Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

aktüel içim bir tuhaf oldu.İnşallah herşey yolundadır.senin ve bebişlerin için dua ediyoruz canım....Allah a emanet olun................

aktüelcim hastanedeyim ve şu hasta yatağında ben de seni merak ettim canım.hepimiz bu yolda beraberdik dilerim hayırlı ve güzel haberler verirsin...

özelden msj attım ama buraya da yazayım....seybaycım canım benim...Allah yar ve yardımcın olsun...çok üzgünüm çok...geçmiş olsun canım benim.

aktüel sessizlik iyiye alamet olsun inşaallah....hayırlı haberlerini bekliyoruz..

aktüel cim canım kulakların çınlasın bizi daha fazla merakta bırakma,inşALLAH kötü bişeyler olmuyodur ALLAHIM yardım et bu biçare kullarına işlerimizi hayırlı kıl yarabbi.

ya kızlar bende mi bir uğursuzluk var anlamadım...tatildeyim ve ne zaman açsam burayı bir üzücü haber görüyorum....aktüelcim noldu sana?? haberde vermemişsin..hastanedesin sanırım...seybaycım sen nasıl oldun?? 2 gün önce senin haberini okuduğumda inan ne yazacağımı bilemedim..şaşkın şaşkın yazmışım işte birşeyler...şimdi de aktüeli gördüm....aktüel dua ediyoruz senin için canım...inşallah bebeklerinle evine döneceksin...seybay cım sende sağlığına çok dikkat et güzelim...ilaçlar işe yaradımı yoksa operasyonla mı alacaklar? kürtaj dan korkma kısa sürecek ağrın acın olmayacak....inşallah da en kısa sürede güzel haberler vereceksin bizlere...aktüel iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nestlecim slm ,ya işte üzücü haberler bizi yıkıyor ama napalım toparlanmaktan başka,Allah beterinden saklasın aktüelde seybayda yok merak ediyoruz umarım ikisi içinde hayırlısı neyse o olur.sen nasılsın kendine iyi bak sakın bizi üzme olurmubol bol dinlen yorma kendini sevgiler canım.

hayatım doğduğunu görene kadar huzur yok...1 hafta önce tatile çıkmadan kalp atışını gördüm ama sürekli aklımda ya durduysa ya bişi olduysa endişeleri....allahın takdirinin önüne geçmek elbette mümkün değil...hayırlısı olmayacaksa, problemlerle dünyaya gözlerini açacaksa elbette bu dönemde kaybetmek en iyisi...ama insan kayıplara kolay alışamıyor kendisi için hayırlısı olsa bile...evden kedim kaçtı da şubat ayında 15 gün komaya girdim, sokaklarda deli gibi kedi aradım...zor işler bunlar...allah hepimize sağlıklı bir ömür ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah....sağlıklı-hayırlı olmayacaksa illa da isterim diye tutturmanın , isyan etmenin bir anlamı yok...tatil iyi sayılır...çok sıcak...su içinde ördek modeli çimiyorum habire...yoksa sıcaklara katlanmak mümkün değil..dün tekne turuna gittik işte...tabi habire mayo değiştiriyorum...diyete dikkat etmeye çalışıyorum..çok mümkün olmuyor tabi...pilavdan, patates kızartmasından, çiğ börekden ne kadar uzak durulabilirse o kadar uzak duruyorum...dün ilk defa yarım bardak bira içtim...oysa ne çok severrim bira-patates ikilisini....doğsunda ben ona sorucam...çürütcem poposunu onun...kendinize iyi bakın kızlar...aktüeli çok merak ediyorum...inşallah iyi habverlerle gelir.....

aktüel canım hala haber yok senden.inşallah iyisindir.bebişlerinde iyidir.allah yardımcın olsun canım.inşallah rabbim bebişlerini sana bağışlasın.

aktüel dualarım seninle ve bebişlerinle, Allah onları sana bağışlar inşallah.

adaycım nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor gelişmelerden haberdar etbizi ben şahsen çok merak ediyorum,hamile olmak içinde bir parçanın olduğunu bilmek nasıl??..göbiş nasıl?

Canım dostlarım herbirinizin güzel dilekleri için çok teşekkürler...

Perşembe hastaneye yatmıştım.Bugün evdeyim.Pazartesi sabah tekrar yatıcam..Canlarım benim dualarınıza ihtiyacım var..Perşembeden bu güne hem vajinal hem de oral yoldan düşüğün gerçekleşmesi için hap veriliyor ve kontrol altında tutuluyorum..Dr um hemen kürtaja almak istemiyor çünki tek gebelik olsaydı eğer kürtajın komplikasyonları ve riskleri daha az olurmuş..Çoğul gebelik hele de dördüz olunca durum değişiyor ve kürtaj mecburi ve son işlem olarak ele alınıyor.Gebelik sayısı arttıkça kürtaj daha travmatik durumlara yol açabilirmiş.Eninde sonunda kürtaja gireceğim ama en az risk için çabalanıyor..Yattığım ilk gün kanamam geldi ama gecesine durdu.Dr um da cumartesi ve pazar eve gidebilirsiniz.Bebekler küçük olduğu için şu an anneyi riske sokacak bir şey olmaz dedi.Evdeyim belki de şu bir kaç gün içinde düşük ve kanama yaşayabilirim.Yaşamazsamda pzt günü haplara yine devam..düşük gerçekleşmezse de allahtan hayırlısı mecburen kürtaja giricem.Dilerim sağlığımı etkileyecek bir durumla karşılaşmam..

