Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kizlar,
bugun 5 hafta 1 gunlukken bebislerimin keselerini gorduk cok sevindik, darisi isteyenlerin basina insallah. Benim transfer sonrasi 10. gun 193 12. gun 590 cikmisti HCG ve doktorum kesin ikiz demisti zaten bugun gorunce cok sevindik. Haftaya cuma 6 hafta 3 gunlukken de kalp atislarini duyacagiz insallah. hepinizi cok optumm ece

Son düzenleme:
slm arkadaşlar dün dr kontrolum vardı üçüz gebelikti benimki bu gittiğimde sonlandırılıcaktı ama bebek kendi kendini sonlandırmış hem sevindim hem çok üzüldüm öyle boş boş duruyordu kesesi ama iki bebeğimde iyidi biri az kıpırdıyordu biri maşallah durmuyordu ama boş keseyi görmek çok kötü ya.allah öteki bebeklerime sağlık versin . hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin bizimde herkeslerinde inşll olmayanlarada bu güzel duyguyu tez zamanda tattırsın allahım inşll

sevinmemin nedeni göz göre göre sonlandırmak yani kıyamamak ayrıca kalsaydı bile sonlandırmak istemicektim onca yıl bekle sonra birini sonlandır çok zor bi durumdu allahım yar ve yardımcımz olsun

sevinmemin nedeni göz göre göre sonlandırmak yani kıyamamak ayrıca kalsaydı bile sonlandırmak istemicektim onca yıl bekle sonra birini sonlandır çok zor bi durumdu allahım yar ve yardımcımz olsun

merhaba

valla seni merak ettim dün.Evet aslında şanslısın.Üçlü gebelik ve biri kendiliğinden zayıf olan sona ermiş.Kafamızın karışık olduğu zaman bunlar.Bir an üç çekiçi geliyordu .Ama türkiyede yaşıoyoruz, burası avrupa değil. hayat onlar için zor olacaktı.Zaten üçlü gebelik riski çok yüksek 10 üçlü gebelikten sağlıklı gelen birkaç tane oda inanılmaz bir özenle.Biliyorsun ben nadir yaşanan bir durum yaşadım aklıma geldikçe gözlerinden yaş damlıyor.Kalbime baskı oluyor ama mecburiyet ayrı bir şeydi.Aileden fikir veren var ama kimse yardım ederiz demedi.Rabbim kısmetlerini verirde bu zamanda değil artık.çünkü hepimize akıl vermiş.Fakat rısklarıyla doğmuyor o rıskı anne ve babalar hazırlıyor artık.Rabbim koruyucu ve kollayıcı .Geri kalan yavrularıma sağlık ve şans , uzun ömür versin.Olmayan isteyen herkesede nasip etsin.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi.

BU ARADA DİAMOND( CURLY) ARKADAŞIMIZ ERKEN DOĞUM YAPMIŞ.EN BÜYÜK BU OLMALI FORMDA YAZMIŞ.29 HAFTADA BİLĞİNİZ OLSUN.

sudelicigim,
hayirlisi olsun insallah.Allah seni o karari vermekten ve secimi yapmaktan kurtardi. Insallah kalan iki yavrunu 38 haftaya kadar tasimani nasip etsin insallah. Kendine iyi bak, artik dusunme ve kotu hissetme.
ece

çok tşkr ederim kralice ewet o kararı almak çok zor bi durumdu bizim için ama allah yardım etti bize çok şükür allah kalan iki bebeğime uzun ömürler ve sağlık versin inşll tamamına kadar giderim bu yolda hepimizin bebeklerini allah korusun ve esirgesin bütün isteyen herkese nasip etsin inşll tez zamanda yüce rabbim

Merhaba kizlar.Ben bisey danisacagim size.Bana uc mikro yapildi.Hepsinde de suprefact denilen bir burun spreyi kullaniliyordu.Yaklasik uc hafta kullaniyordum.Bu sefer 21 gunluk dogum kontrol hapi kullandiriyor.Simdi bitmek uzere.sanirim 6 gun sonra adet olurum.Ondan sonrada pregnl kullanir heralde.Bu burun spreyinden neden dogum kontrolu hapina neden gecilmistir.Ikisi arasinda fark nedir diye kafama takildi.Bu sefer sana burun spreyi kullanmayacagiz dedi.Neden olabilir.Dogum kontrol hapiyla yapilan tedavinin oburunden farki nedir.Bilgisi olanlar aciklarsa sevinirim.

