canım banada işlemden sonra lekelenme olabılır denıldıama bnım hıc olmadı salı gunu yapıldı işlem bugun uzerınden 5 gun gectı bundan sonra olurmu bılmıyorum
ben işlemden sonra hastanede 2 saat yattım sonra cıkarkende ultrasonla sonlandırdıkları keseyı gosterdıler kalp durmuştu eve geldım 24 saat kalkmadan yattım sonra tekrar gıttım yıne bakıldı o kese buzuşmeye başlamış bıle dıger ıkısınınınde kalbı atıyor cok sukur daha sonra ıkı gun sonra tekrar bakıldı herşey normal gorunuyor ınsallah boyle gıder sımdı 8. haftaya gırıcez benımde korkum 13. haftada dıger bebeklerdede sorun cıkarsa dıye herşey bır rısk yanı insallah bu zamanları atlatıcam banada duşuk tehlıkesıne karsı ıgne verdıler bırını ıslemden hemen sonra vurdular dıgerlerını haftada bır yaptırıcam ayrıca progestan fıtıl kullanıyorum :Saruboceq:
kızlar seybay ve nestle neredesiniz durumunuz nedir.pely 1 son durumun nedir?
selam kızlar. benim laparoskopi kesinleşmedi. tüpteki kalıntı boydan aynı ama enden 1 cm erimiş. bu ayda bekliyoruz. sağdan bir yumurta atmışım, gene hamiş olma şansı var yani. doktorum laparoskopi şart olursa belki tüpü almak zorunda kalmadan temizleriz dedi. Ona da çok sevindim.
Nestlecim güzel haberlerini aldığıma sevindim. Sen yine de kendini kaybedip atlayıp zıplama :)
Bayramda biz de evdeyiz. Bol dinlenme ve kafa dinleme tatili olacak.
Herkese şimdiden iyi bayramlar...
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldımm umarım hakkımızda hayırlısı olur dış heyet mi alıcaksın iremnaz bide hangi hastaneden bazen hastanedeki yoğunluğa göre değişiyo busüreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?