benim transferde 9. günüm, kaldı 3 günüm......sabrım azalmaya basladı...
CANIMM ALLAH EN GÜZEL MÜJDELERİ ALMANI NASİP ETSİNN...BENİMDE BUGUN 4.GÜNÜM HERHANGİ BİR BELİRTİ OLUYOR MU ACABAA??:uhm::uhm:
valla canım belli bi belirti yok aslında bazen adet olacakmısım gibi karnım sızlıyo korkuyorum acaba adet olacak mıyım diye ..... sonra kendiliğinden geçiyor bu sefer de acaba olmadı mı diye düşünüyorum...kiminde adet gibi belirtiler olmus kiminde hiç bir belirti olmadan hamile kalmış...demek ki herkesinki farklı canım... o yüzden bence kendini cok dinleme.. herşeyin hayırlısı hakkımızda ....elbette bir gün hepimiz anne olacağız biliyorum o günler cok yakın...
aktüel iyi olmana sevindim canım.geçmiş olsun.Allah seni ve bebişlerini korusun.
kullandığın heparin iğnesi claxen mi? ben de kullanıyorum.koldan mı yapıyorsun çok acıtıyor yaaaaa.9 ay boyunca mı kullanıcaksın?
CANIMM ALLAH EN GÜZEL MÜJDELERİ ALMANI NASİP ETSİNN...BENİMDE BUGUN 4.GÜNÜM HERHANGİ BİR BELİRTİ OLUYOR MU ACABAA??:uhm::uhm:
benim iğnem fraxpirine 0,4 fakat piyasada yok dr um bulabilirsem claxen de olur dedi o da yok. 9 ay doğundan yaklaşık 2 ay daha.
iyiyim sadece moral malum.
nestlecim...kan uyuşmazlığı için iğne vuruldum...Biliyorsun ilk gebelikte bir riski yok ..ikinci gebelik için önlem alıyorlar..
Bu arada biraz önce acıbademde tüp bebeğin fiyatları inmiş.yaklaşık 1-2 milyar zararımız da olmuş..
canım ya kanamayı ve düşüğü bekliyorum bugün de evdeyim.yarın da sabahtan tekrar hastaneye yatış..hastane psikolojisi de farklı ve garip bir duygu.İnsan evinde çok daha rahat..Kuşu altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş.
2 saatte bir vajinal yoldan hap sokuyorlar gece gündüz..Yarın tekrar haplara devam..Psikolojisi bile çok kötü.Rahim ağzı açılmışmı düşük için bakıyorlar..parmak değil kol gibi giriyor valla.Küçük bir hap ama psiklojisi yeter..
Valla neler yaşadık ne sevinçlere ortak olduk..Ben çeyrek finalde kaldım.Dilerim sizler yarı finali atlar finale sağlıkla kavuşursunuz..
Yaklaşik 3 saat önce kürtajdan çiktim.malum riskli bir dördüz kürtajiydi bu..anesteziden ayildiğimdan beri ağrimda sizimda yok çok şükür...kanamamsa çok değil....şu an serum takili yatiyorum.dr um akşama durumumu değerlendirecek..artik bir anne değilim..ileride hayirlisiyla nasip eder inşalla h allahim..
Geçtiğimiz hafta bugün öğrenmiştim bebeklerimin kalbinin durduğunu bugünse bebeklerim bana tamamen veda etti...
Herşeyin hayirlisi......
Yaklaşik 3 saat önce kürtajdan çiktim.malum riskli bir dördüz kürtajiydi bu..anesteziden ayildiğimdan beri ağrimda sizimda yok çok şükür...kanamamsa çok değil....şu an serum takili yatiyorum.dr um akşama durumumu değerlendirecek..artik bir anne değilim..ileride hayirlisiyla nasip eder inşalla h allahim..
Geçtiğimiz hafta bugün öğrenmiştim bebeklerimin kalbinin durduğunu bugünse bebeklerim bana tamamen veda etti...
Herşeyin hayirlisi......
seybaycım güzel allahım en kısa zamanda yine bebek sevincini yaşatsın sana inşallah canım. güçlü ol ve biran önce toparlan inşallah.
aktüelcim senin için de çok sevindim. kendine çok dikkat et.inşallah bir daha yaşamayacaksın bunları.
Herşeyin hayirlisi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?