Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

bende seybay ı merak ediyorum ,nerdedir ?neden bizi habersiz bırakır?..ayrıca pelly i?..ayrıca kedersizi??..nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz.biraz tatil ,toparlanınca yazın bize inşallah iyisinizdir..

slm arkadaşlar bişey sorucaktım 4 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle sancılarım oluyor iki gündürde bel ağrım var sizdede öyle oluyormu acaba korkuyorum yardımcı olurmusunuz bu arada cuma günü kalp atışını dinlemeye gidicez inşll herşey yolundadır

şimdi ağrılar arada bende de oluyor kasıkta kısa süreli bu normalmış yerleşmeden daha ziyade büyüdükçe yer alıyor bunu ifade ediyor ağrılardan değil ama lekelenme ve arada hafif kanamaların varsa dikkatli olmanı tavsiye ederim ilaçlarını düzenli al ve bol bol uzan .

4 haftalık derken adetten sonra 4 hafta mı . transferden sonraki 4 hafta mı .Biliyorsundur gebelik başlangıcı adet günün ilk günüdür.üzerien haftaları ( 7 gün) eklayarak kaç haftalık olduğun kesinlik kazanır.

aktuelcim lekelenmem yok ewet transferden sonra 4 hafta oldu adetten sonra olduğunu bilmiyordum şimdi benimki ne kadarlık oluyor en son adet 28 mayıs ta oldum transfer günüm 11 haziran, test günüm 24 hazirandı o zamn 4 haftalıktan büyük oluyor

4 haftalık derken adetten sonra 4 hafta mı . transferden sonraki 4 hafta mı .Biliyorsundur gebelik başlangıcı adet günün ilk günüdür.üzerien haftaları ( 7 gün) eklayarak kaç haftalık olduğun kesinlik kazanır.[/QUOTE]

hımm bem anlamadım desem bunu bennkı topu topu 18 gunluk bıde kalp atısları 4 haftalıkken duyuluyrmu

canım gebelik ile sitelere girdiğinde tan ögrenebilirsin .ben senin için baktım 6 haftalık ve 1 günlük görünüyor cuma 6+2 olacaksın 6 haftanın başında kalp atışları başlar.bebeğin boyutunu kese ölçümlerine göre gebelik haftanı hreşeyi göreceksin.
hadi bakalım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum .Ağrıların yerleşme ve büyüme ile ilğili dr sana gerekli aşamaları anlatır.
kafandaki sorular için bir kağıta yaz orada o heyacanla hemen unutuyor insan.
güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba Aktuelcigim
Hamisligin nasil gidiyor.Bebislerin nasil.Bebislere benden selam.K.I.B.

canı bebekler gayet iyiler artık yavaş yavaş cenin olmaya başlamışlar, ayakları çıkmaya başlamış çok şaşaırdık.
birini sonlandırdılar en riskli olanı , fakat yemek ve mide sorunlarım vardı kan testleri düşük çıktı. ekstra vitamin serumları verdiler ve ilaçlar.biraz daha iyiyim.kalbim çok kötü atıyor utrasona girereken bayılacakmışım gibi hissettim kendimi, kötü birşey ile karşılaşaşagız diye.
sıra sende bakalım ileriki günlerde seninde güzel haberlerini alacagız inşallah.
Yemek konusunda uyardılar 2 kilodan fazla olunca riskliymiş.ben 5 kilodan fazla verdim. 13 haftaya kadar devam eder dedi dr. ne yapmam gerektiğini söyledi. ayın sonunda yine oradayız 2 li test ve ense ölçümü olacakmış.bakalım inşallah herşey yolunda gider inşallah
bu arada selamlarını ilettim .... gıdıklayarak sırnaşık şey

aktüel hakkında hayırlısı olsun canım.İkizlerini inşallah sağlıkla kucağına alırsın.artık yediklerine dikkat et.bebişler yediklerine ortak olmaya başlıyorlar yavaş yavaş .o yüzden iyi bak yeğenlerime.