ya dün giremedim akşam girdim.İnt. problem var.
Hülya 35 ben tüplerde burun spreyi kullanmadım ama dondurulmuş ile deneyecekler uzun süre kullanıyorlar.Doğum kontol hapı tedavilerden önce bana verildi.İlki stresten dolayı kist oluşumunu önelemek hemde hormonal yönden rahimi uyarıp düzene almak ve diğer ay için hazırlamak.Böylece düzenli aldığın günlük hormon vücudunu hazırlıyormuş.Bu hemen başlayacaklar için uygulanmıyor çünkü zaman yok.Fakat bizim belli olduğundan bir ay öncesi hazırlıyoruz.bu ay sonu başlayacaksın hayırlısı ile......

kızlarrr iyi pazarlar....nasılsınız bakalım?? aktüel yüzdün mü bol bol?? bendeki havadisleri vereyim hemen...perşembe günü 2 li test için ense kalınlığı ultrasonuna girdik..çük şükür normal çıktı...kanda verdim..bu perşembe alacam sonuçları..inşallah sorunsuz geçer bu evrede..yana döne beni doğurtacak doktor arıyorum..kızlar anadolu yakasında önerisi olan varsa lütfen yazsın....acıbadem filan çok uçuk rakamlar istiyor...artık bir doktor bulup onunla devam etmem lazım..yoksa gecikeceğim epey..perşembe günü üsküdar hospital türk e gittim...medipol de olabilir...bilmiyorum ki ya...bu arada aktüel ben multi vitamin ve folik asit kullanıyorum hala herhangi birşey eklenmedi...ama bu perşembe 2 li test sonuçlarını götürünce sanırım doktor folik asiti kesecek ve kalsiyum filan ekleyecek listeye...ben progesteron u 15 gün önce bırakmıştım zaten...dediğim gibi tek derdim doğumu yapabileceğim makul rakamlarda bir hastane ve doktor bulmak....insan biraz da tintini olunca kimseye güvenemiyor...aslında tüp bebeği yapan doktoruma gitmek istiyorum ama 8-9 milyar alıyor doğuma...araba parası mübarek...off offff....

nestle, kızlar
valla yüzmeye başladım ama burası çok dolu, ayrıca sıcak beni çok rahatsız ediyor .Yarın bir alman arkadaşımla pataraya gideceğiz ben herhalde uyuyacağım.Geceleri uyuyamıyorum.Karnım rahatsız ediyor yastıklarla idare ediyorum işte ayrıca ev felaket durumda.
neyse yavaş yavaş yapılır ben ilaçlara devam ediyorum.Bakalım çarşamba fethiye devlet hastanesine gideceğim ilaç yazdırmak için.Ben ilaçlara devam ediyorum.sadece jel gün aşırı yapıyorum.kilo almaya başladım.perşembe akşamı istanbula gideceğiz cuma düğün var.cumartesi geri döneceğiz .

dr meselesine gelince valla ben istanbuldan ayrılalı 5 yıl oldu.doğum benimde kafamı karıştırıyor.buradamı izmirde mi, yok sa annemin memeleketinde mi,bursamı, balıkesirmi ?
Eşim annemin yanına gitmeni istemiyor.annen gelmezse annem gelir dedi.Birde öyle bir problem var.
Annemin gelmesinde pek yana değil kendi annesinin yaratacağı sinir krizlerinden korkuyor biraz.
Ama ben annemi isterim sadece o yanımda olsun yeter.
sanırım kadıköy taraflarında oturuyorsun.Arkadaşlarımın çoğuda oralarda doğum yapanlara sorarım,en azından deneyimlileri alır hafta sonu yazarım.

