Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

aktuel ve seybay çok geçmiş olsun umarım yaşayacağınız sonlar sizi mutlu edicek türden olur. herşey gönlünüzce olsun bol şanss ikinizede. . .

Bebeklerimi kaybettiğimde hastaneye gidişimde aklıma şu geldi daha 1-2 ay önce transfer için hastaneye heyecanla gidişim...şimdi ise bebeklerim benim sağlığımı etkilemesin diye onların düşmesi için uğraşıyorum ve onları bir süre sonra alacaklar..Hayat ne zorlu bir süreç..Şu an diyorum ki yine de herşeye şükürler olsun ..Allahım daha beterlerinden sakınsın inşallah bizleri..
Ne kadar kısa bir zamanda ne büyük bir sevinci ve hüznü bir arada yaşadım.Şimdi ise bir bilinmezlikle hastanede savaşıyorum.Bebeklerim bir an önce düşsün diye..Arkadaşlar inanın ki hiç kolay değil.Benim yaşadıklarımı Allah sizlere yaşatmasın..Sağlıkla hamileliğinizi geçirin inşallah..

canım arkadaşım, en sağlıklı şekilde sonlanır inşaallah gebeliğin...hep dua ediyoruz sana...msjlarını görmek mutlu ediyor bizi....Daha güzel, mutlu günlerimiz var Allahın izniyle....çok güzellikler paylaşıcaz burada...:1hug:

Merhaba arkadasim.Vallahi daha onceyazismasakta ben seni cok aradim.Sanirim bitki kurleri kullanmiissin.Bende caksir otu, hayit suyu aldim.Birde corekotu bal karistirdim.Bulari rastgele kullaniyorum nasil kullanildigin tarif edermisin.Birde caksir otu icin nette hep erkege iyidir deniyor ama sen ve aktuelde kendiniz icti diye biliyorum,bu otu kim ne zaman nasil icecek.Birde adacayi aldim.Onu ne zaman kullanayim.Lutfen bu bitkisel takviyeler konusunda beni yonlendirirmisin.Aktuel konusuna gelince arkadasimiz son birhafta icinde bebegin birrini indirgemisti ve ondan birkac gunsonra sanirim cuma gunu biraz kanamasi oldugunu eger gorunmezse merak etmememizi yazmisti ama o gunden beri dua ediyoruz insallah hersey iyidir insallah problemsiz bebeklerini kucagina alir

canım meraktan öldüm be yawww...aman yat sen kalkma sakın...doktorun neden hemen ultrason için çağırmadı ki seni??? evde neyi bekliyosun???kanamanın durmasına çok sevindim...bebişlerinin iyi olduğuna dair içimde kuvvetli bir his var...şu ilaç işine de çok şaşırdım ya...ikame ilaç yok mu yani???? basına bildirsenize durumu...insanlar ölsün mü ??sağlık bakanlığına, il sağlık müdürlüğüne filan başvurun...arayın haber ajanslarını...biliyorsun bilgilendirme yasası kapsamında sana cevap vermekle yükümlüler...sağlık bakanlığının sitesinden sor bakalım..bu ilaç yerine hangi ilacı kullanıcam diye...sakın aman ilgilenmezler deme...mutlaka gerekli girişimleri yapın...tv kanallarını filan arayp anlatın durumu....bu ülkede yaşamak ne kadar zor yaaaa....inşallah arkadaşım ilaç işide çözülür...sende sağlıklı bir hamilelikle 2 afacanı kucağına alırsın....dualarım zor günler geçiren tüm arkadaşlar için....

arkadaşım inşallah operasyona gerek olmadan hallolur...zor günler geçiriyorsun ama her karanlık aydınlığa çıkıyor biliyorsun...bu arada seybaycım birşey dikkatimi çekti...hastanede atlamamışlardır ama...kan grubun negatif senin..eşinle bir uyuşmazlık var mı diye baktılar mı???bakmışlardır muhtemelen ama yine de sorayım dedim..olur ya basit bir tedaviyle çözülebilecek bir konudur belki diye....inşallah güzel haberler vereceksin yine bize....

