Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

pink rosecim ben daha önce 2 aşılama 2 tüp denedim.birçok yere gittim memorial ,kalamış jinemed. vs....ancak son denemem devlet hastanesi oldu.süleymaniye .

hayırlısı canım inşallah hamişsindir ,bende 2 micro amerikan hastanesinde 1 aşılama 1 microda süleymaniyede denedim hepsi negatif oldu nasip değilmiş,bu son denemem olur sanırım ,bursa acıbademde deniycem nasipse, peki süleymaniyeden memnun kaldınmı? ben memnun dum dr um süha beydi heyet raporu için ptesi süleymaniye yolları gözüktü bana başvuru yapıcam inşallah çıkar..

çok yoğun bir sende biliyorsun özelde ki ilgi tabiki yok.Ancak özelde maddi olarak biraz yorulduk yıllardır uğraşıyordum.Drum Şener beyden memnunum işinin ehli gözüküyor ancak gerçekten çok yoğun bir yer.eğer olumsuz olursa Allah korusun raporumu alıp Almana giderim heralde.İnşallah gerek kalmaz.sizdeki sorun neydi PİNK ROSEcim.

bende fazla yumurta gelişmiyor 2-3 anca oluyor,eşimin spermleri fene değil 5 milyon,bir engel yok yada bilmiyoruz varsada olmuyor, ama bu sefer umutluyum olucak gibi geliyor,çok heyecanlanıyorum birde aksilik çıkmadan başlayabilsek inşallah canım iyi positif sonuçlar alırız,rabbim büyük bizede verir İNŞALLAH..

kızlarrrrrr napıyonuz bakim bensiz????çok mrıl mırıl bir gün...kocam kendini bir kanapeden diğerine atıyo..bense dışarı çıkmak istiyorum...büyük ihtimal birazdan kavga çıkacak:)))diyetimin 2. günündeyim ve çokkkk efkarlıyım...dün akşam 1 saatte yürüyüş yaptım....habire et, ot yiyip duruyorum...ama benim canım acayip patatesli börek istiyo....valla bu çocuk çıkınca bana hesap soracak..neydi anne bu sosyetik takılmalar, diyetisyen olayları filan diye...haklı yavrucak....göbek salata, 8 kaşık sebze yemeği, 5 kayısı, 1 ince dilim karpuz vs. vs...embriyo embriyo olalı bu eziyet görmedi anlayacağınız.....

neşeli nestlecim iyiyiz canım napalım valla sen olmayınca buralar eksik oluyor canım yaaa, kendini fazla özletme,niye diyettesin bakim sen kilolarla başın derttemi yoksa?

PİNK ROSE cim inşallah bu sefer olur canım ya.benim de 4 yumurtam oldu embriyolog sayıyı az buldu ihtimalleri anlattı.tabi çok üzüldük kaç tanesi çekirdekli çıkacak kaçı döllenecek.belki tedaviyi iptal ederlerse diye korkuyla gittik.ama çok şükür 3 tane 1. kalitede embriyo yerleştirildi.yani biz belki de boşuna endişeleniyoruz.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş.

hayırlısı olsun canım bu sefer olmuştur inşallah,benim çıkmam gerekiyor daha sonra girmeye çalışıcam hepinizi öpüyorum...:enbuyukkk:

nestlecim hayırlı olsun .Allah bebişini kucağına da almayı nasip etsin inş.bizede dua et.

pelly ile kedersizden hiç haber yok napıyorlar acaba görüştünmü sen

yok hayatım hiç haberim yok ikisinden de....ben diyetteyim valla...kız 83 kilo ile hamile kaldım ben....bitirmem gereken kiloda başladım yani....o yüzden kontrollü gitmem lazım...dün cadı bir diyetisyene gittim...verdi elime fakir sofrası listeyi...al uygula dedi...dün birinci gündü geçti..bugün ikinci gün..anam daha 7 ay var....en fazla 10 kg. ile bitirmen lazım...bakalım işte 12. haftaya kadar 2-3 kg verebilirsem...en azından ikinci 3 ayın kilosunu böylece cebe atmış olurum....her aya 1 kg istiyo hatın..hafta da 300 gr. alınacakmış....en sağlıklısı böyleymiş...listede ne mantı var, ne börek var, ne patates kızartması var.....allah sabır versin bana anacım..sigarayı bıraktım..yemeği bıraktım..kahveyi bıraktım...valla depresyonda geçecek benim hamileliğim..şu velet çıksa da meydana değse tüm çektiklerime....

selamm canımm yaa takma kafana doğumdan sonra kısarsın kendinii şimdii zorlama okadarr bence hamileliğin tadını çıkarrr sonra verliliyoooo bebişi pesindenn koşarkenn verrsinnn rahatt ol sadece herşeyden azz yeee .... ve onu hissetttttt

nestle valla işimiz zor şu mideleri bir değiştirirsek ne güzel olacak,bol bol karpuz ye anacımm
en azından su ile beraber atarsın kiloları sağlıklı beslenme konusunda sanırım kendi doğum drun 3 aydan sonra bir liste verecek yenilmesi gerekenler ama şimdi seni daha iyi anlıyorum.Sigarayı bırkan özellikle hamilelikte iştah ile başı dertte, yani durumun normal normal tepkiler veriyorsun.3 aya kadar uygula diyeceğim ama bu listeyi 3 aydan sonra değişecektir.

eğer hamillekte havuz da çok önemli bir problemin çıkmazsa 4 aydan sonra güzel bir havuz bul ve yüz
sana çok yardımcı olacaktır.

eğer hamillekte havuz da çok önemli bir problemin çıkmazsa 4 aydan sonra güzel bir havuz bul ve yüz
sana çok yardımcı olacaktır.

hayatım 4 ayı bekleyemem ben...afaganlar bastı bana....haftaya cuma tatile çıkıyoruz...önce ayvalık/sarımsaklı - ordan bodrum sea garden....10 gün...iyi gelicek...sonra da bakıcaz artık..belki eylül de bi daha bir tatil yaparız.....

AKTÜELCİm sen akyaka da yani gökovadamı oturuyorsun? ne zaman mesajın ı okusam aynı şeyi düşünüyorum.....gelmiştim bi kaç kez arkadaşalrım var orda....çok güzel bi yer...

nestlecim haftada bir gün ne istersen ye canım boşver listeyi hamilesin kızım sen herşeye hakkın var senin,iyicede kısma,arada bir güncük ödülver kendine,ohhh ne güzel olur ,sigara içmede kilo sonra zaten koşuşturmadan verilir,katı kuralları koyan diyetisyenide çok dinleme sen mutluysan bebişinde mutludur unutma...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…