Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

ya zeynep transferden sonraki 12 gün geçti de cuma bir türlü gelmiyor. bakalım o zaman da görebilcezmi? bi de o var. acı meselesine gelince de, acısız asla yemek yemem. o yüzden yiyorum ama abartmamaya çalışıyorum.ben tam bi antepli yada maraşlı olacak insanmışım da bi yanlışlık olmuş
inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz canım. sen de kendine iyi bak. öptüm.

sebaycım çok geçmiş olsun inşll bundan sonra kucağına sağlıklı bebişlerini alırsın kendine çok iyi bak canım

canım dediğin gibi , test günü geldi ama ulstrason günü gelmiyor...bu beklemeler ve heyecan bizde hiç geçmeyecek galiba...inşallah hayırlısıyla keselerimizi (bebişlerimizi) görürüz.ondan sonraki haftada kalp atışı için bekleyeceğiz,onun heyecanı da daha şimdiden sardı beni.inşallah hayırlısıyla şöyle br büyütürüz,rahatlarız.canım senin bebişlerde acıyı sevecekler bu gidişle..biraz da tatlı yede yavrucaklar değişik tat da görsünler..yerimseniben

Seybaycım çok geçmiş olsun, Allah aldıklarının yerine daha sağlıklısını ve hayırlısını verir inşallah en yakın zamanda, herşeyin hayırlısı

kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........

seybay geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.allah yardımcın olsun.allaha emanet ol canım.

seybaycım çok geçmiş olsun canım ,şuanda ne kadar acı çektiğini hepimiz çok iyi anlıyoruz canım .... bu eşinle geçirdiğiniz son üzüntüz olur inşallah bundan sonra mutlu huzurlu sağlıklı günler dileği ile ve yakında bir bebek haberi ile devam etsin canım :1hug:

aktuelcim aramıza dönmene ve iyi olmana çooooook sevindim canım ama yinede kendine iyi bak tamammı?fazla eğilip kalkma devamlı uzan canım haftaya inşallah bebişlerinin güzel haberini alırsın

kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........
canım sende benim gibi yapma ne olur daha şimdiden olumsuz düşünme canım allaha dua et allahın izni ile bu sefer bebeklerine kavuşursun bak bebeklerine yazdım allah söyletti belli olmaz belkide ikizin olur canım .....ne olur olumlu düşün benim yaptığımı yapma ben daha transferimin ilk günlerinde başlamıştım olumsuz düşünmeye inan nasıl düşünürsen öyle olur onun için olumlu düşün ve umudun olsun tamammı canım olumsuzlukları at kafandan :1hug:

Umut herzaman var butterfly'sım, çok dikkat et kendine, çıplak ayak basma yerlere bol bol dinlen, Allah inşallah nasip eder bu defa canım hayırlısıyla inşallah:1hug:

butterfly 's' canımm benimde cuma günü transferim yapıldı ama aynen benimde malesef kalitesizz yarın 6.günüm sabırla bekliyorumm...umut etmekten başka yapacak tek şeyimiz dua etmek elimizden gelen herşeyi yapıyoruz..gerisi yüce mevlaya kalmışş...umarım ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR TEZ ZAMANDA...

seybay geçmiş olsun canım bende seninle aynı hastahanede tedavi görüyorum
inşallah bidakine bebeklerini kucağına alırsın

evet canım haklısın ama işte kalite düşük olunca baştan kaybetmişim gibi geliyor ne bileyim.....yine de Allah tan ümit kesilmez.İnşallah benim de bebişlerim olur.

Umut herzaman var butterfly'sım, çok dikkat et kendine, çıplak ayak basma yerlere bol bol dinlen, Allah inşallah nasip eder bu defa canım hayırlısıyla inşallah:1hug:

inşallah kuzi.
çorap giyoyorum bu sıcakta zaten.yanıyorum valla adana çoook feciiiii.yatıyorum oturuyorum.sağolsun annem iş yaptırmıyor.Bi de bebişim olsa daha ne isterim di mi yaaa :1rolleyes:

civciv senin transferin de hayırlı olsun canım.dediğin gibi dua edebiliyoruz sadece.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.inşallah tutunur bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…