AKTÜELCİm sen akyaka da yani gökovadamı oturuyorsun? ne zaman mesajın ı okusam aynı şeyi düşünüyorum.....gelmiştim bi kaç kez arkadaşalrım var orda....çok güzel bi yer...
AKTÜELCİm sen akyaka da yani gökovadamı oturuyorsun? ne zaman mesajın ı okusam aynı şeyi düşünüyorum.....gelmiştim bi kaç kez arkadaşalrım var orda....çok güzel bi yer...
aktüel ben ne adaçayı içtim ne de kuşburnu.yalnız dün bir yerde kaynar içmiştim 2 saat sonra adet oldum.alakası var mı bilmiyorum.
(kaynar doğumdan sonra lohusa kadınlara yapılır burada içinde 7 çeşit şifalı bitki var.)
bugün muayane oldum ve puregona başlıyorum.
adaçayını içtim ama bilinçli değildim.Zaten yumurta toplamada bırakmıştım.
Sanırım adetle alakası yok kaynarın bilğim kadarıyla tatlıda şerbet gibi canın çekmiştir.Adet zaten yumurtlama olduktan sonra oluşuyor yaklaşık yumurtlamadan bir 7-10 gün sonra .
şu anada önemli olan bence tedaviye başlaman , rabbim bu yolda bu sefer yaşatsın güzel mutlulukları .sanrım önümüzdeki ay başı vaya tenmuz sonu senden güzel haberler alacağız.Dualarım ve tüm dileklerim senin ve diğer arkadaşlar için.
kızlar yoksunuz , bu kısmetli formu bırakmayın.
ben yarın dr dayım .Son durumunu öğreneceğim.Umarım yolundadır herşey,eğer devam eden 3 büyük ihtimalle anlayın işte vazgeçmek çok zor ama çok zorlanıyorum , devamlı kafam yastıkta baş dönmesi bulantı mahvetti beni.
güzel hamilelik haberleri alıyoruz birkaç gündür mutlu oluyor insan.
sanırım salı görüşürüz, rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın kızlar. cmtsi yumurtalarım toplandı. önce genel anestesi istedim, sonra içeriye girdiğimde görevliler beni ikna etti lokal olsun diye.ok dedim ama dr.iğneyi vurduğunda çok canım acıdı. bağırdım ve ağlamaya başladım. hemen anestesi uzmanı geldi ne uyudum. uyandığımda biraz ağrım oldu. ağrı kesiciyi vurunca o da geçti. serum bitene kadar has. durdum ve eve geldim. 30 iğne ,hap ve jel verdi dr.um.onları kullanıyorum şimdi. 12 yumurta toplamışlar.
bugün aradılar. 8 kaliteli embriyo oluşmuş. transfer için arayacağız tekrar dediler. heralde yarın da olmayacak. yoksa bugün aradıklarında söylelerdi dimi? çoooooooooooooooooook heyecanlıyım. yaaaaaaaa!
NESTLE sen yine hafta sonu tatile gittin dimi?...bak söylüyorum seninki çıktığı gibi yürümeye başlayacak...midesi bulanmıştır çocuğun içerde....bi yerinde dur ya....
:)))) valla bana da öyle geliyor...pek bir gezinti olacak benimkisi....kız zaten diyet yapıyom..tatillerin hiç keyfi kalmadı...cuma günü bodrum a filan gideceğiz...hiç heves kalmadı bende...2 bardak su - 3 kayısı-2 ceviz...offf bu ne yaaaa.....orda canımmmm açık büfeler açık açık dururken....kız bi de düşünsene 1 ay 2 ay değil...doğurana kadar hababam diyet...bugün 8 hafta olmuşum ben..bir siteden her hafta bilgi maili gönderiyorlar...parmaklarını yapıyormuş bu hafta içerde benimki...nefes borusu filan..çocuğum nasılda full time çalışıyo görüyonuz mu:)))
şimdi sen durdun durdun diyet için bebişimi bekledin...klava: çocuk içerde kan ter içinde sen açlık krizinde....hem deeeee açık büfe de....valla eğer açık büfeye dayanabilirsen önünde saygıyla eğilirim...ben tatilde hergün bi kilo alıp dönerimde...hamur işlerine yaklaşma salatalara hücuuuuuuuuuuuuuuuum....
Benim sorunum yumurtalık rezervinin azalması dolayısıyla kaliteli yumurta elde edilememesi ,
Kullandığım otlar; sabah- öğle akşam birer tatlı kaşığı çakşır otu ve civan perçemini 10 dakika demlendirip içtim
sabah- akşam 1/4 çağbardağı hayıt suyunu su ile tamamlayıp içtim, buna tedavi sırasında da devam ettim,
sabahları aç karna öğütülmüş çörek otlu bal karışımı yedim, içine biraz saftan çiçeği attırdım (ama safranın zararlı olduğunu söyleyenler de var)
ŞİFA ALLAHTAN TABİİİ ayşenur amine su ndan.
HÜLYA 35
ben buldum ve kopyaladım sorunu farklıymış.
senin yumurta sorunun yok zaten, embriyoların gayet iyi .dr görüştün mü tam bir açıklama yaptı mı.?
kısa ve uzun protokol bildiğim kadarıyla yumurtlama sorunu olan özellikle adet düzensizliği yaşayan,
kist sıklığı görülen( çatlama problemi),ileri derecede pco olan ,yumurta yapımı az olan hastalar için uygulanıyor.Tedavi öncesi rahimi uyarak( hormon) hamişliğe ve tedaviye hazırlıyor.Kısa genelde yumurta sorunu olmayanlara ama bu birazda dr una bağlı.
farklı bir merkezde farklı bir uygulama görmeyeceksindir yalnız şu 2 ve 4 hücreli konulma doğru bir yönten mi biraz kafam karışık bu konuda,zaten 3 gün verimişti keşke 5 gün verilseydi.
mutlaka dr konuşmanı tavsiye ediyorum.
:)))) valla bana da öyle geliyor...pek bir gezinti olacak benimkisi....kız zaten diyet yapıyom..tatillerin hiç keyfi kalmadı...cuma günü bodrum a filan gideceğiz...hiç heves kalmadı bende...2 bardak su - 3 kayısı-2 ceviz...offf bu ne yaaaa.....orda canımmmm açık büfeler açık açık dururken....kız bi de düşünsene 1 ay 2 ay değil...doğurana kadar hababam diyet...bugün 8 hafta olmuşum ben..bir siteden her hafta bilgi maili gönderiyorlar...parmaklarını yapıyormuş bu hafta içerde benimki...nefes borusu filan..çocuğum nasılda full time çalışıyo görüyonuz mu:)))
canim ne diyeti hamilesin sen????:bbo:
hamile diyeti hayatım...millet hamile iken yer içer....ohhh çift canlıyım ne de olsa diye ama bana yasak anacım...çünkü ben 83 kg. ile hamile kaldım...diyetisyen bu bitirmen kiloymuş...derhal önlem almamız lazım..bu kilonun üzerine anca 8 kg almana izin veriyorum dedi...12. hafta sonuna kadar hiç kilo almayacakmışım, hatta mümkünse verecekmişim...12. haftadan sonra hafta da 300 gr. alacakmışım...yani anlayacağın mehaycım, sigara yok, kahve yok, yemek yok, stres çokkkkkkkkkkkkk.....kızlar valla hamile kalmadan verin kilolarınızı...yoksa benim gibi en yemeniz gereken dönemde kalori hesabı yaparsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?