Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Kızlar aldım sonucu negatifff 2.00 çıktı

canım inş bir dahaki sefer ALLAH meleğini sana bağışlar hani biz hep hayırlısını istiyoruzya demekki hayırlı bir zaman değilmiş her şeyin bir zamanı var o zamana kadar sabırlı olup elimizden geleni yapmamız gerekiyor dua edip RABBİMİZDEN tekrar dileyelim o isterse her şey olur

herkese merhaba
transferimin 10. günündeyim işe başladım. kendimi çok rahat hissediyorum. arkadaşlar yatmayın sakın. sürekli yatmak kan dolaşımını yavaşlattığı için bebeği olumsuz etkiliyormuş. kendinizi yormadan 1-2 saatte 15 dk evde yürüyün. bol su için. meyve yiyin. yatmak insanın her yerini ağrıtıyor ve inanın hiç bir faydası yok. sadece ağır iş yapmayın diyor doktorlar. gün boyu yatın demiyor.

melek sonucuna üzüldüm. hayırlısı olsun.
kızlar test günüme az kaldı ama çok korkuyorum 2. denemem ya olmazsa. hiç bir şey hissetmiyorum. beni korkutan tek şey bu.

saol tşk ederim.Herşeyin hayırlısı işin ilginç yanı ne ağladım ne üzüldüm kendimi bomboş hissediyorum.

merhaba bende transferimin 3. günündeyim genelde yatarak geçirdim ama şuan senin yazdıklarını okuyunca kalkıp yürümek istedim :)) korkudan napıcamı şaşırmış durumdayım bel ağrılarım çok yoğun.Acaba sizdede oldumu? offff 9 gün var teste heyecan hat safhada

umarım bekleyen herkes olumlu sonuçlarla döner eve o kadar yıpratıcı bir süreç ki yaşayan bilio ancak

kızlar bugün transferimin 11. günü sabah eşimden gizli o evden çıktıktan on dakika sonra bende evden çıktım ve kan vermeye gittim ve sonucum 118.1 şükürler olsun rabbime ki sonunda bende hamileyim allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

umarım biz de görürüz kan değerlerimizi neler yaptın nası l geçirdin bu 11 günü paylaşıtmısın ? :)))

umarım bekleyen herkes olumlu sonuçlarla döner eve o kadar yıpratıcı bir süreç ki yaşayan bilio ancak

haklısın cnm gerçekten öyle ama bence fazla düşünme onumu yapsam bunumu diye. senin şu aşamada yapman gereken tek şey dua etmek ben sadece transfer günü yattım diğer günler yavaş yavaş kendimi yormadan günlük işlerime devam ettim. ikinci günü sade suyla duş aldım ve normal namazlarımı kılmaya devam ettim. rabbim ol dedikten sonra her türlü olur.

Çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda bebişinde seninde...

10. gunum idrar testi pozitif umarım bi aksilik çıkmaz

merhaba blue
canım hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin. testler asla yanılmıyor. bende ilk denemede yapmıştım. bebeğim annecim bak ben burdayım demişti çok çok silik bir çizgi ile. hayırlı olsun

melek_huysuz ilk günler bende öyle sakin gibi görünüp boş boş geziyordum bugün evde yalnızdım böğüre böğüre ağladım şimdi daha iyiyim sanada iyi gelecek koyver kendini gitsin

merhaba arakadaşlar,ben yeni üye oldum...uzun zamandır burada yazılanları okuyup moral buluyordum:))
tüp bebek tedavim başladı,şimdi transferimin 5.günündeyim...artık bende yazayım dedim....bende kendimi dinliyorum biraz... sabahları adet olmuşum gibi hissederek uyanıyorum,lavaboya gidiyorum ama birşey yok tabii... sonra o his de geçiyor,tüm günü göğüslerimdeki hassasiyetle geçiriyorum başka da bir belirtim yok... ama tedavinin başından beri göğüslerim hassaslaştı...koca bir belirsizlik işte... test günüm 21 mart.... kafamda idrar testini yapsammı düşünceleri dolaşmaya başladı...

merhaba bella 83, aynı gün transferimiz olmuş, inşallah aynı gün pozitif sonuçlarımızıda alırız

benimde ayaklandığım zaman bel ağrım, karnımda batmalar ve nefes darlığı oluyor.
ama ben genede sırf yatmıyorum, evin içinde kendimi yormadan dolanıyorum. akşam eşimle iğnem için yürüyoruz. seninki kaçıncı gün embriyosu? 1 tane mi transer edildi?

elvancım tebrik ederim, çoooooooook mutlu oldum.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ayyy sanki kendi sonucumu almışım gibi oldum..yuppiiiiiiii

elvancım bende senin gibi, yatmadım, 2.günü duş aldım ve namazlarıma devam ettim...bu aralar kendiliğinden uyku bastırıyor yastık beni çağırıyor resmen, o zaman yatıp uyuyorum.. bu arada sonraki günlerde de test yaptım, artık eşimde benle birlikte bakıyor, hmm sanki daha koyu diyor :)) inşallah Allah'ım inşallah..darısı benim başıma elvancım... hastaneye gidicekmisin kan vermeye?

merhaba kızlar bende 10 mart perşembe günü transferim oldu bugün 6. günüm dondurulmuşlarımla denedim 21 mart test günüm bende sabırsızlıkla bekliyorum yarından sonra da regl günüm bakalım adet olucakmıyım inşallah olmammm dualarınızı bekliyorumm

perşembe günü gidicem zaten asıl test günümde perşembeydi ben erken yaptım ya keske karşılaşsak seninle hastanede tanışırdık ne güzel. uyku hali bendede var bide çabuk yoruluyorum. ben senin yerinde olsam bir sürü idrar testi yapacağıma gider kan verirdim hatta zaten öylede yaptım :) bence allahin izniyle sende hamilesin idrarda çıkıyosa kanda zaten çıkar.

benim 3. günde transferim yapılıdı.Yanlızca 1 tane oldu yasa gereği 2 tanesi dondurduk.bide ben iğne olmuyorum jel verdi dr. sadece onu kullanıyorum. ne iğnesi kullanıyosun sen.
offf sabır işte 9 gün kaldı sonuca karnım inanılmaz şişti sanki 4 aylık hamileyim
umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…