selam
adet tarihime göre 14haflalık + 4 gün fakat baş ve kuyruk sokumuna kadar yapılan ölçümlerde bebek hep 3-4 gün önde ilk giitiğimizdede öyleydi , kalp atışı beklenmiyordu kalp atışları vardı.Yalnız adet tarihimi ilk kez şaşırsığımı fark ettim.Merkezde 8 mayıs dedilerdi.Allah allah dedim 6 mayısta ya diye bide diretttim.evde reçete ve gidiş bileti,ne baktım valla ayın 8 i imiş güleyim mi ağlayayım mı şimdi.
14 haftalık olunca fark ettim 5 yıldır amman tarih ,amann yumurtlamayı kaçır ma derken bak işte kafam karıştı.Karnım fırladı artık fark ediyor herkes içimde hep bir şey yalnış gidecek diye endişe var.Ne kadar pozitifte düşünsen arada farklı bir duyguya kapılıyor insan.
Şimdi sıra sende kucaklayıncaya kadar büyütünceye kadar hep titriyor insan annemi daha iyi anlıyorum şimdi.
ayakta kalmamaya çalışıyorum.Yalnız hareket yok daha hissetmiyorum.O anı sabırsızlıkla bekliyorum.

nestle'cigim,
benim doktorum gercekten super bir insan ve riskli hamilelik uzmani (perinatologist). Avrupa Florence Nightengale (Mecidiyekoy) hastanesinde Herman Isci. Ben 8 yildir taniyirum ve 15 aylik oglumu o takip edip dogurtmustu. Ben rahim yetmezligi yuzunden ilk oglumu 21 haftalik dogurup kaybettigim icin cok riskliydi ikinci oglum ama sonuna kadar tasidim ve sezaryenim sirasinda doktorum kanserli bir tumoru yumurtaligimin ustunde farkedip aldi ve hayatimi kurtardi. kesinlikle tavsiye ederim. ben Koc Allianz sigortam oldugu icin Amerikan hastanesinde dogurttu beni herman Bey ama Avrupa Hastanesinde de yapabilir dogumunu ve orasinin fiyatlari uygun. Karsidan gelmesi cok zor olmaz zaten 15 gunde bir geleceksin. Tavsiye ederim cok memnun kalirsin, insan bir doktordur ve paragoz degildir.
Ece

Kizlar baktim 2. sayfaya dusmusuz yine.Dun denize ve ilicaya gitmistik.Bugun evdeyim.Birde benim pespese 2 tup denemem oldu benim gogus dekoltemde sirtimda ve yuzumde bu tedaviler sirasinda ve verilen aralarda sivilcelenme isilik gibi dokuntuler cok oluyor.Normalde yuzumde sivilce olurdu kucuk kucuk fakat sirtimda gogus kismimda hic olmazdi , sizde durum nasil.Dun gittigim ilica suyu bu sivilceleri sondurdu.Fakat esimin beni ayni yere goturmeye zamani yok

bende oluyor sırtımda ve gösüste halada var.Ben birşey yapmıyorum.ama sebamedin vücüd jeli( duş) genelde o öneriliyor.tedavilerden dolayı oluyor vücudun asit-baz dengesi bozuluyor ( hormonlar).

bu vucüdümuzun geçtilerine bak ,ama yinede hayırlısı iğneler ne zaman başlayacaksın?

selam kızlar brnımde transferımın bugun 8. günü cok heyecanlıyım sizin belırtılerınız ne zaman olmaya başladı benım hıc bır belırtım yok gögüslerim bile gayet normal 12. günü beklemek cok zor gelıyor

Vallaha hic sorma.Birde bende bu ilaclar istah cok aciyor.Demin soyle bir kiyafet deneyim dedim on ay once olan pantalonlar gelmiyor artik.Ozellikle kalca kismim cok irilesti.On ay oldu Tukiye ye doneli cok sistim.Ignelere dun gece sonuncu dogum kontrol hapimi ictim sanirim 4-5 gune kadar adet olurum o zaman arayacagim bakalim o zaman soyleyecek.Ben transferlerden sonra yataktayken kilo almiyorum hatta zayifliyorum bile ama iki transfer arasinda vucudum cok kilo alma meyilli oluyor.

seherim merhaba goguslerinin şişmesi belkide iyi bişeydir cunku benim transferden sonra goguslerim acayip sismisyi patlayacak gibi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…