Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

arkadaşlar çoğul gebeliklerin her zaman iski çok fazla ..anne içinde çok zor..gbeliğin son aylarında dönmek bile o kadar zor oluyoki..benimki tek bebek olduğu halde..insan hamile kalana kadar yani biz bir türlü hamile kalamayan..hamile kalmak için tırım tırım dr..dr. koşan..lar..bizim bebeklerimiz kıymetli gebelikler arkadaşlar..benim dr..um öyle derdi..hatta 9 ..aya geldiğimizde dr..um ooff rahatladım..9.aya girdik çok şükür..az kaldı..senin gebeliğin kıymetli derdi...biz hem paramızı.hep sabrımızı..umudumuzu..hayallerimiz ..her şeyimizi ortaya koyuyoruz.......

ben anne olmaya o kadar hazır histediyordum ki kendimi 9 ay okudum...9 ay çalıştım..doğum iznine ayrıldım geçmedi..o 3 hafta..bir kucağıma alsam diyordum..

aldımda çok şükür..
ama ççoook zor..çok...oğlumda bir gaz bir gaz 8 ay hep ağladı..1 saat deliksiz uyumadı..16 ay 2 saat uyuduğumu bilmiyorum..geceleri duvarları yumrukladım sinirden neden bu çoçuk ağlıyo diye.....
o kadar uğraşarak oldu..ama insan çok yıpranıyo....çok..biz eşimle şaştık kaldık..
ilk zamanlar çok zor..zor bebekler içi....o yüzden çoğul bebekleerin bakımını düşünemiyorum.....asla....hep kendiniz hem bebeğinizin sağlığı için dr. lar ne öneriyorsa onu yapın.......tabi bide bunların geliceğini hazırlamak var..insan doğduktan sonra bebeği daha değişik şeyleri düşünmeye başlıyo...

allah hepinize kolaylık versin..bol şans.

merhaba arkadaşlar. ben yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. bizi bizden daha iyi anlayan yoktur heralde. bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 23 haziranda 4 embriyo transferi yapıldı. 4 temmuzda tahlil yaptırıcam. arada ağrılarım oluyo ama çok ümitlenmek istemiyorum. ilki olmayınca yıkılmıştım. ikinciye denemeye başlayınca kendime geldim. sabredemiycem sanırım. eşim beni tutmasa bugün bile tahlil yaprırabilirim. beni zor zaptediyo evde buna inanın...desteğinize ihtiyacım var....:çok üzgünüm:

selam
bu tedaviler aslında bedenen ve ruhen çok yorucu, umarım güzel sonuçlar alırsın.
bizlerde seviniriz.Olmasada hayatın sonu değil zamanla diğer denemelerde şansını arasın.
Bu günlerde sakin olmak gerekiyor tatil her zaman olur.

arkadaşlar bana transfer sonrası pozitif sonuç alan arkadaşlarda ne gibi belirtiler olmuştu hatırlayanlar varsa yazabilirmi? benim arada kasık , bel ve karın ağrılarım oluyo.

slm gökse ben pozitif sonuç alanlardan bi tanesiyim benimde ağrım olmuştu ve cok bi şekilde lekede gelmişti o zaman çok korkmuştum olmadı diye hatta ağladım olmayacak diye kendimi alıştırdım ama öyle değilmiş boşuna kendimi yıpratmışım üzmüşüm sonunda o güzel sonucu aldım çünkü inşll seninkide öyledir

Merhaba arkadaslar
Ben bugun sonucumu aldim.Negatif.Sonucumu bildirmek istedim.Cok uzgunum ama yapcak bisey deyok.

canım üzülme evet cok zor boşlkta hissedersin kendi,ni ama herşeyin hayırlısı elimizden ne gelir belki zamanı bi daha kı sefere dir inş rabbim sevindırecekkk hava güzelll çıkkk ve gezzz bol bol dua inş hepp iste muhakkka k o kapı açılacaktır inannnnnn

bir sonraki sefere inşallah ,zamanı değilmiş diye düşün....bak benim de 2 gün önce transferim 18.günde kimyasal gebelik olarak belirlendi....2 gün agladım,ama artık üzmüyorum kendimi....herşeyin hayırlısı bi sonrakine diyorum....lütfen olumlu bişeyler getir aklına....

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşll bi dahaki denemen başarılı olur üzme kendini allah inşll bütün isteyen herkese nasip eder

Merhaba
Benim sonucum bugun belli oldu.Negatif.Listeden silebilirsiniz.Maddi ve manevi cokuntudeyim.

canım birkaç gün böyle üzüntülü olman normal..ama hayat devam ediyor...dünya hala dönüyor..hala acıkıyor, susuyor, uyuyor, uyanıyoruz...umut hiç bitmez...bu sonuç ŞİMDİLİK geçerli bir sonuç....bunun yarını var öbür günü var...yol yorucu doğru..ama bu yolun sonu yok...kendini yolun sonuna gelmiş gibi hissetme..çünkü bu yolun gerçekten sonu yok...şimdi zamanı değilmiş, nasip değilmiş...ama gün olur devran döner..sende bize burdan sevinçli haberler verirsin inşallah...bak burda 3 aşılama - 4 micro sonucu hamile kalan arkadaşlar var....hepsi sana umut olsun.....

