Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Canım merhabaaadiğer tpicde de gördüm seni genelde tüpde kaç kişiy,is topici kalabalıktır sıklıkla uğramanı tavsiye ederim.canım şu an mevcut tümmm belirtilerrr ilaçlardanncanım benim hiç takılma bu belirti işlerine keyifle bekle.hakkında hayırlısı.kendine dikkat et.inşallah bize güsel haberler vereceksiinnnn

Selam bende seni takip edecektim ama bi daha yazmadın :96:

bi defa DRuna sormalısın bu bulantı işini :13:
inşaallah bişey çıkmaz
sonra burdan da okursun kim ne yazdıysa
kendini sıkıntıya sokma bak daha günümz var

kalabalık topicleri de takip zor oluyo baya :76:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...010-tup-bebek-yaptiracaklar.html#post16371482
buraya ARALIKda TÜP BEBEK yaptıranlar başlığı açtım

Bende yeni katıldım aranıza benimde 7 tane yümtm toplandı 2 tane embriyo 1 kalite transfer edildi transferim 5 günümdeyım çokkk korkuyorum kasık arısı sık sık wc gitmeler bu ara hiç belirti yok diyebilirim transferim 3cu gunumde damar şeklinde kahve rengi biraz çok az ...akıntım oldu çok korkuyorum aynı belirtiler yaşıyan varmı aranıza cvplasanız çok sevinirim

arkadaşlar pregon ve gonel f ihtiyacım var tedavilerden artan ilaçlarınız varsa özelime mesaj atarmısınız

mrb dyg34 benimde çarşamba günü transferim oldu bugüm 6.günüm bende sık sık idrara gidiyorum kasık ve bel ağrılarım var bende çok korkuyorum

Hayırlı olur inşş iyii haberleri alırsın beklemek çok zor bende 5 gunumdeyım allah yemeklerimiz boşa çıkarmaz inşşlah hayırlısı

bugün 6 günüm hiç belirti kalmadı ilk 4 gün kasık ağrısı batmalar göğslerde dolgunluk hiç biri kalmadı aceba tutmadımı diyee offff çok zor yaa

ekin kaçınci denemen belirti varmı rabim yemeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bol bol dua edelim

ilk denemem canım o yüzden hiçbirşey bilmiyorum merak ediyrum.benim kasıklarımda ve belimde ğrı var canım sen nasılsın sende birşe varmı?

kızlar bu kadar stres yapmayın birde vucudunuzu bu kadar dinlemeyin biliyorum kolay bi süreç değil ben 2 kez tüp bebek yaptırdım çünkü bu vucudunuzdan gelen sesler sizi aldatabiliyor.bol bol dua başka çaremiz yok.bu tür tedavilerde ilaçların etkisiyle ağrılarımız oluyor normal zamanda olsa tmm ama şuan bi tedavi uğgulandığı için olmadı diye üzülmeyin yada tutdu diye sevinmeyin çünkü bende daha 2 ay öncesinde sizin gibi bunları yaşadım.mevlam kucağınızı boş bırakmasın yüzleriniz güldürsün inşallahhhhhhh.güzel haberlerinizi burdan okumak dileğiyleee.

çok sağolun çok güzel moral veriyorsunus rabim bizi hepimizi sevindirir inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…