Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

eşime bile demiceme göre kime dicem ki bi tek gelip size yazıcam olumlu cevabı bi de en yakın arkadasıma ama o da bebek istiyo çok ve bugün sonucu negatif çıktı ona da nasıl söyleyim sevinir ama üzülebilir de benim olmuyo diye en iyisi sizle paylaşıcam dayanacam kimseye demicem heheheh

sağol canım toparladım ve araştırmalara başladım bu sefer yeni bir merkez ve 2 embriyo transver edilecek ben ilk 2 yi maya da yaptırdım ama şimdi bünyesinde profesör olan daha iyi bir merkeze gidecem memorialde olabilir araştırıyorum

selam arkadaşlar
transferimin 4. günündeyim. sabırsızlıkla 21 martı bekliyorum. sizlere birşey danışmak istiyorum. kullandığım estrafem bantlar cildimle alerji yaptı. bant yerleri kabarık ve kıpkırmızı oluyor. ve bu izler hala geçmedi. ayrıca kaşıntı yapıyor. sizlerde de böyle oldu mu. sordum ama bant yerine verilecek bir ilaç yokmuş . sizler ne yaptınız. alerji için bildiğiniz bir ilaç var mı.

demirburc gerçekten çok üzüldüm rabbim neylerse güzel eyler inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi

Canim bende c.tesi aldim negatif sonucu. 2. denememdi. Inan daha bugun yeni yeni kendime gelmeye basladim. Seni cok iyi anliyorum uzul agla ama sakin umutsuzluga kapilma. Insallah 3. denememizde olacak.

Lütfen umutsuzluğa kapılmayın...Buda bir sınav...Hemen kendinizi toparlayıp yola çıkıcaksınız...Dualarımız hep sizinle kızlar...Lütfen 3. denemede merkezinizi iyi seçin...En iyilerin içinden seçin...Kalbim ve dualarım sizinle

arkadaslar merhaba.benim.transferımın 4.günü allah herkeze hayırlı haberlerle karsılaşmayı nasıp etsin.siteyede yenı uyee oldum daha onceden hep okuyodum sızlerı ama cavap yazamıyodum bundan sonra bende varım...kabızlıkla alakalı doktorum aydın arıcı bana duphalac surup verdı..sıze doktorunuz vermedı mı bır sey

mai iyiakşamlar çok duygusallaştım.korkuyorum.

noluyo ayşecim sana yaaa çok duygusallaştın böyle yapma canım kendini başka şeylere ver bak ne zaman burayı açsam burdasın tv falan izle birazda tatlım sürekli düşünme bunları kitap falan okuu ben öyle yapıyorum fıstık merak etme meleğin seninlee

Canım bana hiçbirşey vermediler...Bu arada aramıza hoşgeldinTransferın hayırlı olur inş..

Tatlım valla sen böyle şeyler yazınca ben acaip mutlu oluyorum Bu kız delimi deme sakın...Bu duygusallıklar , ağlamaklı haller , sancılar hepsi bende oldu Hepside hamilelik belirtileri...Bu sefer yüzümüz gülücek...Canı gönulden inanıyorum Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum 1 gün önce yaz sana dua edicem sakın unutma

ayşecim bende okuyacam sana diğer topikte ismin var zaten 21 e tamamlamak için merak etme ondan sonra tekrar okurum sana o gün tamam mı bak mai da okuyacak burda hepimiz birimiz için o yüzden de çok sevdim sizi kızlar

Ayyyy canlarım yaaaa çok seviyorummm sizleriii rabbim hayırlısını nasip etsin önce.ve şu gözyaşlarım dinsin istiyorum artık lütfenn yaa.allahım hepinizden razı olsunnnn.

Ayyyy canlarım yaaaa çok seviyorummm sizleriii rabbim hayırlısını nasip etsin önce.ve şu gözyaşlarım dinsin istiyorum artık lütfenn yaa.allahım hepinizden razı olsunnnn.

Dinicek inş. kıyamam sana üzülme lütfen

Neyse öyle yada böyle birgün daha bitti yarın son gün perşembe tahlilim var ve inanılmaz gerginim hiç bir belirti yok ama umdum var allah yardımcımın olsun inşallah hayırlı haber vereceğim ama bugün AYNI MERKEZDE TRANFERİ OLAN BİR ARKADAŞIM VARDI ODA ARADI NEGATİFMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜM karmakarığım yani kimseye belli edemiyorum endişemi ağlayamıyorum üzülmesinler diye ama içimi sormayın birtek burda sizlerle paylaşıp rahatlıyorumm....

muhhanim merhaba transferliyken anne adayı gibi davranmamız gerek.lütfen ilça kullanma.bebege çok ciddi yan etkileri oluyor.benim bikaç gece acaip baş agrılarım olduda parol bile içmedim.hala kanım,belim agrıyoo ama içmiyorummm.

kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi

demirburc seni okadar merak ettimki,anlıyorum ama seni insan üzüntüsünü yaşamak istiyor.ankaradamısın ?eger araştırmak istersen ankarada medicanada yaptırdım.çok memnun kaldım.DOKTORUM doç.dr.MUAMMER DOGAN çok çok ilgili bir doktor,yumurta toplama,transfer,ultrason kontrollerini bizzat kendisi yapıyor.bu konuda çok başarılı.zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefiydi bu sene ayrıldı.medicanadanda memnun kaldım.insanı çok rahatlatıyorlar.ama iyice araştır birde biraz keyif yap gez eglen kafanı dagıtmaya bak olurmu?herşeyin bir zamanı var .ama aglada açılıyor insan.ben ilk denememde sonucu eşimle almaya gitmiştim ,aldım çok iyi hatırlıyorum belki 1 saat kaldırımda oturup aglamıştım,acaip canım yanıyordu.ama zaman herşeyin ilacı gerçekten oda geçti yeni bir ümitle 2. denememdeyim .

Canım lütfen yapma böyle..Aynı merkezde tedavi olmanız aynı sonucu alıcağınız anlamına gelmez...Boşyere kendini üzme canım...Yarından sonra inş. güzel haberler alıp önce kendini sonrada bizi mutlu ediceksın Allahım yanında olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…