sağol canım toparladım ve araştırmalara başladım bu sefer yeni bir merkez ve 2 embriyo transver edilecek ben ilk 2 yi maya da yaptırdım ama şimdi bünyesinde profesör olan daha iyi bir merkeze gidecem memorialde olabilir araştırıyorumCanım moralını bozma desekte bozucaksın ama ne olursun kendini çabuk topla...Hangi merkezde tüp bebek tedavini yaptırdın bilmıyorum ama ben sana 3. tedavin için Memoariali öneriyorum...Lütfen çok iyi araştır ve iyi bir merkezle yoluna devam et...Dualarım seninle canım
kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi
Canım bende kuru kaysı tüketiyordum ama öyle bir kabız oldumki kasıklarım ağırmaya başladı...Korktum tabii..Sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim...Allaha şükür hemen düzelttiŞuan rahatım sanada tavsiye ederim
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın...Buda bir sınav...Hemen kendinizi toparlayıp yola çıkıcaksınız...Dualarımız hep sizinle kızlar...Lütfen 3. denemede merkezinizi iyi seçin...En iyilerin içinden seçin...Kalbim ve dualarım sizinle
mai iyiakşamlar çok duygusallaştım.korkuyorum.
arkadaslar merhaba.benim.transferımın 4.günü allah herkeze hayırlı haberlerle karsılaşmayı nasıp etsin.siteyede yenı uyee oldum daha onceden hep okuyodum sızlerı ama cavap yazamıyodum bundan sonra bende varım...kabızlıkla alakalı doktorum aydın arıcı bana duphalac surup verdı..sıze doktorunuz vermedı mı bır sey
mai iyiakşamlar çok duygusallaştım.korkuyorum.
Ayyyy canlarım yaaaa çok seviyorummm sizleriii rabbim hayırlısını nasip etsin önce.ve şu gözyaşlarım dinsin istiyorum artık lütfenn yaa.allahım hepinizden razı olsunnnn.
selam arkadaşlar
transferimin 4. günündeyim. sabırsızlıkla 21 martı bekliyorum. sizlere birşey danışmak istiyorum. kullandığım estrafem bantlar cildimle alerji yaptı. bant yerleri kabarık ve kıpkırmızı oluyor. ve bu izler hala geçmedi. ayrıca kaşıntı yapıyor. sizlerde de böyle oldu mu. sordum ama bant yerine verilecek bir ilaç yokmuş . sizler ne yaptınız. alerji için bildiğiniz bir ilaç var mı.
kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi
Neyse öyle yada böyle birgün daha bitti yarın son gün perşembe tahlilim var ve inanılmaz gerginim hiç bir belirti yok ama umdum var allah yardımcımın olsun inşallah hayırlı haber vereceğim ama bugün AYNI MERKEZDE TRANFERİ OLAN BİR ARKADAŞIM VARDI ODA ARADI NEGATİFMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜM karmakarığım yani kimseye belli edemiyorum endişemi ağlayamıyorum üzülmesinler diye ama içimi sormayın birtek burda sizlerle paylaşıp rahatlıyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?