Transferden sonraki gelişmeler

az kalmış canım sabret inşallah güzel heberler alacaksın. dediğin gibi inşallah herkez olumlu sonuçlar alırlar Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın herkezin yüzünü güldürsün. Allah a şükür benim sonucum pozitif amin canım inşallah hayırlısı kucağımıza alırız Rabbimin izni ile. canım bende pek bi belirti yoktu o yüzden deli olacaktım ama umudumu kaybetmedim tabii sadece adet olacakmışım gibi sancım vardı kasıklarım ve belim ağrıyordu sürekli ve bu beni çok korkutuyordu ama bi çok kişi bebek yerleşiyordur falan dedi oda bana umut oldu tabii, şu an 2 buçuk aylık olduk Allah a şükür ama hala aynı sancılarım var.dr. ilk 3 ay bu sancıların normal oldugunu söyledi. Biliyorum beklemek insanı deli ediyor ama inşallahhh bekleyen herkez müjdeli haberler alır. kanaman yoksa anlattığım şikayetler varsa hamile olabilirsin canım inşallaahhhh. :)) güzel haberlerini bekliyorum banada haber veririsen çok sevinirim Rabbim yardımcın olsun

canım benim tabikide oluyor tüp bebek dediğin biyonik bebek falan değil biliyorsun :) bebek aynı bebek gebe aynı gebe hamilelik belirtileri aynı belirtiler :)

dogru haklisin canim.gecen DR gitdim sordum bulantilar nezaman baslar diye DR da sende resinlikle olmicak dedi kafam karisdi.bu arada ben 6 hafdalik hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile oldum...

dogru haklisin canim.gecen DR gitdim sordum bulantilar nezaman baslar diye DR da sende resinlikle olmicak dedi kafam karisdi.bu arada ben 6 hafdalik hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile oldum...

canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah. dr.un neden ve nasıl öyle bişey söyledi anlamadım kesinlikle gebelikte oluyo :)) benimde 6. haftaya kadar hiç bi şikayetim yoktu 6. haftadan sonra öyle bulantılar başladıki anlatamam dr.um bulantı için ilaç yazdı onu içince rahatladım şuan 10. haftanın içindeyim ve hala devam ediyor bulantılar canım.

benımde perşembe oldu canım ama 7 değil 8. günümüz açıkcası ben yarın yapmayı düşünüyorum cesaretim olursa

benim akşam yapıldı o yüzden transfer gününü saymadılar sanırım testi yaptım ama tek çizgi çok kötü bi duygu bence yapmayın doğruluğuna inanmıorum sakın yapmayın inanmadığım halde yaptım çünkü çok erken biliorum 7. günde çıkmaz en azından salı günü kan testi günüm cumartesi yada pazar yapsam belki çıkar ama şimdi çok erken biliorum ama yaptım ve iğrenç bi duygu yapmayın

rrose canım bişii sorcam benım bugün ara ara adet sancım ve bel ğrım oluyor sendede varmı iyi bişiimi acaba kafam çok karıştı

aynısı bendede var hatta kasıklarıma ara ara ağrı girio ya bu bekleme işi gerçekten çok zor aklımı yitiricem az kaldı evde durmak zaten beni çok bunalttı bide beklemek öffffffff

kızlar benim belimde ağrı felaket karnımda gurultu alt kısmım şiş gibi sanki tuvalete çıkacakmış gibi ve iç çamaşırım çok ıslanıyor bugün başladı gögüste hassasiyet az var ne acaba kızlar cevap ltf

ALLAH razi olsun canim cümlemizi.bakalim merakla bekliyorum.bende bulantidan cok korkuyorum ama hadi hayirlisi.bende anlamadim ya niye öyle dedi acaba sakami yapti.senide tebrik ederim ALLAH sag saglim kucagina almayi nasip etsin senindemi ilk cocuk?? benim ilkde..

canım aminn inşallah sendende Allah razı olsun benimde ilk bebek evet canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. umarım bulantın olmaz çünkü gerçekten ben kötü oldum eşimle ne yapacagımızı şaşırdık artık bulantılar için ama neyseki sanırım az kaldı 10.11. haftalarda geçiyormuş bulantılar.kendine dikkat et canım

arkadaslar müjde hamileyim allahim sana sükürler olsun allahim tüm isteyenlere versin herkezin yüzünü güldürsün yarabbim cok mutluyum. doktor degerimi israrla sölemedi ama normalden iyiymis iki hafta sonta ultrosonda belli olacak. cok tuhafim inanmiyorum suan hislerimi anlatamiyorum herkeze cok tesekkür ederim iyi dilek ve dualariniz icin

tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım.darısı inşallah benim ve herkesin başına...

Canım çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla. Aynı zamanlarda doğuracağız kısmetse, ne güzel :)
Benim değerim de çok yüksek, yarın yeniden kan testi yaptıracağım gelişimi görmek için.
İnşallah ikimiz de ikiz annesi oluruz :):CüvCüv::CüvCüv:
Bu halay da senin için geliyo.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

curry tebrikler canım allah bağışlasın meleğini sana sen idrar testi yapmışmıydın kaçıncı gün yapmıştın ve belirtin varmıydı bende hiç bir belirti yok bugün 7. günüm test yaptım negatif çıktı

negüzel ALLAH hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin.tamam tatlim dikkat ederim INSALLAH ALLAHIN izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…