Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlar aman dediğim gibi folik asit mevzusunu atlamayın..bu arada diyetisyene de gittim bugün....toplam 10 kg ile bitireceğiz hamileliği...diyet listemi de aldım elime...uygulamaya başladım...sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek, beyaz peynir, 3-4 zeytin, 1 yumurta, 1 domates, 1 çarliston biberi yedim...ara öğün vakti geldiğinde onu da sizlere bildireceğim.....aman kiloya da dikkat edin kızlar...kadın özellikle hazır çorbadan, bulyonlardan, sucuk, sosis, salam, jambon, midye, kokoreç ve dışarıda köfteden uzak dur dedi....bi de hepimiz için geçerli...süt, yoğurt ve peynirleri yarım yağlı ya da yağsız alırsanız %50 daha az yağ depolarmışsınız...aklımda geldikçe yazarım yine...

anacım bana hiç doğru düzgün tahlil yapılmadı...tüp bebekten önce milletin karaciğer fonksiyonlarına, toksoplazmalarına filan bakılmış...benim anca işte....bir dolu tahlil...bir kereye mahsus yapılıyorlarmış zaten...ondan sonra rutin olarak tam kan, tam idrar birde özel dönemlerde şeker yükleme filanmış....gördüm kız bebişi...yayım yayım yatıyo benim paşam..ben 6+6 yım...2 gün var senle aramızda....biliyosun 6+0 - 6+6 rası 7. hafta, 7+0 - 7+6 arası 8. hafta filan diye gidiyo...sen 8. haftana girdin yani canım...

serbay benim bildiğim kadarı ile keselere potasyum klorür enjekte ediyorlar aynı kesedekilere yapmazlar eğer 2 tanesini sonlandırırlarsa tek yumurta ikizleri kalır..ya da tek yumurtayı sonlandırırlar diğer ikisi kalır

benimde doktorum 2. kontrolümde folik asiti bıraktırmıştı. elevit vitamin verdi. içinde bütün vitaminler var folik asitte dahil işte.

selam
evet pazartesi gideceğiz dr kontrol edecek yada diğer dr bakıp karar verilecek en küçük ve zayıf olanı şansı az olanı sonlandıracaklarmış dr eşime öyle demiş.
karından bir iğne ile sanırım bebeği uyutacaklar sonra kesesinin içinden su alınarak kurutulacak rahime yapışması beklenilecek böylece doğumma kadar orada kalacak mış .doğumla beraber oda çıkıyormuş.1 gün orada kalacagız 8 + 6 günlük olacak aslında ayın 2 ikinde orada olacaktık eşimin işi ve dr zamanı açısından pazartesiye kaldı.

Eşim riske atmak istemiyor, zaten rahim ağızı 4 .ayda dikilecek.
bakalım gidince ne olacak gelince detaylı yazarım.Birde gidince acaba kötü birşeyle karşılaşırmıyız bilmiyorum.Sağ tarafımda kasık ağrısı var arada giriyor.
sizde de oluyormu?

anam seyrediyoz da..4 taneyi elin gavurları nasıl doğurup büyütüyorlar..Onlar mı çook cesaretli.bizler mi çok temkinliyiz...

canım ben bir belgeselde izlemiştim hani şu national geografic kalında olan ikizler,üçüzler,dördüzler diye bir program vardı.orada şöyle deniyordu: çoğul gebeliklerde annenin boyunun uzun ,vücudunun yapılı olası gerekiyormuş.Ancak bu şekilde bebeklerin hepsi sağlıklı bir şekilde büyürmüş.Elin gavurları malum boy olarak bizden bayağı bir uzunlar ve çoğu da narin vücutlu değil.Bizler zaten zorla sahip oluyoruz bu sıpalara dr un dediği gibi hepsini taşımak bir risk.ilerleyen aylarda bir tanesinin düşmesi hepsinin hayatını ve tabiki seninkini de tehlike içerisine sokar.Evet çok zor bir karar Allah sana yol göstersin ama dinimiz bile bile canını tehlikeye atmayı da yasaklıyor biliyorsun.Hakkında hayırlısı olsun.Sen yine de iyice bir düşün bakalım.İğne yapılarak sonlandırıldığını duymuştum ben de..

