Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

canım ya kendini korkutma ALLAH büyüktür bak sag salime kucagına alacaksın bebişlerini darısı bizlerin başına hep pozitif bak stres yapma stres en büyük etken salla gitsin takma bişeyi kafana öptüm canımcım

kızlar seybay ve nestle neredesiniz durumunuz nedir.pely 1 son durumun nedir?

günaydın aktüel hihoyyyt. bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim. umarım oğluşların çoook sağlıklı olurlar.:içelim: ben bugün doktora gidiyorum. adetin 20. günü. bu ay da yumurtladığıma eminim. 34 yaşında düzenli adet görüyorum diye sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 bugün gene sol tüpe bakıcaz. inşallah kalıntılar azalmıştır yoksa bayramdan sonra laparoskopi olmam gerekecek. Tek endişem inşallah sağ tüpüm açıktır. Belki donmuşları denemeden kendiliğinden hamiş kalırım.
İnşallah bugün iyi haberler alırım
:enbuyukkk:

pelly selam canım,aynı yaştayız seninle , herşey umarım herşey yolundadır güzel haberler alırsın da bir an önce meleğine kavuşursun..

kızlar merhaba,

burayı biraz ihmal ettim farkındayım...erkek olduğu kesinleşti bizimkinin...cumartesi günü doktorda ne kadar malı varsa gösterdi bizimki...plasentanın aşağıda olmasıyla ilgili olarak da doktor umut verici konuştu...sorunsuz atlatıcaz inşallah hamileliği dedi..bir dolu hap içiyorum bu arada...tiroid için levotiron, multi vitamin, demir hapı, progestan, kalsiyum..bi de mantar oldum..vajinal fitil...benim bebiş de gelişim önceliği var...19. haftamız bitmek üzere ancak bebiş hep 21. haftada çıkıyor...doktor bu doğumunda öne alacağını gösterir dedi..sanırım ben ocak sonu doğururum kızlar...tabi allah izin verirse...bu aralar kendimi alışverişe vurdum..tulumlar, alt açma setleri, battaniyeler, emzikler...büyük parça eşyaları almak için 7. ayı bekliyorum...en büyük sıkıntım ise kendime kıyafet bulamamam..bu arada 5 ayda 5 kg aldım allahıma şükür..zaten tombiştim iyice tombiş oldum...hiçbirşey üzerimde iyi durmuyor..bayramı kot/tişört kombinasyonu ile geçireceğim sanırsam...bu arada bayram sonrası ayrıntılı ultrasona gireceğim..inşallah o evrede sorunsuz geçer...bendeki haberler şimdilik bunlar...hepinizi çok çok öpüyorum...pelly cim moralini hep yüksek tut canım...aktüelcim sende cimcimelere iyi bak..seybay da herhalde toplamıştır kendini artık...ondan da bir an önce mutlu haberler duymak istiyoruz...

valla havalardan mı yoksa ağırlaşıyormuyum bilmiyorum.Canım hiçbir şey yapmak istemiyor parmaklarım zor oynuyor.
benim bayramdan sonra ayrıntılı utrason kontrolum var.Onu sabırsızlıkla bekliyorum.Bayram var ama ne çocukluğumdaki gibi nede farklı bir gün gibi gelmiyor ne neşesi nede hayecanı kaldı.annem uzakta , eşim çalışacak arkadaşlarımızın çoğu yok.Anlayacağınız bir sabah kahvaltısı orgasizyonu var sadece sonra evdeyim.Birde evlenince malum eşinizin ailesi probleminiz varsa bayramlar benim için işkence oluyor.Aradaın aramadın,az konuştun falan buna ölüyorum.Valla işim zor anlayacağınız .

selam kızlar. benim laparoskopi kesinleşmedi. tüpteki kalıntı boydan aynı ama enden 1 cm erimiş. bu ayda bekliyoruz. sağdan bir yumurta atmışım, gene hamiş olma şansı var yani. doktorum laparoskopi şart olursa belki tüpü almak zorunda kalmadan temizleriz dedi. Ona da çok sevindim.
Nestlecim güzel haberlerini aldığıma sevindim. Sen yine de kendini kaybedip atlayıp zıplama :)
Bayramda biz de evdeyiz. Bol dinlenme ve kafa dinleme tatili olacak.
Herkese şimdiden iyi bayramlar...

ah pelly bu mübarek gecenin ve ayın yüz hürmetine herhangi birşey kalmadan kendiliğinden gelir bebeşin .Sağlıkla sıhattle ama laparoskopi anladığım kadarıyla şart , umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanada kavuşursun bebeğine.

kizlar transferden kac gun sonraki idrar testinizde pozitifi gordunuz yada hafif ikinci cizgiyi acil cevap....

ilk sabah idraraı ile bakacaksın 10 .gün çıkmaya bilir.Fakat 11 belki .Belli olmuyor.
Sanırırm günün yaklaştı .kan testi öncesi 1 gün önce yap bakalım ne olacak .İdrarada çıkmayan falat kanda çıkan çok bu yüzden olumsuz bir dururmda yine 12 gün mutlaka baktır kandan.

Benim hamiş arkadaşlarım süreçlerinizi takip ediyorum..Sağlıkla..dualarımızla inşallah doğumlarınıza da tanık olacağız..Hepimizin hakkında hayırlısı..Nestleciğim aktüelciğim bebeklerinizle sağlıklı hamilelikler geçirmenizi diliyorum..Pellyciğim dilerim tedavi sürecin olumlu seyreder ve tüm olumsuzluklardan arınırsın. sizlerleyim canlarım...Ben beklemedeyim..Hala bir adım atmadım kürtajdan sonra..Testler ve dondurlmuşlar.. allah kerim bi zaman hayırlısıyla başlayacağız..Biraz da kendimi hazır hissetmem lazım..Öpüyorum hepinizi...

evet kendini hazır hissettiğin zaman kalbinden o ses gelecekltir.Yalnız ne kadar erken genetik test yaptırırsan o kadar iyi olur canım aradan en azından onu çıkar.

Herkese iyi bayramlar kizlarrr. bebeislerimi goremiyorum, cok ozledim. insallah bayramdan sonra pazartesi gorecegim idikla bidigi. cok optumm hepinizi.
Ece

bugun 11-14 ultrasonuna girdik kizlar, hersey guzeldi Masallah bir sorun yok. Oglusumun iki tane kiz kardesi olacak insallah kizlar, cok mutluyum. Insallah Allah hepinizin gonlunun muradini en kisa zamanda versin. Dualarimdasiniz, bizi haberdar edin lutfenn
Ece

Herkese günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun..............Dün hastaneden sonuçlarımızı aldık çokkkkkk şükür herşeyimiz iyi tertemiz sonuçlarla hemşireye verdik dosyamız konseye gircekmiş 15-20 gün içinde arıycaklarmş....ama ben anlamadım konseye girince nolyo bileniniz varmı ya

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldımm umarım hakkımızda hayırlısı olur dış heyet mi alıcaksın iremnaz bide hangi hastaneden bazen hastanedeki yoğunluğa göre değişiyo busüreç

selam

geçmiş bayramızı kutlu olsun.Kızlar neredesiniz.kraliçe kızların hayırlı olsun.Kız nestle neredesin özledim ayol.............

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldımm umarım hakkımızda hayırlısı olur dış heyet mi alıcaksın iremnaz bide hangi hastaneden bazen hastanedeki yoğunluğa göre değişiyo busüreç

Günaydın canım amin.....daha bizim dosya konseye gircekmiş dış heyet neki:sm_confused: ben Ege üni:ecrin_bebek:versitesinde tedavi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…