Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Selam arkadaslar.2. sayfanin son satirina dustugumuzu gorunce yazayim dedim.Ben de bugun gonal-f vurulmaya basladim.187.5 bes gun vurulup kontrole gidecegim.Daha once pregnl kullaniyordum.Ilk defa simdi gonal-f kullaniyordum.Farki varmi bilen varmi

hülya 35 tedavin hayırlı olsun canım inşşş hamile olursun hayırlısıyla...
simaysi seninde sonucun positif çıkar seviniriz civcivden sonra bidaha seviniriz cnm inşş..

selam kızlar, 2 aydır siteye girmiyordum. bugün tüm yazışmaları bir solukta okudum. neler neler olmuş.
Öncelikle Seybay çok üzüldüm, tüm iyi dileklerim ve düşüncelerim seninle.
Nestle hep aynısın, hiç değişme...
Aktüel seni okurken hem güldüm hem ağladım, bardağın dolu tarafını görmek lazım. İkizlerin sağlıklı büyürler inşallah.
Eski, yeni diğer tüm arkadaşlara da sabır ve mutluluk diliyorum.
Ben iyiyim. her ay kontrole gidiyorum. Dış gebelik sonlandığından beri 2 adet geçirdim. Genişleyen sol tüpümün eski haline dönmesini bekliyoruz. 2 ayda 6 cm'den 3.8'e geriledi. 2 cm altına düşünce transfer yapabiliriz dedi doktorum. Bu arada biliyorsunuz ben pko hastasıyım ve adetlerim ilaçsız 2-3 arayla oluyordu. 1,5 yıldır glukofen kullanıyorum ve adetlerim düzelmeye başladı. Son 2 ay yumurtladım. Döllenme olmadı ama en azından yumurtalıklarım düzeliyor. Bu da bana tedavisiz hamile kalma umudu veriyor. Bugün 21. gün. Dün doktora gittim ve hem sağ hem sol yumurtalıktan yumurta atılmış. Ve rahmim ilk defa kendiliğinden 10 mm'e ulaşmış :) eşim 4 günlüğüne Londra'ya gitti ama öncesinden dersimizi çalışmıştık :) belki bu ay doğal yoldan hamile kalabilirmişim. şimdi 7 Eylül'ü bekliyorum. Hamiş değilsem gelecek ay donmuşları transfer edeceğiz. ya da bakarsınız gerek kalmaz...
Nedense mutluyum bugün. Gene bir umut, gene bir bekleyiş işte. her ay yeni baştan, sil baştan....

kızlar ben pazar günü micro tedaviye başladım,bugün 4. iğnemi vurdum,yarın ultrason kontrolüm var dr a gidicem, ben gonal-f kullanıyorum 300 mg, bu iğneler kaç gün kullanılıyor,tedavi kaç gün sürecek yardımcı olurmusunuz bana, birde yarın ultrasonda normalde görünmesi gereken ne,kafam çok karışık ve çok heyecanlıyım,bana yardım edin lütfen

CANIM TEDAVİN HAYIRLI UGURLU OLSUNN BENDE GONAL F KULLANMIŞTIM EGER BUGUN İĞNELERİN 4.GUNUYSE YARIN ULTRASONDA AZDA OLSA YUMURTALIKLARINIZN COĞALMIŞ OLMASI GEREKİYOR VE DURUMA GORE DOKTORUN SENİ YONLENDİRİYOR EGER KISA PROTOKOLSE ORTALAMA İLAC TEDAVİN 12 GUN SÜRECEK BOL ŞANSLAR CANIM SANA ALLAH YANINDA OLSUNŞeniz

Son düzenleme:

canım teşekkür ediyorum,bende dr tedaviye başladığım gün 8 yumurta saymıştı yaklaşık,bu yumurtalarınmı sayısı artacak yani

evet canım sayısı ve buyuklugu .....ve tedaviye başlarken bile 8 yumurtalık cok iyi maşşalah umarım sonu cok iyi olur tatlım:1hug:

inşallah canımda dr lar az diyor,erken yumurta yetmezliği var bende,normalde her kadında her ay 15-20 tane olurmuş,bende az aslında,inşallah yarın iyi bi sonuç alırım ultrason sonucunda,iyi gidiyordur,korkuyorum çok,ilk tedavim benim çünkü.ama sana inan çok sevindim kendiliğinden hamile kalmana,benim kısa protokol,ve günler geçmiyor sanki,Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah

yok be canim her kadin ayda sadece 1 tane yumurtali üretir diye biliyorum benn bakalim umarim yarin ii cikar sonuç..kendine sakin stres yapma rahat ol inan tup bebekte stresin rolu cok buyuk ben asiri stres yapmiştim ve malesef negatif cikmişti ama şükürler olsun rabbime yüzümü yinede güldürdü darisi hepinize gülümm

