merhaba arkadaşlar. ben yeni üye oldum ve burası harika.herkes birbirine destek oluyor, yaşantılarını paylaşıyor. bizi bizden daha iyi anlayan yoktur heralde. bende şu anda tüp bebek sürecinin sonuna yaklaşmaktayım. 23 haziranda 4 embriyo transferi yapıldı. 4 temmuzda tahlil yaptırıcam. arada ağrılarım oluyo ama çok ümitlenmek istemiyorum. ilki olmayınca yıkılmıştım. ikinciye denemeye başlayınca kendime geldim. sabredemiycem sanırım. eşim beni tutmasa bugün bile tahlil yaprırabilirim. beni zor zaptediyo evde buna inanın...desteğinize ihtiyacım var....:çok üzgünüm:
Merhaba
Benim sonucum bugun belli oldu.Negatif.Listeden silebilirsiniz.Maddi ve manevi cokuntudeyim.
Merhaba arkadaslar
Ben bugun sonucumu aldim.Negatif.Sonucumu bildirmek istedim.Cok uzgunum ama yapcak bisey deyok.
slm gökse ben pozitif sonuç alanlardan bi tanesiyim benimde ağrım olmuştu ve cok bi şekilde lekede gelmişti o zaman çok korkmuştum olmadı diye hatta ağladım olmayacak diye kendimi alıştırdım ama öyle değilmiş boşuna kendimi yıpratmışım üzmüşüm sonunda o güzel sonucu aldım çünkü inşll seninkide öyledir
teşekkürler sudeli. inşallah senin gibi o güzel duyguyu tatmak bize de nasip olur. korkuyorum ilki negatifti ya. olumlu düşünmeye, umutlanmaya korkuyorum.. sizler de olmasanız bu günleri atlamıycam sanırım...
slm gökse ben pozitif sonuç alanlardan bi tanesiyim benimde ağrım olmuştu ve cok bi şekilde lekede gelmişti o zaman çok korkmuştum olmadı diye hatta ağladım olmayacak diye kendimi alıştırdım ama öyle değilmiş boşuna kendimi yıpratmışım üzmüşüm sonunda o güzel sonucu aldım çünkü inşll seninkide öyledir
Selam arkadaslarim
Destekleriniz icin Allah Razi olsun hepinizden.Benim bu pespese 2. denemem.Bu ikiden ayri 5 sene once de denemistim.Benim ilk ikisinde embriyolar 2. gun kondu, bu sefer 1 gun arayla ve bes tane kondu.Embriyolar bir gun arayla oldugu icinde genelde iki hucreliydi.Sonuc yine tabiki herzamanki gibi negatif.Dr.um y.disinda oldugundan kurum dr.yla gorustum simdilik.Acaba diyorum 3. denemeyi de ayni yere mi yaptirsam yoksa Istanbulu mu denesem, yeni deneme eylul gibi olacak.
Izmir dekii gittigim yer guzel ve guvenilir ama ayni yontem kullaniliyor sa ayni sonucu alirim diye korkuyorum. Yer degistirmenin faydasi olur mu.Istanbul Izmir konusunda ne dusunursunuz.Gecen sefer test sonucumu ogrendigimin aksami kendime cok acimistim ve cok aglamistim.Bu sefer yarisi kadar aci var.Fakat bu seferde bikkinlik var.Ne dersiniz fikirlerinize coooook ihtiyacim var.
Hersey icin sagolun
Merhaba arkadaslar
Ben bugun sonucumu aldim.Negatif.Sonucumu bildirmek istedim.Cok uzgunum ama yapcak bisey deyok.
Selam arkadaslarim
Destekleriniz icin Allah Razi olsun hepinizden.Benim bu pespese 2. denemem.Bu ikiden ayri 5 sene once de denemistim.Benim ilk ikisinde embriyolar 2. gun kondu, bu sefer 1 gun arayla ve bes tane kondu.Embriyolar bir gun arayla oldugu icinde genelde iki hucreliydi.Sonuc yine tabiki herzamanki gibi negatif.Dr.um y.disinda oldugundan kurum dr.yla gorustum simdilik.Acaba diyorum 3. denemeyi de ayni yere mi yaptirsam yoksa Istanbulu mu denesem, yeni deneme eylul gibi olacak.
Izmir dekii gittigim yer guzel ve guvenilir ama ayni yontem kullaniliyor sa ayni sonucu alirim diye korkuyorum. Yer degistirmenin faydasi olur mu.Istanbul Izmir konusunda ne dusunursunuz.Gecen sefer test sonucumu ogrendigimin aksami kendime cok acimistim ve cok aglamistim.Bu sefer yarisi kadar aci var.Fakat bu seferde bikkinlik var.Ne dersiniz fikirlerinize coooook ihtiyacim var.
Hersey icin sagolun
Selam arkadaslarim
Hersey icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?