Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

aktuelcim hemen bi dr.a gitmelisin bence. inşallah korktuğun şey olmaz.allah yardımcın olsun.geçmiş olsun

seybay cok gecmis olsun bitamen sen benim umudum oldun tedaviye baslarken
aglattin beni bolbol.yuce allahin hikmetinden sual olunmaz guclu olmaya calis canim benim allah buyuktur insana kaldiramayacagi yumu yuklemez
Allah korusun sanada bisey olabilirdi ...
bunada cok sukur...............

kızlar sabahtır hastanedeyim..bu gecede buradyım.2 saatte bir vajinadan hap sokuyorlar düşük olsun ve kendiliğinden düşsün diye..Yarn sabaha kadar bişey olmazsa o zaman kürtaj yapılacak..Bu durumun başı da zor sonu da...

Offf Allah kolaylık ve sabır versin canım ya, zor bir imtihandasın işte Allah mükafatını verir inşallah

seybay çok üzüldüm allahtan hayırlısı kader kısmet üzülsen de boş kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor.

seybaycım allah sabır versin canım. kader kısmet bu işler.allahım mutlaka tekrar bi bebek vererek mukafatlandıracaktır seni.

seybay cığım yazdıklarını okurken inan çok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadım allah sabır versin ne kadar üzgün olsak da her işte bir hayır vardır mutlaka, bebeklerini doğduktan sonra kaybetmektense şimdi kaybetmek daha az acı verici böyle düşünmeye çalış
Allah büyüktür dilerim sana mucizeni verir ve kendiliğinden hamile kalırsın
çok geçmiş olsun ama iyi günler ilerde böyle düşün lütfen
kendine iyi bak

seybay allah sabrını versin inşallah çok zor çok üzüldüm ama kader kısmet allah ın hikmetinden sual olmaz hayırlısı buymuş demekki üzüleceksin tabiiki ama kendini bırakma allah bu güzel duyguyu tekrar gösterip tamamına erdirsin inşallah

canim cok uzuldum cok gecmis olsun...peki birdaha ne zaman tup bebek denemeui dusunuyorsunuz yeniden???

seybaycım ne olursun haberdar et bizleri ne oldu
milyonda bir şansımız var demiştin ne oldu
offfffffffffffffff ya çok zor ve acı

seybaycım haberini şimdi okudum inan çok üzüldüm yaa bu durumda ne diyeceğimi bilmiyorum ama ne olur kendini bırakma canım, seninde dediğin gibi bundada vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırsın canım allah sana ve eşine sabır ve güç versin (((

kızlar buğün kötüyüm , akıcı kanamam var .sanırım......................
aranızda olamazsam merak etemyin.
aktuelcim şuanda nasılsın canım dr unu aradınmı sakın ihmal etme bizi haberdar et canım dualarım seninle inşallah herşey yoluna girecek

aktüelcim hastanedeyim ve şu hasta yatağında ben de seni merak ettim canım.hepimiz bu yolda beraberdik dilerim hayırlı ve güzel haberler verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…