Tedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banadaMerhababende 28 yaşındayım üni hastanesinde yaptırdık biz çok memnun kaldım ve çift embriyo konuldu. Prof le konuştuk o da tamam dedi. Benim bi sorunum yoktu. Eşimin değerleri yerlerdeydi. Morfoloji 0, ileri hareket 0, sperm sayısı 5 ml in altındaydı. Ben hiç tutacağına ihtimal vermemiştim ama Dr A gidince beni o kadar motive etti ki. Tamam dedim tutar inşallah ve çok şükür tuttu. Darısı sizlere olmayanlara isteyenlere olsun inşallah hep dua ediyorum sizler adına
Amin ınslalah 6. Gun emriyosu 1 tane canım çok şükür Rabbime
Sağol canımArkadaşlar kendinizi kasmayin bunu soylemek kolay yapmasi zor gibi ama anliyorum sizi
bende transferi saymassak 3. gün aldim basimi ablam yikatti egildim hafif
sonra girip 1-2 dk ciktim ilik suyla inanin oksurmeye korkuyordum 4. gün normale döndüm makina bosaltma dolmusla hastaneye gittim hergun soguktada bekledim yemek hazirla kaldir islerimi yaptim
Hayirli haberlerinizi bekliyorum insallah
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Merhabalar hayırlı olsun tedaviniz inşallahTedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banada
Çok teşekkürler. İnşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır. Henüz bilmiyorum. aramadılar hastanedenMerhabalar hayırlı olsun tedaviniz inşallah
Benimde sizinle durumumuz aynı. Temmuzda opu oldu ve şuan transfer için hazırlanıyorum.
Benimde 3.gün donduruldu transfer zamanı 5. Günü bekleriz dediler. Sizin kaç embriyo birlikte çözdürüldü?
Canım bi kumar oynuyorsun ya tutacak ya tutmayacak. Önemli olan cesareti toplayıp tüp bebeği yaptırmak. Bizde çok kararsızlık yaşadık ama sonra ne olacaksa olsun deyip bismillah deyip yola koyulduk. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Sizin değeriniz bizimkinden daha iyi. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizeNeredeyse bizimle ayniymis degerleriniz bizimde morfoloji 1 ileri hiz 0di 10 oldu iste sayida toplamda 40 milyon mlde 5 milyon bende cok endiseleniyorum tup bebegede gidersek de ordada olmazsa diye negatif sonuc alanlarida okuyorum cok uzuluyorum cok zormus Alllahim isteyen herkese nasip etsin
Biz Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdık. Benim eşiminde değerleri çok kötüydü ama Rabbime sığındım herşey Allahtan napalım sınavımız bu. Bol bol dua et inşallah olumlu sonuç alırsınTedaviyi nerede yaptırdınız acaba. Benim eşimin değerleri de kötü. Temmuzda opu yapılmıştı. Bende polip oluşunca 3. günde donduruldu. Bugün çözdürüp çarşamba transfer olacak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo konulacak banada
Haberdar ederseniz cok sevinirimÇok teşekkürler. İnşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır. Henüz bilmiyorum. aramadılar hastaneden
Biz Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdık. Benim eşiminde değerleri çok kötüydü ama Rabbime sığındım herşey Allahtan napalım sınavımız bu. Bol bol dua et inşallah olumlu sonuç alırsın
Aminn canim benimCanım bi kumar oynuyorsun ya tutacak ya tutmayacak. Önemli olan cesareti toplayıp tüp bebeği yaptırmak. Bizde çok kararsızlık yaşadık ama sonra ne olacaksa olsun deyip bismillah deyip yola koyulduk. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Sizin değeriniz bizimkinden daha iyi. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Şampuan kullanılıyormu canımBiz Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdık. Benim eşiminde değerleri çok kötüydü ama Rabbime sığındım herşey Allahtan napalım sınavımız bu. Bol bol dua et inşallah olumlu sonuç alırsın
Benim Dr um Prof.dr Bünyamin BörekçiDoktorunuz kim acaba?
Şampuan mıŞampuan kullanılıyormu canım
Yani duş alırken şampuan kullanıp kullanmadığımı mı soruyorsun hamileyken. Evet kullanıyorum normal şampuanEveetttt
Hamileyken değilYani duş alırken şampuan kullanıp kullanmadığımı mı soruyorsun hamileyken. Evet kullanıyorum normal şampuan
hastaneden aradılar. 3 üde çözdürülmüş blast aşmasına gelmesi gerekiyormuş. Çarşamba transferim olacak inşallah.Haberdar ederseniz cok sevinirim
amin inşallah.Biz Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdık. Benim eşiminde değerleri çok kötüydü ama Rabbime sığındım herşey Allahtan napalım sınavımız bu. Bol bol dua et inşallah olumlu sonuç alırsın
HeeeHamileyken değiltransferden sonra
Yok canım EstağfirullahHeeeanladım canım mazur gör hormonlar kafa bırakmadı bende. Evet kullandım saçlarımı yıkarken normal şampuan kullandım
Mart ayında yakup kumtepeyle aşılama olarak basladık cok yumurta olunca tüp bebege cevirdi daha sonra da bir hormonumu bahane ederek tedaviyi iptal etti. Daha sonra bir sürü doktora gittim yumurta toplanıp daha sonra transfer yapılması gerekirdi dedi. Yazık ki o kadar emeğim çabam umutlarım param bosa gitti o yüzden Allah karşımıza insaflı doktorlar cıkarsın diye dua ediyorum kusura bakma uzun oldu. İyi ki Bünyamin hocayı tercih etmişsin tebrik edermBenim Dr um Prof.dr Bünyamin Börekçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?