Transferden sonraki gelişmeler

ankara gen-art ta yaptırdım çok memnun kaldım ilgi alaka çok iyi daha önce maya da yaptırmıştım yumurtaların kalitesis dendi bir tedavimde de yumurtalarımı erken çatlattılar rahim içine dağıldı aşılama yapıldı onda bile ki bunun doktor hatası olduğunu herkes söylüyor benden kaynaklandığını söylediler gen-art ta tedavi olduğumda 2 kez mikroenjeksiyon yapıldı ikisinde de 1. kalitede 2 şer adet yumurtam vardı transferde yapıştırma yöntemi kullandıkları için yumurtalar zona tabakasını delip rahim duvarına tutunamadılar şimdi kıbrıs ta bir merkezde lazer yöntemi ile tomurcuklanma uyguluyorlarmış mail gönderdim haber bekliyorum sonucu sizlere bildiririm

kıbrıs ı araştırdım beni başkasının yumurtaları ile transfere yönlendiriyorlar bu arada alman hastanesini de tavsiye ettiler daha kara veremedim alman hastanesi veya bahçeci kliniği hakkında bilgi verirseniz sevinirim ayrıca tavsiye edeceğiniz başka merkezler varmı yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

canim ben transfer oldum bu cumartesi sonucu alacagim ilk denemem ama nedense pek umutlu degi;im benimde 2 yumurtam olustu ikiside cok sukur dollendi bolundu ama kismet ..seninde az yumurtan olmus senin sebebin nedir?bu arada ben acibademde cem beye gittim ben cok memnun kaldim bir kere ortam germiyor ve daha large devam ediyor tedavi ..

canım memorial hastahaneside iyi orayıda bir aratır.tüp bebekte ilkleri türkiyeye getiren hastahane iyi araştır kararını acele verme.özeline daha ayrıntılı yazacaktım ama özel mesajın açılmıyor.ben de pazertesi sonucumu alacagım o zaman özeline detaylı yazarım.

merhaba arkadaslar bende ocagin 29 unda transferim oldu subatin 12sinde sonuc alicaz benimde gögüslerimde cok agri vardi yani dokunamiyordum bile cok aciyordu bugün azaldi gibi ama 2 gündür adet sancisi gibi agrim var ara ara ama ve karnim cok sis annem 4 5 aylik hamile gibisin diyor tuvaletimi yaparken hafif yanma oluyor sürekli canim biseyler yemek istiyor sanirim bu sigarayi azalttigim icin malesef daha tamamen birakamadim. ilk üc gün dinlendim sonra calismaya basladim isim agir ama doktor bisey olmaz dedi normal hayatina devam et dedi daha hic kanamam olmadi günler hic gecmiyor benim icinde dua edin insallah hepimiz icin hayirlisi olur

curry selam, ben de sonucumu 12 şubatta alacağıma ama transferi 31 ocak'ta oldu. senin neden 10 şubat değil merak ettim.
ben transferden sonra 3 gün hep yattım ama sonra işe başadım. normal hayaıma devam ediyorum ama kendime dikkat ediyorum.
ben de 15 senedir sigara içiyorum, tedaviye başlayınca azaltmıştım ama transfer olduğumdan beri hiç içmedim, bir anda kendiliğinden bıraktım. sanki hiç içmemişim gibi geliyor ve hiç canım istemiyor. ben bile hayret ediyorum. canım sen de bırakmaya çalış bebeklerin için. o kadar uğraşıyoruz, onlara zararı dokunacak hiçbir şey yapmamamız gerek. Allah yardımcın olsun inşallah.
benim göğüslerimde hiç hassasiyet yok. ama biraz büyüdüler sanki. karnım çok şiş ama aldığımız ilaçlar gaz yapıyor onun etkisii olabilir belki.
iştah konusunda kesinlikle sana katılıyorum. ben de sigarayı bıraktığım için diye düşünüyorum açıkçası.
Ama inşallah bunlar hep hayırlı belirtilerdir :) 12 şubatta ikimiz de bütün bebek isteyenlerle beraber mutlu haberi veririz :)

arkadaşlar benimde 1şubatta 2 embriyo ile transferim yapıldı.iyi kalitede olduğunu söylediler genartta yapıldı.13 şubat test tarihim.3 aşılamadan sonra 4.microydu bu.yine olmadı galiba ya çok korkuyorum ben.yumurta toplanıncaya kadar göğüslerime dokunamazken şimdi tamamen hassasiyet kayboldu.ne diğer arkadaşların söylediği gibi karnımda şişlik var (transfer sonrası indi).ne de kanma oldu.çok az kasıklarımda ağrı oluyor bazen.göğüs hassasiyetinin en büyük belirtilerden olduğunu biliyorum ama kayboldu işte hassasiyet sizde durum nedir arkadaşlar.ben jel aspirin vitamin clexane iğne kullanıyorum
birbirimize dua edelim arkadaşlar nolur bana da dua ednn

