Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

arkadaşlar testi tekrar yaptık bugün.12 gün ve 135 e yükselmiş.Allah herkese nasip etsin..

gayet güzel sanırım tek gebelik , şimdi sakın olup hamişliğin keyfini çıkar.Bol su, arada sık dinlenme.
hayırla ilerler inşallah.

çok sağolun arkadaşlar.doktorum ikiz olabilir diyor.açıkçası bende ikiz istiyorum.sağlıklı olarak kucağıma alayım da tek ikiz farketmez.allah herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaslar.Bugun iyice emin oldum.ister eski tarihli raporun olsun ister yeni bagkur ssk em.sandigi dahil olmak uzere 1 temmuzdan itibaren heyetle deneme hakki 2 ye indirilmis.Artik bu tartismasiz kesin karar.

sayfa nil köksala ait mutlaka okuyun diye başlıyor.

Merhaba canim
Merak etti´gim konulari baslik actim dedigin gibi sagolasin.Senden bisey isteyecegim .Ayseamine yazmis galiba sen de yazmistin ama birturlu geriye yonelik baktim tekrardan bulamadim, bu bitkisel takviyeler nelerdi ve nasil kullaniliyordu.Bana yazarsan sevinirim.Bugun aklimda kaldigiyla aldim bir kismini yada ayse aminenin yazdiklarini forward ladim demistin bana da kopya edebilirsen sevinirim

Yaklaşık 1 haftadır evde değildim.Bugün 2.kontrolüme gitmiştim..Biliyorsunuz dördüzdü.Ve bizde bugünki duruma göre çoğul gebelik riskini göze almamak için indirgeme kararı almıştık.Ama maalesef muayene sonucunda bebeklerimin kalplerinin atmadığını ve durduğunu öğrendik.3 Hafta önce 4 tane kalbi atan bebeğim varken şimdi hiçbiri yaşamıyor.Çok çok üzgünüm..
Şu an 9 haftalığım.Perşembe sanırım kürtaj olacağım.Bir de genetik test yaptıracağız..

Arkadaşlar dilerim sizlerin gebelikleri sağlıkla devam eder....Yolunuz açık olsun canlarım...

Son düzenleme:

SEYBAYCIM CANIM BENİMM, ÇOK ÜZÜLDÜMMMM senağlamasenağlamasenağlama
İNANAMIYORUM YAA... NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMİYORUM... CANIM SENİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLMASI ŞU AN İÇİN DAHA ÖNEMLİ... NE OLUR KENDİNİ FAZLA ÜZME... :çok üzgünüm:

yaa çok üzüldüm senağlama ne denirki ne desem teselli olmaz biliyorum ama canım hayırlısı buymuş allah bir daha böyle acı yaşatmasın senin sağlığın iyi olsun allah yine nasip eder inşallah a.s.

:çok üzgünüm: Ben de çok üzüldüm canım. Ne güzeldi herşey. Buraya kadarmış demek. Hayırlısı buymuş demek. Allah senin , eşinin ve sevdiklerinin yardımcısı olsun. Hepiniz çok üzülmüşsünüzdür. :teselli: Allah bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah. Bir daha geri almamak üzere sana sağlıklı bebiş veya bebişler bağışlasın inşallah. Amin.. a.s.

çok üzüldüm canım ya.kendini üzme diyemiyorum kolay değil çünkü.Allah sabır versin.

canımm çok zor bı şeyyy dıyorum yaa bızım gıbılerın derdi hamile kalmakla bitmıyooo rabbım sabır metanett vers ve daha hayırlı ve iyisini nasıp ets cokk zorr metin ol inş bı dahakı seferr herşeyy yolunda gıderrr bı daha yaşamazsınnn boyle sıkıntılarrrr

seybaycım çok üzüldüm cnmsenağlama
Çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle birşeyi yaşatmasın inşallah. Herşeyde bir hayır vardır napalım, demekki bölesi daha hayırlymış.
Allah sana ve eşine sabırlar versin, güç kuvvet versin. Umudunu hiç bizaman kaybetme cnm.

Gerçeklerden kaçılmıyor...Evet ben eşim ailelerimiz hepimiz çok üzgünüz.Daha bir kaç hafta önce keseleri gördüğümüzde ve kalp atışlarını duyduğumuzda sevinçliydik..
Yaşanacakların önüne geçilmiyor işte..

Bu süreç maddi manevi çok zor...Halen kafam karmakarışık duygularım alt üst olmuş durumda..

Dün muayeneye gittik..3 hafta boyunca dördüzlerimiz nasıl indirgesek mi böyle mi devam ettirsek düşünürken hiç aklıma hayalime gelmeyecek bir durumla karşılaştım.Her muayeneme heyecanla gidiyordum.Keselerin küçülüp kendini sonlandırabileceğini biliyorduk ama kalpleri atarken durabileceğini hiç bilmiyordum..Doktorumun demesine göre bu haftalardaki kayıplarda kromozom anomalilerinden kaynaklanabiliyormuş kayıplar..Genetik test yaptıracağız ama inanın ki maddi olarak da çok sıkıntıdayız...

