Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Seybay canım ya,
sanki bana bir bebek daha var gibi geliyor?
dr onu göremiyor gibi,
nedeni karnım çok büyük, 6-7 aylık hamile gibiyim

Ayşenurcum..sen de ikiz vardı..sanırım teke düşmüştü..Öyleydi hatırladığım kadarıyla ..nasıl yani..O diğer bebek yaşıyor mu diyorsun..Allahım bu bir mucize olur...ne güzel..Aktüelin indirgenen bebeği nasıl da yaşamaya devam etmiş..Olur mu olur hani..Zaten nette de okuyorum.ne bileyim bazen bebekler kese arkasına gizlenebiliyormuş..İkizle başladın..ikizle mi devam etcen acaba..İnşallah herşey sağlıkla yolunda gider canıım..

Evet ikiz gebelik vardı,
8. hafta da dr bebeğin birinin kalbi durmuş demişti,
ama kese hala faaliyette diyor şimdi,
bu nedenle test yapmadı,
içimden sanki dr göremiyor gibi bir his var,
bu görünen iki kesenin arkasında bir kese daha var gibi geliyor bana:1hug:kaydirigubbakcemile3

aktuelcim ewet halsizlik var iştah olsa bile mide bulantım çok.yemek yemeye korkuyorum kendimi yorgun hissediyorum sürekli evdeyim dışarı çıkmıyorum bile bakalım yarın büyük gün aslında biraz korku var içimde bebekler nasıl diye inşll herşey yolundadır

şışşşttttttt dedikodu yok çok ayıpppp...kız geliyom ben buraya okuyorum yazdıklarınızı ...herşeyden haberim var..örümcek gibi her yere yetişiyorum valla aktüelcim....bende ki haberleri vereyim hemen...13. haftaya girdik malum....perşembe günü 2 li test için gidicem....panik yapıyorum...ya kötü birşey çıkarsa diye ama korkunun ecele faydası yok yaptırmadan bilemeyeceğiz....valla kızlar bu ssk nın özel hastanelerle olan anlaşmasını yenilemesi benim işime geldi...10 ytl fark ücreti alıyor anlaşması olan hastaneler artık....bende 10-15 günde bir o hastane senin bu hastane benim gidip bebişe bir bakıyorum...aynı doktora bu kadar sık gitsem hanımefendi buldumcuk mu oldunuz der diye gidemiyorum:))))))) perşembe günü NiLKÖKSAL diye bir arkadaş var ya burda onun çalıştığı hastaneye gideceğim işte...16. haftadan itibarende doğum için aklımda 2 doktor var onlara gidip karar vereceğim artık...karar verdiğimle de devam edeceğim...bugün temizlik yaptım/yemek yaptım sağ kasık başladı hemen ağrımaya...yarın kaynananamlar dönüyorlar yazlıktan....bi hamile kaldı evi/ barkı dağıttı demesinler diye azıcık ovundum bugün....seybaycım sende yaptır bakalım kontrolünü herşey yolunda mı....yalnız kürtaj sonrası bende antibiyotik kullanmıştım enfeksiyona karşı...2 hafta da ilişkiyi yasaklamıştı doktor bana da....inşallah ramazan sonrası yine senin mutlu haberlerini alacağız...diğer tüm pozitif sonuç alan arkadaşları kutluyorum..negatif sonuçlanan girişimler içinde demekki vakti varmış/ umutsuzluk yok diyorum...ben buralardayım....sürüden ayrılmam ama ayrılsam bile beni kurt murt kapamaz...neden mi çünkü bugün yarım kavanoz nutella yedimmmmmmmmmmmmm.....

Evet ben de bugün 22 günü geçen kürtaj sonucumun ardından dr umla görüşmeye gittim.Rahim toparlamış görünüyor ..herşey normal..Offf..artık bu serüvenin ardından ben tatile çıkıyorum....Denize gireyim....enerji toplayayım....Anamın yanına gideyim de anacığıma sıkı sıkı sarılayım..Bebeklerim beni bırakıp gittiler tesellimi annemde bulayım..CANIM annem benim...

Dr bugün bi test verdi bi test...maliyeti de bayağı bi yüklü hani...Naparsın yaptıracağız..Akıl edipte keşke daha önce yaptırsaydık..Ama tedavinin başında değil de başarısızlıklarında ya da olumsuzluklarında bu testlere önem veriliyor işte..Bizde tedavide verdiğimiz emekle...maddiyatla kalıyoruz ..Neyse ...hamile kalıpta bebeğini kaybeden..düşük yaşayan arkadaşlara duyrulur...

Tabi bu testlerden olumlu ya da olumsuz sonuçlar çıkacak...Ona göre de tedbirimizi alacağız tabi..Çünkü 2.denemem pozitif ya da negatif olsun..En azından bunu da yapmadım demeyeyim istiyorum..Herkese bol şans..

