Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

canım çok geçmiş olsun...kaç haftalıksın sen?? korkuttun beni bak şimdi...bebiş iyidir umarım...doktor baktı ama di mi?? bebiş de bişi yok yani...

canım çok geçmiş olsun...kaç haftalıksın sen?? korkuttun beni bak şimdi...bebiş iyidir umarım...doktor baktı ama di mi?? bebiş de bişi yok yani...

benim 15 hafta bitti. bebişler iyi doktor baktı sorun yok dedi. progestan verdi tekrar başladım. ama kesinlikle gezmiceksin, 1 saatten fazla ayakta kalmıcaksın ,iş yapmıcaksın dedi.daha önce herşey yolunda dedim diye gezmişsin çok dedi. kızdı bana çok.sendede kendimi gördüm bende aynı senin gibi durmadım yerimde hep dolaştım rahatım diye.bu yüzden diyorum sen dikkat et. bak şimdi herşeyim kısıtlandı.

kızlar bugün büyük gün...nihayet bebişimi görücem, kalp atışını dinliycem....14.30 da büyük buluşma gerçekleşecek....inşallah herşey yolunda gider...sorunsuz bir şekilde devam ediyordur umarım gebelik...cep telefonuma kaydedicem kalp sesini..becerebilirsem dönüşte eklerim buraya..sizlerde dinlersiniz teyzeleri....bu sabah uyandım aynaya bir baktım pek güzelim bugün nedense...cildim filan maşallahım var:))) sanırsam bizim bebiş erkek...annesini güzelleştiriyo yavrucak....dua etmeyi unutmayın bana....

Sagol canim.Benim dr. 10 temmuzda gelecek.Onu bekliyorum.Bakalim ne diyecek.Benim ´tum denemelerimden dondurulmus kalmamis.Sifirdan deneme yapilir hrealde.Her iki sonucu aldigimda kendi dr.um hep seyahatteydi.Kurum dr.yla gorustum demekki embriyo oluyor dedi.Gorusecegim.Yanmadan bahsediyorsun.Bu yanma sistit olmus gibi miydi.Benimde en son denememde sistik olmus gibi bir yanma vardi.Bende ilk defa dun gece uyuyabildim cuma gecesinden beri.Gunduz bisey yok cok fazla gece sicramalar daralmalar boguluyor gibi oluyordum aglama krizleri geciriyordum gece cikiyordu.Cok sukur bitti.Destekleriniz icin tesekkur ederim

nestlecim...
Heyecanını anlayabiliyorum...Çok güzel bir şey ulturasonda bebişleri izlemek..Güzel güzzel haberlerle dön inşallah..Bugün senin en mutlu günlerinden biri olur umarım canım..

valla ben bugünlerde çook halsizim.parmağımı oynatamıyorum halsizlikten..o yüzden de ara ara bakıp yazıyorum.

Güzel haberlerini bekliyorum canım..

merhaba arkadaşlar.beni de listeye eklerseniz sevinirim.transfer tarihim 27haziran test günüm 10temmuz.
hamişlere bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın.bizlerede dua edin lütfen.

merhaba arkadaşlar.beni de listeye eklerseniz sevinirim.transfer tarihim 27haziran test günüm 10temmuz.
hamişlere bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın.bizlerede dua edin lütfen.

canım inşallah 10 temmuzda hayatının mutlulugunu yaşatır allah sana hayırlısıyla güzel haberler alırsın

canım inşallah 10 temmuzda hayatının mutlulugunu yaşatır allah sana hayırlısıyla güzel haberler alırsın
iyi dileklerin için çok sağol canım.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
sen hamişsin galiba canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.a.s.

ah canım inşallah güzel haberlerini yazarsın bende dün girdim ultrasona benim 8hafta 5 günlük küçücük bişey eşim şok oldu kafamçokkarıştıtam tam kalp atışlarını duyduk çok farklı bi duygu:1rolleyes:ayrıca sana tavsiyem kendini çok yorma bizki normal gebelik olmadığı için dahada dikkat etmemiz gerekiyo ben ev hanımı olsaydım evde dinlenirim ama hergün işe gidiyorum. bu bebeği çok istedik kaybetmek istemiyorum bulduğum fırsatta dinleniyorum sende yorma kendini:içelim::1hug:

arkadaşlar nestle ne yaptı acaba, çok merak ediyom.İlk kez görecek bebeişini yada bebişlerini.Şimdi büyük ihtimalle çıkmıştır herhakde muaneden, yemek fazlı falan kaçta gelir acaba?
güzel haberlerle gelir valla onu kollamaktam iş yapamıyom.

nestle yemek yemeği bırak eminim herkes senin neşeli ve güzel yazılarını bekliyor .
kızzz meraktan ne yapacağımı şaşırdım .merkta bırakma beni bak 8 haftalık gebe hemde 3üz acı kızz bana .
rabbime hayırlı haberler yazman için dua ediyom.

slm kızlar bende merak ediyorum nestleyi sonra yine girer öğrenirim durumu. hayırlı sonuçlar..

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.......gördüm veledimiiiiiiiiii....fasulye gibi bişi allah onu kahretmesin...babasıyla ikimiz bakakaldık öle..kalbi toplu iğne ucu kadar...pıt pıt pıt atıyor..ama sesini duyamadık çünkü ultrason cihazı o teknolojide değilmiş....bir kaç test verdi doktor...brucella filan...multivitamin ve folik aside devam dedi....bu arada fitiller 1 ay daha devam edecek...cinsel ilişki yasağı kalktı...gözümüz aydın:)))) denize girebiliyorum..tatile gidebiliyorum...bu arada çikolata kistim vardı benim....doğumda o da alınacakmış...sezaryanla doğumu tavsiye ediyorum dedi...6. haftası bitmiş..7. hafta içindeymişiz...6+2 sanırım....tsh yüksekliği ilk dönem olduğu için kesinlikle bebeğe zarar vermemiştir dedi...10 gün sonra test sonuçlarıyla birlikte tekrar gelişimini görmeye gideceğiz...ondan sonraki konroller 7. aya kadar bir aksilik olmazsa ayda 1 yapılacakmış...ayyyy çok yazdımmmmmm

beni merak eden tüm arkadaşlarımı çok öpüyorum...doktor çıkışı kocamla azıcık gezindik...haberi olmayan eşe dosta haber verdik...ondan sonra da koşarak size geldim canlarım....allah inşallah nazarlardan kazalardan belalardan korurda sonunu da görebiliriz...rabbim
herkese nasip eder inşallah...mutluyuzzzzzzzzz

ayyy meraktan çatlattın bizi hade gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah böyle devam eder allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına alman dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…