Transferden kaç gün sonra duş aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakıldı herşey normaldi ama hasta değilim Allah’a şükür bir ateş geldi geçti ilaçlar yaptı heralde hormonlar yükselince ateşim çıktı
Ah canım hamilelikte daha neler yaşayacaksın.bir günün bir gününe uymayacak.her günün farklı olacak canım hormonlar o kadar etkiliyor ki insanı ben hiç böyle hayal etmemiştim resmen zayıfladım üç kilo verdim 2 haftada ağız tadın tamamen değişiyor ne yersen ye o tat gitmiyor ağzından. Ben yeni yeni kendime geldim Allah yardımcın olsun canım

Sağolasın canım benim seninde öyle Kolay değil bir can taşımak daha neler yaşıycaz yeterki olsun da razıyız çekmeye rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sağolasın canım benim seninde öyle ♥ Kolay değil bir can taşımak daha neler yaşıycaz yeterki olsun da razıyız çekmeye rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sende sağol canım benim ama en güzel yanı her geçen gün karnımın büyüdüğünü görmek ve hissetmek. Tabi ki evlatlarımız sağlıklı olsun 9 ay böyle olmaya razı oluruz

Sende sağol canım benim ama en güzel yanı her geçen gün karnımın büyüdüğünü görmek ve hissetmek. Tabi ki evlatlarımız sağlıklı olsun 9 ay böyle olmaya razı oluruz
Tabi ki canım emeklilerinin karşılığını almışsın ne güzel Anne olmaya hazırlanıyorsun gerisi vız gelir

Tabi ki canım emeklilerinin karşılığını almışsın ne güzel Anne olmaya hazırlanıyorsun gerisi vız gelir
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Rabbim sizlerede tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…