elifzeynep inşallah senin de sonucun çok başarılı olur sağlıkla bebeğini alırsın kucağına...
aktuel merhaba, bende 2.denememi irenbe de yaptırdım.bugün 7.günüm,sabırsızlıkla test gününü bekliyoruz,hatta test gününden önce kendimiz test yaptıralım diyoruz.sence beklemelimiyim,yoksa gebelik varsa değer yüksek çıkarmı???bu arada senn içinde çok sevindim..Allah inşallah bizede yaşatır,senin doktorun kimdi???benim dokturum dilek hanım.sonucu kim söyledi sana dokturmu??
yarın gidiyorum hayatım....bir daha göreyim kalp atışını da içim rahat etsin....aman ne zormuş anacım bu yolları yürümek....sonuç pozitifi görüp rahatlamak yok bize..her an diken üstünde....tatil dönüşü şu portatif kalp atışı cihazları var ya ondan alıcam....dursun evde...baktım kafama takılıyo...takar dinlerim kendi kendime...yoksa haftada 1 doktor bana doğurana kadar bir ev parasına mal olacak....
kızlar selam. benim dış gebelik maceram yeni bitti. Hatırlarsanız iğne olmuştum ve bebek yokolacak diye bekliyorduk ama ilaç etki etmemiş ve bhcg 1194'e kadar çıktı.Embiryo inatçı çıktı. İkinci kez metatheraxat iğne oldum. bu sefer 75 mg. bu sefer işe yaradı önce 370'e düştü, sonra 80. bu ptesi son testte 7 çıktı. bu arada 29 haziran da regl oldum. şu an adetin 13. günü. sol tüpte kalıntılar absorbe oluyor. sağ overde 1 yumurta yavaş yavaş büyüyor. riskli dönemleri atlattım sonunda. uzun ve stresli günlerdi. neyse şimdi yazı geçirip, herşey yolunda giderse eylül ortası donmuş transferi yaptırıcıam. 3 embriyom bekliyor. ben 1 tane ile denemek istiyorum sadece. bu arada doktoruma göre dış gebelik olmam üzücü ama yinede bu benim hamile kalabildiğimi gösteriyormuş. bhcg'nin 1000'lere yükselmesi vücuumun bebeği kabul ettiğini gösteriyormuş. Tek sorun benim rahmimin normalden küçük olması. Rahim kasılmalarla embriyoyu tüpe itmiş büyük ihtimalle. normal bir rahim olsaydı %80 içerde tutunacaktı. Bu da demekki bir sonraki denemede gene dış gebelik olma riskim var. 2. kez dış gebelik olursa tüpleri kapatmak gerekiyor, o zaman da spontan hamilelik imkansızlaşıyor. seçeneklerim böyle. inşallah donmuş embriyom doğru yere tutunur.
kızlar selam. benim dış gebelik maceram yeni bitti. Hatırlarsanız iğne olmuştum ve bebek yokolacak diye bekliyorduk ama ilaç etki etmemiş ve bhcg 1194'e kadar çıktı.Embiryo inatçı çıktı. İkinci kez metatheraxat iğne oldum. bu sefer 75 mg. bu sefer işe yaradı önce 370'e düştü, sonra 80. bu ptesi son testte 7 çıktı. bu arada 29 haziran da regl oldum. şu an adetin 13. günü. sol tüpte kalıntılar absorbe oluyor. sağ overde 1 yumurta yavaş yavaş büyüyor. riskli dönemleri atlattım sonunda. uzun ve stresli günlerdi. neyse şimdi yazı geçirip, herşey yolunda giderse eylül ortası donmuş transferi yaptırıcıam. 3 embriyom bekliyor. ben 1 tane ile denemek istiyorum sadece. bu arada doktoruma göre dış gebelik olmam üzücü ama yinede bu benim hamile kalabildiğimi gösteriyormuş. bhcg'nin 1000'lere yükselmesi vücuumun bebeği kabul ettiğini gösteriyormuş. Tek sorun benim rahmimin normalden küçük olması. Rahim kasılmalarla embriyoyu tüpe itmiş büyük ihtimalle. normal bir rahim olsaydı %80 içerde tutunacaktı. Bu da demekki bir sonraki denemede gene dış gebelik olma riskim var. 2. kez dış gebelik olursa tüpleri kapatmak gerekiyor, o zaman da spontan hamilelik imkansızlaşıyor. seçeneklerim böyle. inşallah donmuş embriyom doğru yere tutunur.
valla sorma , velatler şimdiden masraflı var olmaları için , sağlıklı ilerlemeleri için ayol daha doğmadılar.Yeterki sağlıklı olsunlar.
bencede dr gitmen doğru bir karar,bende utrasondan önce inanılmaz kalp atışı oluyor aman şimdi kötü birşey çıkacak diye.Çok stresli aslında herkes keyfini çıkar diyo ama çıkarıyoruz randevu günü yaklaştıkça hani test günü gibi bir duygu oluyor insan.
rahatlayarak gir denize sonra bana bu arada magnezyum verildi. sonraki kontrolumde demir verilecekmiş.
ya seybay pelly1 ve diğer arkadaşlar yok .Ayşenur falan kaldık kız bizim dönemde senle ben.Şimdi gidiyonda .Valla dört gözle bekleyeceğim seni.
bu arada int. bir sitede haftalık kilo 450 gr diyordu diyet yasak , belli zamnlarda yenilmesi gereken yiyecekler var.Bebeğin gelişimi için , şu diyet meselesini dr gitmişken sor mutlaka yalnış birşey olmasın.İyi tatiller sana ve bebeşine.
nestle inana çok sevindim herşey yolunda ya , büyümüş mü kaç mm olmuş el ve bacaklar çıkmaya başlamış mı?
Magnezyum hakiketen rahatlatıyor mu ne , yoksa aldığım serumlardan mı iştah iyi .kabızlığımıda önledi.
ekstra demir alıyormısın vitamin hapı ile olanı değil diğeri.Sadece demir olan sanırım önümüzdeki dönem ben başlayacam .karnım çıktı zaten göbiş vardı.Ring olayını biliyorun ama türkiyede bu uygulanıyormu bilmiyorum.Plastik içi sıvı dolu hani bebiş oyuncakları gibi .Benim enine geniş değilmiş boyuna kısaymış riskli yani.Dikiş aklıma geldikçe kötü oluyorum.
kilo vermene sevindim ben de tam tersi alma durumunda olmalıyım.2,5 hafta sonra bebekler benden beslenmeye başlayacak tat almarı gelişecekmiş.Umarım herşey yolundadır valla ayın sonunda oradayız.
ŞİMDİ TATİL BAŞLIYOR, bende yüzebilirmişim önümüzdeki hafta inşallah şimdi operasyonlu olduğumdan antibiyotik alıyom riskke etmemeyim .Hemen moya değiştireceksin dedi dr.
Havuz fazla kalabalık olmayan münkünse sabah kimse daha girmeden gir dedi.
akşan yoldasınız herhalde amman dikkat et uçaklamı yolculuk yoksa araba ile mi .yanına sırttın için küçük yastık mutlaka al.bol su iç, bizim içinde eğlen kız bebeişinle .......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?