Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

CANIMM ALLAH EN GÜZEL MÜJDELERİ ALMANI NASİP ETSİNN...BENİMDE BUGUN 4.GÜNÜM HERHANGİ BİR BELİRTİ OLUYOR MU ACABAA??:uhm::uhm:

valla canım belli bi belirti yok aslında bazen adet olacakmısım gibi karnım sızlıyo korkuyorum acaba adet olacak mıyım diye ..... sonra kendiliğinden geçiyor bu sefer de acaba olmadı mı diye düşünüyorum...kiminde adet gibi belirtiler olmus kiminde hiç bir belirti olmadan hamile kalmış...demek ki herkesinki farklı canım... o yüzden bence kendini cok dinleme.. herşeyin hayırlısı hakkımızda ....elbette bir gün hepimiz anne olacağız biliyorum o günler cok yakın...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HAKLISIN CANIMM ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIRR TABİİ :çok üzgünüm:

aktüel iyi olmana sevindim canım.geçmiş olsun.Allah seni ve bebişlerini korusun.

kullandığın heparin iğnesi claxen mi? ben de kullanıyorum.koldan mı yapıyorsun çok acıtıyor yaaaaa.9 ay boyunca mı kullanıcaksın?

benim iğnem fraxpirine 0,4 fakat piyasada yok dr um bulabilirsem claxen de olur dedi o da yok. 9 ay doğundan yaklaşık 2 ay daha.

iyiyim sadece moral malum.

Aktuelcim çok çok geçmiş olsun.. Allahın izni ile herşey yoluna girecek... Dualarımız seninle canım... Ne olur moralini yüksek tutmaya çalış... Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Ben senin ve bebişlerinin iyi olacağına inanıyorum canımm....

CANIMM ALLAH EN GÜZEL MÜJDELERİ ALMANI NASİP ETSİNN...BENİMDE BUGUN 4.GÜNÜM HERHANGİ BİR BELİRTİ OLUYOR MU ACABAA??:uhm::uhm:

civciv merhaba canım,Rabbim inşallah seni de sevindirdiği kullarından eyler...galatea dualarım senin için de canım...4.gün belirlitiler için çok erken civcivim..ben 5 haftalık hamileyim ama halen bir belirtim yok ,sakın kendini dinleyip de olumsuz düşünme..benim transferden 1 hafta sonra regly ağrım olmuştu (kısa zamanlı)hatta regly olacağım , yine olmadı diye üzülmüştüm..Ama bu sefer umudumu yitirmeyeceğim deyip kendimi toparladım hemen..hatta öyle bir gaz vermişimki kendime,9. günü gidip test yaptırdım.:1rolleyes: Sonuç bekleyen ve bu işe baş koyanlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin,biryerlerde sesinizin duyulduğunu unutmayın...bu arada sakın 12 gün boyunca yatayım da demeyin...siz hamile adayısınız , hasta değil...öpüldünüz dualarım hepinizle...sizde benden esirgemeyin dualarınızı...

benim iğnem fraxpirine 0,4 fakat piyasada yok dr um bulabilirsem claxen de olur dedi o da yok. 9 ay doğundan yaklaşık 2 ay daha.

iyiyim sadece moral malum.

aktuelcim merhaba canım,iyi olmana çok sevindim,,inşallah bebişlerin de iyi..sakın olumsuzluk içine girme..sen çok güzel bir ikiz annesi olacaksın..Rabbimin izniyle...ben hep kendime seni örnek almıştım,sende böyle yaparsan olmazz amaa...moralini yüksek tut canım benim..İnşallah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız..kendine iyi bak canım,beslenmene de dikkat et...:1hug:

aktüel canım iyi olmana çok sevindim, kanamanın olmamasıda çok güzel bir gelişme. Allah yavrularını sana ve eşine bağışlar inşallah. önümüzdeki haftayı ben de dört gözle bekliyorum, inşallah hayırlı haberlerini alacağız.

Yaklaşik 3 saat önce kürtajdan çiktim.malum riskli bir dördüz kürtajiydi bu..anesteziden ayildiğimdan beri ağrimda sizimda yok çok şükür...kanamamsa çok değil....şu an serum takili yatiyorum.dr um akşama durumumu değerlendirecek..artik bir anne değilim..ileride hayirlisiyla nasip eder inşalla h allahim..

Geçtiğimiz hafta bugün öğrenmiştim bebeklerimin kalbinin durduğunu bugünse bebeklerim bana tamamen veda etti...

Herşeyin hayirlisi......

Seybay'cığım,

Ben forumlara çok sık bakan birisi değilim. Ama bu aralarda senin bebiş indirgeme olayın ne oldu diye merak etmiştim, bir bakayım dedim ve şok oldum gerçekten!!!
İnan senin adına çooooooooooooooooooookkkkkk çok üzüldüm. Allah sana bol sabır ve güç kuvvet versin. Her daim yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla bu mücadeleyi de atlatırsın ve Allah hepimiz için hayırlısını verir inşallah...
En kısa zamanda iyi haberlerini duymak dileğiyle...

Büyük geçmiş olsun canım. Allah herşeyin en hayırlısı nasip eder inşallah hepimize...

seybaycım güzel allahım en kısa zamanda yine bebek sevincini yaşatsın sana inşallah canım. güçlü ol ve biran önce toparlan inşallah.
aktüelcim senin için de çok sevindim. kendine çok dikkat et.inşallah bir daha yaşamayacaksın bunları.

Aktüel'ciğim,

Sana da geçmiş olsun. Büyük korku atlatmışsın. İnşallah bununla kalır ve Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip eder ikizlerini...

çok geçmiş olsun canım.herşeyde vardır bir hayır.Allah tez zamanda annelik duygusunu yaşatacak sana.buna inan canım.

nasıl gidiyor hamilelik canım.cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorsundur.ben de cumartesi gideceğim.aslında bizim de cumaydı ama cumartesiye aldırdık.ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun.kendine iyi bak.acı yemiyorsun değil mi artık?:roflol:

Seybay allah yar ve yardimcin olsunn cennete 4 melek yolladin ama onlar hep seninle olacaktir ...söylenecek çok fazla söz bulamiyorumm çok geçmiş olsunn canimm....acilarina ortağiz allah kimseye yaşatmasinn (

geçmiş olsun .Bebeklerin sana veda etmedi sadece cennete gittiler.
2 yıl önce bende yaşamıştım narkozun etkisi geçsin ağrın olur canım.Yalnız bu dönem çok önemli antibiyotik alacaksın , 2-3 gün sonra ara hızlı kanama olacak.Ama dr bundan sonra neler yaşayacağını öğren benim gibi hazırlıksız olma.
Yazdığım gibi acı unutulmuyor asla unutmayacaksın ama yeni sevinçler alacak yüreğini.
Bu sadece bir zaman meselesi senin için artık sabır sabır sabır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…