Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

hayatım iyiyim ben maşallah...iştahla başım dertte...sürekli açım..ve devamlı köfte/patates sayıklıyorum...benimde en büyük endişem bu şimdilik...kilo meselesi...inşallah sağlığımı etkileyecek boyutlara gelmez...yarın bir diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne diyecek...akşamları yürüyüş filan yapıyorum...bugün pazara gittim...kendime dvd ler aldım....falan filan...haklısın hayatım sende 4 cengaver var kolay değil...benimkisi yapmış kocaman bir kese yayılmış içine..ohhh 4 dönüm bostan yan gel yat osman....sefa düşkünü olacak benim çocuğum....bu arada herkesin kandili mübarek olsun.....dualarınız kabul olsun inşallah...

aktüel adaçayı ben de mi kullansam adet gecikti ya.canım bulamadım sen birara transferden önce neler kullandığını yazmıştın.yine yazar mısın lütfen..

aktüel adaçayı ben de mi kullansam adet gecikti ya.canım bulamadım sen birara transferden önce neler kullandığını yazmıştın.yine yazar mısın lütfen..

yahu doktoruna sormadan sakın bişi kullanmayasın..adaçayı filan..bakarsın onun sonraki tutunma işine olumsuz bir etkisi olur..kız bilmeden iş yapmayın..geciktiyse gecikti...15 yıl sonra gelecek değil ya...3-5 güne gelir...bu arada listeden sorumlu şahıs seybay dı hayatım..ama kendisi baygın durumda...kendini koltuktan koltuğa attığı için bu aralar ilgilenemiyor listeyle...ama biz seni gönlümüzdeki listeye "hamiş" olarak ekledik haberin olsun.....yahu ben gene acıktımmmmmmmmmmmm

canım merhaba , tedavin hayırlı olsun..
lucrin den dolayı gecikme oluyor... benim de gecikmişti ... sanırım 14.lucrin de olmuştum...
meraklanma normal..

kıızzz bu ne iştahhh bi dur bakalım sen bu gidişle bizi bilem yersin vallaaa...
seybay tuş olmuş okudum, haklısın.
nestelecim olsun artık yaa bu benim 4. denemem olacak.gönül listenize aldığınız için teşekkür ederim .İnşallah bu sefer olacak...

tedavin hayırlı lsun inşallah meleğine kavuşursun benimde lucrın kullanırken adetim gecikmeli olmuştu merak etme bugün yarın gelir

canım merhaba , tedavin hayırlı olsun..
lucrin den dolayı gecikme oluyor... benim de gecikmişti ... sanırım 14.lucrin de olmuştum...
meraklanma normal..

sağol canım.evet lucrin geciktiriyor biliyorum.1 haftadır karnım şişti şişti davul oldu valla.göğüsler o biçim patlamak üzere.çok sıkıntılıyım yani olsam da rahatlasam diyorum biraz.ben hiç yaz denemesi yapmamıştım çok zormuş valla.bu sfer beni çoook sıkıntılar basıyor.menapozlu kadınlar gibiyim.eşimi bile gebertesim geliyor bazen Kötü Kazen
kendi kendime sinir oluyorum.yazık garibim o da sesini çıkarmıyor...gamyoncuiremsu

tedavin hayırlı lsun inşallah meleğine kavuşursun benimde lucrın kullanırken adetim gecikmeli olmuştu merak etme bugün yarın gelir

teşekkürler süngercim.
yaa işte adet olayım diyorum şimdi sonra yumurtam büyüdü mü? ne zaman toplanacak?transfer ne zaman?test günü ne zaman sonuç ne?........falan diye devam ediyor hayatımız.hep stres hep stres.Allah yardım etsin hepimize.Olmayanlara nasip etsin, hamişlere de kucaklarına almayı nasip etsin yarabbim.

kızlar yani hamişleeeeeeeeeeeeeeeer bu gece bize dua etmeyi unutmayııııııın.....torpilli hemde

kızlar yani hamişleeeeeeeeeeeeeeeer bu gece bize dua etmeyi unutmayııııııın.....torpilli hemde

kız ben pratik kadınım...çoktan hepinize dua ettim..yasin okudum, amme, tebareke, kenzül arş, selaten tüncina, tefriciye ve ayetel kürsi ile de kapattım...inşallah kabul olur bu gece tüm dualar....allah bizimle olsun...

