Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Aktüel amnio sentez zormu o iğne kocaman ya ben gördüm uyuşturmadanmı yapyolar:1shok:

Arkadaşlar,

Transfer sonrası 10.günümde test yaptırdım. sonuç:99.15

doktorum hayırlı olsun dedi:)

Hikayemi adım adım tüp bebek topicinde okuyabilirsiniz.

destekleriniz için hepinize çok teşekkürler. Umarım bebişlerimizi sağlıklı olarak kucaklarız!

hayırlı olsun canım,
demek erkek annesi olacaksın
ben de İnşallah yarın cinsiyetini öğreneceğim,

tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin darısı hepimizea.s.

hayırlısı olsun canım oğulların kız getirecek sana inşşş...sonuçlarında güzel normal çıkar inşşş...:1hug:

anaaaa sende bendensin ha:) bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum. bende çok istemiştim biri kız olsaydy diye. herşeyde bir hayır vardır boşver. ben hala bile gittiğimde soruyorum doktora bir değişiklik var mı diye ama nerdeeeeegamyoncuiremsu

aktuelcigim, cok tebrikler ne guzel haberler almissin. Darisi basimiza . Erkek annesi olmak cok guzel ve ozel bir sey. Erkek cocuklar cok tatli oluyor. Benim 15,5 aylik bir oglum var ve ikizlere hamileyim. Inan bu ikisi de erkek olsa bile cok sevinecegim. Zaten yuzde 70 ayni cins oluyor ikizler. Sadece yuzde 30 bir kiz bir erkek oluyormus. Saglikli, kusursuz olsunlar yeter. 21 haftalik bir erkek bebek dogurup eve goturememis biri olarak konusuyorum inan bana. Sen onlari insallah koynuna alinca diyeceksin ki Allahim ne guzel yaptin da boyle verdin bana bunlari. Yuzlerine bakinca dunyan degisecek. Mavi cicileri almaya basla, simdi cok guzel erkek kiyafetleri de var. Ozellikle NEXT ve Gap magazalarinda inanilmaz indirim var tavsiye ederim. Ayrica Mothercareden de tulumlari istifle. Yuzde 50 indirim var su anda. Keyfini cikar canim. Cok optumm
Ece

hayirli olsun canim, allah tamamina erdirsin. 12. gunde de yaptir mutlaka testi. Ikiye katlaninca icin iyice rahatlar. Mutluluklar
Ece

Selam canim.Ben gittigim yerden memnunum.Paragoz gibi bir seyle karsilasmadim.Paket program zayen tup bebek kentte.1800ytl oduyorsun.Baska bir ekstra cikmiyor.Bir de ilaclari cok iyi hesaplayip veriyor.Gereksiz ilac masrafi cikarmiyor.Ozellikle pahali ilaclari ince hesapla veriyor.Paraniz bosuna gitmiyor.Oyle sohbet yada dialogu yok ama isinde cok titiz ve programli.Ama karar sizin ben reklam yapma pesinde degilim.Kentte durum bu karar sizin.

Selam arkadasim, hayirli olsun.Bu sureci nasil gecirdin.Yattin mi.Birde hipnozdan bahsetmistin.Yaptirdin mi.Insallah sonucun olumlu oldugu netlesir, bu donemi nasil gecirdin

sağol canım zaten 3 ay oldu yaptıralı3 4 ay daha beklemeyi düşünüyorumo süreci ve acıyı unutmadan denemek istemiyorumniye reklam yapasınki hepimiz aynı acıları yaşıyoruzen iyisini bulmaya çalışıyoruz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

selam kızlar..... çok sevindim aktuelcim allah tamamına erdirsin inşll bebişlerini.ador seninde hayırlı olsun canım. bende cuma günü gittim doktora allaha şükür bebişlerimizin çok iyi olduklarını söyledi doktor ama birinin cinsiyeti belli arkada kalan bebeğimiz göstermiyor ısrarla kendini önde gelen bebeğimiz kız dedi doktor bakalım 3 hafta sonra yine gidicez ozaman belli olurma acaba ama allah hayırlısını versin sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşll olmayan herkese tez zamanda bebek nasip etsin inşll...

canım senin de erkek demek...bu aralar hangi hamileyi duysam erkek diyor...bu yıl erkeklerin yılı olacak demekki...inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder allah...biliyorsun benim biraz riske girdi....hafta içi bir doktora daha görüneyim diyorum....hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri...sende kendini çok yorma sakın...bırak yat uzat ayaklarını....bende öyle yapmaya çalışıyorum artık.....becerebildiğim kadar tabi:)))

Aktüelcim hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkese

ayy canım aktuelciğim demek ikizler ve ikiside erkek haa....ben uzun zamandır kimseyi takip edemiyordum.....hayy maşallah allah onları sana bağışlasın canım.... a.s.

arkadaşlar merhabalar.ben progestran iğne vurunuyorum.ağustosun 2 sinden beri.iki haftadır günde bir taneye düşürdüler.3 kapsül vurunuyorum.ama artık kalçalarım iflas etmiş durumda.iki gündür de iğne yerlerim çok kötü acıyo.aynı durumda olan var mı?geceleri ağrıdan uyuyamıyorum.çare olarak ne yapıyorsunuz?

Selam arkadasim, hayirli olsun.Bu sureci nasil gecirdin.Yattin mi.Birde hipnozdan bahsetmistin.Yaptirdin mi.Insallah sonucun olumlu oldugu netlesir, bu donemi nasil gecirdin

Hülyacım,

hipnoz yaptıramadım çünkü psikolog arkadaşım tatile gitmişti...

ama bu süreyi çok rahat geçirdim. ben sadece transferden sonra 1 saat yattım. İlk iki gün genelde evdeydim. Bol bol çikolatalı dondurma yedim. keyifli filmler seyrettim. 3.günden itibaren normal yaşantıma döndüm. Hiç ama hiç olumsuz birşey geçirmedim aklımdan. hatta bu site de dahil, hiç başarısızlık hikayesi okumadım, dinlemedim. Ben işin başından beri olmama ihtimalini aklıma bile getirmedim. doktorumun verdiği ilaçları kullandım. Bol bol bilgisayar oyunu oynadım. - ki hipnozdan bile daha etkili, hiç bir şey düşünemiyorsunuz- Sonra bu forumdan gaza gelip, 10.gün test yaptırdım. sonuç:99
13.gün test değerim:215..

bu sitede benim sizlerle paylaşmak istediğim en önemli şey de bu zaten: lütfen ama lütfen pozitif düşünün. bebişleriniz negatif bir ortamda neden kalmak istesin ki???? siz güzel şeyler düşündükçe, olumlu oldukça, kahkahalar attıkça, bu enerjiniz tüm vücudunuza yayılıyor. ve bebişleriniz bu neşeli ortamda kalmak için emin olun daha fazla çaba gösteriyor!!!

lütfen arkadaşlar, bu süreçte yapacağınız en önemli şey, çevrenizden tüm negatif insanları ve tüm negatif düşünceleri uzaklaştırmak olsun.

sevgiyle kalın.

Maaşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.birbirlerine arkadaş olurlar artık.:1hug:

onu bende merak ediyorum.Sanırım ramazandan sonra deneyeceklerdi fakat daha öncesinde genetik test yaptıracaklardı yalnış hatırlayamıyorsam.Sonuçlar ne oldu .Dr uygun görüyormu.Nede olsa dörtlü bir gebelik yaşadı.

Bu arada sen naılsın bebiş oğlun karnında yaramazlık yapmaya başladımı.Nede olsa anne süper girl .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…