Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Bugün gidip kan verdim. saat 3 ten sonra belli olucak sonucum çok heyecanlıyım. Dualarınıza ihtiyacım var

teşekkür ederim cnm eksik olma. Allahtan hayırlısını diliyorum hep ama beklemek çok stresli işte..
Bakalım inşallah güzel olur herşey ...

güzel dusunelım guzel olsun cnmm.ben yolun basındayım3. gunum bugum hıc agrım fln yok.bakalım hayırlısı.stres yapma pozitif dusun allahım yardımcın olsun.ıns..guzel sonucunu alıcaz cnm.

güzel dusunelım guzel olsun cnmm.ben yolun basındayım3. gunum bugum hıc agrım fln yok.bakalım hayırlısı.stres yapma pozitif dusun allahım yardımcın olsun.ıns..guzel sonucunu alıcaz cnm.

Saolasın cnm inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Herkes için dua ediyorum.Emeklerimiz boşa çıkmasın yaşamayan anlamaz bunu..

Kizlar benimde bugun transferim oldu. Insallah bekleyen herkes pozitif sonuc alir.

canımhayırlı olsun.kendınde belırtı arama ve evde erkenden test yapma tamam mı.keyif alacagın seylerle ugras kafanı dağıt.sğreklı put gıbı yatmana gerek yok.ama kendını de yorma.inş olumlu sonuc alırsın.

benim 3.denemem kizlar. Bu denemede evde yatmak yok. Bugun dinleniyorum sadece ama oyle put gibi filan yatmadim. Simdi kalkip yemek yapicam mesela. Dr da bugun dedi normal hayatina don diye. Bu seferde boyle deniycem artik. Sizlerin ilk deneme mi? Benim test gunu 9 Nisan. Burda hep beraber kutlariz insallah :)

inşallah canım....ben de fazla yatmadım.kalktım yemekti,alışverişti,marketti,ufak temizliklerdı bunları yaptım.rahat olmak daha ıyı tabı bu arad rahay olcam dıye de cok yormamak gerek bunyeyı.

cnm benımde 3.denemem bugünde 3.gunumdeyım dınlenıyorum yatıyorum oturuyorum evde gezınıyorum.zaten doktorum 3 gun dınlen dedı sonra yavas yavas hayatına don dedı yormadan kendını.benımde tahlıl gunum 11 nısan cnm sen bende oncesın hadı bakalım hayırlı haberler verelım ıns.pozıtıf pozıtıf guzel haberlerle geleleım cnm.hayırlısı olsun ıns.

Amin canim insallah. o gune kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama. ben kesin yaparim 10. gunde filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…