Merhaba arkadaslar
Ben bugun sonucumu aldim.Negatif.Sonucumu bildirmek istedim.Cok uzgunum ama yapcak bisey deyok.

canım

uzun zamandır senden bir haber bekliyordum.Üzgünüm inana senin gibi bu yollardan hep geçtik maddi - manevi nasıl umudu kırıcı olduğunu biliyorum.Ama hayat devam ediyor kemdinizi ne zaman uygun görürseniz tedavinize devam edersiniz.Kalbimin bir köşesinde hep bir sevinçli, mutlu haber vereceksin birgün duygusu var.Olacak olacak ama zamanı varmış , zamanın gelince yaşayacaksın bu güzel duygu bizi habersiz bırakma tüm kalbimden tüm iyi niyetler ve dualar seninle.

iyki varsınız. insan kendisiyle aynı duyguları paylaşan, aynı dönemlerden geçen aynı kaderi paylaşan kişilerle konuşmaya ihtiyaç duyuyor.. tekrar teşekkürler

Selam arkadaslarim
Destekleriniz icin Allah Razi olsun hepinizden.Benim bu pespese 2. denemem.Bu ikiden ayri 5 sene once de denemistim.Benim ilk ikisinde embriyolar 2. gun kondu, bu sefer 1 gun arayla ve bes tane kondu.Embriyolar bir gun arayla oldugu icinde genelde iki hucreliydi.Sonuc yine tabiki herzamanki gibi negatif.Dr.um y.disinda oldugundan kurum dr.yla gorustum simdilik.Acaba diyorum 3. denemeyi de ayni yere mi yaptirsam yoksa Istanbulu mu denesem, yeni deneme eylul gibi olacak.
Izmir dekii gittigim yer guzel ve guvenilir ama ayni yontem kullaniliyor sa ayni sonucu alirim diye korkuyorum. Yer degistirmenin faydasi olur mu.Istanbul Izmir konusunda ne dusunursunuz.Gecen sefer test sonucumu ogrendigimin aksami kendime cok acimistim ve cok aglamistim.Bu sefer yarisi kadar aci var.Fakat bu seferde bikkinlik var.Ne dersiniz fikirlerinize coooook ihtiyacim var.
Hersey icin sagolun

hayatım bence istanbuldaki kliniklerle de görüş..bu seferde istanbul da dene...hasta yoğunluğu açısından istanbul daha aktif olduğundan, merkezlerde ona göre tecrübeli oluyorlar...umut tüp bebek, eurofertil, acıbadem, amerikan, bahçeci vb....birçok klinik var...bence sonbaharda istanbul sana uğur getirecek.....

hülyacım; Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize. biliyorum güçlü ol demesi kolay ama bu yol güç, zorlu, zaman sabır ve mücadele isteyen bir yol, önemli olan yılmadan tekrar deneyebilmek... bence istanbuldaki merkezleri araştır. çalışma şekilleri farklı bence bide daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum.. embriyolar 3.günde transfer edildi. hücresel gelişimleri de önemli.8 hücreli oldular benimkiler 3.günde. şansları daha da artıyor sanırım hücre sayılarına göre...senin gittiğin merkez ikinci gün transfer ediyomuş mesela benimki öyle değil.benim transferimin 5.günü. sonuç için sabırsızlanıyorum. ama pek umudum yok ilki olmadı ya ondan kaldı bu olumsuz hisler bende....

selam

inan şakınım ama tam bilğiyede sahip değilim.Niçin embriyolar 1gün sonramı yoksa bir gün arayla 5 tanen mi.Mesela buğün bir tane yarın bir tane mi?
genelde tüm merkezlerde 3 gün veya 5 gün tercih ediliyor.Yumurta ve sperm birleştikten sonra birgün sonra 2 ye, ikinci gün 4 de, üçüncü gün 8 bölünene tercih ediliyor.Normalda tüp kanallardan geçeli 3 gün oluyor ve hücre 8 bölünüyor.Rahimme gelen 8 hücreli embriyo 2 gün aynı yerde kalarak 32 oluyor ve çatlayıp rahime yapışıyor.
Senin yerinde olsam dr la niçin 2 hücreli iken verildiğine dair bilgi isterim.Bu sitede ilk kez böyle birşey duydum.Yoksa merkezin standart uygulaması böyle mi.?
Günışığının mutlaka izleyin diye açtığı formdaki video tam anlatıyor aslında seyretmediyisen seyretmeni tavsiye ederim.

birkaç gün sonra dr birebir konuşmanı tavsiye ediyorum.biliyorsun bende aynı şeyi yaşadım 10 ayda 3. denememde başardım.bu sefer fazla ilaç almadan az yumurta toplandı ve rahimi yormadılar. farklı bir uygulama olmadı. benim merkezdeki embriyoloy değişmiş.alman hastanesinden gelmiş ve labratuvarda yenilenmiş.belki embriyonun başarısı bu.3 gün verildi bana 2 tanesi 8 2 tanesi 16 hücreliydi.bayan embriyoloy embriyoların gayet iyi düzenli ve güzel bölünüyor dedi.3 .gün olmasını o istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…