canım benim ben de özledim sizleri..Bugün biraz daha iyiyim ..arada kendime geliyorum.Benim bebişler beni yoruyorlar ama böyle arada da zindeliğime yardımcı oluyorlar..valla nestle önceden Hbs Ag,Anti Hcv,Anti HIV yaptırmıştım.Şimdi tam kan ve idrar ,Toksoplasma,Rubella,Elisa vs.yaptırdım.
Sen maaşalah bomba gibisin..Olursun tabi...
1 KARŞI 4 durumundayız.EE..senden 3 fazla var ben de.Bırak da yorgun olayım biraz..Gerçi Bizim Aktüel de iyi gibi.Sanırım onda bulantı tiksinme iştahsızlık falan olmuştu..Ben de yok çok şükür..Sadece bitkinim yorgunum...
Sen nasılsın?
aktüel adaçayı ben de mi kullansam adet gecikti ya.canım bulamadım sen birara transferden önce neler kullandığını yazmıştın.yine yazar mısın lütfen..
kızlar liste miste hak getire hamiş oldunuz bizi unuttunuz valla....
daha eklenmemişiz yaaaaaa
adet olmayı bekliyorummm....çıldırdım resmen .bugün 12..lucrini yapıcam.olamadım halaaa.
bak listenize de almadınız beni.sizin liste bayağı uğurlu beni de ekleyin kızlaarrrr inşallah ben de hamiş olurum bu sefer.
kızlar liste miste hak getire hamiş oldunuz bizi unuttunuz valla....
daha eklenmemişiz yaaaaaa
adet olmayı bekliyorummm....çıldırdım resmen .bugün 12..lucrini yapıcam.olamadım halaaa.
bak listenize de almadınız beni.sizin liste bayağı uğurlu beni de ekleyin kızlaarrrr inşallah ben de hamiş olurum bu sefer.
canım merhaba , tedavin hayırlı olsun..
lucrin den dolayı gecikme oluyor... benim de gecikmişti ... sanırım 14.lucrin de olmuştum...
meraklanma normal..
tedavin hayırlı lsun inşallah meleğine kavuşursun benimde lucrın kullanırken adetim gecikmeli olmuştu merak etme bugün yarın gelir
kızlar yani hamişleeeeeeeeeeeeeeeer bu gece bize dua etmeyi unutmayııııııın.....torpilli hemde
aktüel adaçayı ben de mi kullansam adet gecikti ya.canım bulamadım sen birara transferden önce neler kullandığını yazmıştın.yine yazar mısın lütfen..
kız ben pratik kadınım...çoktan hepinize dua ettim..yasin okudum, amme, tebareke, kenzül arş, selaten tüncina, tefriciye ve ayetel kürsi ile de kapattım...inşallah kabul olur bu gece tüm dualar....allah bizimle olsun...
ya kizlar gecen gün bir tv kanalinda doktor anlatiyordu adacayi da düsük sebebi olabiliyormus
kız sana imreniyom , bu hareket bu neşe maşallahhhhhh
maşallahhhh
sağoluuun kızlaar ben yine de 1-2 bardak içmeyi düşünüyorum. nane ,maydanoz , sarımsak tamam da adaçayı pek zararlı değil gibi ammmn ne bileyim.....
kızlar bugün testler için doktora gittim...tüp bebek merkezinin dışında başka bir yere yani...sadece tahlil yazdıracaktım..kadın gel muayene de edeyim dedi...ben ilk muayene de vajinal yoldan görmüştüm bebişi...salı günüydü biliyosunuz....bugünde üstten bakıldı....kocaman bir kesemiz...içinde yayılmış bir bebişimiz hemen göründü valla....kalp atışı görünmedi üstten tabi....baş - makat arası ölçüldü tam 7 haftalığa uygun dedi....bir sürü tahlil yazdı...bu arada kızlar önemli bir noktaya da dikkat çekti hatun...arkadaşlar hani bizler hem multivitamin hem de folik asit içiyoruz ya...multivitaminlerin içinde de folik asit var biliyorsunuz...günlük toplam folik asit miktarı 800 - 1000 mg arası olmalıymış...son yapılan araştırmalarda fazla folik asidin beyinde birikme yaptığı ve soruna yol açtığı görülmüş...bu nedenle içtiğiniz multivitamin içindeki folik asit miktarına bakın...ayrıca diğer içtiğiniz folik asitin miligramına bakın..ikisini toplayın...eğer belirtilen değerleri geçiyorsa doktorunuza danışın....folbiol 5 mg...bi de one a day multi vitanin içiyorum onda da 4 mg... toplam 900 oluyo yani...ben yırttım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?