kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.......gördüm veledimiiiiiiiiii....fasulye gibi bişi allah onu kahretmesin...babasıyla ikimiz bakakaldık öle..kalbi toplu iğne ucu kadar...pıt pıt pıt atıyor..ama sesini duyamadık çünkü ultrason cihazı o teknolojide değilmiş....bir kaç test verdi doktor...brucella filan...multivitamin ve folik aside devam dedi....bu arada fitiller 1 ay daha devam edecek...cinsel ilişki yasağı kalktı...gözümüz aydın:)))) denize girebiliyorum..tatile gidebiliyorum...bu arada çikolata kistim vardı benim....doğumda o da alınacakmış...sezaryanla doğumu tavsiye ediyorum dedi...6. haftası bitmiş..7. hafta içindeymişiz...6+2 sanırım....tsh yüksekliği ilk dönem olduğu için kesinlikle bebeğe zarar vermemiştir dedi...10 gün sonra test sonuçlarıyla birlikte tekrar gelişimini görmeye gideceğiz...ondan sonraki konroller 7. aya kadar bir aksilik olmazsa ayda 1 yapılacakmış...ayyyy çok yazdımmmmmm
Kız nestle hayırlı uğurlu olsun hayatım...Allah daha daha güzel günler göstersin inşallah..Hadi güzel haberleri aldın biz de çok sevindik.Hayatım ben 6+5 im bugün.Aramızda 2-3 gün oynuyor desene..kaç mm seninki şu an..
valla ben şu cinsel ilşkiyi sormadım adam kam oldu artık..giderken şunu bunu sorcam diyordum ama ben de bizim veletleri görünce tıkandım..allah hepimizin hamileliğini sağlıkla daim eder inşallah..
gözün aydın canım.kendine ve bebişine iyi bakkızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.......gördüm veledimiiiiiiiiii....fasulye gibi bişi allah onu kahretmesin...babasıyla ikimiz bakakaldık öle..kalbi toplu iğne ucu kadar...pıt pıt pıt atıyor..ama sesini duyamadık çünkü ultrason cihazı o teknolojide değilmiş....bir kaç test verdi doktor...brucella filan...multivitamin ve folik aside devam dedi....bu arada fitiller 1 ay daha devam edecek...cinsel ilişki yasağı kalktı...gözümüz aydın:)))) denize girebiliyorum..tatile gidebiliyorum...bu arada çikolata kistim vardı benim....doğumda o da alınacakmış...sezaryanla doğumu tavsiye ediyorum dedi...6. haftası bitmiş..7. hafta içindeymişiz...6+2 sanırım....tsh yüksekliği ilk dönem olduğu için kesinlikle bebeğe zarar vermemiştir dedi...10 gün sonra test sonuçlarıyla birlikte tekrar gelişimini görmeye gideceğiz...ondan sonraki konroller 7. aya kadar bir aksilik olmazsa ayda 1 yapılacakmış...ayyyy çok yazdımmmmmm
inşallah canım.allahım kucakalrımızı boş bırakmasın.:1hug:ah canım keşke allah mı söyletti ne inşallah en kısa zamanda hamiş olurum
bu arada ben bir diyetisyene de görünücem anacım..zaten iricik bişeyim...ve iştahım pek bi açık..hiçbişiden tiksinmiyorum, iğrenmiyorum, midem filanda öyle kusma boyutunda bulanmıyo...doktor şükret haline dedi...enerji filan gayet yerinde..gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin büyük bölümü yerlere yeksan oluyorlar sen tahtalara vur dedi....iyi vurmasına vurayım da kızlar şu anda 83 kiloyum...bu iştahla 40 haftayı 120 olarak tamamlarım artıkın....iyisimi diyetisyene gideyim...doktorumda 10-12 kg arasında alırsan kalan bölümde sorun olmaz dedi....aman yesen dert yemesen dert...
arkadaşlar bugün test yaptırdım erken oldu ama b hcg 167 çıktı. yatak isitrahati önerdi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh...
kızlar nerdesiniz????? seybay yataklara yapıştın be annem...ne yaptı sana bu bebişler böyle habire uyukluyorsun....aktüel seybay bişi sorcam...şimdi bu doktor bana bazı tahlilller verdi....bakın bakalım eksik fazla bişi var mı sizinkiyle...rubella -toksoplazma-hebatit b s antijeni- cytomegalovirus Igg......bu kadar...bu arada ben tam idrar, hemogram, açlık şekeri, demir, tiroid hormonu, depo demir testlerini önceden yaptırarak muayneye götürmüştüm....sizde farklı bi tahlil var mı kızlar???
arkadaşlar bugün test yaptırdım erken oldu ama b hcg 167 çıktı. yatak isitrahati önerdi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh...
ben bu testleri ve daha fazlasını önceden yaptırmıştım.içinde karaciğer testleride vardı torc falan hatırladığım sanırm 20 den fazla idi.4 tüp kan almışlardı.hatta eşimde istemişlerdi.
ben devlet hastanesinde yaptırmıştım.Senin yerinde olsam devlet hastanesinde yaptırma ya çalışırdım yada üniversite çok pahalı çükü dışarıda.
kızlar nerdesiniz????? seybay yataklara yapıştın be annem...ne yaptı sana bu bebişler böyle habire uyukluyorsun....aktüel seybay bişi sorcam...şimdi bu doktor bana bazı tahlilller verdi....bakın bakalım eksik fazla bişi var mı sizinkiyle...rubella -toksoplazma-hebatit b s antijeni- cytomegalovirus Igg......bu kadar...bu arada ben tam idrar, hemogram, açlık şekeri, demir, tiroid hormonu, depo demir testlerini önceden yaptırarak muayneye götürmüştüm....sizde farklı bi tahlil var mı kızlar???
canım benim ben de özledim sizleri..Bugün biraz daha iyiyim ..arada kendime geliyorum.Benim bebişler beni yoruyorlar ama böyle arada da zindeliğime yardımcı oluyorlar..valla nestle önceden Hbs Ag,Anti Hcv,Anti HIV yaptırmıştım.Şimdi tam kan ve idrar ,Toksoplasma,Rubella,Elisa vs.yaptırdım.
Sen maaşalah bomba gibisin..Olursun tabi...
1 KARŞI 4 durumundayız.EE..senden 3 fazla var ben de.Bırak da yorgun olayım biraz..Gerçi Bizim Aktüel de iyi gibi.Sanırım onda bulantı tiksinme iştahsızlık falan olmuştu..Ben de yok çok şükür..Sadece bitkinim yorgunum...
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?