:çok üzgünüm:seybay ve aktuel Allah sabirlar versin ve herseyin hayirlisini versin, bukadar seyden sonra yasadiklariniz cok zor

Aktuelcim seninki indirgenen bebekle ilgilidir bence, insallah diger bebeklerin saglikla buyuyodur

nestlecim...kan uyuşmazlığı için iğne vuruldum...Biliyorsun ilk gebelikte bir riski yok ..ikinci gebelik için önlem alıyorlar..
Bu arada biraz önce acıbademde tüp bebeğin fiyatları inmiş.yaklaşık 1-2 milyar zararımız da olmuş..
canım ya kanamayı ve düşüğü bekliyorum bugün de evdeyim.yarın da sabahtan tekrar hastaneye yatış..hastane psikolojisi de farklı ve garip bir duygu.İnsan evinde çok daha rahat..Kuşu altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş.
2 saatte bir vajinal yoldan hap sokuyorlar gece gündüz..Yarın tekrar haplara devam..Psikolojisi bile çok kötü.Rahim ağzı açılmışmı düşük için bakıyorlar..parmak değil kol gibi giriyor valla.Küçük bir hap ama psiklojisi yeter..
Valla neler yaşadık ne sevinçlere ortak olduk..Ben çeyrek finalde kaldım.Dilerim sizler yarı finali atlar finale sağlıkla kavuşursunuz..

:1hug:canım seybay dayan biraz sabır...sabır ...şu günleri geride bırak daha azimli olucağın finaller var önünde aşıcağın.. önce senin sağlığın gelir ..hayırlısıyla sende bizde başaracağız..biraz zaman geçsin hele sende görüceksin tatlım :1hug:

ahh canım canım canım seybaycım
senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum rabbim sabır ve acil şifalar versin

canım biliyorum çok stresli ve zor günler bunlar senin için...bir yandan kendi canın, diğer yandan kayıpların...ama herşey yoluna girecek emin ol....biraz daha sık dişini...inşallah bugün ilaçlar işe yarar...dualrım seninle...yok öyle çeyrek final filan....her anne adayı bir gün final koşusunu yapar...üstelik bizimde başımıza neler gelebileceği henüz belli değil ki canım..hergün stres , sıkıntı..ay midem bulanmadı bişi mi oldu?? ay karnıma sancı girdi kalbimi durdu?? böyle vesveseli bir süreç...allah cümlemize tamamını görmeyi nasip eder inşallah....

selam

arada aranıza katılacağım , kanamam yok artık son ikigündür temizim.ama bebekler nasıl önümüzdeki hafta belli olacak.Umarım iyidirler.Sonuçta insanın yapabileceği son noktaya kadar yapıldı gerisini rabbim bilir.Yatmaktan sırtım ağrıyor iğne yerlerim felaket acıyor , gececek izi kalmayacak .Herşey bu acılar gibi olsa.Yemek yemeğe başladım biraz enerji geldi valla.haftayı beklemek zorundayım ,biraz heyacanlı biraz endişeliyim ama herşeyede hazırlıklıyım.Sakin kötümser olduğumu düşünmeyin değilimde yinede elinde olmuyor insanın duygularını kontrol etmesi.

hamiş anneler güzel ilerleyişler , sonuç bekleyenler umarım hepiniz sevinirsiniz.
bebişi olan anneler saranurcuğum anneliğin tadını çıkar.

SEYBAY hayatı kontrol etmek her zaman elimizde değil üzüleceğiz ağlayacağız ama ne gelir elden.
zaman herşeyin ilaçı derler ,yok olmayacak acı ama azalacak yeni sevinçler mutluluklar alacak yerini..
4 tane güzel meleğin var cennette korkma artık koruyacaklar annelerini kardeşlerini.Işık oldular ve hep olacaklar yüreğimiz yasdada olsa.Geçmiş olsun , birdaha böyle üzüntü yaşamama dileği ile.

kızlar aramızda test günü yaklaşan yok mu? arada mutlu haberler alıyoruz ama fazla değil.herkes ramazandan sonrayı mı bekliyor ne?birde tattil yapanlar varrrrr ,kıskandım ayol............

aktüelcim iyi olduğuna ve aramıza döndüğüne inan ne çok sevindim..iyi dileklerini paylaşıyorum,bende ramazan sonrasını bekleyenlerdenim.hepimiz için hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…