Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

canım rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inşallah buraya kadar gelmişsin inşallah devamıda gelir sağ sağlim kucağına alırsın stres yapma sakın rahat olmaya çalış bebişin şimdiye kadar annesini bırakmadıysa ben inanıyorumki allahın izniyle bundan sonrada bırakmaz rabbim yar ve yardımcın olsun bu mubarek gunlerdee

slm canım ..geçmiş olsun biraz dinlen bakalım sen öyle kıpır kıpırsınki nazar değicek valla yaa..ev taşımışsın bravo valla bu kadar olur canım dikkat etmen gerekiyor bak bunu artık dr söylemiş dr u dinle ve dinlen biraz canım yaa...inşallah iyiye gider ve normale dönersin hayırlısıyla ALLAH sana kuvvet versin sabır versinİNŞALLAH....a.s.

nestle canım bebişin de sen de Allaha emanet olun, İnşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize. Allahım bizleri bugünlere kadar getirdi inşallah bundan sonra da hepimizin yar ve yardımcısı olur.

hülya 35 arkadaşım izmirde nerde yaptırıyosun ben ilkini erol tavmergende yaptırdım 2 ay öncede ege üniversitesinde denedim maalesef ikiside negatif ben ayvalıkta oturuyorum o yüzden izmire geliyorum ama çok soğudum acaba istanbul veya bursayamı gitsem diyorum gerçi veren allah izmirdede verir galiba kent hastanesini tavsiye etmiştin bana değilmi gerçi israil beyde arkadaşımın ikizleri oldu diğer arkadaşımında oldu çok para göz olduğunu söylüyolar gerçi şimdiye kadar gidenleri düşünürsek

aman kendine dikkat et. Artık uzanma dönemimdesin evin işini boşver münkünse bir yakının olsun bu aralar ev derdi derken bak yaramaza. Yarında benim kontrolum var.Bakalım ne ile karşılaşacağım endişe ve heyacan bir arada oluyor .Pozitifi almakla bitmiyor daha neler bekliyor insanları rabbim yardın ve yardımcımız olsun.

Kendine dikkat et Nestle, artık 2 kişilik yaşıyorsun unutma. Uzat ayaklarını keyfine bak. Hayırlısıyla bebişin zamanını doldurup annesinin kucağına gelecektir...

Kızlar herkese günaydın........... Biz 2 gündür ege ünvrst indeydik valla bütün tahliller yapıldı smer ve 3 kan tahlili benim.. eşimede kendine ait tahliler yapıldı dosya dolduruldu işte bilgiler kaç yaşındasın ilk evliliğinmi,hastalığın varmı falan ikimiz ayrı yerlerde tabi sonra normal muayene oldum bildiğiniz şekil neyse 2 kan tahlilim çıktı laboranta sordum normal dedi bi tahlil ayın 15 i bi taneside( 1 ay sonra en geç smer tahlili) tabi eşime bakan doktor onun değerlerni görüce size tüp bebek öneriyorum deyip raporu imzalamış ..şimdi benim kalan 2 tahlili bekliyoz heralde 1 ay sonra engeç tüp bebek tedavisine başlarız. Biraz tahlilleri geç veryolar ama ne yapsınlar çok kalabalık ama en azından ADNAN MENDERESTEKİ gibi adamı ısırmıyolar insan gibiler sağolsunlar her soruya insanca cevap veryolar

Bide bizden 1 aşılama olduğuma dair belge istedilerEge ünvrst de ben kendim dedim 1 aşılama oldum diye neyse biz izmirden hoooop doğru aydına ADNAN MENDERES TIP FAK.1 aşılama olmuştur belgesi almaya tabi yine sekretere yalvararak bi doktorla görüşelim dedik durumu anlattık neyse ordaki tek iyi insan o bayan.. yasin di ye bi doktor varmış içerde ona söyleyin dedi girdik içerde 3 kişi 2 bayan bir yasin (Doktor=kasap Bey)inanırmısınız kafasını kaldırıp yüzümüze bile bakmadı bu adam ben konuşuyorum a kafasını bile kaldırmıyor nerdeyse öflenip çıkın diye bağıracak...kekeledim korkumdan tabi.. yanındaki bayan dinlemiş şükür ama diğer bayan doktor siz kendi kendinize karar veremezsiniz ne diye tüp bebek işine girdiniz 3 aşılama olmanız gerekiyo falan diye zırvalamaya başladı eşimde doktor hanım beni ege ünvrtstesine sevk ettiler ve ordaki doktor size tüp bebek öneriyorum dedi bize deyince kadın bozuldu tabi onlar beceriksiz duruma düştüler bide sanırım kazanç kapıları ve hatta biraz daha aşağılamak azarlamakmı istiyolardı bizi neyse şükür o hataneden kurtulduk hangi akla hizmet gitmişiz orya neyse bilginiz olsun diye yazdım arkadaşlar ve biz özel muayene gitmiştik ilgilenilsin diye.................

