Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

selam seher

çok heyacanlı bu bekleyişler ama 12 güne kadar sabır canım.Herkesin bünyesi farklı tepkiler veriri.O yüzden şu olursa böyle taman oldu ya da olmadı dememiz seni yalnış yönlendirir.Ama benim deneyimin öyle idi.Başarısız2 tüp ve sonunucu başarılı ( hamişşim 3 denemede ) herşey aynı idi.Gögüsler ,kasık ağrısı,ikisi arasında fark yoktu.

12 . günü bekle ve kan testini yaptır.Herşeyin hayırlısı sakin olmak yapabileceğin en güzel yardım şimdi hem kendine hemde içindekilere.Umarım güzel haberlerinide duyarız en kısa zamanada.

ben 10. gunde yaptirdim 193 cikti HCG ama benim ikiz. Yani aslinda 8. gunde bile cikabilirdi. bence git yarin yaptir testini :) Insallah iyi cikar canim.
Ece

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım.bişeysormak istiyorum.benim 2 ağustosta yumurtalar toplandı.4 ağustosta transfer yapıldı.17 ağustosta hcg 199 çıktı.doktorum eylül ikisinde ultrason dedi.2. kantestini istemedi.ben şimdi kaç haftalığım ve neden 2. test istenmedi acaba kafama takıldı.birde ayın 2 sine kadar progestron iğne climara forte yapşkan bant caraspin folbiol ve megadiyn kullanıyorum.herşey normal mi sizce?

canım öncelıkle hayırlı olsun sen zaten 13. gun kan testını yaptırmışsın ve oran gayet ıyı o yuzden tekrar ıstemeye gerek duymamışdır genelllıkle düşük cıkınca tekrarını ıster canım ılaclara gelınce malesef onlar hakkında bılgım yok cunku ben daha transferımın 8. günü onları doktorunu nara mutlaka sor

megul hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. transferinin yapıldığı tarihi 2. haftan olarak sayacaksın yani bugün 4+2 sin. benim 219 çıkmıştı değerim ama 2 gün arayla 3 kez daha istemişlerdi merkezden her seferinde ikiye katlaması gerekiyor çünkü. kimi yer istemiyor demek ki ama benimle aynı dönem olan arkadaşlar hep yaptırmıştı 2.sini bu ay istemiyorlar nedense. ilaçlar değişik ama ben 10. hafta bitene kadar progestan kapsül, estrafem kullandım. halada elevit pronatal ve bebek aspirinine devam ediyorum. ilaçların normal yani. istersen yarın bir daha kan testi yaptır 4 katına çıkması gerekir ilk günkü değerin, kafan rahat olsun diye söylüyorum yanlış anlama, merkezin daha iyi bilir.

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn.....bugün doktora ikili test sonuçlarını göstericem...ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı...kan tahlilinde de down sendromu için yaş riski 640:1 çıkmış...ense kalınlığını ekleyince 6600:1 e inmiş....250:1 ve altı değerler yüksek risk olarak kabul ediliyormuş...yani benim değerler düşük risk sayılıyormuş....inşallah öyledir...insan panik yapıyor valla.....bu arada kızlar ben geçen gün büyükşehir in kadın sağlığı merkezine gittim...orada ücretsiz gebelik takibi yapılıyor...ordaki doktor 5. aya girdiğinizde herhangi bir sağlık ocağına giderek hamile olduğunuzu söyleyin size tetanoz aşısı yapsınlar dedi....ücretsiz yapıyormuş sağlık ocakları...doğum anında çok fazla metal alet kullanılıyor biliyorsunuz...önlem olarak gebelere öneriyoruz dedi kadın...aklınızda bulunsun sizinde....ben bugün doktora gittiğimde hem bu aşıyı hem de grip aşısını soracağım...grip aşısı öneriliyor mu hamilelere onu bi öğreneyim...bir de hamile kaldığımdan beri bende idrar testinde kan çıkıyo sürekli...taş, kum düşürmüyorum..kanamam da yok...anlam veremedi doktorlar...ürolojiye gitmem lazım aslında....havadisler böyle...öpüyorum sizi....bu arada unutmadan istanbullu kızlar 30 ağustosta buluşma gerçekleştireceğiz kk cılarla....müsait olan buluşma-aktivite sayfasında ki 30 ağustos istanbul buluşması başlığına baksın...detaylar orda var....

arkadaşlar ben 2, testi yaptırmıcam.ayın 2 sine kadar sabretcem.en azından şimdi kendimi hamile olarak biliyorum.bu bile yetiyor.13 gün daha bu mutluluğu yaşıcam.ondan sonra rabbim nasip ederse mutluluğum devam eder.bişey daha sormak istiyorum.doktorlar heyet raporunu hangi durumlarda veriyor.özelden alınan heyet raporları da geçerli mi*ben öğretmenim ve ilk 3 ay çalışmayı düşünmüyorum.ama nasıl olacak bilemiyorum.

kaydirigubbakcemile2

evet en önemli testlerden birini altlaşmışsın.sevindim .Sanırım bir dr un takibinde değilsin , tetenoz aşısını bende sağlık ocağında yaptıracağım dr ne zaman olduğunu söyleyecek .Bu arada 3 lü test ve şeker testi diğer önemli aşamalardan biri.

bana aminosenzle ( kese içinden sıvı ) alınacak .böylece tam kesin sonucu alacağız.Garip bir seviç ve endişe var içimde ama temkimli gitmeliyim.Dün akşam yemek yemek istemedim.Eşim diretince tam üç tabak işkembe içtim valla canıma dışarıda değdi.Kendime geldim süperdi beeeeeeeee.