tatlım ben adet için kullanmamıştım .Yumurtayı kaliteli yapıyormuş diye duymuştum, çatlatmaya kadar 2-3 bardak içtim.
Sonra öğrendim söktürücüymüş diye ben biryan etkisini görmedim.Ama belli sitelet var birkiselle ilğili oradan bakılabilir.
Mesela arkadaşım bana nane ve maydonozdan uzak durmamaı bunların söktürücü olduğunu bebek varsa plesantayı zayıflatıp bebeği düşme yapıyormuş ben de bunu yeni ögrendim.
benim hep kısa programdı, sanırım ilaçın artı stres geçiktirme yapabiliyormuş ama ayşenur detaylı kullandığı bitkisellerivermişti.Yumurta oluşumu için.
içimden bir ses bebeğinin geldiğini söylüyor
kandiliniz kutlu ve uğurlu olsun.Tüm dualarımız kabul olur inşallah

kız sana imreniyom , bu hareket bu neşe maşallahhhhhh
maşallahhhh

ya kizlar gecen gün bir tv kanalinda doktor anlatiyordu adacayi da düsük sebebi olabiliyormus

kız sana imreniyom , bu hareket bu neşe maşallahhhhhh
maşallahhhh

canım sağolasın...yapı işte...bak öyle üzüntüye, sıkıntıya, vesveseye gelemiyom ben...gamlı baykuş değilim yani...yiyelim, içelim, güzelleşelim.....yiyelim dedim di mi??? köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ayyyy rüyalarıma giriyo bu köfte benimmmmmmmmmmmm

sağoluuun kızlaar ben yine de 1-2 bardak içmeyi düşünüyorum. nane ,maydanoz , sarımsak tamam da adaçayı pek zararlı değil gibi ammmn ne bileyim.....

sağoluuun kızlaar ben yine de 1-2 bardak içmeyi düşünüyorum. nane ,maydanoz , sarımsak tamam da adaçayı pek zararlı değil gibi ammmn ne bileyim.....

özelinize de yazdım...adet sökttürücü olarak kuşburnu çayı içmelisiniz....hamileler kesinlikle ada çayı içmesin...düşük yaptırabilir

kızlar bugün testler için doktora gittim...tüp bebek merkezinin dışında başka bir yere yani...sadece tahlil yazdıracaktım..kadın gel muayene de edeyim dedi...ben ilk muayene de vajinal yoldan görmüştüm bebişi...salı günüydü biliyosunuz....bugünde üstten bakıldı....kocaman bir kesemiz...içinde yayılmış bir bebişimiz hemen göründü valla....kalp atışı görünmedi üstten tabi....baş - makat arası ölçüldü tam 7 haftalığa uygun dedi....bir sürü tahlil yazdı...bu arada kızlar önemli bir noktaya da dikkat çekti hatun...arkadaşlar hani bizler hem multivitamin hem de folik asit içiyoruz ya...multivitaminlerin içinde de folik asit var biliyorsunuz...günlük toplam folik asit miktarı 800 - 1000 mg arası olmalıymış...son yapılan araştırmalarda fazla folik asidin beyinde birikme yaptığı ve soruna yol açtığı görülmüş...bu nedenle içtiğiniz multivitamin içindeki folik asit miktarına bakın...ayrıca diğer içtiğiniz folik asitin miligramına bakın..ikisini toplayın...eğer belirtilen değerleri geçiyorsa doktorunuza danışın....folbiol 5 mg...bi de one a day multi vitanin içiyorum onda da 4 mg... toplam 900 oluyo yani...ben yırttım....

kızlarrr nasılsınız?
Ya bişey sorucam bu bebekleri sonlandırma işlemi nasıl oluyor..Aktüel oralardamısnız..Bilgin var mı?
Offf daha 2 haftam var neredeyse muayeneme..Günler geçsin mi...Geçmesin mi.. anlamadım..Aktüelcim sen pzt.sanırım gidiceksin muayeneye..O zaman kaç haftalık oluyorsun...bugün 7+1 haftalığım..Muayeneye gittiğimde 8+5 olacağım..Sanırım bu işlemin gerçekleşme zamanı 8 ile 12 hafta arası sanırım..

valla nestle bu ne koşturmaca....o tahlil senin bu tahlil benim yarış atı gibisin...kız tahlil manyağı olcan..
Doktorum bana vitamini bıraktırrp folic aside başlatmıştı.İleriki aylarda tekrar kullanıcaz vitamini dedi.Şimdi sadece folic asid al dedi.Ben folic plus kulllanıyorum...

Oh ne güzel kız bebişi tekrar gördün 3 gün arayla..

İlk gittiğimde muayaneye ben de kalp atışlarını duymadım gördüm..Dr um şu an çok az duyulabilir tekrar geldiğinde dinletirim demişti..Kız bişey diycem ben şu an 7+1 im.Sen 7 misin tam olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…