Transferden sonraki gelişmeler

arkadaslar 2 gün kaldi ya ama zaman gecmek bilmiyor persembe günü sizlere buradan hamileyim demeyi cok istiyorum allahim insallah olurr

merhaba benimde transferimde 8.günüm 2 embriyo transfer ettiler ilk denemem ve inanılmaz gerginim 14 şubatta testim var göğüslerimde hassasiyet var acaba gebelik belirtisi olabilirmi onun dışında bi belirti yok arkadaşlar bilgi paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaslar 2 gün kaldi ya ama zaman gecmek bilmiyor persembe günü sizlere buradan hamileyim demeyi cok istiyorum allahim insallah olurr

curry canım, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Ben bugün doktorumu aradım, çift çizgi çok güzel dedi ama kesin hamilesin demedi. test için perşembeyi bekleme, yarın gel dedi. yani bir gün pek farketmiyor bence. bakalım yarın alacağız haberi. inşallah ikimiz de kesin ve güzel haberi vereceğiz canım.

cumboo hayırlısı inşallah. Benim de ilk denemem. Valla herkeste belirtiler o kadar değişik ki, benim de kafam iyice karıştı. Herkesin farklı berlitileri var, bazılarında hiç yok ama sonuç pozitif benneyaptımkibenneyaptımki
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hoho inşallah canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olur inşallah.benim testim 14 şubatta inşallah en büyük sevgililer günü hediyem olur.günler geçmek bilmiyor.benneyaptımki

hoho inşallah canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olur inşallah.benim testim 14 şubatta inşallah en büyük sevgililer günü hediyem olur.günler geçmek bilmiyor.benneyaptımki

canim ne güzel insallah en güzel sevgililer günün olur ben yarin haberi verecegim insalah hepimiz güzel haberler veririz günler gecmek bilmiyor biliyorum benim saatler kaldi ama gecmiyor iste sen hic idrar testi yaptin mi

elifimm83 nerelerdesin arkadaşım.Tedavin nasıl gidiyor başlamıştın sanıyorum.Gen-art a gidiyordun sonuç ne oldu çok merak ediyorum.Beni bilgilendirirsen sevinirim.

canim ne güzel insallah en güzel sevgililer günün olur ben yarin haberi verecegim insalah hepimiz güzel haberler veririz günler gecmek bilmiyor biliyorum benim saatler kaldi ama gecmiyor iste sen hic idrar testi yaptin mi

inşallah mutlu haberlerini duyarız.hayır hiç idrar testi yapmadım.sen yaptınmı sonuç ne çıktı sende hiç belirti gibi şeyler varmı

inşallah mutlu haberlerini duyarız.hayır hiç idrar testi yapmadım.sen yaptınmı sonuç ne çıktı sende hiç belirti gibi şeyler varmı

ben 3 kere yaptim 10. ve 11. günde hepsi silik cizgi cikti bende hep bel agrisi ay basi olacakmisim gibi oldu gögüslerimde aciyor 11.gün kahverengi kanamam oldu cok korktum ama normalmis doktor korkmaya gerek yok dedi zaten sonra bidahada olmadi. icimde bir his var sen hamile kalacaksin. sende ne belirtiler var.

ben dün akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı bugün 10.günüm acaba tekrardan yapsammı.bendede göğüslerde hassasiyet var bazende özellikle sağ kasığımda hafif ağrılar ve batma gibi bişi oluyor.lekelenme gibi bişeyde hiç olmadı offf çok zormuş beklemek transferden sonra düşünmediğim tek gün bile yok geriliyorum.inşallah canım dediğin gibi bebişim olur seninde hayırlı haberlerini duyarız.

canım idrarda bakmanızı tavsiye etmiyorum bebişler geç tutunuyor veya kanda hcg degeri düşük çıkacaksa 20 lerin altındaysa idrarda çıkmıyor. bende burda okumuştum silikte olsa çizgi çıkıyor hamileysen diye umutlandım 11. günümde sabahın 6 sında kalktım test yaptım eşim işe gidecekti oda bekledi :) tek çizgi vardı her zamanki gibi eşimde bende üzüldük ama eşimi üzmemek için aşkım şimdi çıkmaz üzülme yarın kanda belli olacak neyin ne olduğu dedim ertesi gün gidip kan verdim degerim düşüktü ama şükürki iki günde bi arttı. evde test yapıp canınızı sıkmayın bence. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

arkadaslar benim bi sorum olcakdi.tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlarin mide bulantisi oluyormu?? bu sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim

arkadaslar benim bi sorum olcakdi.tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlarin mide bulantisi oluyormu?? bu sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim

canım benim tabikide oluyor tüp bebek dediğin biyonik bebek falan değil biliyorsun :) bebek aynı bebek gebe aynı gebe hamilelik belirtileri aynı belirtiler :)

evet haklısın idrar testinde çıkmayınca insanın morali düşebiliyor o yüzden kan testi gününü beklemek en mantıklısı zaten bugünü saymazsam 1 günüm kaldı.Allah herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı eder inşallah.senin test sonucun anladığım kadarıyla pozitif değilmi Allah kucağına almayıda nasip etsin sende belirti varmıydı?:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar acil bişi sorucam artık bekleyemiyorum çıldırıcam bu bekleme işi ne kadar zormuş ya bugün benim 7. günüm geçen perşembe transfer olmuştum idrar testi yapsam çıkarmı meleklerimin benimle olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var ya nolur cevap yazın hemen

benımde perşembe oldu canım ama 7 değil 8. günümüz açıkcası ben yarın yapmayı düşünüyorum cesaretim olursa

rrose canım bişii sorcam benım bugün ara ara adet sancım ve bel ğrım oluyor sendede varmı iyi bişiimi acaba kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…