buğüm istanvbulla gideceğiz , cumartesi gece geri dönemceğim.Nestle bu taş kum işi ciddi bir durum çoğu gebelikte böbreklerde kum ve ağrı ,enfeksiyon durumu çok fazla görülebiliyor.Dr en kısa zamanda gitmeni suyun miktarını artırmanı tavsiye ederim.Sanırım kum var sende , idrardaki kan bunun ifadesi gibi bende kum dökmüştüm böyle oluyor,kum idrara yollarından inerken sürtünme yaparak hafifi kanama oluşturuyor.Öenmli olan enfeksiyon oluşmaması buna da en kısa zamanda tedavi gerekir.Bir arkadaşım 7 ayında böyle bir durumdan dolayı 2 gün yattı ve serum yedi.

30 ağustosda istanbulda olam imkanım yok ama gidenler biribirinizi görün derim.
kaydirigubbakcemile

canım sana iyi yolculuklar....valla bu idrar yollarını bilemedim bende...bugün doktora sordum bazen gebelerde doğuma kadar olabi,liyor böyle dedi...çünkü idrara çıkarken yanma, ağrı filan yok...su işine gelince 2 litreden fazla içemiyorum hamilelik ilerledikçe...midem bulanıyo sonrası....2 litre içiyorum ama hergün..çay / çorbayı da eklersen bayağı bir sıvı alıyorum...hayatım aman amniyosentezin işin ehline emanet et...bize de olumlu sonuçlarını bildir..öpüyorum sizi....

canim degerler iyi diye istememis olabilir. Ben de ayni ilaclari kullandim merak etme. Hayirli olsun hamileligin. kendini yorma bol su ic. Insallah saglikla kucagin alirsin.

Ece

arkadaşlar merhebe.forumdan öğrendiğime göre bugün 4+3 haftalığım.ama bugün adet olacakmışım gibi hissediyorum.iğnelerden dolayımı yoksa başka bişey mi sağ kalçamın üstünde ağrı var.çok korkuyorum.kanama falan yok ama tıpkı adet olmadan önce olduğum gibiyim.bunlar düşük başlangıcı mı oluyor.yoksa normal belirtiler mi.ultrason için eylül 2 sine randevu verdiler.nasıl sabredeceğim bilemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar,
bugun 6 hafta 3 gunlukken bizim bebislerin kalp atislarini gorduk ve hersey cok iyi gorunuyordu. Cok mutlu olduk gercekten. Darisi isteyenlenrin basina!
Hep sevincli haberler aliriz insallah.
Ece

Kizlar,
bugun 6 hafta 3 gunlukken bizim bebislerin kalp atislarini gorduk ve hersey cok iyi gorunuyordu. Cok mutlu olduk gercekten. Darisi isteyenlenrin basina!
Hep sevincli haberler aliriz insallah.
Ece

canım hadı gözün aydın bu arada benımde bugun 10.gun kan degerım 240.46 cogul görünüyor ıkı gun sonra tekrarlıycaz canım kac haftalık oldukları nasıl hesaplanıyor

canım hadı gözün aydın bu arada benımde bugun 10.gun kan degerım 240.46 cogul görünüyor ıkı gun sonra tekrarlıycaz canım kac haftalık oldukları nasıl hesaplanıyor

canım öncelikle hayırlı olsun transfer yapıldıgı gün bebişler 2 haftalık sayılıyor yani transferden 14 gün öncesi son adet tarihi olarak alıyorsun yani buna göre seninkiler 3 hafta 3 günlük oluyor...inşallah sağ salim kucagına almayı nasip eder allahım...

canim hayirli olsun, bence de cogul seninki. benim 10. gun 193tu 12. gun 590 olmustu. kesin ikiz dedi doktorum. Benimkini doktor hesapladi. Transferim 25 temmuzdu 12 temmuz sali 5 haftalikti. Ona gore hesaplarsin belki. Hayirli olsun hamileligin, bizi haberdar et. Bol bol dinlen ve su ic.
Ece

sagolun kızlar sanırım benımkıler ücüz hayırlısı artı yarın 12. gün testı tekrar yapıcaz bakalım kac cıkıcak

kralice hayırlı olsun canım,seninde hayırlı olsun seherim allah tamamını erdirsin inşll kucanıza ve kucamıza almayı nasip etsin allah bütün isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşll kendinize iyi bakın

merhaba

yeni hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun .stanbul çooook güzeldi.Giderken sevnçli gelirken hüzüznlüydüm neyse güzel bir düğün oldu.Arkadaşlarımızı dostlarımızı gördüm.Mutlu oldum.Bundan sonra ist.Zor görünüyor bana.

Ya kızlar karnınızın durumu nasıl benim büyüyor biraz geriliyor bunun için acı badem yağından farklı ne kullanıyorsunuz.ayrıca Haftaya kontrol var stresli yim şimdi eve gelince acaba kötü birşey ile karşılaşırmıyım diye hafiften endişeliyim.Ama gebelin zevkini çıkartmaya çalışacağım.

Tedaviye başlayan yok mu aramızda , hülya35 dışında ayrıca sayfamızız düşürmeyelim .Birbirimizn görüşme yeri burası.Seybay nerede?

aktüelcim hoş geldin cnm..istanbul sana yaramıştır..hamişliğin tadını çıkar tabi canım yaaa..hayırlısıyla kucağına alınca hızlı bir süreç başlıyacak ,ama eminim sen herşeyin üstesinden başarıyla gelirsin tatlım .k.i.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…