selam kızlar brnımde transferımın bugun 8. günü cok heyecanlıyım sizin belırtılerınız ne zaman olmaya başladı benım hıc bır belırtım yok gögüslerim bile gayet normal 12. günü beklemek cok zor gelıyor
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım.bişeysormak istiyorum.benim 2 ağustosta yumurtalar toplandı.4 ağustosta transfer yapıldı.17 ağustosta hcg 199 çıktı.doktorum eylül ikisinde ultrason dedi.2. kantestini istemedi.ben şimdi kaç haftalığım ve neden 2. test istenmedi acaba kafama takıldı.birde ayın 2 sine kadar progestron iğne climara forte yapşkan bant caraspin folbiol ve megadiyn kullanıyorum.herşey normal mi sizce?
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım.bişeysormak istiyorum.benim 2 ağustosta yumurtalar toplandı.4 ağustosta transfer yapıldı.17 ağustosta hcg 199 çıktı.doktorum eylül ikisinde ultrason dedi.2. kantestini istemedi.ben şimdi kaç haftalığım ve neden 2. test istenmedi acaba kafama takıldı.birde ayın 2 sine kadar progestron iğne climara forte yapşkan bant caraspin folbiol ve megadiyn kullanıyorum.herşey normal mi sizce?
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn.....bugün doktora ikili test sonuçlarını göstericem...ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı...kan tahlilinde de down sendromu için yaş riski 640:1 çıkmış...ense kalınlığını ekleyince 6600:1 e inmiş....250:1 ve altı değerler yüksek risk olarak kabul ediliyormuş...yani benim değerler düşük risk sayılıyormuş....inşallah öyledir...insan panik yapıyor valla.....bu arada kızlar ben geçen gün büyükşehir in kadın sağlığı merkezine gittim...orada ücretsiz gebelik takibi yapılıyor...ordaki doktor 5. aya girdiğinizde herhangi bir sağlık ocağına giderek hamile olduğunuzu söyleyin size tetanoz aşısı yapsınlar dedi....ücretsiz yapıyormuş sağlık ocakları...doğum anında çok fazla metal alet kullanılıyor biliyorsunuz...önlem olarak gebelere öneriyoruz dedi kadın...aklınızda bulunsun sizinde....ben bugün doktora gittiğimde hem bu aşıyı hem de grip aşısını soracağım...grip aşısı öneriliyor mu hamilelere onu bi öğreneyim...bir de hamile kaldığımdan beri bende idrar testinde kan çıkıyo sürekli...taş, kum düşürmüyorum..kanamam da yok...anlam veremedi doktorlar...ürolojiye gitmem lazım aslında....havadisler böyle...öpüyorum sizi....bu arada unutmadan istanbullu kızlar 30 ağustosta buluşma gerçekleştireceğiz kk cılarla....müsait olan buluşma-aktivite sayfasında ki 30 ağustos istanbul buluşması başlığına baksın...detaylar orda var....
kaydirigubbakcemile2
evet en önemli testlerden birini altlaşmışsın.sevindim .Sanırım bir dr un takibinde değilsin , tetenoz aşısını bende sağlık ocağında yaptıracağım dr ne zaman olduğunu söyleyecek .Bu arada 3 lü test ve şeker testi diğer önemli aşamalardan biri.
bana aminosenzle ( kese içinden sıvı ) alınacak .böylece tam kesin sonucu alacağız.Garip bir seviç ve endişe var içimde ama temkimli gitmeliyim.Dün akşam yemek yemek istemedim.Eşim diretince tam üç tabak işkembe içtim valla canıma dışarıda değdi.Kendime geldim süperdi beeeeeeeee.
buğüm istanvbulla gideceğiz , cumartesi gece geri dönemceğim.Nestle bu taş kum işi ciddi bir durum çoğu gebelikte böbreklerde kum ve ağrı ,enfeksiyon durumu çok fazla görülebiliyor.Dr en kısa zamanda gitmeni suyun miktarını artırmanı tavsiye ederim.Sanırım kum var sende , idrardaki kan bunun ifadesi gibi bende kum dökmüştüm böyle oluyor,kum idrara yollarından inerken sürtünme yaparak hafifi kanama oluşturuyor.Öenmli olan enfeksiyon oluşmaması buna da en kısa zamanda tedavi gerekir.Bir arkadaşım 7 ayında böyle bir durumdan dolayı 2 gün yattı ve serum yedi.
30 ağustosda istanbulda olam imkanım yok ama gidenler biribirinizi görün derim.
kaydirigubbakcemile
canım hadı gözün aydın bu arada benımde bugun 10.gun kan degerım 240.46 cogul görünüyor ıkı gun sonra tekrarlıycaz canım kac haftalık oldukları nasıl hesaplanıyor
canım hadı gözün aydın bu arada benımde bugun 10.gun kan degerım 240.46 cogul görünüyor ıkı gun sonra tekrarlıycaz canım kac haftalık oldukları nasıl hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?