Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

hoşgeldin aktüelcim. benim karnım da artık baya belli. ben de sadece badem yağı kullanıyorum.krem kullanmayı da düşünmüyorum açıkcası. bugün sırtımda sürekli,kasıklarımda da aralıklı olmak üzere ağrılarım var ya. ilk defa oluyor. çok korkuyorum. sabahtan beri rahatlayamadım bi türlü. sizde de böyle ağrılar oluyormu acaba?sankiher an adet olucam. hani adetten önceki ağrılar var ya onlardan işte. sırtımı dayayacak yer arıyorum.benneyaptımki

faydası nedir acaba?
ben ilk gebeliğimde de çok kilo almıştım,
26 kilo,
şimdide fazla kilo almaya başldım, ama eski halime döneceğimi düşünerek
pek bir önlem almıyorum

valla ağrı oluyor bende belimde değil ama eklem yerlerinde,ayaklarım ve ellerim şişiyor.
ağrı oluoyr devam lı değil arada ama hisedilir biçimde hemen moralım bozuluyor.Adet ağrısı gibi bu normal mı?

arkadaşlar ben bugün 4+6 oldum.ama hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne kokuya duyarlılık.işin kötüsü kalçamın tam üstünde kötü bi ağrı var.hastaneyi aradım iğneler yapıyo olabilir dediler.ama topuğuma kadar ağrıyı hissediyorum.kasıklarımda ağrı yok.bacağımda var.ya lütfen bunlar düşük belirtisi mi oluyor?

valla ağrı oluyor bende belimde değil ama eklem yerlerinde,ayaklarım ve ellerim şişiyor.
ağrı oluoyr devam lı değil arada ama hisedilir biçimde hemen moralım bozuluyor.Adet ağrısı gibi bu normal mı?

Geçmiş olsun canım,
bence bu ağrılar kendimizi fazla dinlememizden kaynaklanıyor,
vücudun gebeliğe tepkisi sanırım bacak ve eklem yerleri ağrıları,

aktuelciğim kontrole ne zaman gidiyorsun?

herkes aşermez canım,
benim hiç bulantım olmaz hamilelikte,
çok rahat geçiririm,
eklem ağrıları olur merak etme,
gebeliğin tadını çıkarmaya bakkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar siteye yeni üyeyim.bende tüp bebek anne adayıyım.ama ben çikolata kisti hastasıyım .bana tek yumurta transfer edildi.bugün 8.günüm dr um yumurtanın kaliteli olduğunu ama şansımın%20 olduğunu söyledi benim içimde olacak gibi bir his var .merak ediyorum aranızda bilen varmı acaba tek kaliteli emriyo ile gebelik olanlar oldumu.cevaplara şimdiden tşkr....

teşekkür ederim ayşenur.kalp atışını bi duysam çıkarcam inşallah gebeliğin tadını ama herşey insanın kafasına takılıyo işte

kızlar ben çatlağa karşı şimdilik kakao + susam yağı karışımı kullanıyorum...badem ve zeytinyağı karında tüylenme yapıyor dediler...aktar da burdaki diğer kızlar da susam+kako yu tavsiye etti...ama yine de eczaneden LIERAC diye bir kremde aldım..56 ytl civarı...1,5 ay filan gider...burda en çok tavsiye edilen krem bu...yalnız firma dış jelatin baskısında bir hata yapmış...jel olanı oluşmuş çatlaklar için ama dış ambalajındaki türkçe açıklamasına oluşacak çatlaklar için yazmışlar...alacak olan varsa buna dikkat etsin..jel olanı almayacaksınız...etiket bilgisi hatalı...içinden çıkan prospektüste de yazıyor zaten doğrusu...ben eczaneye iade ettim....diğerini getirecekler...bu arada yarın doktora gidicem...cinsiyet için umutluyum kızlar....bakarsınız öğrenirim....

hoş geldin canım..tedavin başarıyla sonuçlanır bebeğine kavuşursun inşş ..tek kaliiteli embriyoylada şans vardır tabii kendini kasıp stres yapma ama hakkında hayırlısı olsun canım...a.s.

3. tedavimde 9 hücreli tek yumurta ile hamile kalan bir arkadaş vardı,
şimdi doğum yapmıştır,
herşey gönlünüzce olsun bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallaha.s.:asigim:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. acıbadem hastanesinde cumartesi 2.bhcg testimin sonucu 750 . ikinci tüp denememdi. listeye beni de ekleyebilirsiniz

sitede tek embriyo ile gebelik yok galiba cevaplara teşekkür ben umutluyum ama genede dr değine kafamda takılıyor biraz ama ümit allahtan.allah tüm olmayanlarada nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. acıbadem hastanesinde cumartesi 2.bhcg testimin sonucu 750 . ikinci tüp denememdi. listeye beni de ekleyebilirsiniz

canım hayırlı olsun,bende bu pazar günü başladım tedavime kadıköy acıbademde,ilk tüp denemem olacak,sende sorun neydi sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim

merhaba,bende çok heyacanlıyım,sanırım bugünü geçiremeyeceğim.2. tüp bebek tedavim ve transferimin 11. günü ve yarın test yapılacak.Üstelik test sonucu 2 yada 3 saat sonra çıkıyormuş.Aslında erken gebelik testi aldım.Yapacak cesaretim yok.İdrar testi ve sabah yapılması gerekiyormuş.Acaba yapsammı ,çünkü saatler geçmek bilmiyor....Üstelik hiçbir belirti yok.Sadece belim akşamları ağrıyor....Ne göğsümde ağrı var ne başka belirti.Saatler yaklaştıkça insan ümitsizliğe düşüyor ve test saati gelmesin istiyor...Kafamı başka yerlerede veremiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun....

Bence kan testini bekle çünkü idrar testleri hatalı sonuc verebiliyor. Ümitsizliğe düşme stress iyi birşey değil. Umarım mutlu haberini alırız.

sitede tek embriyo ile gebelik yok galiba cevaplara teşekkür ben umutluyum ama genede dr değine kafamda takılıyor biraz ama ümit allahtan.allah tüm olmayanlarada nasip etsin

canim merak etme bak bana 8 ve 9 hucreli iki embryo konuldu ve su anda ikizlere hamileyim. Yani 1 tanesi konulsaydi bir bebege hamile olacaktim. merak etme 1 tane olsun kalitli olsun.Hayirli haberlerini bekliyoruz.

ece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…