onu bende merak ediyorum.Sanırım ramazandan sonra deneyeceklerdi fakat daha öncesinde genetik test yaptıracaklardı yalnış hatırlayamıyorsam.Sonuçlar ne oldu .Dr uygun görüyormu.Nede olsa dörtlü bir gebelik yaşadı.
Bu arada sen naılsın bebiş oğlun karnında yaramazlık yapmaya başladımı.Nede olsa anne süper girl .,
selam kızlar.. bu ay donmuşları transfer etmeyi planlamıştık ama benim sol tüpte hala dış gebelik kalıntısı duruyor. Vücut normalde 2-3 ay içinde eritirmiş, benim 6 cm'den 3.8'e kadar geriledi ama geçen ay hiç azalmadı. 2 cm altına düşmesini bekliyoruz. Eğer bu ay da gerileme olmazsa doktor sol tüpümü almaları gerekeceğini söyledi. Ameliyat olmamam için ne gerekiyorsa yapıyor ama sanırım bayramdan sonra laparoskopi olmam gerekecek. Bu ay gene yumurtlayabilirmişim tabi ve sağ tüpüm hala açıksa hala doğal hamile kalma şansım varmış. Canım çok sıkıldı gene. Birşey düzeliyor derken yeni birşey çıkıyor. Sonuçta rahmi normalden küçük, tek tüplü, polikistik overli bir kadın olarak hayatıma devam edeceğim sanırım :)
merhaba kızlar yarın trasferimin 11.günü ve be test yaptıracağım
inş.güsel haberlerle gelirim
iyiyim canım...biliyorsun bende plasenta previa denen olayı yaşıyorum...inşallah sorunsuz doğurmak nasip olur...hamile kalmakla bitse iş ne güzel olcak ama nerdeeee.....oğluş içerde büyüyüp duruyo....haftasından 10 gün ilerde....bol proteinle besliyom onu...yüzünü görmek nasip olur inşallah...süper girl annesi vardı bir zamanlar...şimdi o anne karpuz oldu...genelde yatıyo ayaklarını uzatıp...ama hafta sonu oldu mu kurtlanıyom gene...güya hiçbirşey almayacaktım bebeğe 7. aya kadar....bugün gg de komik dişlek emziklerden buldum alıverdim hemen...tulum filan da aldım..annem battaniye hastane çıkışı filan almış...ama artık odasını almak istiyorummmm....pazartesi hayırlısıyla 18. haftamıza gireceğiz....kısmet artık be canım..ay amma çok yazdım...sen nasılsın????
arkadaşlar merhabalar.ben progestran iğne vurunuyorum.ağustosun 2 sinden beri.iki haftadır günde bir taneye düşürdüler.3 kapsül vurunuyorum.ama artık kalçalarım iflas etmiş durumda.iki gündür de iğne yerlerim çok kötü acıyo.aynı durumda olan var mı?geceleri ağrıdan uyuyamıyorum.çare olarak ne yapıyorsunuz?
slm arkadaşım bende 2,5 ay kadar progesteron iğne oldum, iğne yerlerine kolonyalı pamuk koy ve günde 2 defa gece yatarken ve sabah olmak üzere lasonille iyice ovun, ovmak gerekiyor ki ödem dağılsın iğne çok yağlı dolayısıyla kolay dağılmıyor,
mümkünse lasonille ovma işlemini başkası yapsın sen zorlanırsın
geçmiş olsun
Selamlar.Benim yine olmadi.4. Denememdi.Fragmantasyon oluyor dedi.dr.um.Bilmiyorum artik bundan sonra ne yaparim.
aktuel canım nasılsın bebişlerın ne kadarlık oldu canım benım ucuzlerden bırını ındırgedıler yalnız karından degıl 7 haftalık vajınal yoldan gırıp yaptılar aynı yumurta toplama ıslemı gıbı oldu işlemden sonrakı 5. gunum suanlık herşey normal şnsallah boyle devam eder doktorun sanada antıbıyotık vermımıydı bana ıslemden sonra antıbıyotık verdı kullanmak zorundasın dedı korkuorumda ama mecburen kullanıyorum
Aktuele
Benim denemem 09.09 da oldu.12 yumurta olustu 8 i dollendi.Ama transferden once son iki denemede dr.um fragmantasyon var dedi ama sayiyi 3 olarak koyup deneyecegiz dedi.Embriyolar 7-8 hucreliydi.Fragmantasyon embyonun bolunme yerine parcalanmasi demekmis.Laporoskoopi yapip bir bakalim dedi ama o an ben moral bozuk oldugu icin konusmak istemedim.Baska birgun gelirim konusuruz dedim.Ama benim anladigim kadariyla embyolarim konduktan sonra ya oluyor yada parcalanip bolunmeye devam ediyor.Izmirdeki tum merkezler ayni yontemi uyguluyorlar sanirim.Benim anladigim kadariyla ben 4 degil 14 denemede yapsam bu teknolojiyle ayni sonucu alirim gibi geliyor.benim ya o yeni cikan max miknatis yontemini yada kokultur denilen embyoyu rahim sivisinda bekletme islemini yapmam lazim geliyor.Sonucu bugun aldim.Dun aksama kadar hislerime guveniyordum farkli hissediyordum ve bu sefer pozitif diyordum.Dun gece ilk defa negatif olacagini hissettim sonucu alincada supriz olmadi.Eski denemelerimdeki gibi cok aglamada olmadi.Ama yeni girdik eve.Kafam mal gibi.Sey istiyorum bugunku kafamla.Bu isi bien biri beni elimden tutsun beni dogru adrese gotursun ve amacima ulasayim.Bunun mumkun olmadigini da biliyorum.
sata göre 19+3 lük ler benimkiler valla büyüyorlar dün ilk seğirmelrini hissettim.Artık fizizksel olarakta iletişim içindeyiz.Benim ilk denemende evet vajinadan yapıldı.3-4 gün sonra lekelenme ve kanama olabilir dediler .Haberdar et denildi ve özel bir iğine verildi.500mg liktı iğne felaket acıtıyor bu progynexten farklı bir iğine idi.Evet ANTİBİYOTİK bende kullandım zinnat gebelikte verielen bir ilaç bu meraklanma bir arkadaşımda uzuzn süre aralıklı kullanmış bu ilaçı gebeliğinde.Sana kanama ve lekelenme hakkında bilği verildimi ben çok paniklemiştim çünkü.Verilmesine rağmen , fakat indirgeme başarısız olmuştu bende bebek giitğimizde canlı idi ve o bebeğim şimdi benimle ,13 hafta yapılan kontrolda başka bir bebek riskli görülüp potasyum ile uyutulup , kesesi boşaltıldı.Şimdi bakıldığında kurumuş görünüyor.Allahın işi işte ne dersin , kontrol ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?