ahhh arkadaşım egede daha çok bekliyeceksin çok uzatıyolar işiben kasım ayında başvurdum mayıs ayında tedaviye başladık inş senin o kadar uzamaz benim olmadı inş senin olur gördün ordaki kalabalığı herkesle özel ilgi nasıl yapsınlarki ama tabiki rapor olduğu için2.500 milyara maloldu bide rapor işlemleri çok uzun sürüyor gerçi ben 3. yü orda denemek istemiyorum ama diğer merkezlerdede rapor geçerli değil allah bütün isteyenlere versin

Mrba neden canım çok beklediniz bizde yalnız eş problemli bende bi şe yok

Ya Adnan mendereste yani bekletilmeyi bırak ilgi yoook azarlama klava:aşağılanma ve özel muayene gittik...... en azından burda insanca muamele var

evet irem nazcım bizdede eş problemi eşime 1 ay vitamin verdiler baktılar değişiklik yok heyete girdi rapor işlemleri başladı spermlerinde hareket azlığı var sayı yeterli ama olmuyo evet ne sorsan cevabını alabiliyosun yumurta toplama işlemini uyutmadan yapıyolar ben anestezi istedim dayanamazdımçünki yumurtam çok oluştu uyanınca bile ağrım çok olduyumurta az olduğunda ağrın pek olmuyo sana tavsiyem anestezi iste korkutmak istememçoğu dayanıyodu istemiyolar anestezi benim canım çok tatlı olduğu için

Ya sana birşe sorcam Ege Nazan Tavmergenin dışarda muayenehanesi varmı .....bide bizde sperm 3 yada 4 milyon çıkyo bide %80 hareketsiz dün eşime doktor size tüp bebek öneriyorum deyip raporu imzaladı... bilmem... ben zaten anestezi istiyorum ve yumurta toplamadan önce dışarıda özel muayene olup konuşmayı düşünyodum bu işlemi ege hanımın yapmasını istiyorum para önemli değil zaten ordada olmasa ya şifa yada irenbe ye herşeyini kendimiz karşılıcaz ama umarım olur

ozaman sana kent hastanesini öneriyorum israil aruh çok başarılı ege hanımını dışarıda değil hastanenin içindeege hanımı seçmekiçintüp bebekte1.600 fark ödüyosun

ozaman sana kent hastanesini öneriyorum israil aruh çok başarılı ege hanımını dışarıda değil hastanenin içindeege hanımı seçmekiçintüp bebekte1.600 fark ödüyosun

İsrael bey hakkında iyi şeyler duymadım onu boşver ya yumurta toplanırken 1.700 alınıyo diye duyduk.. ondan ayrımı fark 1.600 veryoz ege hanıma
bilgilendirirsen sevinirim

bu işler şans işi burda bi arkadaşın kocasının spermi 1 milyonduve egede 1 oğlu olduama madem para sorun değil diyosun egeye gideceksen ege hanımı seç ben ilkini özelde yaptırmıştım 2. egede 3. yü yine özel düşünüyorum ya kent yada smynra diyorum ama kısmet

hastane 1.800 alıyo ayrıyetten ege hanıma 1.600 civarı ödüyosunsen hastaneyi arayıp ege hanımın sekreterini iste daha iyi olur ben 3 ay öncekini söylüyorum

selam kızlar

evet bebeklerimi gördüm büyümüşler , gayet iyiler.2SİDE ERKEK , biraz sevinnemedim en azından bir tanesi kız olsaydı ne yaparsın işte rabbimin bie bildiği vardır.Erkek annesi olacağım.Amino sentez oldum.Sonuçlar 3 hafta sonra , şimdilik herşey yolunda..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…