Arkadaşlar slm benim 11.gün test sonucum 168 13. Gün 322 çikti değerlerim normalmi acabaaaa????
merhabalar
ben de aranıza yeni katıldım.Bugün benim transferimin 20.günü
transferimin 13.günü beta hcg değerim 100 16.gün ise 336 idi.bir gün sonra aşırı bir bel ağrısı ve kanama ertesi sabah doktora gittiğimizde hcg 300 olmuştu fakat hamilelik devam ediyor görünüyordu.
iki gündür yarını bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.Ben 38 yaşımı bitirim ve de 4.denemem tek embriyo transfer edildi.Hepinize sevgiler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar selamlar..esincim hayırlı sonuçlar alırsın inşşş canım..
ben bakıyom ama kimse yok.sanırım birçok arkadaş bundan sonra tedavilere başlayacak benim sırt ağrılarım var.bebekler iyi.
udeli bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu
benim 23+4 oldular. tetenoz aşısı için çağdılar mı seni bu arada sağlık ocaklarında yapılıyormuş .benim dr yaptı ilkini deri altı idi fakat bu hafta ikincisini yaptıracağım piyasada tetavax diye arıyoruz yok valla.eski usul gidip yaptıracağım sağlık ocağına acıyor diyorlar valla yandım .
aktüel birşey soracağım, benim dr. tetanoz aşısını yaptırmayı bana bıraktı, yaptırmasan da olur dedi. sağlık ocağında yapılanlar difteri+ tetanoz muş o yüzden sanırım yaptırmayabilirsin diyor. senin ilk yaptırdığın sadece tetanoz aşısı mı? dışarıdan aldın sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?