slm arkadaşlar bişey sorucaktım 4 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle sancılarım oluyor iki gündürde bel ağrım var sizdede öyle oluyormu acaba korkuyorum yardımcı olurmusunuz bu arada cuma günü kalp atışını dinlemeye gidicez inşll herşey yolundadır
şimdi ağrılar arada bende de oluyor kasıkta kısa süreli bu normalmış yerleşmeden daha ziyade büyüdükçe yer alıyor bunu ifade ediyor ağrılardan değil ama lekelenme ve arada hafif kanamaların varsa dikkatli olmanı tavsiye ederim ilaçlarını düzenli al ve bol bol uzan .
4 haftalık derken adetten sonra 4 hafta mı . transferden sonraki 4 hafta mı .Biliyorsundur gebelik başlangıcı adet günün ilk günüdür.üzerien haftaları ( 7 gün) eklayarak kaç haftalık olduğun kesinlik kazanır.
aktuelcim lekelenmem yok ewet transferden sonra 4 hafta oldu adetten sonra olduğunu bilmiyordum şimdi benimki ne kadarlık oluyor en son adet 28 mayıs ta oldum transfer günüm 11 haziran, test günüm 24 hazirandı o zamn 4 haftalıktan büyük oluyor
Merhaba Aktuelcigim
Hamisligin nasil gidiyor.Bebislerin nasil.Bebislere benden selam.K.I.B.
arkadaşlar ben kalp atışını 30 haziranda gördüm bebeğin...vajinal ultrasonla....sonra 3 temmuzda başka bir doktorda üstten bakıldı kalp atışı görünmedi tabi..sizce bir daha ne zaman gitmem lazım...10 gün tatile gidiyorum yarın..dönüşte gitsem olur herhalde di mi?haftada bir doktora gitmek istemiyorum ama ya kalbi durduysa filan diye pimpirikleniyorum....
kızlar merhaba bende 3 defea aşılama yaptırdım ama malesef sonuç olumsuz şimdi bir iki ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlıcam bizde de bir sorun yok ama olmayınca olmuyor.birşey sormak istiyorum transfer işlemi zor bir işlemmi yoksa aşılama gibi mi oluyor??
arkadaşlar ben kalp atışını 30 haziranda gördüm bebeğin...vajinal ultrasonla....sonra 3 temmuzda başka bir doktorda üstten bakıldı kalp atışı görünmedi tabi..sizce bir daha ne zaman gitmem lazım...10 gün tatile gidiyorum yarın..dönüşte gitsem olur herhalde di mi?haftada bir doktora gitmek istemiyorum ama ya kalbi durduysa filan diye pimpirikleniyorum....
merhaba arkadaşlar.03.07.2008 de transferim oldu.15.07.2008 de sonucu öğreneceğiz.inşallah pozitif çıkar.bu 2.denemem.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
dr ara tatile çıkacağını biliyordur ama ilaç ve tahlil için dr kadın doğumcunun kontrol ettiğini üsten ve kalp atışını almadığını söyle. belli bir haftadan sonra üsten bakılıyor ve kalp atışı alınıyor .ama aklının takili olmaması içinin rahatlığı için mutlaka git.
tatil boyunca acaba ile dolaşma.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?