Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

merhaba kızlar. bugün transferim oldu. 3 tane. iyi durumdaydılar. test tarihim de 20 temmuz. allahım herkesin yardımcısı olsun.

kızlar cuma günü yaptırdığım testlerin sonucunu yarın alıcam...dua edin de olumsuz birşey çıkmasın....kızlar bu 2 li test ne zaman yapılacak...8-11 hafta arası değil mi?

Canim ikili test 12. Haftada yapilir ultrasona girdigin gun ile kan verdigin gun ayni olmak zorunda yani doktordan cikinca hemen kan vermeye gideceksin uclu test ise 16. Haftada bakilir

teşekkürler kızlar. inş. sıkısıkı tutunurlar annelerine.konuşuyorum onlarla. ikna etmeye çalışıyorum ama inş. beni dinlerler.

kızlar ben geldim, bebeklerimi gördüm başını, ayakları yavaş yavaş çıkıyorlar 9 haftalıklar .ilk kontrole girdim, utrasonda bakıldı kalp seslerini duyduk gene ,eşim çok heyacanlandı tabi bende ama fazla kilo verdiğim için kan verdim bir sürü test 68 kio ile başlamıştım tadeviye 63,5 gördük tabi ekstra serum falan aldım.testler bazıları düşük çıktı işte ilaçlar falan.
evet üçüncübebek diyeceksiniz r la uzun konuştuk , risk yüksekti .şimdi sonlandırma işlemi yapıldı ama farklı bir yöntem yazmak istemiyorum.
3 hafta sonra kontrol var ikili test ve ense ölçülecekmiş.

canım çok sevindim,mucizeyi izlemek süper zevkli olmalı,Allah bizede yaşatsın inşallah.. haerşey yolunda gitsin sağlık ve sıhhatle inşallah canım.

Aktüelcim merak ettim ben de seni.En doğru kararı verdiğinden eminim.İnşallah senin için böylesi hayırlı olacak.Allah ikizlerine,sana ve eşine uzun ,sağlıklı ömürler versin inşallah.

merhaba kızlar. bugün transferim oldu. 3 tane. iyi durumdaydılar. test tarihim de 20 temmuz. allahım herkesin yardımcısı olsun.
tuubaya.s., Allah sabırlar versin... enzor olan süreç BEKLEMEK... İnşallah bebişler annelerini hiçççç bırakmazlar ve müjdeli haberler veririsin...

aktuel a.s., canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. En doğru kararı verdiğinize eminim.. İnşallah diğer değerlerinde normale döner ve yapılacak testlerden de güzel sonuçlar alırsın..
Kendine ve bebişlere lütfen çokkk dikkattt et...

kızlar cuma günü yaptırdığım testlerin sonucunu yarın alıcam...dua edin de olumsuz birşey çıkmasın....kızlar bu 2 li test ne zaman yapılacak...8-11 hafta arası değil mi?
nestle76 a.s. , maaşallahın var senin.. Allahın izniyle hepsinden güzel sonuçlar alırsın canım... içini ferah tut...

Canim ikili test 12. Haftada yapilir ultrasona girdigin gun ile kan verdigin gun ayni olmak zorunda yani doktordan cikinca hemen kan vermeye gideceksin uclu test ise 16. Haftada bakilir

çok sağol canım...benim doktor pek taraftar değil yaptırmaya ama ben pimpirikliyim yaptıracağım....

nestle76 a.s. , maaşallahın var senin.. Allahın izniyle hepsinden güzel sonuçlar alırsın canım... içini ferah tut...[/QUOTE]

sağol canım birazdan çıkıyorum..alalım bakalım şu sonuçları...20 ye yakın test yapıldı..inşallah sorunsuz atlatırız....

çok sağol canım...benim doktor pek taraftar değil yaptırmaya ama ben pimpirikliyim yaptıracağım....

canim yasin 30 ve ustu ise mutlaka yaptir sen her durumda mutlaka yaptir uclu test okadar onemli degilde ikili cok onemli doktoruna israr et cunku ultrasondaki nt degeri falan bunlar lazim testin calisilabilmesi icin

kızlar geldim bennnnnn...tahlillleri aldım....herşey normal dedi doktor...yalnızca rubella Igg pozitif çıktı...değeri 18... ama rubella Igm negatif çıktı...değeri 0,2....doktor bizi ilgilendiren Igm dedi...ama o zaman neden Igg yi yaptık...ayrıca aksi gibi pozitifi de çıktı..kafama bir o takıldı...rubella Igg ile Rubella ıgm arasındaki farkı bilen varsa bana bir yardımcı olsun kızlar ya....

bunlar bulaşıcı hastalıklara karşı antikor olup olmadığını anlamak için yalnış hatırlamıyorsam ıgm kızamık hastalığını geçirip geçirmediğin yani kızamık olma ihtimalini gösteriyor .pozitif çıkması çok iyi.diğeride buna benzer bir hastalık durumu.buda mikrop olmadığını gösteriyor.
testlerin iyi ise çok güzel , sen tatili düşün bu arada açık büfeden herşeyi ye canın ne çekerse bol zeytin yağlılardan , ekmekten uzak dur. bol meyve ve salata tüket . ama canın birşey çekersede sakınma tatilden sonra diyete devam .Bol bol su iç ılık olsun böylece sık lavaboya çıkar kilonu korursun.

CANIM RUBELLA IgG YANI KIZAMIKCIK TESTI IgM SUAN HASTA OLUP OLMADIGINI GOSTERIR IgG ISE DAHA ONCE BU HASTALIGI GECIRIP GECIRMEDIGINI GOSTERIR YANI IgG NIN POZITIF CIKMASI IYI BIRSEY VUCUDUN BU MIKROBU TANIMIS VE ANTIKOR OLUSTURMUS BIRDA OMUR BILLAH KIZAMIKCIK OMAZSSIN

kızlar neredesiniz ya..............
seybay hiç yazın olmuyor herşey yolundadır inşallah amazon ve diğer arkadaşlar nerdesiniz özledim valla.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…