ya zeynep transferden sonraki 12 gün geçti de cuma bir türlü gelmiyor. bakalım o zaman da görebilcezmi? bi de o var. acı meselesine gelince de, acısız asla yemek yemem. o yüzden yiyorum ama abartmamaya çalışıyorum.ben tam bi antepli yada maraşlı olacak insanmışım da bi yanlışlık olmuş
inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz canım. sen de kendine iyi bak. öptüm.
Yaklaşik 3 saat önce kürtajdan çiktim.malum riskli bir dördüz kürtajiydi bu..anesteziden ayildiğimdan beri ağrimda sizimda yok çok şükür...kanamamsa çok değil....şu an serum takili yatiyorum.dr um akşama durumumu değerlendirecek..artik bir anne değilim..ileride hayirlisiyla nasip eder inşalla h allahim..
Geçtiğimiz hafta bugün öğrenmiştim bebeklerimin kalbinin durduğunu bugünse bebeklerim bana tamamen veda etti...
Herşeyin hayirlisi......
allah yardımcın olsun canım.inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........
canım sende benim gibi yapma ne olur daha şimdiden olumsuz düşünme canım allaha dua et allahın izni ile bu sefer bebeklerine kavuşursun bak bebeklerine yazdım allah söyletti belli olmaz belkide ikizin olur canım .....ne olur olumlu düşün benim yaptığımı yapma ben daha transferimin ilk günlerinde başlamıştım olumsuz düşünmeye inan nasıl düşünürsen öyle olur onun için olumlu düşün ve umudun olsun tamammı canım olumsuzlukları at kafandan :1hug:kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........
kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........
kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........
allah yardımcın olsun canım.inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.
canım sende benim gibi yapma ne olur daha şimdiden olumsuz düşünme canım allaha dua et allahın izni ile bu sefer bebeklerine kavuşursun bak bebeklerine yazdım allah söyletti belli olmaz belkide ikizin olur canım .....ne olur olumlu düşün benim yaptığımı yapma ben daha transferimin ilk günlerinde başlamıştım olumsuz düşünmeye inan nasıl düşünürsen öyle olur onun için olumlu düşün ve umudun olsun tamammı canım olumsuzlukları at kafandan :1hug:
hayırlı olsun allah tan ümit kesilmez inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine mutlu haberi alırsın a.s.
Umut herzaman var butterfly'sım, çok dikkat et kendine, çıplak ayak basma yerlere bol bol dinlen, Allah inşallah nasip eder bu defa canım hayırlısıyla inşallah:1hug:
butterfly 's' canımm benimde cuma günü transferim yapıldı ama aynen benimde malesef kalitesizz yarın 6.günüm sabırla bekliyorumm...umut etmekten başka yapacak tek şeyimiz dua etmek elimizden gelen herşeyi yapıyoruz..gerisi yüce mevlaya kalmışş...umarım ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR TEZ ZAMANDA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?