Son düzenleme:
seybaycigim,
guzelce bir dinlen kendine gel, insallah bundan sonraki denemen kucaginda saglikli bir bebek veya bebeklerle sonuclanacak canim. kendine dikkat et. cok optumm ece

Ayrıntılı kan testleri ve genetik testler hayatım..Daha derinlemesine inceleniyor yani..Ben kayıp yaşadım ya bu yüzden yaptırıyorum...Latince bir sürü ismi olan testler..Pek anlamıyorum yani..Sonuçta sanırım hepsi kandan bakılıyor...
Akıl edeydim de bunları önceden yaptırsaydım daha iyi olurdu..Tabi o kadar bilinçli olmuyorsun..Biliçlendirmiyorlar da açıkçası..Normalde nette de okursan tekrarlayan düşükler de nedene yönelik yapılan testler bunlar...Ama başa gelmeden önceden yapılsa tedbir alma imkanı olabiliyor.Neyse bir gebelik yaşadım ve kaybettim...Bundan ötesi yok..Geçmişi geri getiremiyoruz.Bari ileriye bakalım..Ama sonuçta bu testleri yaptırdığında olumsuz birşey de çıkmayabilir.Bu durumda tabi herşey Allahın takdiri..Bize önlem almak düşüyor...Sonrası yaradanın bileceği bir iş..

seybaycım senin dr kimdi bi sakıncası yoksa ögrene bilirmiyim

seybaycım İNŞALLAH herşey normal çıkar ve seni tekrar mutlu hamile görürüz canım ...dert te dermanda ALLAH tan ,hakkında hayırlı olsun canım.

Canım benim bunu nette de araştırırsan tekrarlayan kayıplar ve düşükler sonucunda yapılagelen testler bunlar...Ama dediğim gibi tedaviye başlamadan önce yapılırsa daha bilinçli hareket edilebilir..Bu iyi dr...kötü dr...meselesi değil yani...Genelde tıbben bir sorun yokken gidipte hiç bir dr istemiyor bu testleri..Ancak böyle benden ..ondan duyuyorsunuz..Aklınızın bir yerinde bulunsun bilinçli bir şekilde tedavilerinize başlayın..
Ben acıbademde yaptırdım..dr umdan da memnunum..dondurulmuşlarım var onlarla da nasipse yola devam edeceğim..

selam seybay testi münkünse üniversite yada devlet hastanelerinde yaptır.Kadın doğoncuya çık , durumunu analat , çünkü maliyeti çok bu testin .böylece arada az bir fark yada hiç bir şey ödemeden yapıyorlar.Ne olsa bizim tedavilerimiz paraya bağlı parayı ilerki zamanlarda kullanırsın başka bir yere canım.
deniz işine gelince adet olmadan bana asla girme demişlerdi.dr danış istersen.

ayşenur su

ben gitiğimde tüm bebeklere bakıldı.Ayrıntılı utrasna girdim.Tüm oluşan organlar göbek bağı tam bebeği besliyormu diye.yaklaşık 5 saat sürdü çünkü bebelerden biri arkasına döndü.Belli ölçümler yapıldı dr bunları tam olarak bir kağıta yazsı.tüm utrason cd ya kayıt edildi.

Yapılan ölçümlerle herbir bebek için kan verdim.Değerlendirme yapıldı.Çoğulda ikili test yapmıyorlar falan diye daha önce okumuştum ama benim dr bu konunun uzmanını çağırdı dışarıdan ,o yaptı tüm ölçümleri diğer drlarda kontrol etti.Yani ikili test yapıldı.

Fakat 16 haftanın sonunda aminosentez yapalım dediler.Bizde kabul ettik.

Bizim dr bebeğin ense kalınlığına, boyuna kesenin durumuna baktı,
ama ne kadar ayrıntılı bilmiyorum,
bebek tepetaklak duruyordu,
dr amuda kalkmış dedi, ayaklarını ellerini oynattığını söyledi,
ama diğer kese aktif olduğu için doğru sonuç çıkmaz 16. haftada 3 lü test yapalım dedi,
Allahtan hayırlısı İnşallah hayırlı bir şekilde sağlıklı bbekler dünyaya getiririz canım

Aktüelciğim benim dr biraz relax sanırım.dün muayeneye gittim..herşey yolunda dedi..ben denize gidicem mahsuru var mı dedim..enfeksiyon falan..
sağlıklı bireylerin enfeksiyon kapabilme riski ne kadarsa senin de o kadar bişey olmaz endişelenme dedi...Koca kış evdeydik zaten..üstüne yaz da bitiyor nerdeyse..şunun şurasında ramazana da 15 gün kalmış..gideyim dinleneyim..gelince de şu testleri nasıl uyguna yaparız araştıracağız..sen geçmişte bu testleri yaptırmışmıydın..

ben f5-mtrhf gibi kan pıhtılaşmasına yönelik genetik test istemişti drum.ama daha önce bir kaybım ve bir kimyasal gebelik vardı.dr eski patoloji ve utrason resimlerini istemişti ilk bakıştı acil bunları istiyom dedi bana.O gebeliğimde uzak diye buradaki dr gittiştim.Belki o zaman izmirdeki dr uma gittseydim yardımcı olacaktı bana.

ben denize gidiyom.Deniz yasağı kalktı .

benim yerime de yüz aktüelcim benim bu yazım boşa geçti denize de hasret kaldım valla.olsun bebişime feda olsun.sakın ıslak mayoyla durma hemen değiş.iyi tatiller

kız sen kızgın kumlardan serin sulara mı atlıyon???? atla atla arkadaşım...bebişlere de iyi gelir...muğla 1000 derece vardır herhalde....sefan olsun....

ölüdeniz çok güzeldi.Fakat felaket kalabalık.hava desen nem yapış yapış.ortalıkta 20lik çıtırlar ben ise karnı fırlamış durmadan su içen kadın.Yok ben bir daha eylül olmasını bekleyecem , o zaman müthiş oluyor buraları .El ayak yavaş yavaş çekiliyor.Ya arkadaşlar benim popo ,karnım çok fırladı valla takip edemiyom kendimi.Sizlerde durum nedir.
Ayrıca eylüle kadar prıgestoran yağlı iğnlere devam canım felaket acıyor.Hangi ilaçları alıyorsunuz bu aylarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…