kızlar ben pazar günü micro tedaviye başladım,bugün 4. iğnemi vurdum,yarın ultrason kontrolüm var dr a gidicem, ben gonal-f kullanıyorum 300 mg, bu iğneler kaç gün kullanılıyor,tedavi kaç gün sürecek yardımcı olurmusunuz bana, birde yarın ultrasonda normalde görünmesi gereken ne,kafam çok karışık ve çok heyecanlıyım,bana yardım edin lütfen
CANIM TEDAVİN HAYIRLI UGURLU OLSUNN BENDE GONAL F KULLANMIŞTIM EGER BUGUN İĞNELERİN 4.GUNUYSE YARIN ULTRASONDA AZDA OLSA YUMURTALIKLARINIZN COĞALMIŞ OLMASI GEREKİYOR VE DURUMA GORE DOKTORUN SENİ YONLENDİRİYOR EGER KISA PROTOKOLSE ORTALAMA İLAC TEDAVİN 12 GUN SÜRECEK BOL ŞANSLAR CANIM SANA ALLAH YANINDA OLSUNŞeniz
canım teşekkür ediyorum,bende dr tedaviye başladığım gün 8 yumurta saymıştı yaklaşık,bu yumurtalarınmı sayısı artacak yani
evet canım sayısı ve buyuklugu .....ve tedaviye başlarken bile 8 yumurtalık cok iyi maşşalah umarım sonu cok iyi olur tatlım:1hug:
evet canım sayısı ve buyuklugu .....ve tedaviye başlarken bile 8 yumurtalık cok iyi maşşalah umarım sonu cok iyi olur tatlım:1hug:
inşallah canımda dr lar az diyor,erken yumurta yetmezliği var bende,normalde her kadında her ay 15-20 tane olurmuş,bende az aslında,inşallah yarın iyi bi sonuç alırım ultrason sonucunda,iyi gidiyordur,korkuyorum çok,ilk tedavim benim çünkü.ama sana inan çok sevindim kendiliğinden hamile kalmana,benim kısa protokol,ve günler geçmiyor sanki,allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah
yok be canim her kadin ayda sadece 1 tane yumurtali üretir diye biliyorum benn bakalim umarim yarin ii cikar sonuç..kendine sakin stres yapma rahat ol inan tup bebekte stresin rolu cok buyuk ben asiri stres yapmiştim ve malesef negatif cikmişti ama şükürler olsun rabbime yüzümü yinede güldürdü darisi hepinize gülümm
canım çok soru soruyorum belki ama 12 gün iğne kullandıktan sonra hemen 12. gün yumurtalar toplanıyormu, yani tedavi süreci nasıl olacak
yok canım ne demek istediğin kadar sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım benim 11 ci gun catlatma iğnemi yaptırdım 13 gun yumurtalıklar toplandı 2 gun sonrada transfer yapıldı ..transferdende 12 gun sonra sonuç alıyosun
çoooooooook teşekkür ediyorum canım,Allah gönlüne göre verir inşallah,senin sayende micro ile bebeğim olmazsa çokda üzülmicem,çünkü belkide microdan sonra kendiliğinden hamile kalabilirim değilmi,hem umut hem moral oldun bize,inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah
selam kızlar, 2 aydır siteye girmiyordum. bugün tüm yazışmaları bir solukta okudum. neler neler olmuş.
Öncelikle Seybay çok üzüldüm, tüm iyi dileklerim ve düşüncelerim seninle.
Nestle hep aynısın, hiç değişme...
Aktüel seni okurken hem güldüm hem ağladım, bardağın dolu tarafını görmek lazım. İkizlerin sağlıklı büyürler inşallah.
Eski, yeni diğer tüm arkadaşlara da sabır ve mutluluk diliyorum.
Ben iyiyim. her ay kontrole gidiyorum. Dış gebelik sonlandığından beri 2 adet geçirdim. Genişleyen sol tüpümün eski haline dönmesini bekliyoruz. 2 ayda 6 cm'den 3.8'e geriledi. 2 cm altına düşünce transfer yapabiliriz dedi doktorum. Bu arada biliyorsunuz ben pko hastasıyım ve adetlerim ilaçsız 2-3 arayla oluyordu. 1,5 yıldır glukofen kullanıyorum ve adetlerim düzelmeye başladı. Son 2 ay yumurtladım. Döllenme olmadı ama en azından yumurtalıklarım düzeliyor. Bu da bana tedavisiz hamile kalma umudu veriyor. Bugün 21. gün. Dün doktora gittim ve hem sağ hem sol yumurtalıktan yumurta atılmış. Ve rahmim ilk defa kendiliğinden 10 mm'e ulaşmış :) eşim 4 günlüğüne Londra'ya gitti ama öncesinden dersimizi çalışmıştık :) belki bu ay doğal yoldan hamile kalabilirmişim. şimdi 7 Eylül'ü bekliyorum. Hamiş değilsem gelecek ay donmuşları transfer edeceğiz. ya da bakarsınız gerek kalmaz...
Nedense mutluyum bugün. Gene bir umut, gene bir bekleyiş işte. her ay yeni baştan, sil baştan....
selam kızlar, 2 aydır siteye girmiyordum. bugün tüm yazışmaları bir solukta okudum. neler neler olmuş.
Öncelikle Seybay çok üzüldüm, tüm iyi dileklerim ve düşüncelerim seninle.
Nestle hep aynısın, hiç değişme...
Aktüel seni okurken hem güldüm hem ağladım, bardağın dolu tarafını görmek lazım. İkizlerin sağlıklı büyürler inşallah.
Eski, yeni diğer tüm arkadaşlara da sabır ve mutluluk diliyorum.
Ben iyiyim. her ay kontrole gidiyorum. Dış gebelik sonlandığından beri 2 adet geçirdim. Genişleyen sol tüpümün eski haline dönmesini bekliyoruz. 2 ayda 6 cm'den 3.8'e geriledi. 2 cm altına düşünce transfer yapabiliriz dedi doktorum. Bu arada biliyorsunuz ben pko hastasıyım ve adetlerim ilaçsız 2-3 arayla oluyordu. 1,5 yıldır glukofen kullanıyorum ve adetlerim düzelmeye başladı. Son 2 ay yumurtladım. Döllenme olmadı ama en azından yumurtalıklarım düzeliyor. Bu da bana tedavisiz hamile kalma umudu veriyor. Bugün 21. gün. Dün doktora gittim ve hem sağ hem sol yumurtalıktan yumurta atılmış. Ve rahmim ilk defa kendiliğinden 10 mm'e ulaşmış :) eşim 4 günlüğüne Londra'ya gitti ama öncesinden dersimizi çalışmıştık :) belki bu ay doğal yoldan hamile kalabilirmişim. şimdi 7 Eylül'ü bekliyorum. Hamiş değilsem gelecek ay donmuşları transfer edeceğiz. ya da bakarsınız gerek kalmaz...
Nedense mutluyum bugün. Gene bir umut, gene bir bekleyiş işte. her ay yeni baştan, sil baştan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?