Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

bebeşini görmüş annesi ne güzel demi rabbim herkese en kısa zamanda yaşatsın .
Sevindim valla ohhh rahatladım .Yemek yediniz demi gene , kaç kilo aldın kısss bu arada , ayy nestle güzel haberin için önce rabbime sonra sana şükürler olsun.

bu arada seybay nerede ?

Kız nestle hayırlı uğurlu olsun hayatım...Allah daha daha güzel günler göstersin inşallah..Hadi güzel haberleri aldın biz de çok sevindik.Hayatım ben 6+5 im bugün.Aramızda 2-3 gün oynuyor desene..kaç mm seninki şu an..
valla ben şu cinsel ilşkiyi sormadım adam kam oldu artık..giderken şunu bunu sorcam diyordum ama ben de bizim veletleri görünce tıkandım..allah hepimizin hamileliğini sağlıkla daim eder inşallah..

ben yazayım o zaman yasak yasak kardeş kardeş uyuyacaksınızzzzzz.lülülülülülü
çoğulda önerilmiyor biraz tehlikeliymiş , neyse nasılsın ben haftaya gidiyorum.
2 . kontrol ve malum durum .
şimdi nestleler kutlama yaparlar hıhıhı:roflol:

gözün aydın canım.kendine ve bebişine iyi baka.s.

kız gece kutlama var..kandilli deprem derse inanmayın:))))) ben size depremi önceden haber veriyom ona göre....çoğul gebeler siz oturun oturduğunuz yerde...kedi ciğere bakar gibi bakacak size kocalarınız...siz çok kalabalıksınız adamlar başa edemez anacım sizinle..benim gibi tek olsun bizi,m olsun olsaydınız herbişi serbestti anacım..seybaycım ben giderken bir liste hazırladım onların hepsini sordum...yoksa kafada kalmıyo haklısın..bu arada bursa acıbadem de sen kalp sesini duydun mu?? kız istanbuldakinde duyulmuyo..anca gördük biz...

hayırlı olsun nestlecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşll herşey çok güzel olur darısı bizim başımıza valla bizde gün sayıyoruz kalb atışını dinlemek için

bu arada ben bir diyetisyene de görünücem anacım..zaten iricik bişeyim...ve iştahım pek bi açık..hiçbişiden tiksinmiyorum, iğrenmiyorum, midem filanda öyle kusma boyutunda bulanmıyo...doktor şükret haline dedi...enerji filan gayet yerinde..gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin büyük bölümü yerlere yeksan oluyorlar sen tahtalara vur dedi....iyi vurmasına vurayım da kızlar şu anda 83 kiloyum...bu iştahla 40 haftayı 120 olarak tamamlarım artıkın....iyisimi diyetisyene gideyim...doktorumda 10-12 kg arasında alırsan kalan bölümde sorun olmaz dedi....aman yesen dert yemesen dert...

senin için çok sevindim bulantının olmaması çok güzel şükret benim sürekli bulantı ama kusmam yok benim dr.cinsel ilşki yasakladı tek gebelik olmasına rağmen enfeksiyon riskinden korkuyo bence benim dr.um sen genede dikkat et bence :roflol:laelaelaelaelae

kızlar merrrrhaaaabaaaa! ailemi ziyarete gitmiştim...ben yokken sakin kalmış buralar....NESTLE gözün aydın canım benim....

arkadaşlar bugün test yaptırdım erken oldu ama b hcg 167 çıktı. yatak isitrahati önerdi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

kızlar nerdesiniz????? seybay yataklara yapıştın be annem...ne yaptı sana bu bebişler böyle habire uyukluyorsun....aktüel seybay bişi sorcam...şimdi bu doktor bana bazı tahlilller verdi....bakın bakalım eksik fazla bişi var mı sizinkiyle...rubella -toksoplazma-hebatit b s antijeni- cytomegalovirus Igg......bu kadar...bu arada ben tam idrar, hemogram, açlık şekeri, demir, tiroid hormonu, depo demir testlerini önceden yaptırarak muayneye götürmüştüm....sizde farklı bi tahlil var mı kızlar???

canım valla ben nerdeyse 20 ye yakın test yaptırmışım. bunun 5-6 tanesini tedaviye başlamadan önce yaptırmıştım.diğerlerinide ilk kontrolümde istemişti.ama kağıtlarım doktorda kaldı.

