kızlar benim sonuç negatiffffffffff inşallah bekliyenlerin güzel sonuçlarını alırız
Bugün gidip kan verdim. saat 3 ten sonra belli olucak sonucum çok heyecanlıyım. Dualarınıza ihtiyacım var
cnm dualarım senınle ıns. guzel sonucla gelıceksın.allahım buyuk.
teşekkür ederim cnm eksik olma. Allahtan hayırlısını diliyorum hep ama beklemek çok stresli işte..
Bakalım inşallah güzel olur herşey ...
Bugün gidip kan verdim. saat 3 ten sonra belli olucak sonucum çok heyecanlıyım. Dualarınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun canım sankı hamıleymıssın gıbı gelıyor bana nedense.inşallah ta hamılesındır.
güzel dusunelım guzel olsun cnmm.ben yolun basındayım3. gunum bugum hıc agrım fln yok.bakalım hayırlısı.stres yapma pozitif dusun allahım yardımcın olsun.ıns..guzel sonucunu alıcaz cnm.
Kizlar benimde bugun transferim oldu. Insallah bekleyen herkes pozitif sonuc alir.
Kizlar benimde bugun transferim oldu. Insallah bekleyen herkes pozitif sonuc alir.
benım de transferımın 5. gunu 4 nısan dakan test ı yaptıracagım...
benim 3.denemem kizlar. Bu denemede evde yatmak yok. Bugun dinleniyorum sadece ama oyle put gibi filan yatmadim. Simdi kalkip yemek yapicam mesela. Dr da bugun dedi normal hayatina don diye. Bu seferde boyle deniycem artik. Sizlerin ilk deneme mi? Benim test gunu 9 Nisan. Burda hep beraber kutlariz insallah :)
benim 3.denemem kizlar. Bu denemede evde yatmak yok. Bugun dinleniyorum sadece ama oyle put gibi filan yatmadim. Simdi kalkip yemek yapicam mesela. Dr da bugun dedi normal hayatina don diye. Bu seferde boyle deniycem artik. Sizlerin ilk deneme mi? Benim test gunu 9 Nisan. Burda hep beraber kutlariz insallah :)
Amin canim insallah. o gune kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama. ben kesin yaparim 10. gunde filan.cnm benımde 3.denemem bugünde 3.gunumdeyım dınlenıyorum yatıyorum oturuyorum evde gezınıyorum.zaten doktorum 3 gun dınlen dedı sonra yavas yavas hayatına don dedı yormadan kendını.benımde tahlıl gunum 11 nısan cnm sen bende oncesın hadı bakalım hayırlı haberler verelım ıns.pozıtıf pozıtıf guzel haberlerle geleleım cnm.hayırlısı olsun ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?