinden mecburum aslında ne bileyim kafam karışık sende yaşıyormusun bu duyguları ne olur paylaş benimle......
bebekler tüm enerjini alıyor, biliyorsundur vucüdun deposundan besleniyorlar.Bu yüzden fazlası ile yorgunsun.
Biliyorsun benimde 3 tane , dr eğer 15 gün içersinde biri kendisini iptal etmezse ben ederim demişti ama ben yine kararınıza karışmamayım düşünün demişti.Fakat 3 tane bizim için çok fazla tek başımayım her iki taraftanda destek yok.Ayrıca risk çok yüksek , 15-20 hafta arası çok zorlar bebeklerden biri giderse diğerininde gitmesı var.İkili olursa yinede o risk az.Biri giderse , birinin kalma şansı çok yüksek.Ultroson kağıtına bile bakmıyorum.Düşünmüyorum.Fakat aklıma takıldığında hangisinden vazgeçemek çok zor geliyor, rabbimin yücüne gider mi diyorum.Valla uykularım kaçıyor ama vazgeçmesemde hem hayatta kalmaları ,hem de hayatta olurlarsa gelecek maddi ,manevi rahatsızlıklar diye düşünüyorsun.
Hergün altıma bakıp lekelnme varmı diye bakıyorum.Düşündükçe canım yanıyor ama, rabbim afeder beni diyorum.Rabbime ağlıyorum.Ama vazgeçtik bile birinden mecburum aslında ne bileyim kafam karışık sende yaşıyormusun bu duyguları ne olur paylaş benimle......
hadi hayırlısı canım bak gör bu sefer bebişlerine kavuşacaksın allahın izni ile....rahim film daha önce çekilmemişmiydi senin neden ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmine bakılıyor neden senin çekilmediki neyse inşallah ondada bir sorun çıkmaz canım allah bu yolda emek harcıyan herkese emeğinin karşılığını versin inşallah (AMİNN)ben en son 2 hafta önce dr gittim folik asitle aspirine başladım eşimde ilaçlarını kullanıyo bide vitamin verdi eylülde rahim filmim çekilecek daha önce çektirmemiştim kasımdada tedaviye başlamayı düşünüyoruz inşallah
hadi hayırlısı canım bak gör bu sefer bebişlerine kavuşacaksın allahın izni ile....rahim film daha önce çekilmemişmiydi senin neden ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmine bakılıyor neden senin çekilmediki neyse inşallah ondada bir sorun çıkmaz canım allah bu yolda emek harcıyan herkese emeğinin karşılığını versin inşallah (AMİNN)
aktuelcim seni hiç rahat görmüyorum canım ne olur biraz sakin ol ve hangisinden vazgeçerim nasıl vazgeçerimi mümkünse dr a gidene kadar aklından çıkar bu düşünceleri böyle şeyler düşünerek yazık ediyorsun kendine ve beişlerine sabırlı ol canım allah yar ve yardımcın olsun kendine ve bebişlerinemünkün değil vazgeçmek ama ne hem istiyorsun hemde düşününce aklın karışıyor.Sanırım bir form açıp durum değerlendirmesimi yapsak bizim durumumuzda olan insanlar nasıl karar vermiş.Doktor arkaşım gazeteden veya dışarıdan duyduğunuz birçok şey sadece denenelerden başarıya ulaşan bir iki tanesi diyolar.Onlara sadece bir muzice.Off kafamız çok karışık biz ailelere daha haber vermedik sadece benim annem biliyor oda şaşakın hani 3 olsun diyor fakat kendisinin bakıma ihtiyaçı var.Sonra nasıl bakılır ihtiyaçları bu zamanda diyor.Anlayacağın içimde farklı bir vicdanı değerlendirme var. Benimde randevum 7 tenmuzda .Benim birde rahim ağızım dikilecek sanırım be sefer mi olur yoksa 4 .ayın girişinde mi bilmiyorum.Birde kan pıhtılaşması yoğun olduğu için kendime iğne vuruyorum şeker iğnesi gibi heparin.ama canım çok yanıyor ve bu gebelik ve doğum sonrası 1-2 ay daha devam edecekmiş.Yani bu aşamada doğru karar nedir? işte o açık değil.
nestlem ya hepsinin kalp atışları var..ileride sağlıkla devam ederse nasıl kıyılır ya o canlara...Benim tedavinin başından sonuna kadar biliyosun herşey yolunda gitti..yumurta sayım beklenenden çok çıktı ..döllenme aşamaları çok iyiydi.1.kalite tam 8 embriyo vardı.3 transfer 4 dondurulmuştu.5.gün transferi yapıldı.kan değerlerim çok iyiydi.sonunda ise 3 transfer edilip hücre kendi içinde bölündüğünde 4.bile oluşmuştu..Sanki allah herşeyde bana çok büyük bi şans tanımıştı..Şimdi bir sınav benimkisi..Sanki içimden 4 üde sağlıkla gelişecek gibi geliyor..nette dördüz doğuranları okudum...onlar ve drları bu riski nasıl göze almış..ben almasam hata mı yaparım diyorum..Billiyorum 4 tane maddi manevi çoook zooor..eğer kendileri içeride imha olmazlarsa neyaparım..
seybay çok zor bir durum ama bende nestle katılıyorum biz normal yolla değil laboratuvar ortamında bebişlerimize kavuşmak için tedavi görüyoruz ve bencede dr nasıl yapman gerektiğini söylüyorsa öyle davran bencede ilerde üzülme riskinde olabilir çok zor elde ediliyor seni çok iyi anlıyoruz ama her yönüyle düşünüp öyle bir karar ver allah yar ve yardımcın olsun
nestlecim..sen ne zaman gideceksin muayeneye .Bak ben 12.günden sonraki 14.günde gittim.keseler ve kalp atışları görülüyor yani..senin testin 13 üydü.14 gün sonra 27 si oluyor sanırım..Bekleyecekmisin...
HA bu hafta bir yere gidecekmişsin..ohhhh ne güzel benim için de gez toz eğlen...benim eşimin işleri çok yoğun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?