Transferden kaç gün sonra duş aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok heyecanlı canım ya ama yapmayada korkuyorum

Bence yapma. Sabret ve zamanını bekle. Gününde yapmayan ve sonradan pozitif olduğunu öğrenen hikayeler okuduk burada. Boş yere moralini bozacaksın. Şurada 10-11 gün dayanamıyorsunuz da 9 ay nasıl sabredeceksiniz

Doktor 10.günde yapabilrsşn demişti c.tesiye denk geliyor ben Cuma yapsam mı acaba dye düşündüm bana kalsa 15günde beklerim korkuyorum çünkü ilaçlar nasıl olcak onu merak ediyorum oscopar bitecek c.tesi herlde sonuca göremi yenisini alcaz nasıl oluyor

Evet canım, pozitif çıkarsa ilaçlara belli bir süre devam ettiriyorlar. Sonucuna göre doktor söyler sana

Canım senin sabırsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki. Ama bazen idrara geç geçiyor da olabilir ve çıkmazsa üzülüp strese girme ihtimalin de var iki daha sabret canım. Ben sekizinci gün idrarda öğrendim ve aynı gün kanama yaşadım Allahım böyle bir üzüntü yaşamadım düşük yaptım zannettim. Ama meğerse ikizmiş ve tutuntukları sıra biraz kanama olması normalmiş yerleşme kanaması yani. O yüzden çok strese girmiştim ve içim içimi yemişti kimyasal mı geçirdim diye. Bi iki gün daha bekle inşallah bebeğin seninledir

Yok canım bende daha yapmayacak ben zaten yapmaktan korkanlardanım idrarda yaparmıyım onu bile bilmiyorum canım direk kan veririm belki

İnşAllah canım inşAllah

Bende yapmadım dus 1 hafta sonra ılık su ile ayakta 10 dk yapıp çıktım sukur bebisim benimle Rabbım herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar bizimde yas 27 ben de cift embriyo koyulmasini isteyecegim sansimiz artsin diye sizin sıkintı neydi acaba benim esimde sıkinti var bazi yerlerde okudumda erkekte sikinti oldugunda tup bebek tutma ihtimalide dusuyormus dollenmeden dolayiilk denememiz olcak

Bende yapmadım dus 1 hafta sonra ılık su ile ayakta 10 dk yapıp çıktım sukur bebisim benimle Rabbım herkese nasip etsin inşallah ❤
Bende yapmadım henüz ne güzel Allah kucağınıza almayıda nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu?

Yok canım bende daha yapmayacak ben zaten yapmaktan korkanlardanım idrarda yaparmıyım onu bile bilmiyorum canım direk kan veririm belki
Kaçınılmaz bir son test yapmak eni sonu yapılacak korkma o pozitifi almak dünyanın en güzel duygusu benim kalbim yerinden çıktı nerdeyse. Eşime sarılıp bi güzel ağladım. Tam tarihinde kan ver o zaman daha heyecanlı olur

Merhaba bende 28 yaşındayım üni hastanesinde yaptırdık biz çok memnun kaldım ve çift embriyo konuldu. Prof le konuştuk o da tamam dedi. Benim bi sorunum yoktu. Eşimin değerleri yerlerdeydi. Morfoloji 0, ileri hareket 0, sperm sayısı 5 ml in altındaydı. Ben hiç tutacağına ihtimal vermemiştim ama Dr A gidince beni o kadar motive etti ki. Tamam dedim tutar inşallah ve çok şükür tuttu. Darısı sizlere olmayanlara isteyenlere olsun inşallah hep dua ediyorum sizler adına

Darısı bizlerin başına inşAllah canım hemde nasıl heyecan sorma

Neredeyse bizimle ayniymis degerleriniz bizimde morfoloji 1 ileri hiz 0di 10 oldu iste sayida toplamda 40 milyon mlde 5 milyon bende cok endiseleniyorum tup bebegede gidersek de ordada olmazsa diye negatif sonuc alanlarida okuyorum cok uzuluyorum cok zormus Alllahim isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar kendinizi kasmayin bunu soylemek kolay yapmasi zor gibi ama anliyorum sizi
bende transferi saymassak 3. gün aldim basimi ablam yikatti egildim hafif
sonra girip 1-2 dk ciktim ilik suyla inanin oksurmeye korkuyordum 4. gün normale döndüm makina bosaltma dolmusla hastaneye gittim hergun soguktada bekledim yemek hazirla kaldir islerimi yaptim
Hayirli haberlerinizi bekliyorum insallah
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…