arkadaşlar ben kalp atışını 30 haziranda gördüm bebeğin...vajinal ultrasonla....sonra 3 temmuzda başka bir doktorda üstten bakıldı kalp atışı görünmedi tabi..sizce bir daha ne zaman gitmem lazım...10 gün tatile gidiyorum yarın..dönüşte gitsem olur herhalde di mi?haftada bir doktora gitmek istemiyorum ama ya kalbi durduysa filan diye pimpirikleniyorum....

nestlecim nasılsın canım,dr sana gittiğinde şu tarihte gel demedimi,kontrol tarihi söylemeliydi bence,hiç hamiş kalmadığım için bilmiyorum tabii de, 2 yada 3 hafta sonra çağırmalıydı gibi geliyor,döndüğünde gitmelisin,kalp atışlarını (artık duyuluyodur heralde ) duymalısın,bende merak ettim hemde çok valla yaa,tatilinide yap şöyle güzel güzel,bol salata ye afiyet bal olsun yarasın annişime,kafana takıpta çok pimpiriklenme tamammı canım,iyi tatiller kendine dikkat et,a.s.

kızlar merhaba bende 3 defea aşılama yaptırdım ama malesef sonuç olumsuz şimdi bir iki ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlıcam bizde de bir sorun yok ama olmayınca olmuyor.birşey sormak istiyorum transfer işlemi zor bir işlemmi yoksa aşılama gibi mi oluyor??

benim de ilk denemem daha önce bir kez aşılama yaptırdım. dün yumurtalarım toplandı cmt ya da pzt tranferim olacak. transfer işleminin aşılamanın aynısı olduğunu söylediler. Ama yumurta toplama daha zor. Genel anestezi aldım. 28 tane yumurta toplandı. Bugün geçer demişlerdi ama oturup kalkarken yürürken çok zorlanıyorum.

merhaba arkadaşlar.03.07.2008 de transferim oldu.15.07.2008 de sonucu öğreneceğiz.inşallah pozitif çıkar.bu 2.denemem.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

dr ara tatile çıkacağını biliyordur ama ilaç ve tahlil için dr kadın doğumcunun kontrol ettiğini üsten ve kalp atışını almadığını söyle. belli bir haftadan sonra üsten bakılıyor ve kalp atışı alınıyor .ama aklının takili olmaması içinin rahatlığı için mutlaka git.
tatil boyunca acaba ile dolaşma.?

elif ve sibel. ben bu süreci yenice yaşamış biri olarak yazayım transfer aşılamanın aynısı. hiçbir acı yok. sadece idrara sıkışık oluyosun bu yüzden de karnının üstünden probu bastırırken idrar tutmak zor oluyo. bi de transferden sonra 2 saat yattım ve o idrarı tutmak imkansız hale geldi. işte böyle. çok kolay. benim transfer salı yapıldı. 20 temmuz test tarihim. inşallah arka arkaya güzel haberler veririz burdan kızlar. hayırlı olsun şimdiden.

merhaba arkadaşlar.03.07.2008 de transferim oldu.15.07.2008 de sonucu öğreneceğiz.inşallah pozitif çıkar.bu 2.denemem.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

duaları seninle zeynep. sen benden 5 gün önce öğreneceksin sonucunu. inşallah olumlu sonucunu bekliyorum. arkandan da ben veririm güzel haberimi inş. dinleniyorsun dimi? ben sürekli yatıyorum valla. ama tabi herşeyin haırlısı. bir de bu taraftan bakmak lazım. ben şu anda hiçbirşey hissetmiyorum zaten. çoooooooooookkkkkkkkk hafif bir kasık ağrısı o kadar.allah herkese nasip esin inş. amin.

yarın gidiyorum hayatım....bir daha göreyim kalp atışını da içim rahat etsin....aman ne zormuş anacım bu yolları yürümek....sonuç pozitifi görüp rahatlamak yok bize..her an diken üstünde....tatil dönüşü şu portatif kalp atışı cihazları var ya ondan alıcam....dursun evde...baktım kafama takılıyo...takar dinlerim kendi kendime...yoksa haftada 1 doktor bana doğurana kadar bir ev parasına mal olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…