ben bu testleri ve daha fazlasını önceden yaptırmıştım.içinde karaciğer testleride vardı torc falan hatırladığım sanırm 20 den fazla idi.4 tüp kan almışlardı.hatta eşimde istemişlerdi.
ben devlet hastanesinde yaptırmıştım.Senin yerinde olsam devlet hastanesinde yaptırma ya çalışırdım yada üniversite çok pahalı çükü dışarıda.

hayatım özel bir klinik buldum..sadece doktor için katkı payı ödüyosun 11 ytl onun dışında tahliller için katkı payı almıyorlar....orda yaptıracağım....doğru ben karaciğer testi filan yaptırmadım...kız bi de siroz çıkıyom mu:)) töbe töbe....düşünsene, onca bekle, çabala, hamile kal sonra karaciğerinize kuş konmuş doğuramazsınız diyip çocuğu alsınlar....neyse uydurmayayım şimdi..yarın randevu aldım işte...bu testleri yaptırıcam...karaciğeride ekleteyim....bu seybay ı valla yataktan kazıycam...hiç sesi çıkmıyo yahu...aaaaaaaaa

canım benim ben de özledim sizleri..Bugün biraz daha iyiyim ..arada kendime geliyorum.Benim bebişler beni yoruyorlar ama böyle arada da zindeliğime yardımcı oluyorlar..valla nestle önceden Hbs Ag,Anti Hcv,Anti HIV yaptırmıştım.Şimdi tam kan ve idrar ,Toksoplasma,Rubella,Elisa vs.yaptırdım.
Sen maaşalah bomba gibisin..Olursun tabi...
1 KARŞI 4 durumundayız.EE..senden 3 fazla var ben de.Bırak da yorgun olayım biraz..Gerçi Bizim Aktüel de iyi gibi.Sanırım onda bulantı tiksinme iştahsızlık falan olmuştu..Ben de yok çok şükür..Sadece bitkinim yorgunum...
Sen nasılsın?

valla hala devam ediyor sanki gırtlama kadar yemek yemişim gibiyim canım hiç bir şey istemiyor yiyincede böööö o zaman daha kötü oluyorum.Yorgunluk bitkinlik hiç bir şey istemiyorum.İçimdeki tüm enerjiyi alıyorlar zaten ilk 3 ay depeodan besleniyormuş bebek sadece sıvı alımı gerekiyor düzenli , dr beni görünce ne diyecek 5 kiloya yakın vermişim.
az iş ve uzanma ben böyle hayal etmemiştim.Tüm şımarıklıklarımı yapacaktım istediğimi yiyecektim.Kocanın canına okuyacaktım .Nerde.......
akşam dalyanda yemekteydik, toplu arkadaşlar ayrıca yabancılarda vardı.Yemek için herkes bana nasıl ısrar ediyor koca odun ...Babasının dişleri takılmış akşam telde durmadan babacım işte şöyle böyle valla arkadaşlar atlayacaktı kocanın üstüne ayol eş hamile mi kayınpeder mi hamile.Şaşırdılar güzel bir göl sefası yaptırdılar biri ilği bana bir ilği ama bebekler doğuncada kacacaklar tabi....
aileler uzakta o yüzden haber verilmedi daha ama tepkiler nasıl olacak bilmiyom.Sevineceklerde var arızaya geçeceklerde şimdi bana elme vermeyen ağaç diye dedikodu yapanlar ne söyleyecek acaba merak ediyom.
ya ben çok duygusal oldum yeğenimi özledim aman gece bir ağladım bir ağladım kontro dışıyım anlayacağınız pazartesi randevu var ne ile karşılaşaşacağım acaba yaklaştıkça hem seviniyom hem korku alıyor içimi bizde böyle olyor musunuz.?

kızlar liste miste hak getire hamiş oldunuz bizi unuttunuz valla....
daha eklenmemişiz yaaaaaa
adet olmayı bekliyorummm....çıldırdım resmen .bugün 12..lucrini yapıcam.olamadım halaaa.
bak listenize de almadınız beni.sizin liste bayağı uğurlu beni de ekleyin kızlaarrrr inşallah ben de hamiş olurum bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…