merhaba kızlar. bugün transferim oldu. 3 tane. iyi durumdaydılar. test tarihim de 20 temmuz. allahım herkesin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar. bugün transferim oldu. 3 tane. iyi durumdaydılar. test tarihim de 20 temmuz. allahım herkesin yardımcısı olsun.
nestlecim herşey güzel olacak Allahın izniyle merak etme.
kızlar ben geldim, bebeklerimi gördüm başını, ayakları yavaş yavaş çıkıyorlar 9 haftalıklar .ilk kontrole girdim, utrasonda bakıldı kalp seslerini duyduk gene ,eşim çok heyacanlandı tabi bende ama fazla kilo verdiğim için kan verdim bir sürü test 68 kio ile başlamıştım tadeviye 63,5 gördük tabi ekstra serum falan aldım.testler bazıları düşük çıktı işte ilaçlar falan.
evet üçüncübebek diyeceksiniz r la uzun konuştuk , risk yüksekti .şimdi sonlandırma işlemi yapıldı ama farklı bir yöntem yazmak istemiyorum.
3 hafta sonra kontrol var ikili test ve ense ölçülecekmiş.
kızlar ben geldim, bebeklerimi gördüm başını, ayakları yavaş yavaş çıkıyorlar 9 haftalıklar .ilk kontrole girdim, utrasonda bakıldı kalp seslerini duyduk gene ,eşim çok heyacanlandı tabi bende ama fazla kilo verdiğim için kan verdim bir sürü test 68 kio ile başlamıştım tadeviye 63,5 gördük tabi ekstra serum falan aldım.testler bazıları düşük çıktı işte ilaçlar falan.
evet üçüncübebek diyeceksiniz r la uzun konuştuk , risk yüksekti .şimdi sonlandırma işlemi yapıldı ama farklı bir yöntem yazmak istemiyorum.
tuubaya.s., Allah sabırlar versin... enzor olan süreç BEKLEMEK... İnşallah bebişler annelerini hiçççç bırakmazlar ve müjdeli haberler veririsin...merhaba kızlar. bugün transferim oldu. 3 tane. iyi durumdaydılar. test tarihim de 20 temmuz. allahım herkesin yardımcısı olsun.
aktuel a.s., canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. En doğru kararı verdiğinize eminim.. İnşallah diğer değerlerinde normale döner ve yapılacak testlerden de güzel sonuçlar alırsın..kızlar ben geldim, bebeklerimi gördüm başını, ayakları yavaş yavaş çıkıyorlar 9 haftalıklar .ilk kontrole girdim, utrasonda bakıldı kalp seslerini duyduk gene ,eşim çok heyacanlandı tabi bende ama fazla kilo verdiğim için kan verdim bir sürü test 68 kio ile başlamıştım tadeviye 63,5 gördük tabi ekstra serum falan aldım.testler bazıları düşük çıktı işte ilaçlar falan.
nestle76 a.s. ,kızlar cuma günü yaptırdığım testlerin sonucunu yarın alıcam...dua edin de olumsuz birşey çıkmasın....kızlar bu 2 li test ne zaman yapılacak...8-11 hafta arası değil mi?
Canim ikili test 12. Haftada yapilir ultrasona girdigin gun ile kan verdigin gun ayni olmak zorunda yani doktordan cikinca hemen kan vermeye gideceksin uclu test ise 16. Haftada bakilir
çok sağol canım...benim doktor pek taraftar değil yaptırmaya ama ben pimpirikliyim yaptıracağım....
kızlar geldim bennnnnn...tahlillleri aldım....herşey normal dedi doktor...yalnızca rubella Igg pozitif çıktı...değeri 18... ama rubella Igm negatif çıktı...değeri 0,2....doktor bizi ilgilendiren Igm dedi...ama o zaman neden Igg yi yaptık...ayrıca aksi gibi pozitifi de çıktı..kafama bir o takıldı...rubella Igg ile Rubella ıgm arasındaki farkı bilen varsa bana bir yardımcı olsun kızlar ya....
kızlar geldim bennnnnn...tahlillleri aldım....herşey normal dedi doktor...yalnızca rubella Igg pozitif çıktı...değeri 18... ama rubella Igm negatif çıktı...değeri 0,2....doktor bizi ilgilendiren Igm dedi...ama o zaman neden Igg yi yaptık...ayrıca aksi gibi pozitifi de çıktı..kafama bir o takıldı...rubella Igg ile Rubella ıgm arasındaki farkı bilen varsa bana bir yardımcı olsun kızlar ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?