canım ınan cok uzuldum bunun nasıl bır duygu oldugunu yasamayan anlamaz ınsan hıc duzelemeyecek sanıyo kafan duyguların karmakarısık oluyo ama gecıyo ve yıne umut edıyorsun bır bebegım olsun benden bır parca yasasın ıstıyısun bende 2 deneme ıcın 3 gundur ılaclarımı alıyorum yarın kontrolum var sen hangı merkezde yaptırmıstın memnun kaldınmı
canim ben transfer oldum bu cumartesi sonucu alacagim ilk denemem ama nedense pek umutlu degi;im benimde 2 yumurtam olustu ikiside cok sukur dollendi bolundu ama kismet ..seninde az yumurtan olmus senin sebebin nedir?bu arada ben acibademde cem beye gittim ben cok memnun kaldim bir kere ortam germiyor ve daha large devam ediyor tedavi ..kıbrıs ı araştırdım beni başkasının yumurtaları ile transfere yönlendiriyorlar bu arada alman hastanesini de tavsiye ettiler daha kara veremedim alman hastanesi veya bahçeci kliniği hakkında bilgi verirseniz sevinirim ayrıca tavsiye edeceğiniz başka merkezler varmı yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
kıbrıs ı araştırdım beni başkasının yumurtaları ile transfere yönlendiriyorlar bu arada alman hastanesini de tavsiye ettiler daha kara veremedim alman hastanesi veya bahçeci kliniği hakkında bilgi verirseniz sevinirim ayrıca tavsiye edeceğiniz başka merkezler varmı yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaslar bende ocagin 29 unda transferim oldu subatin 12sinde sonuc alicaz benimde gögüslerimde cok agri vardi yani dokunamiyordum bile cok aciyordu bugün azaldi gibi ama 2 gündür adet sancisi gibi agrim var ara ara ama ve karnim cok sis annem 4 5 aylik hamile gibisin diyor tuvaletimi yaparken hafif yanma oluyor sürekli canim biseyler yemek istiyor sanirim bu sigarayi azalttigim icin malesef daha tamamen birakamadim. ilk üc gün dinlendim sonra calismaya basladim isim agir ama doktor bisey olmaz dedi normal hayatina devam et dedi daha hic kanamam olmadi günler hic gecmiyor benim icinde dua edin insallah hepimiz icin hayirlisi olur
merhaba arkadaslar bende ocagin 29 unda transferim oldu subatin 12sinde sonuc alicaz benimde gögüslerimde cok agri vardi yani dokunamiyordum bile cok aciyordu bugün azaldi gibi ama 2 gündür adet sancisi gibi agrim var ara ara ama ve karnim cok sis annem 4 5 aylik hamile gibisin diyor tuvaletimi yaparken hafif yanma oluyor sürekli canim biseyler yemek istiyor sanirim bu sigarayi azalttigim icin malesef daha tamamen birakamadim. ilk üc gün dinlendim sonra calismaya basladim isim agir ama doktor bisey olmaz dedi normal hayatina devam et dedi daha hic kanamam olmadi günler hic gecmiyor benim icinde dua edin insallah hepimiz icin hayirlisi olur
canim o gögüs agrisi adet sancisi normal aynisi bendede oldu az aglayip üzülmedim.insallah hayirli haberler alirsin ben aldim darisi size.sonuc positif
:CüvCüv:
merhaba arkadaslar bugün dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik bi sekilde cikti sabah yapmistim sonra öglende bir daha yaptim gene silik cizgi cikti ama sabahkinden daha silik ama genede bir cizgi görünüyor gibi. bugün 11.gün sizce hamile olabilirmiyim arkadaslar yaaaaaaaaaaa????:1shok:
canım memorial hastahaneside iyi orayıda bir aratır.tüp bebekte ilkleri türkiyeye getiren hastahane iyi araştır kararını acele verme.özeline daha ayrıntılı yazacaktım ama özel mesajın açılmıyor.ben de pazertesi sonucumu alacagım o zaman özeline detaylı yazarım.
bende idrar testi yaptim 11.gün ve bended seninki gibi cikmisdi ve cok sükür hamileyim.bence sende hamilesin.simdiden tebrikler
kan testi persembe günü arkadaslar bu sabah kahverengi kahverengi biseyler geldi her wc gittigimde az önce bi test daha yaptim oda ayni cikti cizgi cok silik varla yok gibi acik pembe cok korkuyom ya sanki heran aybasim gelecek benim icin dua edin insallah dediginiz gibi olur
Curry yanlış hatırlamıyorsam sen benden 2 gün önce 29 ocakta transfer olmuştun değil mi?
benim de kan testi perşembe günü normalde. ama ben daha 9. gün olmasına rağmen test yaptım senin gibi ve 2. çizgiyi gördüm.
çok erken değil di mi 9. gün?
biln arkadaşlar varsa yazar mısınız?
ben daha önce 2 kez hamile kalmıştım ve onlarda silik çizgilerdi.
ama siz de bilirsiniz hamile değilseniz kesinlikle çok silik bile olsa 2. çizgi çıkmaz.
kafam çok karıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?