merhaba
yeni hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun .stanbul çooook güzeldi.Giderken sevnçli gelirken hüzüznlüydüm neyse güzel bir düğün oldu.Arkadaşlarımızı dostlarımızı gördüm.Mutlu oldum.Bundan sonra ist.Zor görünüyor bana.
Ya kızlar karnınızın durumu nasıl benim büyüyor biraz geriliyor bunun için acı badem yağından farklı ne kullanıyorsunuz.ayrıca Haftaya kontrol var stresli yim şimdi eve gelince acaba kötü birşey ile karşılaşırmıyım diye hafiften endişeliyim.Ama gebelin zevkini çıkartmaya çalışacağım.
Tedaviye başlayan yok mu aramızda , hülya35 dışında ayrıca sayfamızız düşürmeyelim .Birbirimizn görüşme yeri burası.Seybay nerede?
hoşgeldin aktüelcim. benim karnım da artık baya belli. ben de sadece badem yağı kullanıyorum.krem kullanmayı da düşünmüyorum açıkcası. bugün sırtımda sürekli,kasıklarımda da aralıklı olmak üzere ağrılarım var ya. ilk defa oluyor. çok korkuyorum. sabahtan beri rahatlayamadım bi türlü. sizde de böyle ağrılar oluyormu acaba?sankiher an adet olucam. hani adetten önceki ağrılar var ya onlardan işte. sırtımı dayayacak yer arıyorum.benneyaptımki
valla ağrı oluyor bende belimde değil ama eklem yerlerinde,ayaklarım ve ellerim şişiyor.
ağrı oluoyr devam lı değil arada ama hisedilir biçimde hemen moralım bozuluyor.Adet ağrısı gibi bu normal mı?
arkadaşlar ben bugün 4+6 oldum.ama hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne kokuya duyarlılık.işin kötüsü kalçamın tam üstünde kötü bi ağrı var.hastaneyi aradım iğneler yapıyo olabilir dediler.ama topuğuma kadar ağrıyı hissediyorum.kasıklarımda ağrı yok.bacağımda var.ya lütfen bunlar düşük belirtisi mi oluyor?
slm arkadaşlar siteye yeni üyeyim.bende tüp bebek anne adayıyım.ama ben çikolata kisti hastasıyım .bana tek yumurta transfer edildi.bugün 8.günüm dr um yumurtanın kaliteli olduğunu ama şansımın%20 olduğunu söyledi benim içimde olacak gibi bir his var .merak ediyorum aranızda bilen varmı acaba tek kaliteli emriyo ile gebelik olanlar oldumu.cevaplara şimdiden tşkr....
slm arkadaşlar siteye yeni üyeyim.bende tüp bebek anne adayıyım.ama ben çikolata kisti hastasıyım .bana tek yumurta transfer edildi.bugün 8.günüm dr um yumurtanın kaliteli olduğunu ama şansımın%20 olduğunu söyledi benim içimde olacak gibi bir his var .merak ediyorum aranızda bilen varmı acaba tek kaliteli emriyo ile gebelik olanlar oldumu.cevaplara şimdiden tşkr....
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. acıbadem hastanesinde cumartesi 2.bhcg testimin sonucu 750 . ikinci tüp denememdi. listeye beni de ekleyebilirsiniz
merhaba,bende çok heyacanlıyım,sanırım bugünü geçiremeyeceğim.2. tüp bebek tedavim ve transferimin 11. günü ve yarın test yapılacak.Üstelik test sonucu 2 yada 3 saat sonra çıkıyormuş.Aslında erken gebelik testi aldım.Yapacak cesaretim yok.İdrar testi ve sabah yapılması gerekiyormuş.Acaba yapsammı ,çünkü saatler geçmek bilmiyor....Üstelik hiçbir belirti yok.Sadece belim akşamları ağrıyor....Ne göğsümde ağrı var ne başka belirti.Saatler yaklaştıkça insan ümitsizliğe düşüyor ve test saati gelmesin istiyor...Kafamı başka yerlerede veremiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun....
sitede tek embriyo ile gebelik yok galiba cevaplara teşekkür ben umutluyum ama genede dr değine kafamda takılıyor biraz ama ümit allahtan.allah tüm olmayanlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?