bide nasıl alınıcak acaba yarddımcı olurmusunuz dr um karnından dedi ama offf off
allah yardımcımız olsun acaba günahmı aldırmamız
benimde üç tane idi canım aynı durum bende mevcut olduğundan ayın 7 sine birinden vazgeçtik.Operasyonu yazmak istemiyorum çünkü etkilenebilir arkadaşlar.
üçlü gebelik evet çok güzel hatta doğum yapanlar bile var ama yüzde kaç , üçünden birisi gidince diğerleri kalmıyormuş 3 de gidiyor yani risk çok yüksek normal gebelik değil bizimkiler problemlerimiz olduğu için yardımcı tedavi ile oldu.Eşinle düşün bunu ne kadar erken karar verirseniz sizin için bu sıkıntılı dönem çobuk geçer
lütfen utrason kağıtına bakma ve hatta münkünse utrasonda ekrana bakma, dayanması çok zor...............
benim karmından olmadı , yapılan bebeğin rahime yapışmasını ve büyümemesini sağlamak.Dr tam nasıl bir operasyon sor.Benim kalbini durdurmadılar kendiliğinden olacak bir yöntem yaptılar.İlaç verilmedi yani .Hala kalbi atıyor olabilir ama yavaş yavaş olacak dedi dr sanki kendiliğindenmiş gibi.(altan girildi karından değil)
Ağladım acı çeker mi diye hayır tam organları oluşmadı daha, sadece uyuyacak dediler.
Off çok zor bişey bu yaaa, iyiki böyle bi karar vermek zorunda kalmamışım, Allah sabırlar versin ve hayırlısı neyse onu nasip etsin, işte neden 3'ten fazla embriyo konulmuyo ve nekadar doğru bişey yapılıyo böylelikle anlayabiliriz, hatta en azından ilk denemede enfazla 2 embriyomu konulmalı acaba
biz böyle bir durumda bu kadar zor karar verirken, öldürüyomuyuz acı çekermi diye düşünürken, keyif üzeri ikide bir çocuk aldıranlarda nasıl bir soğukkanlılık vardır aklım almıyo
teşşekür ederim canım,kasıklarımda hafif ağrım oluyor ama sabit iğne batması gibi sancı oluyor...çokda fazla birşey hissetmedim esasında,regly olurum diyordum Allah bu sonucu bize de nasip etti,rabbim hepinizin sonucunu böyle yapsın..ben tabi salı gününü bekliyorum , inşşah değerim yükselir,lütfen dua edelim bibirimize....
teşşekür ederim canım,kasıklarımda hafif ağrım oluyor ama sabit iğne batması gibi sancı oluyor...çokda fazla birşey hissetmedim esasında,regly olurum diyordum Allah bu sonucu bize de nasip etti,rabbim hepinizin sonucunu böyle yapsın..ben tabi salı gününü bekliyorum , inşşah değerim yükselir,lütfen dua edelim bibirimize....
arkadaşlar bugün transfer sonrası 9.gün ve test yaptırdım.sonuç pozitif. 33,20..dokrorum da tebrik eti.Allah bütün isteyen herkese nasip etsin..
aynı agrılar bendede oluyor gece yatakda donerken cok agrım oluyor ozellıkle ıhsallah bende olumlu sonuc alırım dualarım senınle canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?