Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

canim merak etme bak bana 8 ve 9 hucreli iki embryo konuldu ve su anda ikizlere hamileyim. Yani 1 tanesi konulsaydi bir bebege hamile olacaktim. merak etme 1 tane olsun kalitli olsun.Hayirli haberlerini bekliyoruz.

ece

canımsaol ya yumurtam 4 hücreli imiş sence olurmu 8mi olması gerek bilmiyorum ben bunları

3. gunde transfer yapılır genelde 8 hücreli olur ama 2. günde de transfer yapıldığını biliyorum ozaman 4 hücreli olabilir... Endişe etme...

canımcım canımcım amma özlemişim seni...haberlerini bekliyordum bende....hadi hayırlısı...bakarsın bunca meşakkatin ardından bu ay kendiliğinden geliverir senin yaramaz...kız iyi çalışsaydınız senin adamla....boşa zaman geçirmeseydiniz....bu arada biz de 15. haftamızı bitireceğiz teyzesi...ben ev taşıdım bu esnada....bugün yerleştim...ama canım çıktı...ekspres doğurucam diyorum inanmıyorsunuz...koltuk çek..kanape it...gardrop yerleştir derken çıkıvericek benimki diye ödüm koptu valla...şimdi çok şükür duşumu aldım, işimi bitirdim...arkadaşım bizi habersiz bırakma...bu arada aktüelcim ben buralardayım be canım...ama 5 gündür koşturmacaydı işte...seybay ın da sesi çıkmıyo...belki tatildedir....hepinizi çok öpüyorum şimdilik....

havalar bu kadar berbatken kız ne yapıyon diyecem ama, bazen zorumluluk ayrı bir şey.Valla senin bebek aramıza gelmeden daha anne karnında dünya işleri ile uğraşıyor desene.Yaaa benim dün akşam midem öldürüyor sandım ağrıdan daha ziyede bir yamma ki sormayın saatletce böööö oldum.iki gündür vardı aslında .Yanma neden olurdu benim16 hafta bitti.Yarıladım sayılır 17 haftadan gün alıyom.Bu hafta lkontrol var.Valla yaklaştıkça bir garip endişe ve merak alıyor içimi.karmon büyüyor bir bakıyom aa büyüdümü diyom bir bakıyom küçüldü deyip üzülüyom:CüvCüv:.Kilo alamadım daha 1,5 falan oldu eksi ile başlamıştım ben zaten .Acaba bebekler beslenene biliyormu benden cokacimcoook kendimi inanaın çok zorluyom havalar malum.
seybay yok aramızda ve diğer arkadaşlar sanırım herkes dinlenmede , ramazanda geldi ramazandan sonra başlayabilir arkadaşların çoğu .
Fakat bu yeni tüp bebek yasası bir çok insanı zorlayacak birçok merkez iptal ediyor anlaşmarını.Zor günler bekliyor anneadaylarını .Rabbim yardımcıları olsun valla.:Saruboceq:

nestlecim yeni evin hayırlı olsun. senin bu tezcanlılığına ve neşene bayılıyorum. ben de çok kıpır kıpırımdır ama sendeki neşe bende yok galiba.
haftasonu iki yumurtalığımda sancıdı durdu, hayırdır diyorum ya iyi veya kötü yönde bir belirti yok halen. bu haftasonu belli olacak herşey. ya regl olucam ve trasfer için yeniden ilaca başlayacağım ya da inşallah belki bir yumurta döllenip tutunmayı başarmıştır.
her halikarda gene 2 hafta bekler oldum.
ctesi bir arkadaşın bebeklerini görmeye gittik. 3. mikro denemesinde ikiz tutmuş. bebekler 3 haftalıktı. normal yoldan hamile kalanların sayısı azaldı mı bana mı öyle geliyor yoksa??

selam pelly
hayır aslında hep vardı fakat ortaya söylenme ve artık açık olma durumundan dolayı fazla görünüyor.İnsan tabiyatı değişiyor.doğal beslenmeden ,yaşamdan ve hayatımızın içine giren stres .Bayanların iş hayatında önemli rol stres büyük neden.baylarında öyle.
arkadaşlarımın çoğu normal yoldan hamile kaldı ama hemen istedikleri zaman çoğu olamadı 1 yıl, hatta 5 yıl bile yardımcı tedavi olmadan başardılar.Yani çalıştılar.

Buna kader yada başka bir şey diyebiliriz.Ama gerçek olan bize bu yolda maddi ve manevi çaba servetmemiz gerekiyor.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi,rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Çünkü pozitifi almakla bitmiyor bu stres her an kaybetme korkusu sarıyor insanı ister istemez .Aldığımız hormon ilaçları mantıklı düşünmeye çalışsak bile kontrol dışı bırakıyor bizi.

bu arada umarım gerek kalmadan başarmışındır , eğer olmasa bile üzülme bir kere başardın şansızlık yaşadın .ama şimdi daha bilinçlisin,içinde anne duygusunu yaşıyorsun.başaracaksınnnnnnnnnn.

inşallah aktuelcim. Geçen ay tatildeyken fal baktırdım. İskambil falı baktı kadın ve geçmişe yönelik söylediği herşey doğruydu. kadın bana doğrudan "sen çocuk istiyorsun, çok istiyorsun ve anne olacaksın ama biraz zamanın var. tedavi ile olmayacak, normal yoldan hamile kalacaksın dedi" Beni hayatında ilk kez gören ve restoran işleten bir kadındı. Şok oldum. Doktoruma anlattım, tedaviyi bırakalım bari dedim, gülüştük ama doktorum da benim normal yoldan hamile kalma şansımın yüksek olduğunu düşünüyor. Kafam gene karıştı, hem de ayrı bir umut oldu bende