Merhaba kızlar benım 3 gunum Kıbrıs Tup Bebek hast sahıbı Halil Ibrahım Tekın yaptı transferımı ama butun ıslemlerım Alman Hastanesınde gerceklestı benım ıcın dua edın kızlar bu arada hıc belırtım yokkkk

ızlar benimde 5 şubat trasfer 17 şubat tahlil. benimde karnım şiş midem bulanıyor terliyorum ve iştahım kapandı.canım birşey isemiyor. knama yokk

canim o gögüs agrisi adet sancisi normal aynisi bendede oldu az aglayip üzülmedim.insallah hayirli haberler alirsin ben aldim darisi size.sonuc positif
:CüvCüv:

canim o gögüs agrisi adet sancisi normal aynisi bendede oldu az aglayip üzülmedim.insallah hayirli haberler alirsin ben aldim darisi size.sonuc positif
:CüvCüv:

merhaba arkadaslar bugün dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik bi sekilde cikti sabah yapmistim sonra öglende bir daha yaptim gene silik cizgi cikti ama sabahkinden daha silik ama genede bir cizgi görünüyor gibi. bugün 11.gün sizce hamile olabilirmiyim arkadaslar yaaaaaaaaaaa????:1shok:

curry canım süpper bir haber bu. hamilsin işte. çok sevindim.
kan testini yarın yaptıracaksın değil mi?
kutlarım canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bende idrar testi yaptim 11.gün ve bended seninki gibi cikmisdi ve cok sükür hamileyim.bence sende hamilesin.simdiden tebrikler

sonucunu çok merak ediyorum umarım ve hatta inşaallah sonuç pozitif olur bana sonucu yazarsan çok sevinirim özel mesajını da bekliyorum

bende idrar testi yaptim 11.gün ve bended seninki gibi cikmisdi ve cok sükür hamileyim.bence sende hamilesin.simdiden tebrikler

kan testi persembe günü arkadaslar bu sabah kahverengi kahverengi biseyler geldi her wc gittigimde az önce bi test daha yaptim oda ayni cikti cizgi cok silik varla yok gibi acik pembe cok korkuyom ya sanki heran aybasim gelecek benim icin dua edin insallah dediginiz gibi olur

Curry yanlış hatırlamıyorsam sen benden 2 gün önce 29 ocakta transfer olmuştun değil mi?
benim de kan testi perşembe günü normalde. ama ben daha 9. gün olmasına rağmen test yaptım senin gibi ve 2. çizgiyi gördüm.
çok erken değil di mi 9. gün?
biln arkadaşlar varsa yazar mısınız?
ben daha önce 2 kez hamile kalmıştım ve onlarda silik çizgilerdi.
ama siz de bilirsiniz hamile değilseniz kesinlikle çok silik bile olsa 2. çizgi çıkmaz.
kafam çok karıştı....

mrb evet canim benim 29 nocakta oldu ama neden bilmiyorum ayin 12 sinde kan testi yapilacak bana herkezde 12 gün diye biliyorum benim 14 gün olacak ama neden bilmiyorum bende merak ediyorum ama doktora sormadim normalde bugün 12 gün oluyor aslinda ama nabalim doktor o günü dedigi icin bekliyoruz. bende anlamadim yani bu isi. bende idrar testimi 10.cu ve 11.günde yaptim yani pazar ve pazartesi hepsi ayni cikti silik cizgi arkadaslar hamilesindir büyük ihtimal diyor bende öyle icimden gecirmeye basladim artik.dün kahverengi lekeler gelmisti bugün yok. aybasim gelmicek herhalde tabi insallah.. sen dokuzuncu gün yapmisin bilmiyorum ama bir günle bisi farketmez diye düsünüyom benim 10uncu gün yaptigimla 11.gün yaptiklarim ayniydi. bence bu silik cizgi isine pek güvenilmiyor ama bir umut oluyor bizim icin kimse kesin bisiy demiyor ama herkez büyük ihtimalle hamile olabilcegimi söledi cogu kiside öyle olmus galiba. insallah birlikte güzel haberler veririz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…