ya ne tatlı konuşuyorsun,teşekkür ediyorum:1hug: bende çok stres yapıyorum,tedavi sürecini bilmiyorum birde,normalde olması gereken ne,benim vücudum nasıl tepki verecek ilaçlara bilmiyorum,bana biraz tedavi sürecini anlatabilirmisin,kaçıncı gün yumurta toplanıyor,12. gün hemen toplanıyormu,sonra ne zaman yumurtalar transfer ediliyor,ben öğretmenim ve okulların açılmasına az kaldı,bir an evvel tedavi süreci bitsin istiyorum ama bu gidişle belkide rapor almam gerekecek ama hiç istemiyorum rapor almayı

canım çok soru soruyorum belki ama 12 gün iğne kullandıktan sonra hemen 12. gün yumurtalar toplanıyormu, yani tedavi süreci nasıl olacak

yok canım ne demek istediğin kadar sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım benim 11 ci gun catlatma iğnemi yaptırdım 13 gun yumurtalıklar toplandı 2 gun sonrada transfer yapıldı ..transferdende 12 gun sonra sonuç alıyosun

çoooooooook teşekkür ediyorum canım,Allah gönlüne göre verir inşallah,senin sayende micro ile bebeğim olmazsa çokda üzülmicem,çünkü belkide microdan sonra kendiliğinden hamile kalabilirim değilmi,hem umut hem moral oldun bize,inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah

canım inşallah tup olur cunku tupte bile negatif alınca insan yıkılıyor heleki ilk denemede cok koyuyor insana ama olmasada sakın üzme kendini desemde üzüleceksin biliyorum allahım sana o kötü günü yaşatmasın ilk denemende inş yüzünü güldürür...

tedaviye delince dediğim gibi en fazla 15 gun sürüyo zaten transferden sonra en cok iki gun yatarsın evde sonra kendini yormadan işine dvm edebilirsin birde tedavi surecinde 2 günde bir kontrolle cagırıyo doktorun hem ultrasonla bakıyor hemde kan testi yapılıyor..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım..allahım yar ve yardımcın olsunn:1hug::1hug:

pelly slm canım seni özlemiştik, seybayda çok giremiyor bu sıralar onuda merak ediyorum cnm ...inşş kendiliğinden hamiş kalırsın hakında hayırlısı olsun çok güzel haberler verdin bize cnm..a.s.

canim, ben de PKOluyum. glukofene 5 sene once basladigimda ilk ayda hamile kalmistim dogal olarak. sonra 5,5 aylikken baska bir sorundan erken dogum yaptim ama o ilk hamilelik cok onemliydi. 5 senedir kullaniyorum glukofeni, sen de sakina biraka tek ilaci bu! Mutlaka ama mutlaka hamilelikte de devam et, ilac kullanmazxsan PKO ile ilk uc ay dusuk riski yuzde 65. ilaci kullanirsan risk yuzde 8e dusuyor. Yani normal insanlardan bile daha az riskli oluyorsun. Hicbir zarari yok ilacin bebege 50 yildir seker hastasi hamileleler kullaniyor. Ben de oglumun hamileliginde kullandim, hamilleik diyabetini de onluyor. Oglum simdi 15 aylik. Insallah hamilesindir canim. Cok optumm
Ece

selam

birkaç gündür giremedim.Havalar felaket nemli , denize girdim,yüzdüm .
karnım ve vücudumun yanları büyüyor.Haftaya randevu var umarım kötü birşey çıkmaz. bu arada indirgenen bebeğin sonuçu gelmiş bebek 46 kromozonlu yani normalmış , cinsiyeti erkekmiş.
Şimdi gidince kontrolde ilk bebek olup olmadığı çıkacak.

Hülya başlamışsın hayırlı olsun , umarım güzel sonuçlar alırsın.
yeni arkadaşlararada hayırlı olsun civcicv hamişmisin ben göremedim yazılanlardan onu anladım ama.

pely 1 aramıza döndüğüne sevindim.Evet zor bir süreçti seninki bir bakarsın gerek kalmadam ,süprizi ile gelir inşallah bebiş.Kanalın yavaş yavaş normala dönmesi güzel çabuk toparlanıyor.Ağrı oluyor mu arada?
pink senin durumun nedir.?
ve diğer arkadaşlar kız nestle yoksun seybayda öyle özlüyom ya.

aktüelcim hoşgeldin canım umarım tatil yaramıştır sana ..indirgenen bebek için kendini üzme hayırlısı buymuş senin ve diğer bebişlerin için bu gerekliydi herşey çok güzel çıkar bundan sonra inşş canım..bende bir değişiklik yok beklemedeyim daha hiç bir şeye başlamadık hayırlısı ...diyorum ama içim içimi yiyor ...ALLAH hayırlar göstersin zamanı var demekki...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…