aktüelcim hastanedeyim ve şu hasta yatağında ben de seni merak ettim canım.hepimiz bu yolda beraberdik dilerim hayırlı ve güzel haberler verirsin...
nestlecim slm ,ya işte üzücü haberler bizi yıkıyor ama napalım toparlanmaktan başka,Allah beterinden saklasın aktüelde seybayda yok merak ediyoruz umarım ikisi içinde hayırlısı neyse o olur.sen nasılsın kendine iyi bak sakın bizi üzme olurmubol bol dinlen yorma kendini sevgiler canım.
aktüel dualarım seninle ve bebişlerinle, Allah onları sana bağışlar inşallah.
kızlar
sıkıntılı günler geçiyoruz , evdekiler izin vermediler int girmeme , kanama azaldı bunun indirgenen bebekten olduğu tahmin ediliyor ama diğer bebeklerin durumu geçireceğim utrason kontrolunden sonra belli olacak tam birşey söylemek için çok erken , o sabah kullandığım jel kanlı geldi ilk lavobada pembe kan da gelince korktuk.Öğleden sonra dindi ama arada devam .dr um kullandığım özel heparin iğnesinden de kaynaklanabileceğini belirti.( kanda pıhtılaşma var ) eksta ilaçlar verdi ve tabiki direk yatma .artı baş dönmesi ve denge kaybıda eklenince ayağa kalmak zor oldu.evdekiler herşeyi yasakladı .Bu yüzden sizden uzaktım.Dualarınız ve ilginiz için teşekkürler .Ama yinede aranızda olamayacağım bir süre bunuda zor izinle yazıyorum.kilo kaybım ileri derecede beslenme programa başladık ama nafile çıkarırken canım yanıyor.
seybay rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Herşeyin başı sağlık hayat devam etdikçe bitmeyecek mücadelemiz çoğul gebelik çok riskli arkadaşlar, rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize .
ayrıca mecburi kullandığım heparin iğnesi ki bu hem benim hen de bebeklerin sağlıkla devam edebilmesi içindi .Piyasada bu ilaç artık yok.Bir hafta sonra iğnelerim bitiyor.Dr başka çareler içinde ,
düşüne biliyormusunuz birçok kalp hastasının ,ağır operasyon geçiren ve benim gibi genetik kan pıhtılaşması olan bir çok gebe kadın bu ilaça muhtaç .Ama yok.
umarım bir çare bulunabilir.
görüşmek üzere hepiniz allah emanet olun .Sağlıkla ilerleyin.
adaycım nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor gelişmelerden haberdar etbizi ben şahsen çok merak ediyorum,hamile olmak içinde bir parçanın olduğunu bilmek nasıl??..göbiş nasıl?
canım ben çok iyiyim. hiç böyle tahmin etmiyordum, yani nasıl desem eski halimden bir farkım yok. bulantı, aşerme, uyku gibi etkileride olmayınca tuhaf geliyor. yani ne yalan söyleyeyim şu an içimde bir canlı gelişiyor ama hissetmeyince inanamıyor insan. Allah hayırlısıylaisteyen herkese de nasip etsin inşallah. bebişin göbişi şişirmesi için çoook erken ama ben transferden sonra bi şiştim hala inemedim. bi de bende bağırsak tembelliği var o da şişkinlik yapıyor. epey göbişim var ama bebişten değil ( gazdan) coksekeriremsucoksekeriremsu
birde ne yalan söyleyeyim zor bulduğumuz bebiş olduğu için bişey oluverecekmiş gibi geliyor o yüzden çok heveslenemiyorum. önce bir keseyi görseydim diyordum şimdi çok şükür keseyi gördüm bi kalp atışını duysaydım diyorum. Allah sağ salim kavuşmayı nasip eder tüm hamişlere inşallah. pozitif sonucu alınca herşey bitmiyormuş diyorlardı ama nanması zor geliyordu doğru söylüyorlarmış.
canım bir dokundun bin ah işittin ama yine bizi anlayan biziz :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
canım ben çok iyiyim. hiç böyle tahmin etmiyordum, yani nasıl desem eski halimden bir farkım yok. bulantı, aşerme, uyku gibi etkileride olmayınca tuhaf geliyor. yani ne yalan söyleyeyim şu an içimde bir canlı gelişiyor ama hissetmeyince inanamıyor insan. Allah hayırlısıylaisteyen herkese de nasip etsin inşallah. bebişin göbişi şişirmesi için çoook erken ama ben transferden sonra bi şiştim hala inemedim. bi de bende bağırsak tembelliği var o da şişkinlik yapıyor. epey göbişim var ama bebişten değil ( gazdan) coksekeriremsucoksekeriremsu
birde ne yalan söyleyeyim zor bulduğumuz bebiş olduğu için bişey oluverecekmiş gibi geliyor o yüzden çok heveslenemiyorum. önce bir keseyi görseydim diyordum şimdi çok şükür keseyi gördüm bi kalp atışını duysaydım diyorum. Allah sağ salim kavuşmayı nasip eder tüm hamişlere inşallah. pozitif sonucu alınca herşey bitmiyormuş diyorlardı ama nanması zor geliyordu doğru söylüyorlarmış.
canım bir dokundun bin ah işittin ama yine bizi anlayan biziz :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?