Transferden kaç gün sonra duş aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banada

Amin ınslalah 6. Gun emriyosu 1 tane canım çok şükür Rabbime
Sağol canım darısı bizlerin başına inşAllah

Merhabalar hayırlı olsun tedaviniz inşallah
Benimde sizinle durumumuz aynı. Temmuzda opu oldu ve şuan transfer için hazırlanıyorum.
Benimde 3.gün donduruldu transfer zamanı 5. Günü bekleriz dediler. Sizin kaç embriyo birlikte çözdürüldü?

Çok teşekkürler. İnşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır. Henüz bilmiyorum. aramadılar hastaneden

Canım bi kumar oynuyorsun ya tutacak ya tutmayacak. Önemli olan cesareti toplayıp tüp bebeği yaptırmak. Bizde çok kararsızlık yaşadık ama sonra ne olacaksa olsun deyip bismillah deyip yola koyulduk. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Sizin değeriniz bizimkinden daha iyi. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

Biz Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdık. Benim eşiminde değerleri çok kötüydü ama Rabbime sığındım herşey Allahtan napalım sınavımız bu. Bol bol dua et inşallah olumlu sonuç alırsın

Doktorunuz kim acaba?

Aminn canim benim

Şampuan kullanılıyormu canım

Heee anladım canım mazur gör hormonlar kafa bırakmadı bende. Evet kullandım saçlarımı yıkarken normal şampuan kullandım
Yok canım Estağfirullah insanda kafa kalmıyor sağol canım bir zararı yok demekki

Benim Dr um Prof.dr Bünyamin Börekçi
Mart ayında yakup kumtepeyle aşılama olarak basladık cok yumurta olunca tüp bebege cevirdi daha sonra da bir hormonumu bahane ederek tedaviyi iptal etti. Daha sonra bir sürü doktora gittim yumurta toplanıp daha sonra transfer yapılması gerekirdi dedi. Yazık ki o kadar emeğim çabam umutlarım param bosa gitti o yüzden Allah karşımıza insaflı doktorlar cıkarsın diye dua ediyorum kusura bakma uzun oldu. İyi ki Bünyamin hocayı tercih etmişsin tebrik ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…