Bu arada aktüel gerçekten çok merak ettim seni...Bize mutlaka ulaş..

ALLAH yardimcin olsun seybay dualarim seninle inan
nedendir bilmiyorum seni tanimiyorum ama seni cok sevdim
insalalh en az zararla atlatacaksin bu durumu

kızlar
sıkıntılı günler geçiyoruz , evdekiler izin vermediler int girmeme , kanama azaldı bunun indirgenen bebekten olduğu tahmin ediliyor ama diğer bebeklerin durumu geçireceğim utrason kontrolunden sonra belli olacak tam birşey söylemek için çok erken , o sabah kullandığım jel kanlı geldi ilk lavobada pembe kan da gelince korktuk.Öğleden sonra dindi ama arada devam .dr um kullandığım özel heparin iğnesinden de kaynaklanabileceğini belirti.( kanda pıhtılaşma var ) eksta ilaçlar verdi ve tabiki direk yatma .artı baş dönmesi ve denge kaybıda eklenince ayağa kalmak zor oldu.evdekiler herşeyi yasakladı .Bu yüzden sizden uzaktım.Dualarınız ve ilginiz için teşekkürler .Ama yinede aranızda olamayacağım bir süre bunuda zor izinle yazıyorum.kilo kaybım ileri derecede beslenme programa başladık ama nafile çıkarırken canım yanıyor.

seybay rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Herşeyin başı sağlık hayat devam etdikçe bitmeyecek mücadelemiz çoğul gebelik çok riskli arkadaşlar, rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize .

ayrıca mecburi kullandığım heparin iğnesi ki bu hem benim hen de bebeklerin sağlıkla devam edebilmesi içindi .Piyasada bu ilaç artık yok.Bir hafta sonra iğnelerim bitiyor.Dr başka çareler içinde ,
düşüne biliyormusunuz birçok kalp hastasının ,ağır operasyon geçiren ve benim gibi genetik kan pıhtılaşması olan bir çok gebe kadın bu ilaça muhtaç .Ama yok.
umarım bir çare bulunabilir.

görüşmek üzere hepiniz allah emanet olun .Sağlıkla ilerleyin.

canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda devam eder dr yatmanı söylediyse hemen git yat pc başında oturma malısın bencede

adaycım nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor gelişmelerden haberdar etbizi ben şahsen çok merak ediyorum,hamile olmak içinde bir parçanın olduğunu bilmek nasıl??..göbiş nasıl?

canım ben çok iyiyim. hiç böyle tahmin etmiyordum, yani nasıl desem eski halimden bir farkım yok. bulantı, aşerme, uyku gibi etkileride olmayınca tuhaf geliyor. yani ne yalan söyleyeyim şu an içimde bir canlı gelişiyor ama hissetmeyince inanamıyor insan. Allah hayırlısıylaisteyen herkese de nasip etsin inşallah. bebişin göbişi şişirmesi için çoook erken ama ben transferden sonra bi şiştim hala inemedim. bi de bende bağırsak tembelliği var o da şişkinlik yapıyor. epey göbişim var ama bebişten değil ( gazdan) coksekeriremsucoksekeriremsu
birde ne yalan söyleyeyim zor bulduğumuz bebiş olduğu için bişey oluverecekmiş gibi geliyor o yüzden çok heveslenemiyorum. önce bir keseyi görseydim diyordum şimdi çok şükür keseyi gördüm bi kalp atışını duysaydım diyorum. Allah sağ salim kavuşmayı nasip eder tüm hamişlere inşallah. pozitif sonucu alınca herşey bitmiyormuş diyorlardı ama nanması zor geliyordu doğru söylüyorlarmış.
canım bir dokundun bin ah işittin ama yine bizi anlayan biziz :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Son düzenleme:

bir sorunun olmaz hiç İNŞALLAH hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım,gazlar bulantılar nasılsa geçicek kendine dikkat et sen tabi ,hayırlısıyla ALLAH banada nasip eder İNŞALLAH,duaların için AAMİİİNNNNN DİYORUM SENİ ÇOOK ÖPÜYORUM ,gelişmelerden haberdar et bizi sevgiler canım..:1hug:

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum, bakıyorum beni hiç merak etmemişsiniz
Seybaya çok üzüldüm, resmen şok oldum şimdi, Allah kolaylık versin,
Aktueldeki durumu anlamadım, biri anlatır mı?

Adayadayı galiba bir bebiş var Allah tamamına erdirsin canım?
o göbiş bende acayip büyüktü ve hala aynı
gaz maz değil canım:tomato::tomato::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…