Seybay canım ya,
sanki bana bir bebek daha var gibi geliyor?
dr onu göremiyor gibi,
nedeni karnım çok büyük, 6-7 aylık hamile gibiyim
Ayşenurcum..sen de ikiz vardı..sanırım teke düşmüştü..Öyleydi hatırladığım kadarıyla ..nasıl yani..O diğer bebek yaşıyor mu diyorsun..Allahım bu bir mucize olur...ne güzel..Aktüelin indirgenen bebeği nasıl da yaşamaya devam etmiş..Olur mu olur hani..Zaten nette de okuyorum.ne bileyim bazen bebekler kese arkasına gizlenebiliyormuş..İkizle başladın..ikizle mi devam etcen acaba..İnşallah herşey sağlıkla yolunda gider canıım..
Ayrıntılı kan testleri ve genetik testler hayatım..Daha derinlemesine inceleniyor yani..Ben kayıp yaşadım ya bu yüzden yaptırıyorum...Latince bir sürü ismi olan testler..Pek anlamıyorum yani..Sonuçta sanırım hepsi kandan bakılıyor...
Akıl edeydim de bunları önceden yaptırsaydım daha iyi olurdu..Tabi o kadar bilinçli olmuyorsun..Biliçlendirmiyorlar da açıkçası..Normalde nette de okursan tekrarlayan düşükler de nedene yönelik yapılan testler bunlar...Ama başa gelmeden önceden yapılsa tedbir alma imkanı olabiliyor.Neyse bir gebelik yaşadım ve kaybettim...Bundan ötesi yok..Geçmişi geri getiremiyoruz.Bari ileriye bakalım..Ama sonuçta bu testleri yaptırdığında olumsuz birşey de çıkmayabilir.Bu durumda tabi herşey Allahın takdiri..Bize önlem almak düşüyor...Sonrası yaradanın bileceği bir iş..
Evet ben de bugün 22 günü geçen kürtaj sonucumun ardından dr umla görüşmeye gittim.Rahim toparlamış görünüyor ..herşey normal..Offf..artık bu serüvenin ardından ben tatile çıkıyorum....Denize gireyim....enerji toplayayım....Anamın yanına gideyim de anacığıma sıkı sıkı sarılayım..Bebeklerim beni bırakıp gittiler tesellimi annemde bulayım..CANIM annem benim...
Dr bugün bi test verdi bi test...maliyeti de bayağı bi yüklü hani...Naparsın yaptıracağız..Akıl edipte keşke daha önce yaptırsaydık..Ama tedavinin başında değil de başarısızlıklarında ya da olumsuzluklarında bu testlere önem veriliyor işte..Bizde tedavide verdiğimiz emekle...maddiyatla kalıyoruz ..Neyse ...hamile kalıpta bebeğini kaybeden..düşük yaşayan arkadaşlara duyrulur...
Tabi bu testlerden olumlu ya da olumsuz sonuçlar çıkacak...Ona göre de tedbirimizi alacağız tabi..Çünkü 2.denemem pozitif ya da negatif olsun..En azından bunu da yapmadım demeyeyim istiyorum..Herkese bol şans..
Arkadaşlar ben de dün dr gittim, bebeğin durumu iyi,
ama ikili testti yapmadı dr,
diğer kese hala faaliyette olduğu için ikili testin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi,
aktuelciğim sen de yapıldı mı ikili test?
ben f5-mtrhf gibi kan pıhtılaşmasına yönelik genetik test istemişti drum.ama daha önce bir kaybım ve bir kimyasal gebelik vardı.dr eski patoloji ve utrason resimlerini istemişti ilk bakıştı acil bunları istiyom dedi bana.O gebeliğimde uzak diye buradaki dr gittiştim.Belki o zaman izmirdeki dr uma gittseydim yardımcı olacaktı bana.
ben denize gidiyom.Deniz yasağı kalktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?