selam kızlar, 2 aydır siteye girmiyordum. bugün tüm yazışmaları bir solukta okudum. neler neler olmuş.
Öncelikle Seybay çok üzüldüm, tüm iyi dileklerim ve düşüncelerim seninle.
Nestle hep aynısın, hiç değişme...
Aktüel seni okurken hem güldüm hem ağladım, bardağın dolu tarafını görmek lazım. İkizlerin sağlıklı büyürler inşallah.
Eski, yeni diğer tüm arkadaşlara da sabır ve mutluluk diliyorum.
Ben iyiyim. her ay kontrole gidiyorum. Dış gebelik sonlandığından beri 2 adet geçirdim. Genişleyen sol tüpümün eski haline dönmesini bekliyoruz. 2 ayda 6 cm'den 3.8'e geriledi. 2 cm altına düşünce transfer yapabiliriz dedi doktorum. Bu arada biliyorsunuz ben pko hastasıyım ve adetlerim ilaçsız 2-3 arayla oluyordu. 1,5 yıldır glukofen kullanıyorum ve adetlerim düzelmeye başladı. Son 2 ay yumurtladım. Döllenme olmadı ama en azından yumurtalıklarım düzeliyor. Bu da bana tedavisiz hamile kalma umudu veriyor. Bugün 21. gün. Dün doktora gittim ve hem sağ hem sol yumurtalıktan yumurta atılmış. Ve rahmim ilk defa kendiliğinden 10 mm'e ulaşmış :) eşim 4 günlüğüne Londra'ya gitti ama öncesinden dersimizi çalışmıştık :) belki bu ay doğal yoldan hamile kalabilirmişim. şimdi 7 Eylül'ü bekliyorum. Hamiş değilsem gelecek ay donmuşları transfer edeceğiz. ya da bakarsınız gerek kalmaz...
Nedense mutluyum bugün. Gene bir umut, gene bir bekleyiş işte. her ay yeni baştan, sil baştan....
canımcım canımcım amma özlemişim seni...haberlerini bekliyordum bende....hadi hayırlısı...bakarsın bunca meşakkatin ardından bu ay kendiliğinden geliverir senin yaramaz...kız iyi çalışsaydınız senin adamla....boşa zaman geçirmeseydiniz....bu arada biz de 15. haftamızı bitireceğiz teyzesi...ben ev taşıdım bu esnada....bugün yerleştim...ama canım çıktı...ekspres doğurucam diyorum inanmıyorsunuz...koltuk çek..kanape it...gardrop yerleştir derken çıkıvericek benimki diye ödüm koptu valla...şimdi çok şükür duşumu aldım, işimi bitirdim...arkadaşım bizi habersiz bırakma...bu arada aktüelcim ben buralardayım be canım...ama 5 gündür koşturmacaydı işte...seybay ın da sesi çıkmıyo...belki tatildedir....hepinizi çok öpüyorum şimdilik....
nestlecim yeni evin hayırlı olsun. senin bu tezcanlılığına ve neşene bayılıyorum. ben de çok kıpır kıpırımdır ama sendeki neşe bende yok galiba.
haftasonu iki yumurtalığımda sancıdı durdu, hayırdır diyorum ya iyi veya kötü yönde bir belirti yok halen. bu haftasonu belli olacak herşey. ya regl olucam ve trasfer için yeniden ilaca başlayacağım ya da inşallah belki bir yumurta döllenip tutunmayı başarmıştır.
her halikarda gene 2 hafta bekler oldum.
ctesi bir arkadaşın bebeklerini görmeye gittik. 3. mikro denemesinde ikiz tutmuş. bebekler 3 haftalıktı. normal yoldan hamile kalanların sayısı azaldı mı bana mı öyle geliyor yoksa??
çok şükür sağlımız, sıhhatimiz, sevdiklerimiz bizimle...aç-açıkta değiliz...bi de kucaklarımız dolarsa kız kaf dağı prensesi halt eder yanımızda:)))
selam
birkaç gündür giremedim.Havalar felaket nemli , denize girdim,yüzdüm .
karnım ve vücudumun yanları büyüyor.Haftaya randevu var umarım kötü birşey çıkmaz. bu arada indirgenen bebeğin sonuçu gelmiş bebek 46 kromozonlu yani normalmış , cinsiyeti erkekmiş.
Şimdi gidince kontrolde ilk bebek olup olmadığı çıkacak.
Hülya başlamışsın hayırlı olsun , umarım güzel sonuçlar alırsın.
yeni arkadaşlararada hayırlı olsun civcicv hamişmisin ben göremedim yazılanlardan onu anladım ama.
evet canım çok şükür hamişim ama cok tedirgigin dün akşamdan beri kahverengi lekelenmem var sabah dr gittim bazı tahliler yapıldı yarın sonucu cıkacak ve sabah yine kontrolum var inşallah yüce rabbim bebeğimi benden ayırmaz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kaç haftalık oldu şimdi canım, meraklanma arada olabilir böyle şeyler yatman gerekiyor çalışıyorsan izine çık ve takviye ilaç al.
ben o iğneyi hala kullanıyorum gün aşırı nerede ise 3,5 aydır.Biraz yağlı vurulduktan sonra lütfen pamuk ile bastır. çünkü dışarıya çıkıyor.Kanarsada korkma moralukta olabilir.Yani biraz ağrılı bir iğne.
önümüzdeki hafta kese için çağracaklar seni.
Herşey güzel olacak , sadece biraz sabırra ve sakinliğe ihtiyaçın var.Lütfen yat , olabildiğince yatmalısın.
arkadaşlar hülya 35 den haber var mı.Son durumu nedir.Sanırım iğnelere başladı nasıl şimdi.Hülya 35 herşey güzel olacak .Başaracaksın, rahat ol canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?