Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

çok teşekkür ederim canlarım.Allah isteyen herkese nasip etsin.salı günü tekrarlayacağım testi.bilgi veririm sizlere..

pelly ile kedersizden hiç haber yok napıyorlar acaba görüştünmü sen
herkese merhabalarrrrrrrr
pıng rosecim beni merak etmişsin canım geçen pazar kuşadasına tatile gittik bugün döndüm valla çok iyi geldi 1 hafta nasıl geçti bilmiyorum bütün stresimi attım :lepi:herkese tavsiye ederim :))))

kedersiz meraktan öldük kız.Dinlenmiş eğlenmişsin ohhhhhhh ne güzel.
sırnaşık şey

kedersiz meraktan öldük kız.Dinlenmiş eğlenmişsin ohhhhhhh ne güzel.
sırnaşık şey

valla hiç bu kadar eğlendiğimi güldüğümü hatırlamıyorum stresten eser yok bende gamyoncuiremsu.....sen nasılsın dr a gittinmi canım ?

evet birini indirgediler bir gece orada kaldık. sonra gerekli utrasona bakıldı.Herşey yolunda ayın sonunda gene gideceğiz .Herşey yolunda ise ikili test ve ense ölçümü olacakmış gittiğimizde yaklaşık 2,5 cm idiler .Ama ben halsizim işte havalarda sıcak evde dinlenme ile geçiyor günlerimi.
Seni merak ettik birden gittin.Ama dinlenmiş ve rahatlamışsın çok sevindim.Benimki gibi diğer arkadaşlarda merak içindeydi.

Merhaba kizlar
Bugun dr.la gorusmeye gittim.2 negatif sonucu degerlendiridk.Laproskopi yapalim bakalim dedi.Laproskopi yapincada 3 ay beklemek gerekiyormussun.Benim heyetten iki defa denedim tek hakkim kaldi.Emekli sandigi simdilik iki hak taniyor hala.Laproskopi yaparsam heyet raporundaki bir hakkimi kaciracagim.Sizce ne yapayim.Bu arada artik heyet raporlari ancak icinde tup bebek merkezi olan hastanelerden verilirse gecerli oluyormus yani izmir icin sadece 9 eylul ve Ege Unv.Benim raporum baska yerdendi Ege Unv.ne gittim orasida biseyleri eksik buldu veremeyiz rapor diyor, ben dedim bana heyet rpru verildi ve buraporla 2 defa tup yaptirdim diyorum biz veremeyiz diyor.Bakalim yarin bir daha gidecegim .Ne yapayim sizce isin yoksa ugras dur.Bana bakin hamisler kendinize ve bebislerimize cooook iyi bakin.Tatil deniz havuz ugruna riske atmayin bakin bu isler giderek zorlasiyor bakin hergun bisey cikiyor lutfen sahip oldugunuz sey bir nimet .Allahim hayirlisiyla saglikla hepimizede nasip etsin

slm canım güzel tatilde yapmışsın çok sevindim ,merak ettim ya şimdi rahatladım stresleride yok etmişsin süper valla,hayat güzel yaşamak güzel,umutsuzluğun ardınlan umuttekrar doğuyor canım a.s.

selam

emin değilim ama senin üçüncü hakkın geçerli hala .Çünkü bizler bu hayat raporlarını üç denem hakkı için almıştık.3. hakka sahipsin.Bu aydan sonra alanalar için 2 haktan bahsediliyor.BELKİ BEN YALNIŞ BİLİYORUMDUR.Ama merkezde bu konu ile ilğilenen varmı ? bir görüşsen ve ayrıca rapor için aynı yere devam etmelisin .Farklı yerlerden pek geçerli değil sorgulanıyor ssk ankarada bildiğim kadarıyla.
Aldığın yerden 3. temin et başın ağrımasın .Bu işlemi sevk ile üniversitede de falan yaptırsan fazla ödeme yapmazsın yoksa merkezlerde pahalı.

Sagol canim
Heyetten bir hakkim kaldi.Tekrar merkezi aradim emekli sandiginin 3 hakki devam ediyormus ve benim rapor simdilik gecerli .Yeni bir haber cikmadiktan sonra gecerli.Bir de laproskopi olayina ne dersin.Dr.um agustosta regl olunca gel dedi.Ekimi beklemmeyecegiz sanirim.Normalde 3 ay eylul sonu ekim basi bitiyor.Benim sonuclar negatf olunca laproskopiyle bir bakalim dedi dr. ama bu islere girersem 3 ay da lapraskopi sonrasi bekleyecegim.Birsey var mi yok mu diye bakiliyormus.Laproskopi sonunda olumlu sonuc alan var mi.

ya kızlar benim gittiğim merkez 3 hak ikiye indirildi deyip benden ekstra ücret talep ediyorlar eminmisiniz eskiden raporu olanların 3 hakkının devam ettiğine???

benim transfer 7 temmuzda gerçekleştitemmuzun 19 unda sonuç alıcagız inşallah diledimiz gibi olur sonuç allah herkesin gönlüne göre versin yarabbbiiiiiiii

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı buymuş zaten üçüz gebelikte 9 ay boyunca hem anne hem bebekler tehlike altında böylesi daha iyi oldu ... herşeyin yolunda omasına çok sevindim inşallah bundan sonrada gebeliğin sorunsuz bir şek,ilde devam eder ... halsiz olman çok normal bu sıcklarda halsiz olmamamak mümkün değil allah siz hamile olanlara yardımcı olsun

hakkının devam ettiğine sevindim.Lapraskopi hakkında pek bilgim yok.Dr a bende ikinci denemenden sonra yapılması gerekir mi diye sordum.Daha önce gebelik oluştuğu için bana gerek yok .UTrasonda farklı bir şey görmedim demişti.Fakat genelde ikinci deneme sonrası birçok merkez istiyor galiba.O yüzden tam birşey yazman bu konuda münkün değil ama , bir başlık atmanı ve bunu yaşayan arkadaşların fikrini almanı tavsiye ederim.İkinci denemden sonra dr tam ne istemiş diye.Yalnız 3. olumsuz olsaydı bizden genetik test isteyecekti.
3 ay beklemek iyi olurmu bence olur çünkü yaz dönemi çok kalabalık oluyor merkezler .Hem yurt dışından gelenler ve yaz olduğu için izinli birçok kişi merkezlerde .
sonbahar daha rahat olur diye düşünüyorum.hayırlısı olsun canım .

ya kızlar benim gittiğim merkez 3 hak ikiye indirildi deyip benden ekstra ücret talep ediyorlar eminmisiniz eskiden raporu olanların 3 hakkının devam ettiğine???

tam eminim desen yalnış olur aslında tam olarak bunu merkez biliyor hatta hatırladığım bir arkadaşın bu konuda attığı başlık.40 gün daha geçerli falan diye merkezlerin birçoğu yalnış uygulama yapıyor diye .Eğer bu başlığı bulursam hemen sana bildireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…