kızlarrrrr kızlarrrrrr....ne var ne yok bakalım...teyzeleri 23. haftamızdayız biz....ayrıntılı ultrasona girdim...herşey yolunda görünüyor şimdilik...plasenta öndeydi benim biliyorsunuz...bebek geliştikçe o da yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlamış çok şükür...bir derdimiz çocuğun amniyon sıvısı fazla...bu da bende gebelik diabeti olacağını gösteriyor...2 hafta sonra yükleme yapılacak...inşallah bir problem çıkmadan bu safhayıda geçirirz...bu arada yarı eşyasını düzdük biz...henüz odasını sipariş etmedik ama beşik olarak bizim odamızda kullanılmak üzere bir park yatak aldık...4-5 takım hastane çıkışı, battaniye, tulumlar, patikler, zıbınlar, bodylar, emzikler, uyku tulumları, micro fiber yorgan ve yastığı...aklımıza geldikçe alıyoruz işte...anneannesi de boş durmuyor zaten habire eli kolu dolu geliyor...park yatağını da anneannemiz aldı zaten...babaannemiz arabamızı alacak...kaynım araba koltuğunu...bizde haftaya odasını sipariş edeceğiz inşallah...pellycim sana çok çok geçmiş olsun...inşallah son operasyonun olur bu...aktüelcim senin bebişlerine de 41 kere maşallah olsun...sağlıkla doğarlar inşalla...seybay ın durumu nedir onu bilmiyorum..diğer tüm kızları da çok öpüyorum...bu arada ben tetanoz aşımı yarın sağlık ocağında olacağım...yalnız beni bir aydınlatsanıza ilacı alıp mı gitcem??? orda yapılıyor ücretsiz diye biliyorum ben çünkü....hatta grip aşısı da olacağım ben...malum kışın doğuracağım....hem hamilelik de hem de doğum sonrası yakalanırsam gribe beni epey zorlar...doktorum yaptırabilirsin dedi...1 hafta sonra da grip aşısı olayım diyorum...bu arada halen multivitamin, kalsiyum, demir hapı ve omega-3 tableti kullanıyorum...hepinizi çok öpüyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözün aydın nestlecim. allah kucağına almayı nasip etsin.bende tetenoz aşımı sağlık ocağında yaptırdım.ilkini 1 ay önce yaptırdım.yarında ikincisini yaptırıcam. sağlık ocağında aşı var sen bişey götürmüyosun onlar kendilerinden vuruyolar.vitaminlere bizde devam ediyoruz sonuna kadarda devam ederiz sanırım.senin bebiş erkek miydi?
kızlar selam. salı akşam ameliyat oldum. Başarılı geçti. 2,5 saat sürdü. Doktorum bayağı zorlanmış ama tüpümü almadan herşeyi temizlemiş :) iki tüpte tıkalıymış ve yapışıklıklar varmış. şimdi herşey yolunda dedi. ptesi kontrole gideceğim. umarım dediği gibi tertemizdir. bugünü de evde geçirdim. yarın işe gideceğim.
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?