Bebeklerimi kaybettiğimde hastaneye gidişimde aklıma şu geldi daha 1-2 ay önce transfer için hastaneye heyecanla gidişim...şimdi ise bebeklerim benim sağlığımı etkilemesin diye onların düşmesi için uğraşıyorum ve onları bir süre sonra alacaklar..Hayat ne zorlu bir süreç..Şu an diyorum ki yine de herşeye şükürler olsun ..Allahım daha beterlerinden sakınsın inşallah bizleri..
Ne kadar kısa bir zamanda ne büyük bir sevinci ve hüznü bir arada yaşadım.Şimdi ise bir bilinmezlikle hastanede savaşıyorum.Bebeklerim bir an önce düşsün diye..Arkadaşlar inanın ki hiç kolay değil.Benim yaşadıklarımı Allah sizlere yaşatmasın..Sağlıkla hamileliğinizi geçirin inşallah..
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum, bakıyorum beni hiç merak etmemişsiniz
Seybaya çok üzüldüm, resmen şok oldum şimdi, Allah kolaylık versin,
Aktueldeki durumu anlamadım, biri anlatır mı?
kızlar
sıkıntılı günler geçiyoruz , evdekiler izin vermediler int girmeme , kanama azaldı bunun indirgenen bebekten olduğu tahmin ediliyor ama diğer bebeklerin durumu geçireceğim utrason kontrolunden sonra belli olacak tam birşey söylemek için çok erken , o sabah kullandığım jel kanlı geldi ilk lavobada pembe kan da gelince korktuk.Öğleden sonra dindi ama arada devam .dr um kullandığım özel heparin iğnesinden de kaynaklanabileceğini belirti.( kanda pıhtılaşma var ) eksta ilaçlar verdi ve tabiki direk yatma .artı baş dönmesi ve denge kaybıda eklenince ayağa kalmak zor oldu.evdekiler herşeyi yasakladı .Bu yüzden sizden uzaktım.Dualarınız ve ilginiz için teşekkürler .Ama yinede aranızda olamayacağım bir süre bunuda zor izinle yazıyorum.kilo kaybım ileri derecede beslenme programa başladık ama nafile çıkarırken canım yanıyor.
seybay rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Herşeyin başı sağlık hayat devam etdikçe bitmeyecek mücadelemiz çoğul gebelik çok riskli arkadaşlar, rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize .
ayrıca mecburi kullandığım heparin iğnesi ki bu hem benim hen de bebeklerin sağlıkla devam edebilmesi içindi .Piyasada bu ilaç artık yok.Bir hafta sonra iğnelerim bitiyor.Dr başka çareler içinde ,
düşüne biliyormusunuz birçok kalp hastasının ,ağır operasyon geçiren ve benim gibi genetik kan pıhtılaşması olan bir çok gebe kadın bu ilaça muhtaç .Ama yok.
umarım bir çare bulunabilir.
görüşmek üzere hepiniz allah emanet olun .Sağlıkla ilerleyin.
Bebeklerimi kaybettiğimde hastaneye gidişimde aklıma şu geldi daha 1-2 ay önce transfer için hastaneye heyecanla gidişim...şimdi ise bebeklerim benim sağlığımı etkilemesin diye onların düşmesi için uğraşıyorum ve onları bir süre sonra alacaklar..Hayat ne zorlu bir süreç..Şu an diyorum ki yine de herşeye şükürler olsun ..Allahım daha beterlerinden sakınsın inşallah bizleri..
Ne kadar kısa bir zamanda ne büyük bir sevinci ve hüznü bir arada yaşadım.Şimdi ise bir bilinmezlikle hastanede savaşıyorum.Bebeklerim bir an önce düşsün diye..Arkadaşlar inanın ki hiç kolay değil.Benim yaşadıklarımı Allah sizlere yaşatmasın..Sağlıkla hamileliğinizi geçirin inşallah..
arkadaşım inşallah operasyona gerek olmadan hallolur...zor günler geçiriyorsun ama her karanlık aydınlığa çıkıyor biliyorsun...bu arada seybaycım birşey dikkatimi çekti...hastanede atlamamışlardır ama...kan grubun negatif senin..eşinle bir uyuşmazlık var mı diye baktılar mı???bakmışlardır muhtemelen ama yine de sorayım dedim..olur ya basit bir tedaviyle çözülebilecek bir konudur belki diye....inşallah güzel haberler vereceksin yine bize....
nestlecim...kan uyuşmazlığı için iğne vuruldum...Biliyorsun ilk gebelikte bir riski yok ..ikinci gebelik için önlem alıyorlar..
Bu arada biraz önce acıbademde tüp bebeğin fiyatları inmiş.yaklaşık 1-2 milyar zararımız da olmuş..
canım ya kanamayı ve düşüğü bekliyorum bugün de evdeyim.yarın da sabahtan tekrar hastaneye yatış..hastane psikolojisi de farklı ve garip bir duygu.İnsan evinde çok daha rahat..Kuşu altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş.
2 saatte bir vajinal yoldan hap sokuyorlar gece gündüz..Yarın tekrar haplara devam..Psikolojisi bile çok kötü.Rahim ağzı açılmışmı düşük için bakıyorlar..parmak değil kol gibi giriyor valla.Küçük bir hap ama psiklojisi yeter..
Valla neler yaşadık ne sevinçlere ortak olduk..Ben çeyrek finalde kaldım.Dilerim sizler yarı finali atlar finale sağlıkla kavuşursunuz..
galatea çoğu gitmiş azı kalmış hayırlı habere az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?