Kızlar aldım sonucu negatifff 2.00 çıktı
herkese merhaba
transferimin 10. günündeyim işe başladım. kendimi çok rahat hissediyorum. arkadaşlar yatmayın sakın. sürekli yatmak kan dolaşımını yavaşlattığı için bebeği olumsuz etkiliyormuş. kendinizi yormadan 1-2 saatte 15 dk evde yürüyün. bol su için. meyve yiyin. yatmak insanın her yerini ağrıtıyor ve inanın hiç bir faydası yok. sadece ağır iş yapmayın diyor doktorlar. gün boyu yatın demiyor.
melek sonucuna üzüldüm. hayırlısı olsun.
kızlar test günüme az kaldı ama çok korkuyorum 2. denemem ya olmazsa. hiç bir şey hissetmiyorum. beni korkutan tek şey bu.
herkese merhaba
transferimin 10. günündeyim işe başladım. kendimi çok rahat hissediyorum. arkadaşlar yatmayın sakın. sürekli yatmak kan dolaşımını yavaşlattığı için bebeği olumsuz etkiliyormuş. kendinizi yormadan 1-2 saatte 15 dk evde yürüyün. bol su için. meyve yiyin. yatmak insanın her yerini ağrıtıyor ve inanın hiç bir faydası yok. sadece ağır iş yapmayın diyor doktorlar. gün boyu yatın demiyor.
melek sonucuna üzüldüm. hayırlısı olsun.
kızlar test günüme az kaldı ama çok korkuyorum 2. denemem ya olmazsa. hiç bir şey hissetmiyorum. beni korkutan tek şey bu.
umarım bekleyen herkes olumlu sonuçlarla döner eve o kadar yıpratıcı bir süreç ki yaşayan bilio ancak
kızlar bugün transferimin 11. günü sabah eşimden gizli o evden çıktıktan on dakika sonra bende evden çıktım ve kan vermeye gittim ve sonucum 118.1 şükürler olsun rabbime ki sonunda bende hamileyim allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
10. gunum idrar testi pozitif umarım bi aksilik çıkmaz
merhaba blue
canım hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin. testler asla yanılmıyor. bende ilk denemede yapmıştım. bebeğim annecim bak ben burdayım demişti çok çok silik bir çizgi ile. hayırlı olsun[/QUOTE
çok teşekkur ederim inşallah dediğin gibi olur.
merhaba bende transferimin 3. günündeyim genelde yatarak geçirdim ama şuan senin yazdıklarını okuyunca kalkıp yürümek istedim :)) korkudan napıcamı şaşırmış durumdayım bel ağrılarım çok yoğun.Acaba sizdede oldumu? offff 9 gün var teste heyecan hat safhada
kızlar bugün transferimin 11. günü sabah eşimden gizli o evden çıktıktan on dakika sonra bende evden çıktım ve kan vermeye gittim ve sonucum 118.1 şükürler olsun rabbime ki sonunda bende hamileyim allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
haklısın cnm gerçekten öyle ama bence fazla düşünme onumu yapsam bunumu diye. senin şu aşamada yapman gereken tek şey dua etmek ben sadece transfer günü yattım diğer günler yavaş yavaş kendimi yormadan günlük işlerime devam ettim. ikinci günü sade suyla duş aldım ve normal namazlarımı kılmaya devam ettim. rabbim ol dedikten sonra her türlü olur.
elvancım bende senin gibi, yatmadım, 2.günü duş aldım ve namazlarıma devam ettim...bu aralar kendiliğinden uyku bastırıyor yastık beni çağırıyor resmen, o zaman yatıp uyuyorum.. bu arada sonraki günlerde de test yaptım, artık eşimde benle birlikte bakıyor, hmm sanki daha koyu diyor :)) inşallah Allah'ım inşallah..darısı benim başıma elvancım... hastaneye gidicekmisin kan vermeye?
merhaba bella 83, aynı gün transferimiz olmuş, inşallah aynı gün pozitif sonuçlarımızıda alırız
benimde ayaklandığım zaman bel ağrım, karnımda batmalar ve nefes darlığı oluyor.
ama ben genede sırf yatmıyorum, evin içinde kendimi yormadan dolanıyorum. akşam eşimle iğnem için yürüyoruz. seninki kaçıncı gün embriyosu? 1 tane mi transer edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?