canım gözünü seveyim çok fazla gezip yorulma. bak bende aynı senin gibiydim oh bir sorun yok diye deli gibi gezdim hiç oturmadım yerime sonra kanamam oldu 7 gündür çekiyorum. doktor çok gezmekten ve ayakta kalmaktan dedi. şimdi de gezme iş yapma 1 saatten fazla ayakta klama dedi. oturdum kaldım popomun üstüne. halbuki az gezseydim bütün bunlar gelmezdi başıma.:1no2: dikkat et kendine yarına bol şans allah gönlüne göre versin...
canım çok geçmiş olsun...kaç haftalıksın sen?? korkuttun beni bak şimdi...bebiş iyidir umarım...doktor baktı ama di mi?? bebiş de bişi yok yani...
HÜLYA 35
ben bu işlem hakkında bilgim yok.Dondurulmuşun varmıydı istersen varsa birde dinşenmiş sakin bir rahimle deneyebilirsin.Hem maliyeti daha az hemde diğer period gibi yorucu değil.,
birkaç hafta geçtikten sonra kararını ver bence merkezinden mennunsan devam etmeni öneririm.
biliyorsun 1 yılda 4 denemede şans yüksek.Bende 3. denememde şansı yakaladım hiç umudum yoktu.10 ayda 3.denememdi.
farklı olarak ilaçın dozu azaltıldı ve ben başlamadan önce bol miktarda adaçayı tüketmeye başladım.yumurta toplandıktan sonra bıraktım.Sonuçta adaçayının adet söktürücü olduğu söylendi ama yumurtaları daha kaliteli yapıyormuş.
benim tüm denememlerinde yanma oldu hatta 3 denemede tarnsfer günü yanmam vardı ve dr tüm ilaçları deneyerek yanmamaı engellemedi.12 içersinde birkaç gün devam etti ve geçti.
birkaç hafta sonra dr birebir görüş ve durum değerlendirmesi yapmanızda yarar var.
nestlecim...kızlar bugün büyük gün...nihayet bebişimi görücem, kalp atışını dinliycem....14.30 da büyük buluşma gerçekleşecek....inşallah herşey yolunda gider...sorunsuz bir şekilde devam ediyordur umarım gebelik...cep telefonuma kaydedicem kalp sesini..becerebilirsem dönüşte eklerim buraya..sizlerde dinlersiniz teyzeleri....bu sabah uyandım aynaya bir baktım pek güzelim bugün nedense...cildim filan maşallahım var:))) sanırsam bizim bebiş erkek...annesini güzelleştiriyo yavrucak....dua etmeyi unutmayın bana....
kızlar bugün büyük gün...nihayet bebişimi görücem, kalp atışını dinliycem....14.30 da büyük buluşma gerçekleşecek....inşallah herşey yolunda gider...sorunsuz bir şekilde devam ediyordur umarım gebelik...cep telefonuma kaydedicem kalp sesini..becerebilirsem dönüşte eklerim buraya..sizlerde dinlersiniz teyzeleri....bu sabah uyandım aynaya bir baktım pek güzelim bugün nedense...cildim filan maşallahım var:))) sanırsam bizim bebiş erkek...annesini güzelleştiriyo yavrucak....dua etmeyi unutmayın bana....[
güzel haberlerle dönersin inşallah canım
merhaba arkadaşlar.beni de listeye eklerseniz sevinirim.transfer tarihim 27haziran test günüm 10temmuz.
hamişlere bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın.bizlerede dua edin lütfen.
iyi dileklerin için çok sağol canım.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.canım inşallah 10 temmuzda hayatının mutlulugunu yaşatır allah sana hayırlısıyla güzel haberler alırsın
kızlar bugün büyük gün...nihayet bebişimi görücem, kalp atışını dinliycem....14.30 da büyük buluşma gerçekleşecek....inşallah herşey yolunda gider...sorunsuz bir şekilde devam ediyordur umarım gebelik...cep telefonuma kaydedicem kalp sesini..becerebilirsem dönüşte eklerim buraya..sizlerde dinlersiniz teyzeleri....bu sabah uyandım aynaya bir baktım pek güzelim bugün nedense...cildim filan maşallahım var:))) sanırsam bizim bebiş erkek...annesini güzelleştiriyo yavrucak....dua etmeyi unutmayın bana....
iyi dileklerin için çok sağol canım.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
sen hamişsin galiba canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.a.s.
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.......gördüm veledimiiiiiiiiii....fasulye gibi bişi allah onu kahretmesin...babasıyla ikimiz bakakaldık öle..kalbi toplu iğne ucu kadar...pıt pıt pıt atıyor..ama sesini duyamadık çünkü ultrason cihazı o teknolojide değilmiş....bir kaç test verdi doktor...brucella filan...multivitamin ve folik aside devam dedi....bu arada fitiller 1 ay daha devam edecek...cinsel ilişki yasağı kalktı...gözümüz aydın:)))) denize girebiliyorum..tatile gidebiliyorum...bu arada çikolata kistim vardı benim....doğumda o da alınacakmış...sezaryanla doğumu tavsiye ediyorum dedi...6. haftası bitmiş..7. hafta içindeymişiz...6+2 sanırım....tsh yüksekliği ilk dönem olduğu için kesinlikle bebeğe zarar vermemiştir dedi...10 gün sonra test sonuçlarıyla birlikte tekrar gelişimini görmeye gideceğiz...ondan sonraki konroller 7. aya kadar bir aksilik olmazsa ayda 1 yapılacakmış...ayyyy çok yazdımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?