Merhaba arkadaslar
Ben bugun sonucumu aldim.Negatif.Sonucumu bildirmek istedim.Cok uzgunum ama yapcak bisey deyok.
selam
inan şakınım ama tam bilğiyede sahip değilim.Niçin embriyolar 1gün sonramı yoksa bir gün arayla 5 tanen mi.Mesela buğün bir tane yarın bir tane mi?
genelde tüm merkezlerde 3 gün veya 5 gün tercih ediliyor.Yumurta ve sperm birleştikten sonra birgün sonra 2 ye, ikinci gün 4 de, üçüncü gün 8 bölünene tercih ediliyor.Normalda tüp kanallardan geçeli 3 gün oluyor ve hücre 8 bölünüyor.Rahimme gelen 8 hücreli embriyo 2 gün aynı yerde kalarak 32 oluyor ve çatlayıp rahime yapışıyor.
Senin yerinde olsam dr la niçin 2 hücreli iken verildiğine dair bilgi isterim.Bu sitede ilk kez böyle birşey duydum.Yoksa merkezin standart uygulaması böyle mi.?
Günışığının mutlaka izleyin diye açtığı formdaki video tam anlatıyor aslında seyretmediyisen seyretmeni tavsiye ederim.
birkaç gün sonra dr birebir konuşmanı tavsiye ediyorum.biliyorsun bende aynı şeyi yaşadım 10 ayda 3. denememde başardım.bu sefer fazla ilaç almadan az yumurta toplandı ve rahimi yormadılar. farklı bir uygulama olmadı. benim merkezdeki embriyoloy değişmiş.alman hastanesinden gelmiş ve labratuvarda yenilenmiş.belki embriyonun başarısı bu.3 gün verildi bana 2 tanesi 8 2 tanesi 16 hücreliydi.bayan embriyoloy embriyoların gayet iyi düzenli ve güzel bölünüyor dedi.3 .gün olmasını o istemiş.
Merhaba arkadasm
Benim y.disindaki ve burdaki ilk denememde yum.toplandi.Iki gun ara veriliyordu ve 3. konuluyordu.Bunlar 8 hucreliydiler ve negatif sonuc.
Bu sefer dr.um dediki 3. gun transferlerin negatif sonuclandi.Bu sefer toplayalim bir gun ara verelim ertesi gun koyalim(persembe toplama c.tesi konma).5 adet koyalim.Sonuc yine negatif.Ben mikroya ilk basladigimda embryolar hep eniyi olunca umutluydum ama 3 mikro hep negatif olunca inancimi yitirdim.Yaptirsam ne olacak yine hersey ii baslayacak ve sonuc negatif olacak oldum.Kentte goruntude bana gore bircok problemi olanlarin hemen hemen hepsi encok 2. deneme de olumlu sonucu aldi.Benim acababaska bir problem mi var.Yada farkli uygulama yapan bir yer varsa oraya mi gitsem diye dusunuyorum.Fertiji diye bir yer varmis Istanbulda.Erkekten bir kan alip ondan serum olusturuyorlarmis.Uc ay bunu kadina veriyorlarmis.Sonra transfer yapiyorlarmis ve embriyoyu tomurcuklandiiríp oyle transfer ediyorlarmis.Ama masallah bir deneme heyetli 7-8 milyar.Ne dusunursunuz.Kusura bakmayin umutsuzluga dusuyrum ve arayistayim sizlere birsuru yuk veriyorum
Sagolun
Merhaba arkadasimmerhaba canım ben fertijinde tedavi gördüm 2. denemede lenfosit aşısı bana uygulandı 3 ay her iki koldan yapılıyo çok yakıcı bir iğne ama benim yine olumsuz sonuçlandı benim 3. gün sayılamayacak kadar hücreliydi embryom yani 1. kaliteden daha iyidi ama kısmet değilmiş dr memnunum ben
Merhaba arkadasim
Allah razi olsun senden.Ben bu merkezi bir arkadasimdan duymustum.Arka arkaya olumsuz sonuc alanlar icin %100garantili olumlu sonuc diye duymustum. Izmir de oldugum icin Istanbul benim icin maddi manevi cok kulfetli ama garantiy duyunca goze almalimiyim diye dusunuyorum.
Sen hep bu merkezde mi denedin.Diger normal bir tup bebek merkezinde (ornegin memorial gibi) yumurta toplanip dollendirilip konulurken yapilan olasiligi yukselten bir uygulama var mi.Transferden sonra yatiriyorlar mi ve transferden sonraki tuvalet ihtiyacini nasil gideriyorsun.Simdiden tesekkurler
Arkadaslar maalesef hamile degilmisim(( Allah hepinizin gönlüne göre versin ben artik bu isten umudumu kestim...[/QUOT
hakkında hayırlısı canım demekki zamanı gelmemiş ama kendini böyle bırakma inşallah bizde o mutlulugu yaşayacagız
teyzeleri yarın bebişimin ilk resmi çekilecek ve kalp sesi duyulacak.....bakarsınız ikiz çıkarlar belli de olmaz...dua edin kızlar bir aksilik olmasın...bu arada doktora ilk sorum denize girebilir miyim olacak??? haberleri yarın size iletirim...14.30 da anne-baba ve bebişin ilk buluşması gerçekleşecek....
teyzeleri yarın bebişimin ilk resmi çekilecek ve kalp sesi duyulacak.....bakarsınız ikiz çıkarlar belli de olmaz...dua edin kızlar bir aksilik olmasın...bu arada doktora ilk sorum denize girebilir miyim olacak??? haberleri yarın size iletirim...14.30 da anne-baba ve bebişin ilk buluşması gerçekleşecek....
allah gönlüne göre versin eger ikiz istiyorsan öyle olur inşallah sonuna kadar sağlıkla kucagına alman dileğiyle
canım benım allahım mutlulugunu daımı kılsın ınsallah
annesi gibi kıpır kıpır bebekler olması dilegi ile .
ÇOK merak ediyom bebeği dr utrasonda yakalaya bilecek mi vajinadan bakılacak büyük ihtimalle prob ucu bir bu tarafa bir o tarafa yaramaz olacak eee annesi böyle olursa bebek nasıl acaba.zıp zıp hop hop
Allah tamamina erdirsin ,Insallah saglikla alirsin bebisini ya da bebislerini kucagina...
canım sorma valla....hiç oturamıyom ben...etrafımdakiler habire otur/elleme/kaldırma/kondurma diyip duruyolar ama ben fingir fingir tabi...hafta sonu da eşimle şöyle bir kısa gezi yaptık...yine herkes başladı yola çıkma filan demeye...benim çocuk arabalarda gezinti halindeyken doğacak herhalde...bi de doktor yarın denize girebilirsin derse amannnn değmeyinnn keyfime....doğru tatile....inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım...bakalım pıtırcığın kalbi nasıl atıyor bir görelim yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?