4 Bebeğimin de gelişimleri tam 9 haftalık..Kolları ve bacakları tomurcuk şeklinde..Keseler yerli yerinde ama kalp atışları yok.Dr um hepsinin kalp atışlarının durmasına çok şaşırdı.En azından bu tür çoğul gebeliklerde 1 tanesi yaşayabiliyor dedi..Ulturasonda bakarken dr um dahil eşim ve ben çok şaşkındık..Mutlu haberler almayı beklerken gerçekten çok üzüldük.daha 1-2 gün olmuş kalpleri duralı..Neden durdu sürekli bu soru var aklımda..

Bugün tekrar kontrole gideceğiz milyonda bir şansımız var.Ama dr um bugün tekrar görüp tanıyı kesinleşirmek istedi.Muhtemelen yarın da kürtaj olucam..

Benim hayatımda hep korktuğum şeyler başıma geldi..Çok cesaretli bir insan değilim öyle olsaydı.Evliliğimin ilk 3 yılı ilişkiye girebilirdim yapamadım.Sonra bebek istedik...Normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendim.Ulturason aletinden bile korkan ben tüp bebeğe giriştim..Neyse bu ana kadar başarmıştım.Sonrasında bebeklerimi kaybedince kürtaj olmam gerektiğini öğrendim...

Hayat sürekli bir sınav..Korkularınla başetmen gereken bir sahne..

Muayeneden bir kaç gün önce kendimce diyordum ki hiç bişey hissetmiyorum.Yoksa bişey mi oldu..Gerçekten de olmuş..
Sanki bir evcilik oyunu gibi oyunun sonuna geldim...Yeni başlangıçlar var biliyorum..Yaşamam gereken yeni umutlar ve yeni gerçekler..Allah hepimize sabır versin arkadaşlarım hayırlısı böyleymiş...Allahım nasıl can verdiyse öyle de aldı herşey onun takdiri..Bize yaşamak düşüyor...

İnsanın hayalleri ve umutları yıkılıyor..Toparlanmam ve yeniden başlamam gerekiyor..Ama bunun yanısıra ikinci denememde daha tedirgin olucam sanırım..Acaba hamile kalırmıyım bebeklerim yaşar mı kalp atışları nasıldır..
Transfer gününü ve hamilelik sevincimi yaşadığım günü hatırlıyorum da şimdiyse aynı hastaneye bebeklerimi koymaya değil de aldırmaya gidicem..kanıma dokunuyor be arkadaşlar..
Hamilelik haberini almakla iş bitmiyor sağlıkla devam etmesi de çok önemli..4 bebeğim tutundu bana ama şimdi elde var sıfırım.Dün gece gözüme uyku girmedi..Onlar içimde yaşamıyorken içim nasıl dağlandı bi bilseniz.
Allahım beterlerinden saklasın korusun bizleri inşallah..
Hepiniz sağlıkla kalın canlarım benim.Herkese destediğinden ötürü teşekkürler...

SEYBAY cım duygularını çok içten ve samimi ifade etmişsin
yazını okurken çok duygulandım senin acını n benzerlerini yaşadığım için seni anlıyorum
hayat çok acımamız planlarımızın hiç biri olmuyor rabbimin planları gerçekleşiyor
demekki bunu da yaşayacakmışsın
kelimeler kifayetsiz ne desem bilmiyorum
rabbim sabırlar ve acil şifalar versin

canım, seybayım çok üzüldüm bende,Allah beterinden saklasın,senin sağlığın iyi olsun kendini toparlayınca yine denersin tatlım,yaşadıklarımız başımızdan geçen iyi ve kötü hepsi bir sınav inan ve sağlam dur ,Allah sana birdaha böyle acı yaşatmasın,hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sanada bizlerede canım

Merhaba arkadasim.Yasadigimiz acilarin dozu farkli farkli ama ayni amactayiz.Hepimiz bebegimizi ariyoruz.Allah sabir versin .Toparlanirsin bir iki haftaya kadar.Ben de degisik acilar yasadim.Dagitmamaliyiz dagitirsak kendimize ederiz ve amacimiz bizden dahada uzaga gider.Bu acilarda gececek insallah.Gozlerim doldu seni opuyorum.

sebaycım çok üzüldüm yazını okurken çok duygulandım dicek bi söz bulamıyorum çok geçmiş olsun allah sabır güç versin inşll ikinci denemende sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın ne kadarda üzülme desek elimizde değil yinede kendinizi üzmeyin

sebaycım çok üzüldüm yazını okurken çok duygulandım dicek bi söz bulamıyorum çok geçmiş olsun allah sabır güç versin inşll ikinci denemende sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın ne kadarda üzülme desek elimizde değil işte i

seybay canım söyleyecek bir şey yok ki, Allah sana ve eşine sabır versin, Allahım size sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. canım benim çok şey söylemek istiyorumama hiç birşey söyleyemiyorum hayırlısı buymuş demekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor. senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…