PİNK ROSE cim inşallah bu sefer olur canım ya.benim de 4 yumurtam oldu embriyolog sayıyı az buldu ihtimalleri anlattı.tabi çok üzüldük kaç tanesi çekirdekli çıkacak kaçı döllenecek.belki tedaviyi iptal ederlerse diye korkuyla gittik.ama çok şükür 3 tane 1. kalitede embriyo yerleştirildi.yani biz belki de boşuna endişeleniyoruz.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş.
nestlecim hayırlı olsun .Allah bebişini kucağına da almayı nasip etsin inş.bizede dua et.
pelly ile kedersizden hiç haber yok napıyorlar acaba görüştünmü sen
eğer hamillekte havuz da çok önemli bir problemin çıkmazsa 4 aydan sonra güzel bir havuz bul ve yüz
sana çok yardımcı olacaktır.
hayatım 4 ayı bekleyemem ben...afaganlar bastı bana....haftaya cuma tatile çıkıyoruz...önce ayvalık/sarımsaklı - ordan bodrum sea garden....10 gün...iyi gelicek...sonra da bakıcaz artık..belki eylül de bi daha bir tatil yaparız.....[/QUOT
yap hadi tatili bende daha ben tatil beldesinde yaşaıyom ama yaz tatil hissi vermiyor.
biz sonbaharda yaparız artık , ben annemi bekliyom çok özledim işleri memelekette bitsin gelecek belki o zaman biraz toparlanırım.
hep senin gibi neşeli ve iştahlı gececek bu dönemler diye düşünüyordum bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum.Yemek yiyemediğim için halsizim .bir sonbahar gelse havalar serinlese o dönemi bekliyorum. bu arada hepimiz şubat annesi olacağız değil mi.
yok hayatım hiç haberim yok ikisinden de....ben diyetteyim valla...kız 83 kilo ile hamile kaldım ben....bitirmem gereken kiloda başladım yani....o yüzden kontrollü gitmem lazım...dün cadı bir diyetisyene gittim...verdi elime fakir sofrası listeyi...al uygula dedi...dün birinci gündü geçti..bugün ikinci gün..anam daha 7 ay var....en fazla 10 kg. ile bitirmen lazım...bakalım işte 12. haftaya kadar 2-3 kg verebilirsem...en azından ikinci 3 ayın kilosunu böylece cebe atmış olurum....her aya 1 kg istiyo hatın..hafta da 300 gr. alınacakmış....en sağlıklısı böyleymiş...listede ne mantı var, ne börek var, ne patates kızartması var.....allah sabır versin bana anacım..sigarayı bıraktım..yemeği bıraktım..kahveyi bıraktım...valla depresyonda geçecek benim hamileliğim..şu velet çıksa da meydana değse tüm çektiklerime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?