valla nestle bu ne koşturmaca....o tahlil senin bu tahlil benim yarış atı gibisin...kız tahlil manyağı olcan..
Doktorum bana vitamini bıraktırrp folic aside başlatmıştı.İleriki aylarda tekrar kullanıcaz vitamini dedi.Şimdi sadece folic asid al dedi.Ben folic plus kulllanıyorum...
Oh ne güzel kız bebişi tekrar gördün 3 gün arayla..
İlk gittiğimde muayaneye ben de kalp atışlarını duymadım gördüm..Dr um şu an çok az duyulabilir tekrar geldiğinde dinletirim demişti..Kız bişey diycem ben şu an 7+1 im.Sen 7 misin tam olarak..
seybaycım dördüzlerin videosunu izledin mi süper:roflol:
kızlarrr nasılsınız?
Ya bişey sorucam bu bebekleri sonlandırma işlemi nasıl oluyor..Aktüel oralardamısnız..Bilgin var mı?
Offf daha 2 haftam var neredeyse muayeneme..Günler geçsin mi...Geçmesin mi.. anlamadım..Aktüelcim sen pzt.sanırım gidiceksin muayeneye..O zaman kaç haftalık oluyorsun...bugün 7+1 haftalığım..Muayeneye gittiğimde 8+5 olacağım..Sanırım bu işlemin gerçekleşme zamanı 8 ile 12 hafta arası sanırım..
anam seyrediyoz da..4 taneyi elin gavurları nasıl doğurup büyütüyorlar..Onlar mı çook cesaretli.bizler mi çok temkinliyiz...
anam seyrediyoz da..4 taneyi elin gavurları nasıl doğurup büyütüyorlar..Onlar mı çook cesaretli.bizler mi çok temkinliyiz...
ya kızlar hepinizi tebrik ediyorum.ben yeniyim bu sitede.yazılarınızı okuyunca çok mutlu oldum hayırlı olsun inş.bana da dua edin 5 gün sonra sonucu öğrenicem
teşekkür ederim aktuel benim tüp.daha önce 2 aşıla ve 2 tüp denemiştim olmadı.2 ay önce bu tedaviye başladığımda klomen kullandım ve kendiliğinden hamile kaldım.malesef keseyi bile göremeden düşmüştü, bu sefer hiç olmadığım kadar umutluyum.Rabbim kapıyı araladı inşallah açacak diye yorumladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?