kızlar ben açım ya....ara öğünde 5 kayısı yedim 1 bardak da ayran.....15.30 gibi yemek yiycem..6 kaşık barbunya 1 kase yoğurt......offff offffffff......valla bu velet bi doğsun..poposunu ağzını burnunu ısırıcam....habire su içip duruyorum..ondan sonra da ver elini tuvalet...kız inşallah bunca su çocuğa yarıyordur....yoksa intihar etcem valla....

benim canımda mantı istiyor şöyle bir serin olsun ver elini mantıcı , haftalardır canım ilk kez bir şey istiyor.
kızım nestle sen hakkını çoktan doldurdun ama , ara övünlerini çoğalt yoksa dayanmak zor .özellikle 3 aydan sonra sen besleyeceksin bebeği, süt oluşumu içinde ekstra yiyecekler verilecek.süt , bol balık ya ben balık yağı gördüm eczanede üstelik portakallı salatalara sosa falan koyabilirsiniz yazıyordu günde bir tatlı kaşığı içiniz diye 3 aydan sonra düzenli kullansak yararı olur mu acaba .?

ayyy hamişlerin muhabbeti süpeeerrrr yiyin kızlar afiyet bal şeker olsun yarasın bebişlere kan can olsun ayyyyy siz çook yaşayın buralardan eksik olmayın kızlar hepinizi çoook sevdim ben darısı başımaaa öpüldünüz

ben barbunyamı yemeğe gidiyorum....kız öyle balık yağı filan içme...eylülde avlanma yasağı bitiyor...bol balık başlar....alır alır ızgara yaparız....kız bazende tava yapsak olur di mi???? amann diyetisyen nerden görecek..olur bal gibi olur...ben ızgara balık sevmem zati....öyle katkı maddeli balık yağı filan içmeyesin sakın..kafana göre takılma sakınnnnn

anam seyrediyoz da..4 taneyi elin gavurları nasıl doğurup büyütüyorlar..Onlar mı çook cesaretli.bizler mi çok temkinliyiz...

aman biz herşeyini düşünüyoz. tehlikesi riski geçmişi geleceği....... adamlarda gelecek korkusuda yok ki nocak 10 tanede doğururlar.

selam valla ilk bu forma bakıyıom.
kızlar pazartesi bebişlerle ikinci randevum var.Umarım kötü bir şeyle karşılaşmam.
ilk kez canım dün mantı istedi yedim bana lezzetsiz geldi.Neyse nestle , seybay ya amazon nerede pozitifi alınca unuttu bizi.arkadaşlar diğer test sonuçu alan arkadaşlar yok mu.
bugün çok pozitif hissediyom kendimi çok güzel pozitif haberler alacağız galiba.

ya kızlar hepinizi tebrik ediyorum.ben yeniyim bu sitede.yazılarınızı okuyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun inş.bana da dua edin 5 gün sonra sonucu öğrenicem

ya kızlar hepinizi tebrik ediyorum.ben yeniyim bu sitede.yazılarınızı okuyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun inş.bana da dua edin 5 gün sonra sonucu öğrenicem

hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın,senin aşılamamı yoksa tüp mü?
ayın 10 da sonuçalacak başka arkadaşlarda var sanırım .herşey gönlünce olsun.

teşekkür ederim aktuel benim tüp.daha önce 2 aşıla ve 2 tüp denemiştim olmadı.2 ay önce bu tedaviye başladığımda klomen kullandım ve kendiliğinden hamile kaldım.malesef keseyi bile göremeden düşmüştü, bu sefer hiç olmadığım kadar umutluyum.Rabbim kapıyı araladı inşallah açacak diye yorumladım

canımhayırlısıyla olur içini ferah tut yeterki,Allah gönlündekini versin inşallah be defa kavuşursun bebişlere,hep iyiye yoralım ki iyi olsun dimi canım..a.s

inşallah pink rose .bu sitede gerçekten yalnız olmadığını anlıyor insan.beklemek çok zor.arkadaşlar kendilerindeki belirtileri yazmişlar ben okumadan önce telaş yapıyordum.şimdi çok rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…