Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Arkadaşlar slm benim 11.gün test sonucum 168 13. Gün 322 çikti değerlerim normalmi acabaaaa????

Arkadaşlar slm benim 11.gün test sonucum 168 13. Gün 322 çikti değerlerim normalmi acabaaaa????

tebrikler canim, sonuclarin cok guzel kesinlikle hamilesin ve normal yukselmis. Benim 11. gun 197 13. gun 597 idi , ikiz kizlara 14 haftalik hamileyim. Seninki tek bebek sanirim ama ikiz de olabilir> Saglikla kucagina alirsin insallah.
Ece

slm kızlar nerdesiniz yaa valla boşladınız burayı neler yapıyorsunuz artık uğramaz oldunuz buraya gelin ne güzel konuşuyorduk birbirimizle bebişlerimiz nasıl tedaviye başlayanlar napıyor valla kimseden haber alamaz olduk

ben bakıyom ama kimse yok.sanırım birçok arkadaş bundan sonra tedavilere başlayacak benim sırt ağrılarım var.bebekler iyi.
udeli bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu

merhabalar
ben de aranıza yeni katıldım.Bugün benim transferimin 20.günü
transferimin 13.günü beta hcg değerim 100 16.gün ise 336 idi.bir gün sonra aşırı bir bel ağrısı ve kanama ertesi sabah doktora gittiğimizde hcg 300 olmuştu fakat hamilelik devam ediyor görünüyordu.
iki gündür yarını bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.Ben 38 yaşımı bitirim ve de 4.denemem tek embriyo transfer edildi.Hepinize sevgiler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sanırım seni haftayada kalp atışlarına alamak için çağrılacaklar.Umarım değerin yükselmiştir.Kesenin durumunada bakılır herhalde önümüzde biraz stresli günler sizleri bekliyor ama pozitif olmak ve sabırla beklemek yapabileceğin en iyi yardım bebişine
geçmiş olsun canım

ben bakıyom ama kimse yok.sanırım birçok arkadaş bundan sonra tedavilere başlayacak benim sırt ağrılarım var.bebekler iyi.
udeli bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu

slm aktuelcım benimde sırt ağrılarım var ayrıca çatlaklarda oldu karnımda bebeklerin cinsiyeti birisi kız diğer bebek göstermiyor bakalım ayın 20 sinde kontrol var belki o zamn gösterir hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda

sırt ağrısı felaket hemen yatmak istiyorum ben .Çatlak yok daha ben bir jel kullanmaya başladım.valla 62 tl alsam bir türlü almasam bir türlü.İştah durumun nasıl, ben çok iştahlı değilim.Düzenli yemeye çalışşsamda aksatıyorum.Ayrıntılı utrasonna girdim , haftaya şeker kontrolum var.Bakalım ne olacak .
Sabahları tam kaynamış yumurta şart dedi drum.Sık az et ve balık , süt.Eşim zorla yediriyor desem yalan değil.Yeyemediğim zamanda vicdanım rahatsız oluyor.Bebek eşyası almadım daha sadece bakıyoruz.Elim uzanmak istemiyor , hep aman erken alırsam uğursuzluk getirir diye korkuyorum biliyorum eski kafalılık ama insanın psikoloji dengeli olmuyor bu zamanlarda.

merhaba kızlar.nasılsınız?kaç haftalık oldu bebişleriniz? ben de bakıyorum da tüp bebeğe pek uğrayan olmuyor artık.

valla aktuelcim iştahım yerinde balık çok tüketiyorum dr um balık ve ceviz dedi ayrıca ıspanakda çok iyimiş yani anlıcan iştah yerinde bnde bişey almıyorum daha bebeklerime yanlız bayramda iki takım aldım ilk bayramları olduğu için biraz daha büyümesini bekliyoruz bizde hayırlısıyla onları kucamıza alalımda boş ver sonrada alırız bu arada kaç aylık bebeklerin benimkiler 9+4 günlük.allah isteyen herkese nasip etsin inşll tez zamanda

benim 23+4 oldular. tetenoz aşısı için çağdılar mı seni bu arada sağlık ocaklarında yapılıyormuş .benim dr yaptı ilkini deri altı idi fakat bu hafta ikincisini yaptıracağım piyasada tetavax diye arıyoruz yok valla.eski usul gidip yaptıracağım sağlık ocağına acıyor diyorlar valla yandım .

aktüel birşey soracağım, benim dr. tetanoz aşısını yaptırmayı bana bıraktı, yaptırmasan da olur dedi. sağlık ocağında yapılanlar difteri+ tetanoz muş o yüzden sanırım yaptırmayabilirsin diyor. senin ilk yaptırdığın sadece tetanoz aşısı mı? dışarıdan aldın sanırım değil mi?

burasi canlanmis, cok sevindim, birbirimizi haberdar edelim boyle. Benim kizlar da 14 haftayi bitirdiler. Hersey cok iyi masallah. Ikiz anneleri siz yatacak misiniz belli bir haftadan sonra? bende rahim yetmezligi ve dikis var rahimde ve 16 haftadan sonra bol bol yatacagim. oglumda da 4,5 ay aytmistim sadece doktora gitmek icin evden ciktim. Zor ama deger :) kendinize iyi bakin cok optumm
Ece

yok dr.um birşey demedi ama bizim aile hekimliği yapılması gerek demiş gittiğimde dr uma sorucam valla acıtıyormuş ama biliyorsunki biz ne şeyler gördük bunlar güzel acılar bebişlerimiz için değer. kraliçe dr um bana bol dinleneceksin dedi rahime dikiş atılıcaktı benimde ama dr um gerek yok ayakta fazla kalma dedi bende öyle yapıyorum hep evdeyim zaten ancak doktor için çıkıyorum evden...

selam kızlar maşallah hamişlerimherşey güzel gidiyor nazar değmasin sizlere hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın canlarımm..bizede dua edin kızlar darısı bizlerin başına inşşş...hepinizi öpüyorum..hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum..inşallah bende yaşarım bu günleri inşşş..

valla yaptımakta fayda var ben yaptıracağım niçin olduğunu sordum.Doğum sırasında kullanılan metal tıpı aletlerden kaynaklanabilecek , ayrıca bebeklerde de göbekte falan kullanılan makas vs gibi aletlerden oluşabilecek bir enfeksiyon durumu içinmiş zaten gebe olmayanlarında 5 yılda bir yaptırması gerekirmiş .Özel bebekler olacakları için bizimkileri erken doğum ve premitüre gibi oluşabilecek durumlar öncesi önlem almak. 5 yıl içinde yaptırıp yaptırtmadığımı sordular ooo dedim yaptırmadım.bu iğnede bağışıklık bebektete oluşuyormuş anne karnında .( tabi iğnenin etkisi ile)

Tabi geçmiş zamana bakarsan anneler hiç yaptırmamış , birçok kadın bilmiyor bile.Ama dr söyledikleri günümüz anneleri için önemli.Dr lar genelde kendi tercihlerinede bırakıyor.
İğne yurt dışı patentli bu yüzden dışarıdan alınıyor ( 7 ytl).Eczaneden aldımıştım ilki ,çin şimdi piyasada yok .soğuk tutulması gerekiyor bilğiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…