çok sağol canım....aile büyüyeceği için evi de büyütmek durumunda kaldık...allah nasip eder de doğarsa tabi yeni evimizi şenlendirecek...bu arada söylediğinde haklısın tedavili doğumlar gerçekten arttı...stres, sigara, eksoz, radyasyon, evlilik ve doğum yaşının gecikmesi gibi birçok nedenden ötürü artık cırt diye doğuramaz olduk anacım..ama ben inanıyorum aynı falcı kadının sana dediği gibi sen bu işi normal yoldan halledeceksin...bu arada şu neşe işini hemen çöz...yoksa bu dert yüklü dünya gelir üstüne çöker be arkadaşım...çok şükür sağlımız, sıhhatimiz, sevdiklerimiz bizimle...aç-açıkta değiliz...bi de kucaklarımız dolarsa kız kaf dağı prensesi halt eder yanımızda:)))

kaç haftalık oldu şimdi canım, meraklanma arada olabilir böyle şeyler yatman gerekiyor çalışıyorsan izine çık ve takviye ilaç al.

kaç haftalık oldu şimdi canım, meraklanma arada olabilir böyle şeyler yatman gerekiyor çalışıyorsan izine çık ve takviye ilaç al.

4+5 canım calışmıyorum bugun dr a giitim bazı ilaçlar verdi ve progynex iğne verdi 10 gun kullanıp tekrar kontrole gidicem inşallah bişi olmaz fisfisfisfisfisfis

ben o iğneyi hala kullanıyorum gün aşırı nerede ise 3,5 aydır.Biraz yağlı vurulduktan sonra lütfen pamuk ile bastır. çünkü dışarıya çıkıyor.Kanarsada korkma moralukta olabilir.Yani biraz ağrılı bir iğne.
önümüzdeki hafta kese için çağracaklar seni.

Herşey güzel olacak , sadece biraz sabırra ve sakinliğe ihtiyaçın var.Lütfen yat , olabildiğince yatmalısın.

saol canım allah razı olsun rabbim senide sağlıcakla bebişlerine kavuştursun...aslında ben bugun keseyi gordum ama cok ufaktı yani 0.5-.0.6 çapındaydı o yüzden 10 gun sonra cagırdı tekrar kontrole ozaman herhalde daha net görürüm inşallah

evet üstelik büyük ihtimalle kalp atışlarınıda alırsınız .Biraz erken olabilir ama,meraklanma senden bir ricam var lütfen olabildiğince yatmaya çalış kritik günler geçiriyorsun , içebilirsen kefir içmeye çalış .Organ gelişimde faydalı.Şimdi bebek aslında senden beslenmiyor depolarını kullanıyor o yüzden kendini zorlama ve kabız olmamaya çalış.Su çok önemli şimdi kese için.Bebek aspirini verdimi dr un.?

arkadaşlar hülya 35 den haber var mı.Son durumu nedir.Sanırım iğnelere başladı nasıl şimdi.Hülya 35 herşey güzel olacak .Başaracaksın, rahat ol canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar hülya 35 den haber var mı.Son durumu nedir.Sanırım iğnelere başladı nasıl şimdi.Hülya 35 herşey güzel olacak .Başaracaksın, rahat ol canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Selam canim
Buradayim.Benim tedavi ilac kullanma asamasindayim.Ilaclarim degisti.Bu sefer igne sayim gunde 3 defaya cikti ve herbiri farkli farkli.Bakalim gun asiri kontrole cagriliyorum.Insallah bu sefer benim zamanim gelmistir anne olmak icin,Biraz nezle gibi olmusum.Korkuyorum pozitif olmaya calisiyorum ama oldukca zor oluyor.Kolay degil onca negatif denemeden sonra.gittigim merkez oldukca sakinlemis sanirim ramazan nedeniyle.Ilgin icin cok sagol.Kefire ben de baslamistim bir hafta once.Bir de spirulina denilen bir yosun tableti var protein tableti onu da kullaniyorum.Hakkimizda hayirlisi.Senin nasil gidiyor. bebislerimiz nasil.K.i.b.Ilgin icin tesekkur ederim.

arkadaşlar selam...dün kontrolüm vardı...bebişimiz erkekmiş %80...ama bu habere sevinemedim..çünkü ultrasonda plasenta ucunun rahim ağzı girişinde olduğu görüldü...tıp diliyle plasenta privia olayı...daha önce myom ameliyatı geçirenlerde ve endometrium problemlerinde bu durum yaşanıyormuş...ama ciddi anlamda tehlike yaratabilirmiş...aniden çok miktarda kanamayla hem anne hem bebek kaybedilebiliyormuş..ya da kanama sebebiyle bebeği erkenden almak zorunda kalabiliyorlarmış..doktorum 20. haftaya kadar kendiliğinden rahimin büyümesi ile yukarı çıkabilir dedi...progestan a tekrar başladım..günde 3 kere...seyahat ve hareket yasak...inşallah olması gereken yere çıkar plasenta..yoksa beni endişeli bir hamilelik dönemi bekliyor...allah herkese ve bana da kuvvet versin..öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…