Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

seybaycım allah sabır versin arkadaşm. üzülmemek elde değil tabi ama inşallah rabbim tekrar yaşatır sana bebek sevincini. güçlü ol.çok üzgünüm...

yazacak hiç bir kelime senin kalpindeki o hüzünü yassı avutamaz.Uzun zamandır yoktun ve merak içindeydim.Rabbimin bildiği muhakkat bieşey vardır.Cennette 4 güzel kalbi atan meleğin var.

Rabbim kimselere yaşatmasın .Bir dahaki sefere umarım hayırla sağlıkla kucaklarsın bebeklerini.

ÇOK ÜZGÜNÜM.........................senağlama

Canim seybaycim bende 6 haftalik kaybettim nekadar uzgun oldugunu cok iyi anliyorum. Ama yapacak birsey yok . Biran once toparlan ve tedavine kaldigin yerden devam et guclu olmak zorundayiz zorda olsa.........

seybaycım canım allah sabır versin canım inan çok üzüldüm. söyleyecek söz bulamıyorum. allah hakkında hayırlısını versin. önemli olan senin sağlıklı olman sen sağlıklı olduktan sonra tekrar hamile kalmaman için hiçbir sebep yok .sakın umudunu kaybetme..:teselli:

okuduklarıma inanamıyorun hala,ne kadar üzüldüm anlatamam.ben seni takip ettim hep,bir kaç gün var aramızda biliyosun.yazdıklarından güç aldım.şimdi kanadım kırılmış gibi.ama güçlü olmak gerek,yeniden dirilmek.Başaracağına inancım sonsuz.Umarım bir an önce çok mutlu haberlerini alırız.

Seybaycım çok çok üzüldüm ve çok şaşırdım, diyecek bişey bulamıyorum zaten sen söylenecek herşeyi söylemişsin, herşeyde bir hayır vardır demekten başka bişey gelmiyo elden, Allah sabırlar versin canım:çok üzgünüm:

o kadar üzgünüm ki anlatamam.bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor olmalı.Ama herşeyde bir hayır var.İnşallah bir an önce toparlanır ve yola devam edersin.hamile kalmakla ilgili bir problemin yok bunu öğrenmiş oldun.neden kalplerinin durduğuyla ilgili kapsamlı bir araştırma yaptır canım.İnşallah 2. denemende bebişlerini kucağına alırsın.Allah sabır versin geçmiş olsun.

seybaycım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm inan acını paylaşıyorum ama allahın takdiri demek ki böylesi daha hayırlıymış demekten başka şansımız yok...Şimdi toparlanıp önüne bakma zamanı,maddi yönden de allah yardım eder hiç merak etme bir kapı kapanırsa bir diğeri açılır emin ol...Tekrar çok geçmiş olsun...

sevgili seybay;moral olarak hepimiz çöktük yıkıldık.hayata küstük ama hayatımız devam ediyor.bebeklerimiz için yaşamak ve uğraşmak zorundayız.onları içinde yaşattığın anları getir aklına.onlarla avunmaya çalış.biliyorum teselliler kifayetsiz kalır.hepimiz değişik şekillerde bu yürek acısını yaşadık.kromozom analizi için de üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor.bir an önce sıra al.özelden gitsen bile genetik test için üniv.hast.sıra beklemek gerekli bu zaman içinde sende kendini toparlarsın.sonuca bu kadar yakınken sakın kendini dinleme kafanı dağıt ,ağla,travmayı atlatmaya çalış.kalp durmasının araştır nedenini?çok geçmiş olsun bi tanemmmmmmmm...................

seybaycım otelden şimdi bağlandım ve yazını görünce inan acayip üzüldüm....genetik test olayı mutlaka çözecektir...biliyorsun böyle durumlarda tesellimiz engelli bebek doğurmayı doğanın engellemesi oluyor...belki yaşasalardı büyük sorunlarla dünyaya geleceklerdi...senin kadar üzüldüm hatta inanamadım yazdıklarına...ama ne demiştik bugün olmasa bir gün mutlaka...2. de tamamdır bu iş...biraz dinlenirsin...eşinle tatil yaparsın..sonbaharda inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarla bize burda yeniden mutluluk yaşatırsın...kendini çok hırpalama tamam mı??? olacakla öleceğin önüne geçilmiyor...ve her şerde de bir hayır ortaya çıkıyor...bugün deli gibi üzüldüğümüz şeyler aslında ilerisi için bir hayır taşıyor....şimdi kendine dikkat etme zamanı...herşey olacağına varıyor canım benim...eşine ve sana sabır diliyorum tekrardan...ama güzel haber vereceğin günlerinde çok yakın olduğunu biliyorum...dönünce daha detaylı konuşuruz canım...tüm arkadaşlara sevgiler....

nestle günaydın canım,bendeöğrenince üzüldüm seybayın bebişlerin gittiğine hayırlısı olsun hepimiz için herşey canım sen nasılsın tatil nasıl gidiyor,iyi bak kendine görüşmek üzere canım sevgiler.. :1hug:

kızlar buğün kötüyüm , akıcı kanamam var .sanırım......................
aranızda olamazsam merak etemyin.

aktüelcim dinlen biraz devam ederse dr u aramalısın ama rahatlat kendini böyle kanaman oluyomuyduki İNŞALLAH önemli bişey değildir canım..

aktüel inşallah birşeyin yoktur canım. dr. ne diyecek bakalım. Bebişlerinde sen de Allaha emanet olun, kendini iyi hissettiğnde yaz olur mu. merakta bırakma fazla.

seybaycım canımmmm allah sabır versin tatlım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için ikincide sağlıklı bebelerin olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

Selam kizlar bisey sorucam bugun asilamamin 10.gunu idrar testi yapsam cikarmi acaba

esracım idrarda çıkmayabilir ama kan da çıkar sanırım,bekle biraz daha 10 gün beklemişsin ,sabrın kalmamaıştır belki ama dayan canım bir kaç gün daha sık dişini ha gayret stres yapma ama kendine dikkat et,hakkında hayırlısı olsun,Allah sağlıklı bebişler versin cümlemize canım..:1hug:

Canım inşallah iyisindir... Allahım ne olur kötü birşey olmasın... Tabiki öncelikle senin sağlığının iyi olması ve bebeklerin sağlıklı olması... Allah bebeklerini sağlıklarıyla sana bağışlasın canımm... Habersiz bırakma bizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…